Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמוליק קראוס נפטר הערב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמוליק קראוס, אחר מהמוזיקאים היותר גדולים שהיו פה, הלך הערב לעולמו

יהי זיכרו ברוך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בעיתון מראים תמונות שלו מהתקופה האחרונה. הוא איבד משקל בטירוף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הבנתי שהיה תכשיט של בן אדם שאהב להרביץ תורה באישתו וילדיו. נבלות כאלה זוכים לחיות עד גיל 77 בעוד שאנשים כמו עוזי חיטמן, אהוד מנור ודודו דותן פורשים בעשור השישי או השביעי. לפעמים אני פשוט לא מבין איך העולם הזה עובד. :roll:

פורסם

היה אדם מריר, אלכוהוליסט ואלים.

לפני מס' שנים קראתי ראיון עמו שבו הוא לא התבייש לקטול אמנים גדולים, בין היתר שלום חנוך.

עם זאת, לא ניתן להתעלם משירים שביצע והפכו לנכס צאן ברזל במוזיקה שלנו.

פורסם
הבנתי שהיה תכשיט של בן אדם שאהב להרביץ תורה באישתו וילדיו. נבלות כאלה זוכים לחיות עד גיל 77 בעוד שאנשים כמו עוזי חיטמן, אהוד מנור ודודו דותן פורשים בעשור השישי או השביעי. לפעמים אני פשוט לא מבין איך העולם הזה עובד. :roll:

הייתי מסביר לך בצורה קלה להבנה אבל אני בטוח שהבחור בתגובה מס 3 יידע להסביר זאת יותר טוב ממני. תצפה לתגובה בסגנון "נסתרות דרכי האל" או "זה רצון השם" וכיוצא בזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אכן, נכתבו דברים נכונים כנראה, אלא שיש זמן ויש מקום לכל דבר.

לא לחינם נוצרו נהגים ונורמות במהלך אלפיי שנות תרבות. לעיתים יש בהם הגיון מסוים.

להזכירכם- האיש אינו עומד למשפט, לא אצלנו בכל אופן. הוא פשוט איננו.

פורסם

השארת לנו כמה דברים טובים, תודה.

הנה אחד הפחות מוכרים בהופעה. בגיל מבוגר, לא במיטבו גופנית או קולית ,האיש מתחיל עייף ונשפך אל תוך מגבת.

בהמשך הולך ומשתפר. אולי עייף, אך נותן הופעה מצוינת. יהי זכרו ברוך.

פורסם

שתי סיבות

גגל בבקשה המדינה נגד שמוליק קראוז. כך הוא כתב.

שנית, אני כותב כך כדי להבחין מהשרשור המקביל על קראוס.

ממליץ על ביצועים נוספים לשיר שישי חם.

פורסם

באמת מוזיקאי בחסד. אין ולא היו הרבה כאלה.

אני אישית מאוד אוהב את המוזיקה שלו.

אולי היה אדם לא קל, אבל יש המון כאלה. מספיק לראות פרק אחד מהביוגרפיה של אסי דיין. מה לעשות אולי זה בא עם הכשרון.

בכל מקרה חבל.

עופר

פורסם

ואדים, תהיה בריא... איך כל תגובה שלך מצליחה לעצבן, לאו דווקא בגלל התוכן, אלא בגלל הגישה המגעילה ומתנשאת.

אתה צודק, שמוליק קראוס היה חרא של בנאדם. היו לו בעיות נפשיות, הוא אושפז באברבנאל, ישב בכלא, ניסה להתאבד, הרביץ לאישתו ונראה לי שגם לילדיו ועישן (שומו שמיים!!) חשיש.

היו לו בעיות נפשיות, הוא לא עשה שומדבר ממה שרשמת מתוך רוע. אני לא חושב שכל אחד הופך להיות קדוש ברגע שהוא נפטר, ושאסור לדבר עליו רעות, אבל אתה חייב תמיד לעשות את זה בצורה הכי מכוערת שיש, הכי מתנשאת והכי מגעילה שיש.

שמוליק קראוס המוזיקאי היה מלחין, כותב מעבד ומבצע מהטובים והמוכשרים שהיו.

למה קראוז ולא קראוס?

נולד בשם שמואל קראוז, וכך קרא גם לתקליט הסולו הראשון שלו, "מדינת ישראל נגד קראוז שמואל" (שירי התקליט נכתבו כשהיה בכלא)

ממליץ על ביצועים נוספים לשיר שישי חם.
המקורי (עם קליפ חביב :lol:)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
היו לו בעיות נפשיות, הוא לא עשה שומדבר ממה שרשמת מתוך רוע.

יש בעיות נפשיות? שיסגור את עצמו בחדר מרופד ולא יהרוס לאנשים אחרים את החיים.

ואם לך יש בעיה עם התגובות שלי - תרגיש חופשי לדלג עליהן.

• תוכן חדש...