Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדבקה הזאת היא בוודאות מדבקה שכאלה שסיימו מרתון מלא מדביקים. (אולי זה התחיל ממשהו אחר, אבל היום זה זה!)

ראיתי השבוע מישהו עם מדבקה של 21.1

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתמול בשרב עשו לנו בבית ספר בגרות בספורט, מצאו את היום המושלם מה אני יכול להגיד.

יש להם את כל השנה לעשות את זה, בחורף, מה לא, אבל לא, הם יבחרו לעשות את זה דווקא כשיש שרב מטורף.

ריצה של 4 קילומטר על הר, אין כביש, סלעים, עליות וירידות.

אני אחד שלא רצתי בחיים, אך למזלי עדיין בכושר, לקראת הסוף, בקילומטר האחרון בחיי שהרגשתי שאני עוד שניה מתעלף, אך המחשבה שהתעודת בגרות המלאה שלי תלויה בזה לא הפסיקה להדהד לי בראש, והייתי חייב להמשיך.

במהלך הריצה, ראיתי על המסלול ילדים חצי מעולפים, חלקם מקיאים את המעיים בצד, אחד אפילו חצי מחוסר הכרה שחבר מנסה לתת לו מים ולהעיר אותו.

אחלה של משרד חינוך יש לנו לא?

מכריחים ילדים לרוץ 4 קילומטר, בשרב, שחלקם איך נגדיר את זה? שמנים, שכושר ממה לא בעדיפות שלהם שפשוט לא בנויים לזה.

בקיצור, זוועה מה שהלך שם, לא מחזה נעים בכלל.

וד"א, למקרה שתהיתם מה יעשו כל אלה שלא הצליחו לעבור את הבגרות, תיהיה להם אפשרות לגשת למועד ב', בשיא יוני ואוגוסט.

אתה רציני??

אם מישהו שקשור אלי היה עובר כזה קטע, הייתי תובע את האמ-אמא של הבית ספר ההזוי הזה.

מזכיר לי שפעם, בכיתה י' נראה לי, עשו לנו ריצת 2000 ישר אחרי ארוחת צהריים...חולי נפש. אני שמתי ז' אחד גדול ונשארתי בחדר(פנימייה).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ואני חשבתי שהמדבקה זה תדר משדר רדיו פרטי (כמו שיש מדבקות 4z4)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תדר 42.2 מה"צ אינו פנוי לשידורים פרטיים - בעבר היה שייך לתדר VHF-1 של הטלויזיה האנלוגית, איני יודע למה מוקצה כיום.

שאלה לי עליך ה- למה כוונתך ב-4Z4 - האם לחובבי רדיו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראשית - משתתף בצער המשפחה ומאחל רפואה שלמה לפצועים.

לעצם העניין: קשה לי להימנע מהשוואה לספורט מוטורי כשאני רואה את מה שקרה היום. בספורט המוטורי המדינה מחייבת את הספורטאים להוציא רישיון נהיגה תחרותי, רישיון רכב תחרותי, רישיון לקיום אירוע, ביטוח, לעבור בדיקות רפואיות תקופתיות ועוד כהנה וכהנה דרישות.

רק מעצם המחשבה על אירוע מוטורי שיסתיים בתאונה, פציעה או חלילה מוות העוסקים בתחום משקשקים, מתוך הבנה שדבר כזה יהיה בבחינת גזר דין מוות לענף כולו.

והנה, בענף ספורט אחר לגמרי מת היום אדם ונפצעו כמה אחדים. האם גם להם היה רישוי לעסוק בריצת מרתון? האם הם עברו בדיקה רפואית כלשהי? האם מישהו מהם חוייב להחזיק בביטוח תאונות אישיות?

ומעל הכל: האם בעקבות האירוע המצער שאירע היום, יש כאן מישהו אחד שחושב שלא יתקיימו עוד תחרויות מרתון בארץ?

חומר למחשבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי מדבקה כזאת...

מי שהתמוטט הוא בד"כ אותו אחד שנוסע עם צמיגים גמורים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
למיטב ידיעתי המדבקה שייכת למועדון לילה כלשהו.

