Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שמתי לב כי הצמיגים באיביזה שלי 1.2 TSI DSG מאחורה די רחבים, את זה כבר איששתי לאחר שראיתי שלאיביזה אחרת צמיג אחד רחב כמו שלי והשני מאוד צר, אין לי מושג אם זה מפריע בנסיעת הרכב אבל מה שכן זה נראה מצחיק. כנראה אותו בחור החליף ג'אנט ונוצר המצב, אבל לא ברור לי איך.

אז איך זה הולך? יש צמיגים מיוחדים שהם רחבים יותר? למה אחד היה רחב ואחד היה צר אם זה אותו ג'אנט?

תודה :-D

פורסם

מה המידה של הצמיגים שלך? תבדוק את כולם ותשווה אם הרוחב שווה או לא. בכל אופן לא נראה לי הגיוני שיש לך צמיג אחד רכב יותר משאר הצמיגים.

פורסם

אולי כי לבחור היה פנצ'ר והוא חיבר את הגלגל הרזרבי .

נישמע יותר הגיוני.

שינוי בגודל הצמיג יכול להיות עם זה שינוי זוגי ב-2 הגלגלים מקדימה או מאחורה.

יכול להיות שיהיה לך זוג צמיגים אחוריים רחבים יותר מזוג צמיגים קדמיים,בכל מקרה לא יכול להיות מצב שאחד מהצמיגים האחוריים רחב יותר מהצמיג האחורי השני.

אלא אם כן מדובר בליצן.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

^ +1

ברכבים רבים גלגל חלופי צר משמעותית. רכבים עם צמיג אחורי רחב יותר זה זן נדיר של מכוניות ספורט קיצון יחסית (S2000 צפונה) עם הנעה אחורית. מכוניות סטנדרטיות כבר עשרות שנים מגיעות עם 4 צמיגים זהים.

פורסם
הגלגל האחורי ברוב האיביזות עבה

התכוונת לרחב?

205 ויש כאלה גם 215 אבל המידה הזאת היא בדיוק אותה מידה גם בצמיגים הקדמיים.

אין הבדל באיביזה במידות בין הקדמיים לאחוריים,כל 4 הצמיגים זהים במידות שלהם, פשוט מאחורה הטמבון גבוה יותר ואפשר לראות את הרוחב של הצמיג לעומת הקדימה שהטמבון נמוך יחסית ומסתיר את הרוחב של הצמיג.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

דווקא בהנעה קדמית עדיף מבחינת אחיזה והתנהגות לשים צמיגים רחבים יותר מקדימה,

(בהנעה כפולה אותו רוחב בכל פינה ובהנעה אחורית רחבים יותר מאחור)

אבל מחשש שכמה נשמות עדינות המורגלות במראה הטבעי של אחוריים רחבים עלולות להפגע ללא תקנה (בעל הרכב כלול)

אף אחד עוד לא העז לעשות זאת.

• תוכן חדש...