Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האולטרבוקים הם מחשבים לסטייל.

כשאתה מחפש סטייל, העיצוב הוא הכי חשוב.

כשהעיצוב חשוב, הכל צריך להיות הכי דק שאפשר, בלי פתחים ובלי מכסים = סטייל טבלט.

בשביל הסוללה צריך לפתוח 4 ברגים.

וכל מילימטר שווה זהב. אז ככה שהכל ONBOARD.

לא סתם הטושיבה בעובי של גלקסי 2.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל עסקנו לא בטושיבה אלא במחשבים שעלו בדיון....

הטושיבה אגב בעובי של 1.6 ס"מ, שזה בערך כמו 2 גלקסי s2

בכלליות, העובי של רוב המחשבים האלו נע בין 1.5 ל 2 ס"מ

פורסם

עסקנו באולטרבוק.

אלו המאפיינים.

והעובי של החלק התחתון - שם יושב הלוח אם, הוא החשוב. חיסכון בעובי שם ישפיע על העובי הכללי.

פורסם

אה, אם זה לגבי המאפיינים, זה קל- יש סטנדרט לדבר הזה שנקרא "אולטראבוק"

http://en.wikipedia.org/wiki/Ultrabook

הסטנדרט מגדיר עבור הפעימה השניה Chief river עובי של עד 21 מ"מ עבור מחשבי 14", או 18 עבור 13.3".

לא יודע לגבי הטושיבה ומה הם החליטו לעשות, אבל ברבים מהדגמים, גם הדקים יותר, רוב הרכיבים נשלפים. בין אם השבב בולט מעל לוח או בולט מתוך סלוט זה לא ממש משנה, הרכיב העבה ביותר תמיד יהיה ההארדיסק (7mm ב slim profile, אלא אם בוחרים להשתמש ב MSATA SSD בלבד)

אני גם לא ממש מסכים איתך לגבי סטייל, בראש וראשונה הם קלים ודקים משיקולי ניידות. אפשר להכניס אותם לכל תיק בתוך מעטפה רכה, זה די נוח. ובנוסף זמני הסוללה שלהם ארוכים מאוד. זה שיא השימושיות למשתמש הממוצע או משתמשים עם צרכים ספציפיים שנופלים תחת מה שהמחשבים האלו מציעים.

מישהו רוצה משהו סטייליסטי? בשביל זה יש אייפד ושות'.

פורסם

אתה לא מסכים וזה בסדר.

אבל זה מה שאינטל רצו לעשות.

להתגבר על גל הטבלטים שאיים לפגוע במכירות הניידים וכתוצאה מכך בהם ישירות.

אז איך עוצרים מנהל שרוצה לערוק למחנה הטבלטים בגלל שלא מתחשק לו לסחוב כמעט 3 קילו של מחשב נייד עבה לישיבות, פגישות ונסיעות עבודה?

מוציאים מחשב דק בעיצוב סטייל טבלט דק חלק קל וסקסי.

זה הכל

ביצועים הם פרמטר משני אם בכלל למי שמוכן להסתפק בטבלט.

פורסם

ceyal תוכל לפרט קצת רשמים מה Z930 ?

לאחרונה בעבודה יוצא לי לעבוד עם לנובו והטראקפויינט זה פשוט המצאה גאונית !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אתה לא מסכים וזה בסדר.

אבל זה מה שאינטל רצו לעשות.

להתגבר על גל הטבלטים שאיים לפגוע במכירות הניידים וכתוצאה מכך בהם ישירות.

אז איך עוצרים מנהל שרוצה לערוק למחנה הטבלטים בגלל שלא מתחשק לו לסחוב כמעט 3 קילו של מחשב נייד עבה לישיבות, פגישות ונסיעות עבודה?

מוציאים מחשב דק בעיצוב סטייל טבלט דק חלק קל וסקסי.

זה הכל

ביצועים הם פרמטר משני אם בכלל למי שמוכן להסתפק בטבלט.

כן ולא...