ובכן, מסתבר שגם גיבורים טועים.

מחקר קצר העלה שמדובר ב"מועדון המרתון" הווירטואלי - קהילה בינלאומית המאחדת בתיאוריה את מסיימי המרתון מסביב לעולם ומאפשרת להם לעקוב אחרי תוצאותיהם ביחס לאחרים. למה בתיאוריה? כי בישראל למשל גם מי שסיים ריצה של 10 ק"מ מקבל לפעמים מדבקה כזאת, או שפשוט ניתן להשיג אותה באיביי ולשים בשביל הפוזה (בדומה למדבקת הנורבורגרינג).

פרטים נוספים על העניין ניתן למצוא כאן:

http://www.marathonclub.net/

http://shvoong.nethost.co.il/secondLevel/all_articles1.asp?id=2337

התנצלותי הכנה וריספקט למדביקים.

פורסם

^

מי שעושה את זה - הוא אפס!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מארגני המרתון היו צריכים להבין שהאנשים לא מקצוענים, לא יודעים מה טוב להם ולגוף שלהם, ולבטל/לדחות את המרתון.

עצוב מה שקורה כאן.

OT: אליה באיזו פנימייה היית?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
האם בעקבות האירוע המצער שאירע היום, יש כאן מישהו אחד שחושב שלא יתקיימו עוד תחרויות מרתון בארץ?

לא

השבוע דובר על כך שלפני שנתיים-שלוש מישהו נפטר באחד המרתונים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אתמול בשרב עשו לנו בבית ספר בגרות בספורט, מצאו את היום המושלם מה אני יכול להגיד.

יש להם את כל השנה לעשות את זה, בחורף, מה לא, אבל לא, הם יבחרו לעשות את זה דווקא כשיש שרב מטורף.

ריצה של 4 קילומטר על הר, אין כביש, סלעים, עליות וירידות.

אני אחד שלא רצתי בחיים, אך למזלי עדיין בכושר, לקראת הסוף, בקילומטר האחרון בחיי שהרגשתי שאני עוד שניה מתעלף, אך המחשבה שהתעודת בגרות המלאה שלי תלויה בזה לא הפסיקה להדהד לי בראש, והייתי חייב להמשיך.

במהלך הריצה, ראיתי על המסלול ילדים חצי מעולפים, חלקם מקיאים את המעיים בצד, אחד אפילו חצי מחוסר הכרה שחבר מנסה לתת לו מים ולהעיר אותו.

אחלה של משרד חינוך יש לנו לא?

מכריחים ילדים לרוץ 4 קילומטר, בשרב, שחלקם איך נגדיר את זה? שמנים, שכושר ממה לא בעדיפות שלהם שפשוט לא בנויים לזה.

בקיצור, זוועה מה שהלך שם, לא מחזה נעים בכלל.

וד"א, למקרה שתהיתם מה יעשו כל אלה שלא הצליחו לעבור את הבגרות, תיהיה להם אפשרות לגשת למועד ב', בשיא יוני ואוגוסט.

4 ק"מ?! בבגרות שלי לפני 6 שנים בוודאות היינו אמורים לרוץ 2 ק"מ. בשביל ציון עובר הספיק ללכת בקצב סביר+.

במועד ב' במקום ריצה היה צריך לעשות 20 שכיבות שמיכה ו50 כפיפות בטן בשביל ציון 80.

פורסם
4 ק"מ?! בבגרות שלי לפני 6 שנים בוודאות היינו אמורים לרוץ 2 ק"מ. בשביל ציון עובר הספיק ללכת בקצב סביר+.

במועד ב' במקום ריצה היה צריך לעשות 20 שכיבות שמיכה ו50 כפיפות בטן בשביל ציון 80.

4 קילומטר בהר עם סלעים, עליות וירידות, (הר איתן) ב24 דקות בשביל לעבור.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לאותו מועדון הזוי מצטרפות גם מדבקות ה M2V שלאחרונה מופיעות על כל רכב שני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...