Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעה נסדקה לי השמשה הקדמית יש לציין כי זה לא ממכה,פשוט נסדקה.

השאלה שלי היא האם זה בלאגן להחליף כזו שמשה למקורית כמובן מבחינת העבודה האם היא תשב בדיוק אותו הדבר

או שלא, כמה דבר כזה אמור לעלות?

והאם עדיף להשאיר את הסדק הלא כלכך קטן ולא לגעת ?

וכדי לעשות את זה בחברה או במקום אחר?

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

אענה על מה שאני מבין:

1.לא בעיה להחליף. זה תלוי במקצועיות של המתקין. נסדקה השמשה הקדמית בסיאט 1.2 של אבא שלי, לא הצלחתי לזהות שהיא לא מקורית עד שראיתי את הסמל החדש בתחתית בפינה (לא של סיאט כמובן)

2. רכב משנתון גבוהה יחסית ! אין לך ביטוח מקיף כולל שמשות?

3. אני לא מהנדס רכב, אך לנסוע עם שמשה סדוקה, זה לא דבר בטיחותי, במיוחד אם נסדקה במהלך נסיעה וללא כל מכה !!

4. בצפון לדוגמה יש מס' זגגים מעולים. ואני לא יודע אם בצ'פיון יש מחלקה להחלפת שמשות !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ראשית, זה מסוכן ולא אחראי להמשיך לנהוג ככה (ראה בהמשך). שנית, טסט אתה בטח שלא תעבור ככה וג' - כל שוטר תנועה יכול לעשות לך הורדה מהכביש. ובתור אחד שהתנפצה לו שמשה בכביש הבקעה בחורף, תאמין לי שאתה לא רוצה לחוות את החוויה של נהיגה בלילה בקור בגשם בלי שמשה קידמית.

פורסם

קודם כל התכוונתי שאני אשים שמשה מקורית לא משנה מה חלופית אין על מה לדבר כי ראיתי מה ההבדלים

דבר שני זו בעיה להחליף שמשה קדמית זה יגרום לאיזושהי ירידת ערך?

ויש בעלי מקצוע טובים שיעשו הלחלפה אחד לאחד ?

פורסם

אין לי בעיית תקציב.

השאלה היא עם החלפה של כזה דבר תגרום לירידת ערך או שזה לא ישב בדיוק כמו שצריך..

מפרקים ומרכיבים או שזו פרצדורה ממש מורכבת?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה :

עד עכשיו לא טיפלתי בעניין הזכוכית כי חברת הביטוח שלי רצו לשים לי חלופית מה שכמובן לא בא בחשבון.

התקשרו אליי ואמרו לי שאם פולקסווגן בארץ או בחול יוציאו לי מכתב שזכוכית חלופית שונה לגמרי ולא מומלצת

הם יתקינו לי זכוכית מקורית על חשבונם ללא תוספת תשלום

איך אני מתקדם מכאן, איך אני משיג מייל של מישהו בפולקסווגן בארץ או בחול שיכול לענות לי על השאלה הזו..

פורסם

תסלח לי שאני שואל

מה זה משנה מקורי או חליפי? זכוכית זה זכוכית

כל עוד זה יושב כמו שצריך לא צריכה להיות בעיה, ואם לא יושב כמו שצריך, יש לך עדיין אחריות/ביטוח.

ההבדל הוא שעל מקורי צמפיון מחייב פי 4 מאשר עלות הייצור של אותה זכוכית כאן בארץ.

פורסם

עברתי את הסיפור עם הרכב הקודם שלי (גולף דור 6) אם אתה מוכן להשקיע באזור ה 4-5 אש"ח אתה יכול להזמין מקורית , הביטוח לא מכסה למרבה הצער. שבועיים אחרי התקנת השמשה החלופית הראי נפל והייתי צריך להדביק אותו אצל זגג....

בנושא בידוד רעשים למרות החששות לא הצלחתי להרגיש בהבדל.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
הראי שנפל לא הודבק כראוי מלכתחילה, זוהי בעיה ביישום ולא בזכוכית החלופית.

למה סתם להגיד דברים ? אם היית מכיר את הרכב הנ״ל היית יודע שהשמשה החלופית מגיעה עם תושבת מודבקת מראש , האיכות של ההדבקה לא הייתה משהו וזה בהחלט מעיד משהו.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
למה סתם להגיד דברים ? אם היית מכיר את הרכב הנ״ל היית יודע שהשמשה החלופית מגיעה עם תושבת מודבקת מראש , האיכות של ההדבקה לא הייתה משהו וזה בהחלט מעיד משהו.

תקשיב, במקרים אחרים היית צודק, במקרה הזה - זכוכית זה זכוכית, לא תצליח לשכנע אותי אחרת.

אתה מדבר על משהו נלווה, הדבקת מראה לשמשה צריכה להתבצע עם דבק מיוחד שמיועד לזה, כנראה שמישהו שם חיפף והדביק עם דבק חלש מידי, אז עכשיו השמשה באיכות גרועה?

אגב, דבקים שלא מתאימים (בגלל התפשטות החומר) היו יכולים בקלות לנפץ לך את השמשה החדשה (וזה לא משנה אם זה חלופי או מקורי), אם זה היה קורה, גם בזה היית מאשים את השמשה?

בוא נדבר באופן כללי, לא ספציפי לרכב שלך.

אם השמשה החלופית הייתה מגיעה בלי תושבת מודבקת מראש והיו צריכים להדביק את התושבת הישנה (והיו עושים עבודה טובה), זה היה משנה את דעתך על השמשה החלופית ?

• תוכן חדש...