Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלי אלפא התפקדו!,

הרכב הוא 159 מנוע 3.2 ארבע על ארבע בן שנה עם 45K ק"מ

הרכב נכבה בכביש מהיר לאחר נסיעה של חצי שעה, לא תודלק באותו היום לכן דלק מהול נשלל,

יש חשמל, יש סטרטר ותאורה,

נורת מנוע נדלקה

הרכב לא מניע - מת!

מטופל במוסך מרכזי בראשון

מה יכולה להיות התקלה ברכב חדש שכזה?

תודה!

פורסם

משאבת דלק.

סתימת דלק.

צינור דלק שהתנתק.

...סליחה, אין לי אלפא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יכל להיות הרבה דברים- חיישן קראנק, משאבת דלק, קוייל/ים, שלל אלקטרוניקה מודרנית.

ממליץ לקנות מתאם לOBD והתקנת אפליקציה חינמית, זה לא מתקן את האוטו אבל זה שולל או מאשר הרבה תקלות נפוצות (אלקטרוניות לא מכאניות).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

רכב בן שנה - אין לך alfa way ?

גוררים אותך מייד למוסך ומכיוון שאתה תחת אחריות אז גם תדע מה הבעיה וגם כנראה לא יעלה לך כסף ...

פורסם

הרכב של ההורים, יש alfa way וגררו ישר למוסך וכמובן שזה במסגרת אחריות, פשוט זאת תקלה מאוד מסוכנת ולא נראה לי שיגרתי כ"כ כל יחסית לתקלה שהרכב יכבה באמצע נסיעה, המוסך החליף פיוז - התקשר להגיד שהתקלה נפתרה לבוא לקחת ואז שוב התקשר ואמרו ששוב נורת מנוע נדלקת והשאירו את הרכב במוסך, יש לי הרגשה שזה מוסך ממש חאפר שלא יודע איך לאבחן תקלות כמו שצריך - פשוט לא יאמן הרמה של המוסכים המורשים בארץ

פורסם

נורת מנוע דולקת = יש להתחבר לסורק. יכולות להיות מספר תקלות אפשריות, כ"א לחוד (או שילוב), שידליקו את הנורה הזו.

תבקש לדעת (או אפילו להיות נוכח בבדיקה) אילו תקלות נקראות בסורק.

alfa 156 2.5.

פורסם

פיוז נשרף והמנוע כבה תוך כדי נסיעה? כן זה נשמע מאוד הגיוני ומניח את הדעת....(NOT)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

עד כמה שידוע לי אין ברכב הזה רצועת טיימינג - מקווה שלא נקרעה לך שרשרת.

אבל לפי מה שאתה אומר הם הצליחו להניע את הרכב במוסך אחרי שהחליפו פיוז - נראה לי שהפיוז נשרף בגלל קצר או צריכת זרם גדולה מידי של רכיב מרכזי במנוע - עכשיו נשאר לשאול

איזה פיוז נשרף? -> יכול להיות שאם זה פיוז שמגן על רכיב ספציפי -> אז אתה כבר יודע בטוח לפחות על רכיב אחד שאתה הולך להחליף.

תשאל אותם בדיוק איזה פיוז הלך ועל מה הפיוז הזה מגן.

אחרי זה תישאל השאלה אם אין שם תקלת שרשרת והרכיב שהלך הוא סימפטום או גורם.

אאוץ'!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יריה באפלה: היתכן שמדובר בנתיך של משאבת הדלק? אם כן, זה יכול להסביר גם את העובדה שהמנוע כבה וגם את הנורה של תקלת מנוע (לחץ דלק נמוך).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

וזה רכיב שהוא יקר?, סתם לידע כללי לא קשר לאחריות, והאם מסובך להחליף אותו? כי ככל הנראה למוסך היו קשיים לאתר את התקלה..

האם הוא יכול להרוס עוד משהוא בזמן שהוא נשרף או לגרום נזק למנוע בגלל הכיבוי הפתאומי?

תודה!

פורסם

השבוע הייתה לי תקלה דומה ברכב אחר - נכבה בנסיעה, המצבר תקין, יש חשמל יש סטרטר.

שווה בדיקה גם אצלך לפני שהמוסך יפרק חצי רכב - התקלה הייתה במנתק של הקודנית.

ברוב הקודניות - הניתוק מבוצע ע"י ממסר שמותקן ליד מיכל הדלק - מנתק את משאבת הדלק.

לוח המקשים יעבור כרגיל - אבל הממסר ששמנתק את המשאבה הלך - אין דלק = נכבה בנסיעה ונורת מנוע דולקת.

שווה לבדוק, המנתק יהיה בדרך כלל מתחת למושב האחורי בצמוד לחיווט למיכל הדלק.

• תוכן חדש...