Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב, במקרים אחרים היית צודק, במקרה הזה - זכוכית זה זכוכית, לא תצליח לשכנע אותי אחרת.

אתה מדבר על משהו נלווה, הדבקת מראה לשמשה צריכה להתבצע עם דבק מיוחד שמיועד לזה, כנראה שמישהו שם חיפף והדביק עם דבק חלש מידי, אז עכשיו השמשה באיכות גרועה?

אגב, דבקים שלא מתאימים (בגלל התפשטות החומר) היו יכולים בקלות לנפץ לך את השמשה החדשה (וזה לא משנה אם זה חלופי או מקורי), אם זה היה קורה, גם בזה היית מאשים את השמשה?

בוא נדבר באופן כללי, לא ספציפי לרכב שלך.

אם השמשה החלופית הייתה מגיעה בלי תושבת מודבקת מראש והיו צריכים להדביק את התושבת הישנה (והיו עושים עבודה טובה), זה היה משנה את דעתך על השמשה החלופית ?

כל העניין שהתושבת מגיעה מודבקת מהיצרן של השמשה , במו עיני ראיתי כשפתחו את האריזה , זו לא הדבקה מקומית באוטו גלאס , לכן אמרתי שאיכות הזכוכית החלופית לא זהה למקורית , חוץ מזה לומר שזכוכית זו זכוכית זה קצת שטחי , יש תהליכי חיסום וייצור ועמו כל דבר אחר יש רמות שונות ומחירים שונים , במיוחד בשמשה של דור שש שבה הוכנס חומר מבודד מיוחד על מנת להשקיט את רעשי הרוח , סביר להניח שהחלופיות לא בנויות אותו דבר.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אתה פשוט מדבר שטויות ומאמין כלכך במה שאתה אומר אז בוא אני אסביר לך מה ההבדלים

1.זכוכית מקורית יושבת יותר טוב מחלופית לא משנה של איזה חברה וזה הכי חשוב

זכוכית של חלון לא תשב טוב לא תעלה ולא תרד כמו שצריך ובסוף תיתקע מניסיון ברכבי אאודי ובפולקסווגן

2.זכוכית מקורית יותר חזקה מהחלופית

3.זכוכית מקורית היא נגד קרינה וסינוור והיא פחות תחמם את הרכב

4.יותר קל לזגג להתקין מקורית מאשר חלופית כי בחלופית מבחינת הדבקה, דרך אגב בחלופית אחרי כמה שנים גם אם עושים עבודה טובה יכול להיות שיהיו נזילות.

עכשיו לנקודה הכי חשובה התקשרתי לארצות הברית וגם לגרמניה ולרכב שלי זכוכית מקורית ח-ד-ש-ה עולה כ-200$

לא צריכה להיות בעיה להזמין מחול זה לא צריך לעלות הרבה

לא יודע למה בארץ מוכרים את זה 5000 שקל?????:?

זכוכית של פניציה חליפית עולה בארץ שקל כולל מעמ600

חברת הביטוח שלי בהתחלה רצו רק חלופי אחרי זה 1500 ועכשיו הם ירדו ל900 שקל תוספת למקורית ואני לא מתכווון לשלם שקל אני הולך איתם עד הסוף .

בכל מקרה אם מישהו יכול לתת לי מייל של שירות לקוחות של VW העולמית זה יעזור לי מאוד

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם
כל העניין שהתושבת מגיעה מודבקת מהיצרן של השמשה , במו עיני ראיתי כשפתחו את האריזה , זו לא הדבקה מקומית באוטו גלאס , לכן אמרתי שאיכות הזכוכית החלופית לא זהה למקורית , חוץ מזה לומר שזכוכית זו זכוכית זה קצת שטחי , יש תהליכי חיסום וייצור ועמו כל דבר אחר יש רמות שונות ומחירים שונים , במיוחד בשמשה של דור שש שבה הוכנס חומר מבודד מיוחד על מנת להשקיט את רעשי הרוח , סביר להניח שהחלופיות לא בנויות אותו דבר.

אבל בעצמך אמרת קודם שלא היו הבדלים ברעשי רוח ...

