Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקנות כרגע GTI חדשות בישראל? השיווק לא הופסק לפני מס' חודשים?

ה-S פחות כיפיית מה-GTI (אולי האלדקס-קונטרולר פותר את זה) אבל נותנת תחושה יותר יוקרתית.

נהגתי עליה והתאכזבתי, האוטו כבד נורא, האלדקס לא מונע תת היגוי והיא מרגישה נורא קשה ומתרסקת על בורות עם מתלים מקוריים.

מצד שני בישראל אין אלטרנטיבות להאצ'בק מפוארת באותו מחיר.

במקומך הייתי בוחר ב-S3 כדי לגוון מהלאון וגם כי אין GTI חדשות בכלל :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הייתי באותה הדילמה לפני שנתיים ולמרות שאני מאוד אוהב את ה GTI החלטתי ללכת על S3 ואני לא מסתכל אחורה !

אין ספק שתקבל מוצר מדהים אם תלך על ה S3 ולא תצא מאוכזב אני בטוח.

אם אתה חושב על להתקדם ממקומך הנוכחי S3 תהיה קפיצה טובה שכן הנעה כפולה לעומת הנעה קדמית ללא ספק עושה את ההבדל

שלא נדבר על הדברים הנוספים שאתה מקבל באודי כגון קסנון, איכות חומרים וקומבינציית מנוע, טורבו עם פוטנציאל מצויין לתוספות.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

אם אתה רוצה רכב מהיר(מאד) ואיכותי אז תלך על ה-S3.

הנאה מנהיגה? הגולף מהנה יותר!

ה-S3 זה הרכב הכי מנותק שנהגתי עליו.

אני בכלל הייתי הולך על מגאן\פוקוס ST.

פורסם

מה לגבי לאון קופרה 2012?

לגבי הGTI, כמו שאמרו כבר אי אפשר לקנות MK6 חדשה והמחירים של שוק היד 2 די הזויים (אלא אם כן לשלם 30K מעל זה נשמע הגיוני) ולדעתי בכלל זו לא תהיה קפיצת מדרגה משמעותית מהFR למרות שהרכב טוב יותר בכל פרמטר אפשרי.

אם אתה לא לחוץ למכור/להחליף את רכבך הנוכחי, הייתי ממליץ לך לחכות עד שתגיע הMK7 ואז תוכל להחליט טוב יותר.

לגבי הS3, לדעתי הרכב לא משתלם למרות ההאלדקס והמנוע שלו. הקופרה מאותו שנתון ואף מתקדם יותר די דומה לS3 אבל נשאר לך הרבה עודף בצד. אז נכון שאין כמעט מה להשוות בתא נוסעים למרות שלא "נפלתי" גם בS3, נכון שההאלדקס זה יתרון אבל לטעמי היא יותר הנעה קדמית מאשר כפולה. בנוסף היא גם כבדה יותר (הלאון והגולף מרגישות בפועל הרבה יותר קלילות).

פורסם

לא בטוח שיש, אבל כדאי לבדוק אם נשארו לאון קופרות חדשות אצל צ'מפיון. אם כן, בוודאי אפשר להשיג במחיר מפתה עקב החלפת הדגם בקרוב.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

לא הייתי קונה Gti mk6 חדשה ב190 שיצאה כבר הmk7 בעולם.אם כבר אז הייתי מחפש אחת יד שניה בהרבה פחות ושומר את העודף,אני מאמין שאפשר למצוא Gti שנת 2011-2012 שמורה באיזור ה140-160 ואז גם תעלה בשנתון, גם תרגיש שיפור באיכות החומרים ובהנאה מהנהיגה וגם אם תשדרג בעתיד לא תפסיד יותר מדי כסף

בהצלחה

פורסם

אם אתה לא צריך את הפרקטיות של הרכבים שציינת, הייתי הולך על מיני קופר S. בין האופציות שנתת, כמו שכבר אמרו לך, ה GTI מהנה יותר, ה S3 מהירה ויוקרתית יותר. לי אישית ה GTI מרגישה כמוצר שלם יותר כי היא נותנת חבילה אטרקטיבית מאוד של ספורטיביות, שימושיות, איכות ומחיר.

emotion of motion

• תוכן חדש...