Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.יש לי סיאט איביזה 1.2 TSI היום תדלקתי את הרכב כאשר המיכל היה על הרבע האחרון. שלו הקיבולת של המיכל לפי יצרן 45 ליטר לי נכנס 46.6 ליטר בנוסף שמתי לב שיש מין מפסק קטן בפתח התדלוק וכאשר הוא לחוץ אז כל האויר יוצא החוצה .

מישהו יכול להסביר לי איך נכנס 46 ליטר במיכל של 45 ועוד שיש רבע מלאה

תודה לעוזרים ולילה טוב

פורסם

תעשה חיפוש. לא תאמין כמה אנשים שאלו את השאלה הזו לפניך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קיבולת מיכל הדלק באיביזה 1.2 היא 35 ליטר פלוס 7 ליטר רזרבה.

סה"כ 42 ליטר מיכל דלק.

איך הגעת ל-45?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
שלום לכולם.יש לי סיאט איביזה 1.2 TSI היום תדלקתי את הרכב כאשר המיכל היה על הרבע האחרון. שלו הקיבולת של המיכל לפי יצרן 45 ליטר לי נכנס 46.6 ליטר בנוסף שמתי לב שיש מין מפסק קטן בפתח התדלוק וכאשר הוא לחוץ אז כל האויר יוצא החוצה .

מישהו יכול להסביר לי איך נכנס 46 ליטר במיכל של 45 ועוד שיש רבע מלאה

תודה לעוזרים ולילה טוב

יש לי קבלות מצולמות של תדלוק סיאט איביזה 1.2 TSI ב53 ליטר :-P

פורסם

למלא מיכל לפי הצהרות היצרן זה 45 ליטרים, אבל יש עוד מקום בין המיכל למנוע כמו שהבנתי מפורומים אירופאים שניתן גם לדחוף אליו ואז להגיע לעוד 10 ליטרים אוליי !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בהנחה שהנתונים שהצגת נכונים, נראה כאילו התחנה עושה קופה על כולם. האם זו תחנה שאתה תמיד מתדלק בה או מאלה שכוחת אל שנמצאות אי שם ואתה מתדלק בה פעם בחיים. יש אחת כזאת בנגב למשל שבדואים מנהלים, אלוהים ישמור מה שהולך שם. אם זו תחנה קבועה, כדי לך לבדוק את זה עם רכב אחר (של חבר למשל) ואם שוב יש כאלה תוצאות לא הגיוניות הייתי פונה למשרד מסחר ותעשיה בתלונה או לרשות להגנת הצרכן.

פורסם

ג'וני, נכון שלא קראת אף תגובה בשרשור? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אחת אחת וגם את השירשורים הקודמים שנפתחו בעבר בנושא. איפה הבעיה?!

ג'וני אין פה שום הונאה.

מיכל הדלק של האיביזה\פולו\פאביה 1.2 TSI ואולי גם רכבים רבים נוספים מאובזר בשסתום אוויר מיוחד, אשר מטרתו "להקפיץ" את אקדח התדלוק לפני שמפלס הדלק מגיע למקסימום האפשרי, דהיינו אפילו כאשר האקדח קופץ, במיכל הדלק יש עוד מקום ל 5-7 ליטר דלק ברכבים המדוברים.

מערכת כזו קיימת במטרה למנוע נזילות דלק בעקבות מילוי יתר, התרחבות הדלק בחום של הקיץ, מניעת וואקום במערכת כאשר מפלס הדלק יורד ועוד...

במקרה והנהג רוצה לנסוע למרחקים ארוכים ומעוניין "לפוצץ" את מיכל הדלק, ישנו סוויץ' מיוחד שנמצא בתוך פתח מילוי הדלק של הרכב.

לחיצה על הסוויץ' משחררת את כל האוויר שנמצא בתוך מיכל הדלק ומאפשרת לנהג למלא 5-7 ליטר נוספים.

יש לציין שוב, שפעולה זו מומלצת לנסיעות ארוכות בלבד ואסור להשאיר מיכל דלק מלא עד אפס מקום בחנייה בשמש כי הדבר יכול לגרום לנזילות דלק מפתח התדלוק.

אם הסוגייה עדיין לא מובנת אצלם סרטון המדגים את התופעה ברכב שלי- פולו 1.2 TSI :-D

זמין 8)

פורסם

כל זה ידוע וברור ועדין תודה על ההסבר הממצה. השאלה היא לפי מה היצרן רושם את נתון נפח מיכל הדלק. 45 ליטר זה לפני ריקון האוויר? אם כך, למה לא לציין זאת כמו שיש באופנועים "רזרבי" (שם למעשה מדובר בשתי צינוריות - קצרה וארוכה)

• תוכן חדש...