גם תחת האולטראבוקים, אתה יכול למצוא לא מעט מחשבים עתירי ביצועים, ולא מעט מחשבים מכוערים משהו ש "סטייל" זה מהם והלאה. אני חושב שהדגש הוא בראש וראשונה על שימושיות ואינטואיטיביות, שזה הצד החזק בטאבלטים, ש "כל אידיוט" יכול להסתדר איתם.

ומצד שני, אתה צודק בנוגע לתחרות עם טאבלטים, ושלשם זה הומצאה הקטגוריה. איך נראו פני המחשוב הנייד לפני הטאבלטים? מחשבים במשקל 2.5-3 קילו עם זמן סוללה של דקה וחצי אם אתה עושה משהו חוץ מלערוך מסמכים. 3 שעות גלישה באינטרנט נחשב פנומנלי לחלוטין.

לכן מה שקיבלנו היה מן הסתם עליה בזמן הסוללה, שהיה נקודת תורפה של מחשבים ניידים, ירידה במשקל, מה שמאפשר עכשיו לדחוף את המחשבים לכל תיק, איכות בניה גבוהה יותר וחומרים טובים יותר (למרות שזה הנייד הכי זול שהיה לי אי פעם, הוא הראשון עם מקלדת מוארת, כל החלק העליון מאלומיניום מוברש והתחתית מפלסטיק microstain. לפני טרנד האולטראבוקים, זה היה שמור למחשבים במחיר דמיוני), ומשחק מאוד חזק על מה שטאבלטים עדיין לא יכולים לעשות, כמו רמקולים ברמה אחרת, שטח אחסון גדול, יכולת עבודה אמיתית וכוח לבצע גם מטלות משמעותיות (כמו שציינתי- אני עורך וידאו על המחשב הזה. ב sandy bridge עם HD3000 זה לא היה אפשרי בלי מעבד מפלצתי בגלל מחסור בהאצת חומרה, פה זה עובר בקלות בגלל שה HD4000 תומך.) שים לב שגם בסטנדרט של אינטל מוגדר זמן startup מקסימלי, כלומר "אם זה לא מספיק מהיר זה לא יכול להיקרא אולטראבוק", הדגש הגדול הוא על שימושיות ופעולה שוטפת חלקה.

סתם לדוגמה, הטאצ'פאד פה הוא לא פחות מדבר מדהים. בעבר עכבר לנייד היה חובה, פה עכבר רק יגביל אותי. למה? תכנון מוצלח ואינטגרציית תוכנה מוצלחת.

בראש וראשונה, אני לא נדרש להזיז את האצבע שלי למיקום ספציפי על הטאצ'פד כדי לבצע קליק, כל המשטח מקבל קליק. לחצתי בצד ימין? קליק ימני. שמאל? שמאלי.

שנית, מולטיטאצ' שגם באמת עובד. היה לי את זה בנייד הקודם של טושיבה, שם זה היה גימיק, פה זה שימושי.

אצבע אחת- עכבר רגיל. 2 אצבעות- גלילה/גרירה. 3 אצבעות- back/foward. ו 4- מעבר בין תכניות פתוחות.

לא רק שזה שימושי מאוד על הנייר, הביצוע גם עומד בציפיות והפעולה זורמת וחלקה. זה משנה את אופי השימוש במכשיר לא מעט.

הסטייל הוא בהחלט גורם, ואני בטח לא אכחיש שנחמד לי שבנוסף לזה שהמחשב שלי מבצע את המטלות לשמן הוא נקנה הוא גם מסובב כמה מבטים כל פעם, אבל אני לא חושב שזה העיקר.

פורסם

רשמים?

אז ככה. מדובר במחשב חזק. מאד.

מעבדI7, עם 8 גיגה זיכרון, דיסק קשיח SSD 256 SATA3, מסך מצויין.

במקור מגיע עם חלונות 8 שהועפה לפח.

איכות בניה מעולה, כל המחשב מאלומיניום.

קל מאד, מקלדת מוארת, כולל מודם 3G וקורא טביעת אצבע.

USB3, קורא כרטיסים, רמקולים מצויינים, בקיצור מחשב מצויין.

אני לפחות, השארתי את הטבלט בבית מאז שיש לי אותו.

• תוכן חדש...