Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש 11 נכנס בי אדם מבוגר עם רכב מחברת אלבר, האדם שלטענתו לא שם לב ונכנס בי מודה באשמה,

לבינתיים בדק את הרכב שמאי נתן דוח הדוח הועבר מחברת הביטוח שלי לאלבר, הדול הוא דוח גלובלי אם זה משנה משהו,

ומאחז חודש ראשון הם נותנים תרוץ מגעיל יש לנו 45 ימי עבודה מרגע האישור האחרון (שכבר נגמרו ביום רביעי 6.3.13)

הם כול הזמן היו אומרים הדוח בבדיקת שמאי, טוב בסדר אני מחכה שבוע שבועיים שלוש כול פעם אותו שתשובה,

חשבתי לעצמי טוב יש להם מספר ימים שהם יתחיבו אליהם לפי חוק אז אני יחכה כמו ילד טוב,

5 ימים לפני שעמד להיגמר הזמן האחרון לקבלת הכסף הם יתקשרו לסוכן ביטוח שלי לבקש את התמונות בבודדות,

בטענה שהתמונות אינם ברורות, בסדר אני יכול לקבל שעם התמונות א ברורות יקח שעה, שעתיים, שלושה יודעים מה שבוע גם

בסדר, אבל חודש וחצי בשביל להחליט שזה לא ברור, עכשיו לפי החוק שלהם הם קיבלו את האישור האחרון לפני מספר ימים בודדים, ישלהם שוב 45 ימי עבודה למשוך אותי, השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לתבוע אותם? ומה אני יכול לדרוש על כול כפיצוי על כול

היחס המגעיל הזה (אני ללא רכב כבר 4 חודשים וחצי)

שחכתי לציין שיש לי רישון מ2006 אם פוליסה על שמי עם עבר נקי ללא תאונות בכלל.

פורסם

תתחיל להתנהל מולם בכתב בלבד.

כתוב להם בדואר רשום "התראה אחרונה לפני תביעה בבימ"ש" וציין שאתה ממתין כבר X ימים, סבלנותך פקעה, כל המסמכים אצלהם ואם לא ישלמו תוך 14 יום הם צפויים להיתבע ללא התראה נוספת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חפש "יישוב פניות בירור ויישוב תביעות וטיפול בפניות הציבור”.

[חוזר 2011-9-52, או משהו כזה..] .

למעשה במרבית אתרי חב' בביטוח תמצא העתק או הפנייה לכך.

היה לי מקרה דומה בעבר, לא בטוח לחלוטין בתשובתי-

בתוך 30 יום חב' הביטוח חייבת להודיע אם היא מקבלת/דוחה את התביעה, ובנוסף יש לה 14 יום נוספים לבירורים נוספים, הנספרים מתאריך הפניית הבירור. כלומר מקס. 45 ימי-עבודה. כל דחייה נוספת מצריכה הסכמתך/אישור ביהמש.

פורסם

הוא לא תובע חברת ביטוח.

הנתבעת הפוטנציאלית היא הבעלים של הרכב (אלבר) ולא חברת ביטוח - ציי הרכב הגדולים לא מבוטחים במקיף, הסיכון אצלהם כבר מפוזר על פני אלפי כלי רכב אז אין טעם לבטח.

ומכיוון שכך - תקנות הפיקוח על הביטוח לא חלות עליה כי היא לא חברת ביטוח :x

אני לא ממליץ לתבוע ללא אזהרה.

כדאי מאוד לשלוח לפחות התראה אחת בכתב בדואר רשום ולתת זמן מספיק להגיב.

אני הייתי בנוסף גם, רגע לפני הגשת התביעה עצמה, שולח להם טיוטת כתב תביעה בדואר רשום יחד עם מכתב שמודיע להם שאם לא ישלמו תוך 14 יום התביעה תוגש לביהמ"ש לתביעות קטנות בעיר X.

זה עשוי לגרום להם להזדרז כי כשהבינו שאתה מספיק רציני וישבת וניסחת את כתב התביעה - אתה גם עשוי להגיש אותו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

will-

בעיקרון אתה צודק. אולם- בתחילת 2009 -

"..הוציא מר אלכס לנגר, המפקח על התעבורה במשרד התחבורה, נוהל חדש בנושא ביטוח צד ג' לכלי רכב המיועדים להשכרה ולהחכרה (ליסינג). הנוהל מחייב את חברות ההשכרה והליסינג לעמוד בהוראות חוקי הביטוח והנחיות המפקח על הביטוח בכל הנוגע לסילוק תביעות צד ג'. על פי הנוהל, חברות אלו חייבות לבטח עצמן באמצעות חברת ביטוח או לחלופין לקחת על עצמן את כיסוי הנזקים לרכוש צד ג' כאילו היו חברת ביטוח ואז עליהן להפקיד במשרד התחבורה כתב התחייבות מתאים..."

אני מצטרף לדעתך באשר kצורת ההתנהלות מול אלבר.

