Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מאזה 626 שנת 1988 רכב שעשה מנוע חדש אוברל (מה זה אומר בדיוק מבחינת הקלימוטרז ???).

מנוע 2000 ברקסים חדשים- מחיר 10,000.

רכב גדול קצת מכות בפח לא משהו קשה.

2. מאזדה לנטיס שנת 2000 אוטו נראה ממש טוב - טיפול 10000 לפני שבוע - קילומטרז 200.000 אלף עשה ברקסים והכל נפח מנוע 1600. + וו גרירה + מערת סאונד קטלנית. טסט עוד חודשים.

מחיר 14000

מה חסכוני יותר בדלק ..

ומה עדיף לקנות מבניהם ? אוו אם יש הצעות אחרות.

ומה זה האוברול הזה לאוטו בדיוק ? מה המשמעות!!!!!

פורסם

לי נשמע ששתי האופציות פשוט גרועות

לנטיס 2000 שעברה 200KKM יש כמו ז** בשוק, בלי קשר למחירון מדובר ברכב לא יותר מדי חסכוני עם תיבה

אוטומטית די עצלנית (נסעתי ברכב של דוד שלי) לגבי המחיר, כמו שכבר אמרתי, יש המון כאלו, הרכב נמכר טוב מאד בזמנו

לא תהיה לך בעיה למצוא משהו שנסע קצת פחות

ה 626 היא לא חסכונית וממה שהבנתי יש קצת בעיית חלפים (למרות שהן נמכרו לא רע בכלל)

מנוע חדש זה נחמד, בעיקר בחו"ל, בארץ זה אומר (בד"כ) שהרכב עבד קשה. אם המנוע כבר מת, אז שאר המכלולים

גם בדרך...

פורסם

1. אין מאזדה 626 1988 יש 98. הרכב הזה מאוד לא חסכוני,יקר יחסית לתחזוקה (טיפול טיימינג יקר להחריד ומי ששמע על מחירי רנו אז זה מתקרב לשם),טסט יחסית יקר יותר.

אם הרכב עבר אוברול כללי,המשמעות היא,שכל המנוע עבר שיפוץ כללי: החלפת שסתומים וגומיות שסתומים,טבעות בוכנה,חריטה,מילוי,יישור שטח,השחזות והתאמות כדי להביא את המנוע למצב חדש עד כמה שניתןאני בספק אם באמת המנוע עבר אוברול כיוון שהתהליך הזה יקר,לא כלכלי,לא תמיד מצליח ולכן,לא ניתן לדעת מה מצב המנוע.המחלה של הרכבים הללו היא עשן לבן,שמתחיל בהתנעת בוקר וכביכול הבעיה בגומיות השסתומים אבל אז מתברר,שהבעיה היא במנוע וברוב המקרים תיקוני המנוע ברכב הזה לא ממש החזיקו מעמד וברוב המקרים של תקלות אלו הומלץ גם בפורום על החלפת מנוע מייבוא).

2.מאזדה לאנטיס 1600 ובכלל סוגים שונים של לאנטיס קשה למצוא שמורות ולא קרועות ובמיוחד היו רבות כאלו בליסינג/שירות המדינה ואלו רכבים שעבדו קשה מאוד והבלאי יהיה גדול.הגירים נוטים להתפגר באיזור ה-180,000,יש מחלה שלפחות פעם אחת בחיי הרכב הרדיאטור מתפוצץ (לנו זה קרה ברכב של אבי בזמנו עם 100,000 ק"מ )ואם לא מסתכלים היטב על שעון החום גם מקבלים בונוס של מינימום תיקון ראש מנוע על הדרך.אם עוצרים בזמן וגוררים- חוץ מהחלפת רדיאטור הכל יהיה בסדר.

רכבים שמורים עם ק"מ נמוך,שטופלו במורשה -המוכרים מבקשים עליהם מחיר הגבוה בכמה אלפים מהמחירון.

3. בתקציב הזה עדיף לחפש פוקוס 2002/סובארו אימפרזה -הן יהיו אמינות יותר או לחפש לאנטיס שמורה יותר,מה- 626 אני ממליץ לרדת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...