Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום ביקרתי שוב ורכשתי את האופטי סיל.

האם יש להמנע מליישם אותו על השמשות, פנסים וגומיות הרכב? או שהוא בטוח גם עבורם?

M-TECH E46

פורסם

שלום לvix.האם יש איזשהו קואטינג שניתן ליישם על ג׳נטים חדשים שימנע לגמרי מאבק בלמים להדבק אליהם.אני מדבר על ג׳נטים דנדשים לפני שהורכבו על רכב.זאת אומרת שעדיין ניתן ליישם חומר כמו שצריך גם על החלק הפנימי.ברור שהלכלוך יהיה אבל האם ניתן למנוע את הצריבה של נקודות שחורות אל תוך הג׳נט?אומנם אני משתמש בבלו אבל הנקודות שחורות לא יוצאות.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
היום ביקרתי שוב ורכשתי את האופטי סיל.

האם יש להמנע מליישם אותו על השמשות, פנסים וגומיות הרכב? או שהוא בטוח גם עבורם?

שלום אלי,אין מניעה מיישום המוצר על פנסים ופלסטיקה חיצונית.

לגבי השמשות : לא מצאנו מידע רשמי מהיצרן שמאשר שימוש על שמשות (בניגוד ל JET SEAL 109 ד"א) מדיווחים לא מצאנו בעייה גם בשימוש כזה אך כאמור איננו יכולים להתחייב בעניין זה.

שלומי.

פורסם
שלום לvix.האם יש איזשהו קואטינג שניתן ליישם על ג׳נטים חדשים שימנע לגמרי מאבק בלמים להדבק אליהם.אני מדבר על ג׳נטים דנדשים לפני שהורכבו על רכב.זאת אומרת שעדיין ניתן ליישם חומר כמו שצריך גם על החלק הפנימי.ברור שהלכלוך יהיה אבל האם ניתן למנוע את הצריבה של נקודות שחורות אל תוך הג׳נט?אומנם אני משתמש בבלו אבל הנקודות שחורות לא יוצאות.

בהחלט!

מדובר ב C5 מבית GTechniq,המוצר מיועד בדיוק למטרה זו .

http://www.vixdetailing.co.il/GTechniq-C5-Wheel-Armour.html

שלומי מ VIX :wink:

פורסם

רציתי את new car small

ואת הדוגמיות ווקס, האתר אומר שאין במלאי (מודה שפעם אחורה שבדקתי הייתה אתמול, אולי היום יש שינויים)

פורסם

new car smell אכן לא במלאי.

דוגמיות הווקס ניתנות לרכישה באתר אבל מכיוון שיש כאלה מהסדרה שאינם במלאי (הסידרה די רחבה) אני ממליץ להרים טלפון לחדר התצוגה לפני רכישתם.

שלומי.

פורסם

אני פשוט לא מאמין עליכם VIX, אתם רשומים שאתם פתוחים בשישי מ 9:00 עד 15:00,

הגעתי היום בשעה 14:00 והחנות סגורה. זה לא בסדר בכלל, לאחר שדחיתי דברים בשביל שהייתי אמור להגיע אליכם היום ולראות את הדלת

סגורה עם המנעול ביאס אותי לגמרי.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

מהניסיון שלי (אני ירושלמי שקופץ למרכז מידי פעם בימי שישי), החנות אכן פתוחה עד אזור השעה 3, ופעם אחת אפילו חיכו לי. אני מגיע בד"כ סביב 2:30 כשאני מסיים את הסידורים שלי באזור.

אני מניח שהיה משהו בלתי צפוי. מבאס? אין ספק.

מקסימום, תבצע יום ראשון הזמנה. אאל"ט - VIX עושים משלוחים.

M-TECH E46

• תוכן חדש...