Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא 125k ואפשר להתאמץ ולקנות את הגולף בגלל החיסכון בדלק,

השאלה האם מחיר הטיפולים גבוה כמו שכולם אומרים?ובכלל האחזקה הכללית יקרה?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

מחיר הטיפולים לא גבוה בצורה משמעותית (אם בכלל) ממכוניות אחרות באותו סגמנט.

טיפול ראשון - כ-600 ש"ח (במוסך ברשת היבואן)

טיפול שני - כ-1000 ש"ח.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ניר (אאל"ט) המחירים האלה הם לתמחור ברשת סקודה התמחור לפולקסווגן יותר יקר. האם אלו המחירים אותם אתה משלם באוטובדק?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אם כבר חסכון בדלק, אז אוריס הברידית, בדגם החדש רק מעט פחות איכותית מהגולף אבל חסכונית הרבה יותר.

פורסם
ניר (אאל"ט) המחירים האלה הם לתמחור ברשת סקודה התמחור לפולקסווגן יותר יקר. האם אלו המחירים אותם אתה משלם באוטובדק?

מני :-)

כן, אלו המחירים שאני שילמתי (בטיפול הראשון עלה זול משמעותית כי הי לי קופון).

ולפותח השרשור, אכן אוריס היברידית היא אופציה עדיפה מעט (בשקלול הכולל) על הגולף.

ראה כאן: http://www.netcar.co.il/magazin/focus/golf13.asp

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מני :-)

כן, אלו המחירים שאני שילמתי (בטיפול הראשון עלה זול משמעותית כי הי לי קופון).

ולפותח השרשור, אכן אוריס היברידית היא אופציה עדיפה מעט (בשקלול הכולל) על הגולף.

ראה כאן: http://www.netcar.co.il/magazin/focus/golf13.asp

הלכתי לכתבה שהפנת. עזוב את הויכוח עם אהרונוביץ הוא בר סמכא רלוונטי בימים אלה אבל גם הוא כותב במילים הבאות: "כמעט בכל פרמטר, אוריס עדין נחותה מגולף. היא מרווחת, אבל קצת פחות. היא זריזה אך פחות מהירה. היא נוחה אך גם יותר נוקשה. היא איכותית אך נעדרת את תחושת הפרימיום שמעניקה הגרמניה" וכו' וכו'. איך מזה הגעת למסקנה שהאוריס עדיפה?!

כנראה שהיא עשתה קפיצת מדרגה מהדור הקודם אבל כנראה שגם הגולף לא נותרה במקומה וכמו שכותב אהרונוביץ', הגולף טובה יותר כמעט בכל פרמטר.

• תוכן חדש...