Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאשר המיכל יהיה כמעט ריק ותתדלק כבר תרגיש שינוי כלשהו.

בהנחה שהבעיה הייתה בדלק מהול.

אתחיל בשינוי תחנת דלק ואחזור לעדכן.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

ליאור שלום רב !

אם ביקרת אצל חברי חיים יוד, החלפת מנוע צעדים , והמנוע נבדק על ידי סורק, וחיים לא גילה דבר יוצא דופן, אך אתה מתלונן על צלצולים, האם הרכב יצא מחיים יוד עם צלצולים, אני בספק?!

בכל מקרה מומלץ שתקרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=48862

התמקד בעיקר בתגובתו העינינית של רענן, תגובה מספר 3, והתייחס אליה בהתאם להמלצתו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ליאור שלום רב !

אם ביקרת אצל חברי חיים יוד, החלפת מנוע צעדים , והמנוע נבדק על ידי סורק, וחיים לא גילה דבר יוצא דופן, אך אתה מתלונן על צלצולים, האם הרכב יצא מחיים יוד עם צלצולים, אני בספק?!

בכל מקרה מומלץ שתקרא כאן:

צביקה

כשהייתי אצל חיים זה היה בגלל בעיה בסל'ד לא יציב והבעיה נפתרה לחלוטין.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3363640#post3363640

אז הצלצולים היו ממש עדינים ולעיתים רחוקות אז פשוט שאלתי על הדרך .

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

חזרתי לעדכן.

היום תדלקתי בתחנת דלק שונה ובאמת אחריי נסיעה של 20 ק'מ הצילצולים ששמעתי כמעט נעלמו.

עדיין יש רעשים קטנים במאמץ אבל אני מקווה שזה יעבור .

יקיר,צביקה שוב תודה!

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
חזרתי לעדכן.

היום תדלקתי בתחנת דלק שונה ובאמת אחריי נסיעה של 20 ק'מ הצילצולים ששמעתי כמעט נעלמו.

עדיין יש רעשים קטנים במאמץ אבל אני מקווה שזה יעבור .

יקיר,צביקה שוב תודה!

כשהייתי אצל חיים זה היה בגלל בעיה בסל'ד לא יציב והבעיה נפתרה לחלוטין.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3363640#post3363640

אז הצלצולים היו ממש עדינים ולעיתים רחוקות אז פשוט שאלתי על הדרך .

ליאור שלום רב !

חבל שהשרשורשמודגש בכחול, לא היה לנגד עיני, לפני פתיחת השרשור החדש, בכל מקרה הפרטים שהבאת תוך כדי השרשור, הביאו אותי למסקנה הבלתי נמנעת, שבעייתך קשורה לדלק מהול באיכות ירודה, שמורידה את גובה האוקטן למתחת לאוקטן 95, שגורם לנטיית הדלק להתלקח לפני זמנו.

אני שמח שנתתי לך הכוונה נכונה, שמנעה ממך, אי נחת, ונזק לטווח ארוך למנוע,והכבוד לפתור לך את הבעייה היה כולו שלי.

בברכה

צביקה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ליאור שלום רב !

להלן תגובתי בתשובה להודעה שקיבלתי ממך בפרטי:

המלצתי עבור לתדלק בתחנה חדשה, והתעלם מהרעשים, שלדעתי , ההשקעה בכך היא בזבוז זמן וכסף.

קח את תגובתי בערבון מוגבל, מכיוון שהיעוץ שלי לא מחייב אותי, ואני מסיר כל אחריות לרכב במידה ויתברר שטעיתי.

אני מצטט את תוכן ההודעה ששלחת לי בהודעה פרטית:

צביקה ערב טוב.

היום הייתי אצל חיים יוד כדי לעשות אינפוזיה לרכב כמו שיעצת לי.

אבל הוא אמר שהוא לא ממליץ ושהוא לא חושב שזה יעזור.

הייתי בעוד כמה מוסכים ושמעתי על עוד אפשרויות שיכולות לגרום לתופעת התקתוקים.

אם זה פלגים שאמרו לי להחליף לפלגים עם אלקטרודה ארוכה. וגם על ממיר קטלית סתום או כוהילים וחוטי הצתה וכו וכו. ...

עם כל הכבוד לכל בעליי המקצוע לא הייתי רוצה שיעשו לי ברכב אן דן דינו עד שהבעיה תסתדר , ולכן אני פונה אליך כאל בעל מקצוע ניטראלי

אשמח אם תיתן לי את נקודת ההתחלה

בברכה

ליאור

בברכה

צביקה

פורסם

אין לי עוד מה להציע לך, לא עשית הרבה ממה שיעצנו לך, גם אני קיבלתי ממך ה"פ, אבל חשוב לי לעדכן כאן, ואני שוב חוזר על מה שאמרתי על ההמלצה שלי, כדי להתקדם, החלפת תחנת דלק ויש שיפור, ומכך בוודאות הרעש הוא כתוצאה מהצתה עצמית של הדלק, ולכן אני מציע לבצע אינפוזיה למנוע, אפשרי בדרך פשוטה עם K44 ישירות לסעפת היניקה (ע"י בעל מקצוע או מישהו שיודע כיצד מבצעים זאת) או דרך שניה היא ע"י חיבור מכשיר מיוחד בלחץ לחליל המזרקים והזרקת חומר ייעודי.

מניסיוני ברכבים אלו, אינפוזיה לרוב פותרת את הבעיה, אל תחליף סתם פלאגים אם הפלאגים שלך במצב טוב ומוחלפים באופן שוטף בטיפולים לפלאגים תואמים למנוע אל תחפש את הבעיה שם חבל על הכסף שלך.

• תוכן חדש...