זה לא שטחי כלל - נכון, יש תהליכי חיסום, ותהליכי ייצור, אך בהנחה והשמשה צריכה לעמוד באותם תנאים (מהירות, רוח, בידוד, הפחתת רעשים) כמו של היצרן, ובאופן כללי לכל רכב, אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מקבל זכוכית כמעט זהה למקורית, רק שאת החליפית מייצרים בארץ, ואת המקורית מביאים מחו"ל ודורשים עליה סכום נכבד אצל היבואן.

אם הזכוכית שאתה מקבל לא הייתה עומדת בכל אותם תנאים, לא היו מתקינים לך את זה ברכב, חברת הביטוח ו/או היצרן לא היה לוקח על עצמו אחריות שחס וחלילה הזכוכית תתנפץ באמצע הנסיעה.

בוא נאמר ככה,

באופן כללי לרכב סטנדרטי לא צריכה להיות בעיה לשים שמשה חליפית.

גם אם אתה מדבר על רכב ספצפיפי שלו יש תוספת ספציפית כלשהיא - עובדה שאתה לא מרגיש הבדל, כלומר האיכות היא זהה.

לגבי התושבת, מה זה משנה איפה ומי הדביק, זה עדיין מעשה אדם ומישהו שם פישל, זה לא קשור לזכוכית.

מה דעתך על הזכוכית במקלחון שיש לך בבית? היא מיוצרת בארץ, זה אומר שהיא באיכות ירודה מזכוכית זהה שיוצרה בגרמניה ?

אם יש לך הוכחות והסברים מדויקים מה הייתרון של המקורי על החליפי (ואני מדבר על זכוכית כנגד זכוכית), אשמח לשמוע, אחרת אני מאמין שהם כמעט זהות.

פורסם

מאיפה הבאת שמקורית היא נגד קרינה וסינוור ? נסעתי על מלא מכוניות כולל גולף ושום דבר לא מנע ממני להסתנוור.

אתה רוצה הגנה נגד קרינה? יש תהליך כימי מיוחד לזה, הבעיה היא שזה לא חוקי לבצע אותו לשמשה קדמית.

המקורית חזקה יותר? מאיפה המידע הזה? יש לך תואר בהנדסת חומרים? עשית ניסוי מדעי כלשהוא? אם כן, אני מוריד בפניך את הכובע.

הסעיף היחידי שייתכן שאתה צודק זה מידת ההתאמה של השמשה, אך אם הזגג יודע את העבודה טוב, התוצאה תהיה אותה תוצאה.

לגבי נזילות - אתה מדבר על גומיות ולא על השמשה ! אולי הזגג שם לך גומיות סוג ב ואתה נתקל בנזילות לאחר כמה שנים? כאן אני מסכים, יש חשיבות לגומיות.

פורסם

אני יודע מהרכב הקודם שלי (307 XT), שכאשר הורכבה שמשה חליפית ברכב, לא עבדו חיישני אור וגשם ברכב. הבעיה התגלתה בזמן קניית הרכב מלובינסקי טרייד ולאחר התעקשות קלה הוזמנה שמשה חדשה והורכבה על חשבון היבואן.

מבחינת סינון קרינת UV - יש הבדל עצום בין השמשות.

אני מכיר אדם שהחליף שמשה קידמית בסיטרואן C4 פיקאסו. הננג היה רגיל לנסוע לטיולים עם המשפחה שלו עם מכנסיים קצרים ולאחר ההחלפה הוא התחיל להרגיש שהוא "נשרף" ברגליים ובידיים, דבר שלא היה לפני ההחלפה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תשמע, אני כמוך סגור לגבי שמשה מקורית, כולם אמרו עזוב חליפית זה אותו דבר

ברנו אם אתה מכיר השמשה סגולה דבר שמסנן קרינת UV וגם יותר נעים לנהוג שהשמש מול הפנים,

בכל אופן השגתי את השמשה המקורית מפירוק (במצב נדיר מאוד !!) והרכבה מקצועית אצל זגג שגם במקרה מטפל בביטוח שמשות שיש לי, לקח לי 200 ש"ח עבודה, עד היום אני מבסוט.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...