Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
4 קילומטר בהר עם סלעים, עליות וירידות, (הר איתן) ב24 דקות בשביל לעבור.

זה משאיר לכם 6 דקות ממוצע לקילומטר, וזה רק בשביל עובר. זה נשמע לי הזוי לחלוטין.

נראה לי יש איזה הוראות של משרד החינוך שקובעות איך לבצע את המבחנים אחרי הכל גם בגרויות פנימיות עוברות פיקוח של משרד החינוך. בכל מקרה אחרי 5 דקות של חיפושים בגוגל אני התייאשתי מלמצוא תקנון מסודר. תנסה לפנות למשרד החינוך ישירות.

פורסם
לאותו מועדון הזוי מצטרפות גם מדבקות ה M2V שלאחרונה מופיעות על כל רכב שני?

יש לי גם את זו - אז מה אני בעינך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חלק מהקונספט הזה של לרוץ בכל מחיר נובע לדעתי מאיזה יוהרה מטופשת, וחבל שהעירייה, בתור הגורם האחראי, לא מצאה לא נכון לבטל את האירוע בכלל. לפעמים אנשים צריכים להיות קצת צנועים, ולא לנסות להוכיח לעצמם ולאחרים דברים בכל מחיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
4 ק"מ?! בבגרות שלי לפני 6 שנים בוודאות היינו אמורים לרוץ 2 ק"מ. בשביל ציון עובר הספיק ללכת בקצב סביר+.

במועד ב' במקום ריצה היה צריך לעשות 20 שכיבות שמיכה ו50 כפיפות בטן בשביל ציון 80.

בבגרות שלי לפני 11 שנים רצנו 10 קמ. :D בשדה של הקיבוץ.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כנראה שכמה מכם היו במגמת סיירות או מגמת ספורט. ודמני שהדרישה בתיכון היא 2 ק"מ, וזו גם הדרישה בבוחן בר-אור הצבאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם בתיכון שלי בנהריה לפני 12 שנה 10 ק"מ היה חובה, אחרי שקיצצו את זה מ12. בשביל לעבור היה צורך לסיים את זה ב60 דקות.

לזכותם יאמר שזה לא בא משום מקום, בסוף כיתה י' הייתה ריצת 5 ק"מ, ובי"א מירוץ בני יונסי בן שבעת הקילומטרים, על שם תלמיד שנהרג בזמן שהתאמן לריצת 12 הק"מ. איתרע מזלו ובסוף הקילומטר השביעי תפסה אותו רקטה שנורתה מלבנון, ועל הכן הריצה מתקיימת מהגבול בראש הנקרה ועד חור בכביש המערכת שנותר מהפגיעה.

אני רואה את הריצה הזו בצורה מאוד חיובית. הידיעה שהיא מגיעה הביאה אותי מפדלאות מוחלטת בכיתה י' לכושר שיא בסוף י"ב. בסופו של דבר מדובר בבני עשרה בריאים, הם מסוגלים להרבה יותר מזה. מי שלא גר באיזור מוכה רקטות, רק בריאות יכולה לצאת לו מזה, ושוק פחות קשה בטירונות אם הוא לא ג'ובניק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לאותו מועדון הזוי מצטרפות גם מדבקות ה M2V שלאחרונה מופיעות על כל רכב שני?

יש לי גם את זו - אז מה אני בעינך?

חלילה לא חושב כלום רע לא עליך ולא על אף אחד אחר שנושא את תג היחידה בגאווה ובצדק, רק שעם כמויות הרכבים עם המדבקות האלה נראה שעם ישראל מתחלק ל 3 קבוצות: 42.2, M2V ואומנות לחימה משולבת.

לא הגיוני ולא מעשי שכל רכב שנושא את המדבקה הזו אכן, בעליו משתתף בתחרויות האמורות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שתי הערות:

1. לי כלל לא ברור מה סיבת מותו של הרץ. האם זו מכת חום, התיבשות או שמא מחלה אחרת (ידועה או סמויה)? האם בוצעה בדיקה שלאחר המוות, ואם כן - מה ממצאיה?

2. אותה גברת שמתלוננת על האנשים שבגיל 50 מתחילים לעסוק בספורט טועה טעות חמורה. טוב מאוחר מלעולם לא. כמובן שלא מתחילים במרתון אלא בפעילות מתונה ומגבירים בהדרגה, אבל סיכוייו של מי שמתאמן באופן סדיר "להגיע לאיכילוב עם ארוע לב", כהגדרתה, נמוכים מאלו של מי שאינו מתאמן. לבדיקות רפואיות מקדימות מגבלות משמעותיות ביכולת לחזות ארועי לב באנשים בריאים לכאורה, אם כי הערכה כלשהי, במיוחד באנשים שאינם בריאים לגמרי, כנראה רצויה. מד שני - פעילות גופנית היא חלק מהטיפול מניעת מחלות לב או אחרי אבחנתן ופעילות נכונה מומלצת במצבים אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חלילה לא חושב כלום רע לא עליך ולא על אף אחד אחר שנושא את תג היחידה בגאווה ובצדק, רק שעם כמויות הרכבים עם המדבקות האלה נראה שעם ישראל מתחלק ל 3 קבוצות: 42.2, M2V ואומנות לחימה משולבת.

