Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שהשתתף במרתון הנוכחי ולא ניזון משמועות ו/או חצאי אמיתות, התנאים היו מצוינים לריצה בשעות הבוקר שבהן המרתון התקיים, 6:30-9 . טמפרטורות די אופטימליות לריצה.

האשמה הבלעדית היא על אותם הרצים שנפצעו שלא באו מוכנים למרתון ו/או שלא שתו מספיק נוזלים לפני/בזמן המירוץ.

קל לגלגל את האשמה על המארגנים, אבל מצידם לא היה שום מחדל - הארגון והסדר מצד הגוף המארגן היה מופתי.

ריצה זה ספורט מקצועי, אם כל אחד חושב שהוא יכול שישלם את המחיר בדיוק כמו שמי שמטפס אל האוורסט לא תמיד חוזר, זה הסיכון והוא קיים.

אנשים צריכים לדעת לקראת מה הם באים ומה המגבלות שלהם. כשהראש וההגיון לא עובדים הגוף סובל.

ומה השטות הזו של חקירות וכדומה , תמיד מחפשים את מי להאשים במדינה הזו אבל אף פעם את עצמכם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתה צודק. הביקורת היא כלפי אלו שהופכים מבטטת כורסה ל"רצי מרתון" בזמן קצר (חודשים בודדים). הם קורבנות אופנה וקורבנות של טימטומם.

נראה לי שקצת אבדת את המומנטום..

מעניין לדעת כמה מאלו שנפגעו הם אכן להגדרתך "בטטת כורסא". בכל מקרה הם לא מתים.

ריצות ארוכות - חצי, מרתון, אולטרא וכו' זה ספורט אקסטרים לאדם הממוצע+.

הבעיה שכמו ענפים אקסטרימים אחרים: צלילה, צניחה, בייס, טיפוס וכו' הם גם יחסית נגישים לכולם.

כל אחד יכול להחליט שהוא מחר נהפך "למקצוען" בתור אחד שמתעסק גם בצלילה ראיתי טרנד רציני של כאלו

שנהיו צוללים טכניים עם בקושי 100 צלילות ביומן.

יש שוק, יש צרכן ואם יש ביקוש למה לבטל אירוע? למה להפסיד ספונסרים? למה להפסיד כסף?

...במחשבה שניה אולי הגזמתי עם הבייס :wink:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
נראה לי שקצת אבדת את המומנטום..

מעניין לדעת כמה מאלו שנפגעו הם אכן להגדרתך "בטטת כורסא". בכל מקרה הם לא מתים.

התייחסות לבטטות הייתה בהקשר לכתבה שבקישור.

וההתייחסות לגבי אלו שנפגעו כבר נתתי - כתבתי שזה בד"כ אותם אלו שנוסעים עם צמיגים גמורים... על 120-130 בכביש 6.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ברצף?? :shock:

כן, ברצף, אבל ללא מגבלת זמן (בגבולות הסביר כמובן). ז"א שיכלת לעשות 40, לנוח דקה במצב 2, לרדת לעוד 10, לנוח עוד 2 דקות ולסיים עם עוד חמש ואחריהן לחזור לעמוד, וזהו.

אני חושב שרוב האחריות, אם לא כולה, הייתה על הרצים אתמול. הרוב הגדול של הרצים היו חובבנים, שלדעתי חלק גדול מהם ידע מהן יכולותיו והיה קשוב לגוף במהלך הריצה.

אני יכול לספר על חבר מהעבודה, אדם בן 49 שהתחיל להתאמן לקראת הריצה לפני 3 חודשים וצלח אתמול בהצלחה 10 ק"מ, כמו גם אנוכי, שלא בדיוק רצתי בצורה סדירה בתקופה שקדמה למרתון, אך יחד עם זאת הכרתי את היכולות שלי והייתי מודע לתנאי מזג האוויר הקשים. רבים עברו להליכה תוך כדי כי ידעו שלא יוכלו לסיים את הכל בריצה.

עוד רבות ידובר על המקרה ולצערינו יחפשו אשמים, אבל אירועים כאלה ימשיכו, ואני בטוח שצריכים להמשיך, ומקרים מצערים כאלה גם כן ימשיכו לקרות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתור אחד שהשתתף במרתון הנוכחי ולא ניזון משמועות ו/או חצאי אמיתות, התנאים היו מצוינים לריצה בשעות הבוקר שבהן המרתון התקיים, 6:30-9 . טמפרטורות די אופטימליות לריצה.

