Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך רכב משפחתי מרווח עם 3 מקומות ישיבה מאחורה.

התקציב שלי הוא עד 50 k.

מה ממולץ יותר מבין שני הרכבים הללו ?

פורסם

אני די בספק אם תמצא פלואנס ראויה ב50 אלף ש"ח.

אבל נניח שכן.

לקורולה שם יותר טוב, הגיר האוטומטי שלה יותר אמין מזה של הפלואנס, אך מצד שני אסור לשכוח מספר דברים:

הפלואנס מרווחת הרבה יותר מאחור, תא המטען שלה גדול יותר, היא נוחה יותר לנסיעה ויש מצב שגם יותר מאובזרת, ואולי גם יותר בטיחותית.

בצריכת דלק אף אחת מהן לא מלכת הכביש, אבל לקורולה יש צריכת דלק עדיפה.

אף אחת מהן גם לא חורכת אספלט, וגם כאן היתרון לקורולה בביצועים, הפלואנס די עצלה ב1.6.

בטיפולים שתיהן לא יקרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לטעמי, במידה והנתונים כמעט זהים ומדובר ברכבים שמורים, אז הייתי בוחר בפלואנס בכל מנוע, עם עדיפות ברורה למנוע הדיזל 1.5( ה1.6 מעט "עצלה"). הרכב טוב מאוד בכמעט כל קריטריון בטח בגודל ובנוחות, ובתמורה שהוא נותן למחיר (בטח בכל הנוגע לדגם המאובזר). אני מכיר מקרוב את גרסת הדיזל שנמצאת במשפחה הקרובה בערך שנה. מה עוד שהפלואנס יותר חדשה ואני לא מדבר רק על ההבדל בשנת הייצור.

נ"ב- בנוגע לדגמי קורולה 07: החל מיוני 07 כמדומני התחילו לשווק את הרכב עם הגיר ה"רובוטי", עד אז מודל 07 מגיע עם גיר אוטומטי "רגיל". לגיר הרובוטי בקורולה יתרון יחסי אחד והוא צריכת הדלק. להוציא העניין הזה, הוא לא נוח בנסיעה, יחסית לא אמין (קרא מעט היסטוריה עליו כאן בפורום ובכלל ברשת), ופוגע בשכירות של הרכב (ואולי כרגע זה לטובתך).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

קורולה 2007 זאת הקורולה מהצורה הישנה, שעדיין הגיעה עם גיר אוטומטי רגיל. הקורולה עם הגיר הרובוטי היא החל ממודל 2008 והצורה החדשה. שנת המודל 2008 הייתה השנה האחרונה בה שנת המודל התחילה בחודש מאי ולא בינואר (במקביל לשנה הקלנדרית) כמו שקורה היום.

בכל מקרה, כפי שציינו כאן פלואנס היא הבחירה הנכונה למשפחה עם שלושה ילדים. היא מרווחת בצורה משמעותית מרוב אם לא כל המשפחתיות האחרות בקטגוריה שלה, בטיחותית ונוחה מאוד. זה נכון שמבחינת ביצועים היא פחות מהירה ממאזדה 3 או טויוטה קורולה, אבל אני לא יודע כמה ההבדל הקטן הזה משמעותי ברכב שהוא בכל מקרה רכב משפחתי ולא רכב ספורט.

התקציב שלך מעט גבולי לפלואנס אבל עם קצת סבלנות וגמישות מצידך יהיה אפשר למצוא רכב טוב בתקציב שלך.

פורסם

לנהוג יום יום בפלואנס זה לא תענוג גדול.

הגיר והמנוע גורמים לך למרוט שערות (תלוי, כמובן ,במה אתה נוהג עכשיו).

מצד שני יש לה יתרונות אחרים כמו שצויין.

עשה סיבוב משמעותי על הפלואנס, בעיר , ותראה אם מתאים לך.

הקורולה היא מעולה, כאשר החיסרון העיקרי שלהו הוא בטיחות. לקנות רק דגם GLI.

• תוכן חדש...