לא הגיוני ולא מעשי שכל רכב שנושא את המדבקה הזו אכן, בעליו משתתף בתחרויות האמורות.

בארץ יש כמה אלפים שהשלימו מרתון מלא ועשו את M2V.

מתוכם יש רק אלפים בודדים מאוד שהם מהסוג המתמיד (רצים מרחקים ארוכים במשך שנים ארוכות).

2. אותה גברת שמתלוננת על האנשים שבגיל 50 מתחילים לעסוק בספורט טועה טעות חמורה. טוב מאוחר מלעולם לא. כמובן שלא מתחילים במרתון אלא בפעילות מתונה ומגבירים בהדרגה, אבל סיכוייו של מי שמתאמן באופן סדיר "להגיע לאיכילוב עם ארוע לב", כהגדרתה, נמוכים מאלו של מי שאינו מתאמן. לבדיקות רפואיות מקדימות מגבלות משמעותיות ביכולת לחזות ארועי לב באנשים בריאים לכאורה, אם כי הערכה כלשהי, במיוחד באנשים שאינם בריאים לגמרי, כנראה רצויה. מד שני - פעילות גופנית היא חלק מהטיפול מניעת מחלות לב או אחרי אבחנתן ופעילות נכונה מומלצת במצבים אלה.

אתה צודק. הביקורת היא כלפי אלו שהופכים מבטטת כורסה ל"רצי מרתון" בזמן קצר (חודשים בודדים). הם קורבנות אופנה וקורבנות של טימטומם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתמול בשרב עשו לנו בבית ספר בגרות בספורט, מצאו את היום המושלם מה אני יכול להגיד.

יש להם את כל השנה לעשות את זה, בחורף, מה לא, אבל לא, הם יבחרו לעשות את זה דווקא כשיש שרב מטורף.

ריצה של 4 קילומטר על הר, אין כביש, סלעים, עליות וירידות.

אני אחד שלא רצתי בחיים, אך למזלי עדיין בכושר, לקראת הסוף, בקילומטר האחרון בחיי שהרגשתי שאני עוד שניה מתעלף, אך המחשבה שהתעודת בגרות המלאה שלי תלויה בזה לא הפסיקה להדהד לי בראש, והייתי חייב להמשיך.

במהלך הריצה, ראיתי על המסלול ילדים חצי מעולפים, חלקם מקיאים את המעיים בצד, אחד אפילו חצי מחוסר הכרה שחבר מנסה לתת לו מים ולהעיר אותו.

אחלה של משרד חינוך יש לנו לא?

מכריחים ילדים לרוץ 4 קילומטר, בשרב, שחלקם איך נגדיר את זה? שמנים, שכושר ממה לא בעדיפות שלהם שפשוט לא בנויים לזה.

בקיצור, זוועה מה שהלך שם, לא מחזה נעים בכלל.

וד"א, למקרה שתהיתם מה יעשו כל אלה שלא הצליחו לעבור את הבגרות, תיהיה להם אפשרות לגשת למועד ב', בשיא יוני ואוגוסט.

יש לך בית ספר עם צוות חינוכי של דר**ים.

בבית הספר שאני למדתי בו סיימו את כל הריצות לפני 10 בבוקר.

ואת הבגרות עשו אחרי פסח.

4 ק"מ?! בבגרות שלי לפני 6 שנים בוודאות היינו אמורים לרוץ 2 ק"מ. בשביל ציון עובר הספיק ללכת בקצב סביר+.

במועד ב' במקום ריצה היה צריך לעשות 20 שכיבות שמיכה ו50 כפיפות בטן בשביל ציון 80.

אני לא זוכר כמה צריך כדי לקבל 100 ב-2 ק"מ, אני חשוב שצריך לרדת מ-10:13 .

לשכיבות סמיכה צריך 50 כדי לקבל 100.

כפיפות בטן צריך 87 או 95 כדי לקבל 100, וכל זה בדקה.

מתח, 4 בשביל ציון עובר, 19 בשביל 100.

פורסם

בבוחן בראור בצבא היה צריך לעשות 2000 ב6:48, סמיכה היה צריך לעשות 75 ובטן- 86, לפחות בטירונות 03 של תותחנים לפני 13 שנה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...