האשמה הבלעדית היא על אותם הרצים שנפצעו שלא באו מוכנים למרתון ו/או שלא שתו מספיק נוזלים לפני/בזמן המירוץ.

קל לגלגל את האשמה על המארגנים, אבל מצידם לא היה שום מחדל - הארגון והסדר מצד הגוף המארגן היה מופתי.

ריצה זה ספורט מקצועי, אם כל אחד חושב שהוא יכול שישלם את המחיר בדיוק כמו שמי שמטפס אל האוורסט לא תמיד חוזר, זה הסיכון והוא קיים.

אנשים צריכים לדעת לקראת מה הם באים ומה המגבלות שלהם. כשהראש וההגיון לא עובדים הגוף סובל.

ומה השטות הזו של חקירות וכדומה , תמיד מחפשים את מי להאשים במדינה הזו אבל אף פעם את עצמכם.

אין שום דבר אופטימלי ברוח יבשה של חמסין.

להיות קשוב לגוף לא מתבטא רק במה שאתה חושב שאתה יודע כי יש דברים שאתה לא יודע, כי אנשים לא מקצוענים.

יש סיכוי שחלק גדול מהרצים לא קראו אפילו מדריך אחד כיצד מתכוננים לריצה כזו,

כמה זמן צריך לישון לפני, האם מותר להיות חולה לפני, כמה ובאיזו תדירות רצוי לשתות בזמן הריצה וכמה לפני הריצה, האם רצוי לקרר את הגוף עם שפיכת מים עלייך, מה הסימפטומים שמראים שאתה בדרך להתייבש או לקבל מכת חום.

איך יודעים שטמפרטורת הגוף שלך עולה מעבר ליכולת, האם יש משמעות למעבר עונתי של טמפרטורות שהגוף עדיין לא הסתגל אליהן והמעבר החד יכול ליצור את הסיכון.

לא במקרה באירוע הזה כמות הפצועים וההתייבשויות היתה הגדולה ביותר.

יכול להיות שפעם הבאה יהיה זה חוכמולוג אחר שחשב שהוא מכיר את הגוף ולפתע רואה שחור בעיינים ובמקרה הטוב מתעורר במיטה.

ולBlaCk ChaoS על הז*ן שלי כל הבית ספר והבגרות, לא אסכן את החיים שלי בשביל שום ציון. יש את כל הדרכים בעולם להצדיק את זה שאתה לא מוכן לרוץ בחום. מכתב אחד למנהלת בית הספר ,דרך ההורים עם אופציה לעותק לגופי פיקוח של משרד החינוך היו מסדרים את הבעיה. (אגב האשמה היא גם עלייך שלא פעלת בנידון כי מזג האוויר היה ידוע עוד מתחילת השבוע)

גם בצבא בתי הקברות מלאים בחיילים ממושמעים שמילאו אחר הוראות מפקדיהם הגאונים (לערוך אימונים ומסעות בחום).

בלי קשר לנושא, אם היתי מגוייס בעמוד ענן היתי מסרב להיות ממוקם חשוף מחוץ לעזה, רק מאוחרי מחסה- אין מחסה ולא רוצים לדאוג לי לאחד(הרי החלטתם לא להיכנס עדיין בפנים)? שימו אותי בכלבוש, יותר בטוח שם.

אם אני בפעילות מבצעית, הסיכונים ברורים ואהיה הראשון בכוח , אבל כשאני מזהה פיגור של הדרג העליון שימרח אותי בכיסוי תחת לאחר מכן, שיחפשו אותי בסיבוב!

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

חבר שלי רץ, יצא לי להפגש איתו באותו ערב וככה זה נשמע מבן אדם אחראי:

הוא לא מקצוען לחלוטין בכלל רוכב על אופניים, רץ חצי מרתון לראשונה בחייו.

ברגע שהבין מה מזג האויר ביום המרתון נכנס לאיזה פורום של אצני מרתון מקצוענים, התייעץ, הציעו לו מספר עצות חשובות ספציפיות למזג האויר, להגדיל 3 ימים לפני המרתון את משטר המים ב X%, לשתות בכל עמדת מים, לשים לב כל הזמן על נתוני דופק וחם גוף (קל מאוד היום עם כל הגאדג'טריה של התחום) ועוד שלל עצות.

הבחור רץ את המרתון (בעצם חצי) לראשונה בחייו, שמר את הכללים וסיים ללא שום בעיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...