פורסם

אני

מחפש את המייל של התביעות שלהם כבר מספר ימים ללא הצלחה אם מישהו יכול לתת לי אותו זה יעזור לי מאוד,

זאת התביעה הראשונה שלי ואני לא ממש מבין בזה אני לא מבין למה הסוכן ביטוח שלי לא עושה את כול זה

ווא אומר לי שאין מה לעשות חוץ מלחכות,

הוא אומר במידה והחליט לתבוע אני עושה את זה עצמאית אז מה הקטע שאני משלם כול כך הרבה כסף לביטוח ומקבל פה

בעצם כלום שירות?

• ספונסר פורום
פורסם
בחודש 11 נכנס בי אדם מבוגר עם רכב מחברת אלבר, האדם שלטענתו לא שם לב ונכנס בי מודה באשמה,

לבינתיים בדק את הרכב שמאי נתן דוח הדוח הועבר מחברת הביטוח שלי לאלבר, הדול הוא דוח גלובלי אם זה משנה משהו,

ומאחז חודש ראשון הם נותנים תרוץ מגעיל יש לנו 45 ימי עבודה מרגע האישור האחרון (שכבר נגמרו ביום רביעי 6.3.13)

הם כול הזמן היו אומרים הדוח בבדיקת שמאי, טוב בסדר אני מחכה שבוע שבועיים שלוש כול פעם אותו שתשובה,

חשבתי לעצמי טוב יש להם מספר ימים שהם יתחיבו אליהם לפי חוק אז אני יחכה כמו ילד טוב,

5 ימים לפני שעמד להיגמר הזמן האחרון לקבלת הכסף הם יתקשרו לסוכן ביטוח שלי לבקש את התמונות בבודדות,

בטענה שהתמונות אינם ברורות, בסדר אני יכול לקבל שעם התמונות א ברורות יקח שעה, שעתיים, שלושה יודעים מה שבוע גם

בסדר, אבל חודש וחצי בשביל להחליט שזה לא ברור, עכשיו לפי החוק שלהם הם קיבלו את האישור האחרון לפני מספר ימים בודדים, ישלהם שוב 45 ימי עבודה למשוך אותי, השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לתבוע אותם? ומה אני יכול לדרוש על כול כפיצוי על כול

היחס המגעיל הזה (אני ללא רכב כבר 4 חודשים וחצי)

שחכתי לציין שיש לי רישון מ2006 אם פוליסה על שמי עם עבר נקי ללא תאונות בכלל.

אתיחס. לסוג הדוח שלא תופתע לקבל פחות ממה שקבע השמאי, בדוח גלובלי לא תקבל את המעמ, ויש מצב שיורידי לך 20-25 % מסכום הפיצוי, השמאי היה צריך להגיד לך,

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
אתיחס. לסוג הדוח שלא תופתע לקבל פחות ממה שקבע השמאי, בדוח גלובלי לא תקבל את המעמ, ויש מצב שיורידי לך 20-25 % מסכום הפיצוי, השמאי היה צריך להגיד לך,

ולמה אני צריך להפסיד את הסכום הזה של כ20 אחוז?

דיברתי עם הבעלים של מוסך גדול בבאר שבע,

הוא אמר שמגיע לי את המע כי הם מזדכים על המע,

וגם השמאי אמר את זה,

עוד שאלה כמה הוגן לשלם לשמאי רכב אני שלמתי 1800 שקל ואמרו לי שזה

ממש יקר,

פורסם
שלום שמעון,

נשמח לבדוק את פניתך.

באפשרותך לפנות אלינו בכתובת המייל pniyot @ albar . co . il או בטלפון 03-6151411

תודה, נציגת אלבר

בטלפון אם מי אני צריך לדבר? אני בטוח שיש לכם יותר מפקידה אחת ושהיא לא תדע שהפנתה אותי.

• ספונסר פורום
פורסם
ולמה אני צריך להפסיד את הסכום הזה של כ20 אחוז?

דיברתי עם הבעלים של מוסך גדול בבאר שבע,

הוא אמר שמגיע לי את המע כי הם מזדכים על המע,

וגם השמאי אמר את זה,

עוד שאלה כמה הוגן לשלם לשמאי רכב אני שלמתי 1800 שקל ואמרו לי שזה

ממש יקר,

נכון שהם מזדכים על המעמ, אסביר שוב אולי לא היתי ברור מספיק,

אתה דברת על דוח גלובלי, חוות דעת גלובלית זאת אומרת הערכת הנזק על ידי השמאי ללא תיקון בפועל וללא הצגת חשבונית, ולכן מורידים את מרכיב המעמ, הפחתה של כ -20% זה סתם כדי להעשיר את קופת חברת הביטוח, מעטים המקרים בהם משולם הנזק במלואו.

מצב שני זה תיקון הרכב בצרוף חשבונית. וא כן משולם המעמ ושכט השמאי וכמובן עלות התיקון, לעינין גובה שכט השמאי עשה סקר ליפני שאתה מזמין שמאי פרטי.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...