Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה ביטוח לחייל שנימצא בבית פעם בשבועיים לפעמים פחות לסופ"ש? חבל לשלם על ביטוח רגיל כי ואלה יכול להיות חודשים שאני פשוט לא אנהג בגלל שאני אהיה בצבא כל הזמן.

יש איזה ביטוח שמופעל בטלפון? יש איזה פיתרון לזה?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

בטח שיש.

בפניקס אתה אפילו מפעיל את זה כל פעם בסמס, ומקבל סמס חזרה בנוסח "ביטח צעיר הופעל,סע בזהירות" זה מחוייב ממין "קופה" כזו שאתה מפקיד אצלם.

נקרא "הפניקס צעיר"

פרטים פה:

http://www.fnx.co.il/insurance/car-insurance/young-driver/car-insurance-for-young-drivers.aspx

בשירביט ובביטוח ישיר אתה מודיע למוקדן (24/7) , זה מחייב את החשבון (במשהו כמו 50 ש"ח) ואתה רשאי לנסוע במשך 4 ימים.

ניתן לקנות 12 כאלו בכל תקופת הביטוח.

זה נקרא בשם המפתיע "נהג צעיר ל-4 ימים.

כשיהיו לך יציאות יותר נורמליות (במהרה בימינו :lol:) , תבדוק שוב את הכדאיות הכלכלית של הסידור הזה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לכל חברת ביטוח כמעט יש את זה, תתקשר לחברת הביטוח שבה ההורים שלך מבוטחים ותשאל לגבי ביטוח לסופ"ש.

דרך אגב, אני לא מכיר את זה ל4 ימים, ואפילו לא שמעתי על זה, אני מכיר בתור מיום חמישי עד מוצ"ש, כאשר בשעה 00:00 במוצ"ש, תם הביטוח.

פורסם

עיקר הכסף זה הביטוח חובה, יש איזה משהו כזה לביטוח חובה או שלא?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

ביטוח ל-4 ימים יעלה לו כ-50 ש"ח. בשנה יצא לו כ-1200 ש"ח.

כמה אתה חוסך בזה? הרי מדובר רק בביטוח צעיר מבלי לדבר על הביטוח הרגיל שאתה עושה לרכב (מעל גיל 24)....

האם זה שווה לך את זה?

• תוכן חדש...