Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוקים מומלצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש בפורום וברשת הלכתי לראות היום בוקים והייתי במספר מקומות כמו ל.כ. ובאזור יצחק שדה,חיפשתי משהו איכותי רצוי עם פין אבטחה בנוסף לרטשט אך כל מה שראיתי אלו בוקים עם רטשט בלבד.

מהבוקים בל.כ. לא התרשמתי,הם מיוצרים ע"י יצרן עלום שם, ארוזים ברישול(חלקם נפתחו ונארזו שנית והיו כאלה שחלודה אחזה בהם ) מחירם יחסית אטרקטיבי כ140 ש"ח.

ביצחק שדה חלק מהחנויות היו סגורות,אצל אספקה לתעשיה היו בוקים בצבע כתום שלטענתו יש להם אישור מכון תקנים גם כן מסוג רטשט לא מצוין שם יצרן.מחירם בסביבות 130 ש"ח.

בטכנו צינור ראיתי בוקים בצבע אדום יחסית מרשימים(נראים חדשים ואיכותיים של יצרן בשם STEELWORKS) נראים יותר איכותיים ועמידים אך המחיר הנדרש עבורם מעל 190 ש"ח לזוג של 3 טון.

שתי שאלות:

האם יש הצדקה להשקיע על הבוקים היקרים יותר?(אשר במבנה שלהם דומים לזולים למעט החלק שבא במגע עם הרכב יש לו מגרעת במרכזו עם מספר מדפים וסגירה מצדדיו לעומת הבוקים האחרים שהקצה התומך ברכב הוא בצורת חצי סהר?

האם חברת STEELWORKS היא חברה מוכרת וידועה בענף כלי העבודה או עוד חברת "מדבקה" סינית?

לא מתכוון לזחול מתחת לרכב כאשר איני בטוח ב100 אחוז שהבוק איכותי ויחזיק מעמד...:roll: (חשבתי גם על רכישת עוד זוג לצורך אבטחה נוספת כאשר הרכב מורם מצד אחד)

תודה לעונים :-)

ניצן

פורסם

מצטרף להמלצה על הבוקים המרוטשים של ל.כ., עושים את העבודה. אולי הם מיצרן עלום שם אבל לא נראה שהם ישברו בקלות. בינתיים הם שרדו טיפול אחד.

אגב, זה לא ראצ'ט, זו ידית שנועלת את גובה הבוק, היא לא מרימה את הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שניים אומרים לך שהבוקים של ל.כ מספיק טובים לפחות חסכנו לך את התזה ;-)

זה ששנים אמרו לא אומר כלום. במיוחד כשהבוקים האלה עברו טיפול אחד ו"לא נראה שהם ישברו בקלות".

אחרי שקראתי מה קרה למייק, כשנשברו לו הבוקים. הייתי הולך על משהו מאסיבי ואיכותי יותר, ושם יותר מאחד מתחת לאוטו.

פורסם
זה ששנים אמרו לא אומר כלום. במיוחד כשהבוקים האלה עברו טיפול אחד ו"לא נראה שהם ישברו בקלות".

אחרי שקראתי מה קרה למייק, כשנשברו לו הבוקים. הייתי הולך על משהו מאסיבי ואיכותי יותר, ושם יותר מאחד מתחת לאוטו.

מיסתבר שהבוקים לא נשברו.

לאחר קריאה מעמיקה בפוסט, מייק מסביר ,שהנפילה התרחשה עקב הרמת ידית הבוק תוך כדי עבודה בהיסך הדעת.

השיניים השתחררו עקב ההרמה של הידית למרות המשקל שהופעל על הבוק.

אם לבוק היה בנוסף פין אבטחה התאונה לא היתה מתרחשת.

בתמונות ניתן לראות שהבוק ישן והשיניים שם איבדו מהבשר והחדות שלהם.

לתשומת ליבכם כל חובבי הבוקים למיניהם.

פורסם

מצטרף להמלצות:

יצא לי לעבוד כמה פעמים עם זוג בוקים הפשוטים מל.כ. (מלפני שעברו דירה) לי עלו בזמנו 90 ש"ח + מעמ אם אני זוכר נכון.

הם באמת עלומי שם ונראים פשוטים, אבל נראים בנויים היטב. אני חושב שהם מוצהרים ל-2 טון, ברכב פרטי כשהמשקל מתחלק על 2 בוקים לפחות העומס בפועל נמוך בהרבה.

לרוב אני משתמש במצב הנמוך ביותר כך שאין צורך בפין אבטחה.

נוסף לכך, אני משתמש בג'ק עגלה 2 טון פשוט מהמבצעי 100 שקל של הרשתות. הג'ק אמנם אמור להספיק לרכב פרטי ועושה את העבודה עד כה, אבל מרגיש לי שהייתי צריך להשקיע בג'ק רציני יותר. בכל מקרה אני לא מסתמך על הג'ק לבדו אלא אם זו עבודה שלא דורשת להכניס אברי גוף מתחת לרכב (כמו החלפת גלגל זריזה בלבד)

האופציה המועדפת עלי: כשיש לי אפשרות אני נותן לרכב להרים את עצמו, מכניס את הבוקים ומנמיך אותו. לא סתם קניתי סיטרואן :)

פורסם

היי

גם אני מצטרף לתשובות שקיבלת כאן.

הבוקים הפשוטים מספיק טובים.

גם לנו יש כאלה אפילו במחיר יותר זול 120 כולל מע"מ.

מכרנו מאות כאלה ולא קרה שנוצרה בעיה של בטיחות.

וסתם להמלצה כללית,במוצרים הסינים אל תחפש שם של יצרן.

גם אם רשום שם בדרך כלל זה סתם.

הכי מומלץ שתקנה ממקום אמין, שימליץ לך על מוצר טוב.

• תוכן חדש...