Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וכמה חברים מתכננים לקפוץ ליעד קרוב לסופ"ש באיזור אפריל -

יש למישהו המלצות על מקום שיהיה זול יחסית, יציע כמה שיותר ועדיף שלא יהיה ברשימת האזהרות מסע של משרד הבטחון (כלומר - טורקיה בחוץ)...

כרתיים? רודוס?

אולי אפילו איזו המלצה או אזהרה למקום מסויים?

תודה!

פורסם

אם אתם לא מחפשים בתי מלון מפוארים ברמה של טורקיה.

אם לא לחוץ לכם לנסוע דווקא באפריל.

אם אתם כן מחפשים מקום עם מועדונים שווים, אלכוהול זול (מאד! יותר ממים מינרליים:-D ), בנות מכל העולם, קזינו, חופים יפים בחינם, רחובות מלאים צעירים בגילאי 17-25 במשך 24/7.

אם אתם מחפשים חופשה בתקציב של שליש מחיר מאיביזה, ו30% פחות מאיי יוון.

התשובה היא בורגס.

יש שם ממלונות ברמת אכסניה, ועד מלונות ברמת 5 כוכבים (שמקבילה ל-4 בטורקיה במקרה הטוב).

באחרונים יש דילים "הכל כלול". האוכל סביר, האלכוהול זורם כמים.

הבעיה העיקרית בהמלצה הנ"ל- העונה שם נפתחת במאי. לפני זה פשוט אין דילים, וגם במאי קר שם. רוב המלונות הנחשבים פותחים רק ביוני.

גם קפיצה לבריכה באמצע אוגוסט מכווצת לך את השמוליק ליומיים. (מנסיון:lol: ) אני לא רוצה לחשוב מה קורה במאי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קפריסין. רק קפריסין!

ממליץ מאוד על לימסול. מועדונים מלאים בתיירות, השהות שם לא מאוד יקרה ואטרקציות יש בשפע.

להיזהר מלהראות בגסות מאיפה בעולם אתם מגיעים, כי בשנים האחרונות ישנה הגירה חזקה מאוד ממדינות ערב ומקפריסין הטורקית, הגירה שמביאה איתה ערבים (לא לצנזר אותי - ערבים הכוונה אנשים שמוצאם חצי האי ערב) שלא מאוהבים בישראל בלשון המעטה.

הפלגות לשם מאוד זולות ונחמד מאוד אם אתם מגיעים עם בנות.

אם לא - ממליץ על טיסה.

אני מגיע ללרנקה בערך כל חצי שנה בהפלגה. 16 שעות מנמל חיפה.

בלרנקה אין לכם הרבה מה לעשות כי מעבר לשדרה הראשית שנראית יפה מאוד ומלאה בחנויות ונותנת הרגשה אירופית - אין כמעט כלום.

פורסם

בולגריה אופציה מאוד זולה, אני הייתי בבורגס והחוויה דיי דומה לאילת, גם מבחינת כמות הישראלים.

באופן אישי אני ממליץ על רודוס, חוץ מבטן גב יש הרבה מה לראות ולעשות באי, אני גם מעדיף את האווירה היחס והאוכל על בולגריה אבל זה סובייקטיבי.

פורסם

ממליצה בחום על כרתים במיוחד על האי הרסוניסוס.

אי קטן יחסית עם מלא בתי מלון, בערב אתם יכולים לצאת לעיר עצמה שם יש את הפאב NEW-YORK שהוא יותר דאנס בר כזה.

זאת הייתה חופשה של בטן גג ממש: 4 ימים, ים (מדהים ביופיו), בריכה, ארוחות (אנחנו לקחנו רק בוקר וערב), אווירה של צעירים ושל חופש.

תעשו חיים!

פורסם
בולגריה אופציה מאוד זולה, אני הייתי בבורגס והחוויה דיי דומה לאילת, גם מבחינת כמות הישראלים

דומה? כשאתה מסתובב בין הדוכנים בטיילת אתה ממש עלול להתבלבל ולנסות לתפוס מונית לחוף השקט :lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
דומה? כשאתה מסתובב בין הדוכנים בטיילת אתה ממש עלול להתבלבל ולנסות לתפוס מונית לחוף השקט :lol:

אני לא אשכח את הפעם שעברתי עם חברה שלי ליד מועדון לילה והבחור בכניסה זיהה ישראלים וצעק להם בעברית "כוסיות", פעם אחת בדרך חזרה החלטתי להסתלבט עליו וכשהוא בא לפנות אליי שאלתי אותו "יש כוסיות?".הוא ישר נדלק וקפץ "כן! כוסיות! כוסיות! "

פורסם
ממליצה בחום על כרתים במיוחד על האי הרסוניסוס.

אי קטן יחסית עם מלא בתי מלון, בערב אתם יכולים לצאת לעיר עצמה שם יש את הפאב NEW-YORK שהוא יותר דאנס בר כזה.

זאת הייתה חופשה של בטן גג ממש: 4 ימים, ים (מדהים ביופיו), בריכה, ארוחות (אנחנו לקחנו רק בוקר וערב), אווירה של צעירים ושל חופש.

תעשו חיים!

הרסוניסוס זה לא אי, זו עיירת נופש באי כרתים.

האי, אגב, לא קטן בכלל, בין 3 הגדולים בים התיכון.

סלע

פורסם
אני לא אשכח את הפעם שעברתי עם חברה שלי ליד מועדון לילה והבחור בכניסה זיהה ישראלים וצעק להם בעברית "כוסיות", פעם אחת בדרך חזרה החלטתי להסתלבט עליו וכשהוא בא לפנות אליי שאלתי אותו "יש כוסיות?".הוא ישר נדלק וקפץ "כן! כוסיות! כוסיות! "

ומסעדה עם תפריט בעברית מספיק לכם? :-o

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

רוב המקומות אינם העונה כרגע.

סביר להניח שרוב המועדונים פשוט יהיו סגורים.

חלק מהמלונות אפילו לא פועלים בעונה הזאת בכלל.

חוץ מזה מחזק את ההמלצה על הרסוניסוס.

לקחנו דיל הכל כולל בדיוק על על כיפור שעבר,

מסתבר שיש המון חוטאים כמונו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קח יום בשביל העיר העתיקה, יום בשביל טיול ללינדוס בדרום האי, אני באופן אישי לא הייתי בעמק הפרפרים אבל יש אנשים שכן ממליצים.. חוץ מזה ים שמש חוף וברים בלילות :-)

פורסם

טיסה קצרה של כשעה.

קח מעבר למה שנכתב יום לפארק המים (הסעות חינם מהתחנה המרכזית של רודוס וחזרה).

אל תתפתה לטיולי יום של שיט לסימי ושאר מקומות. אתה תתענה כל היום בסירה שבשיל שעתיים סיבוב באיזו טיילת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...