Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 , 2005 ידני 1600 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי ברכב הזה, יד 3 עם 178 אלף ק"מ, הוא רוצה עליו 23 אלף ש"ח, המחירון לפי יד 2 הוא 26 נראה לי,

אני מאוד אוהב את המגאן אך שמעתי הרבה על בעיות האמינות שלו, האם הדגם הידני הוא בעל אותם בעיות ?

פורסם

לטעמי העיסקה מאוד יקרה עבורך, בהנחה שהיא בנזין.

הק"מ לא נמוך ואף מעבר לממוצע.

השנתון הנ"ל לא מומלץ וסובל ממחלות ילדות, הייתי מציע לך להתאמץ לכיוון שנתונים 2007 והלאה.

המחיר לא הגיוני מאחר ורנו אוטומטית 2007 עולה סביב 26-27 אלף ש"ח. הייתי מוכן לשלם עבורה במקסימום 10000 ש"ח פחות ממה שהמוכר פרסם.

לא חסרים רנו מהסוג הנ"ל ותוכל למצא בתקציב הנ"ל אחת עם ק"מ נמוך בהרבה, מעט סבלנות.

אגב - אני מאוהב מעל הראש ברכב, ממליץ בחום!

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אם הרכב לא במצב "מושלם" המחיר נשמע די יקר, בוודאי לאור הנסועה הממוצעת שהרכב גמע.

כפי שאמר קודמי, במחיר הזה אתה יכול לרכוש רנו אוטומטית 2 שנתונים פחות לפחות, שבוודאי ערכה הכספי גבוה יותר.

גילוי נאות - גם אני מחזיק ברנו מגאן, מודל 2006, ומאוד מרוצה ממנה (למעט צריכת הדלק בעיר, כי שלי בנפח מנוע 2 ליטר).

פורסם

המחיר גבוהה, ניתן למצוא רכבים מודל 2009 במחירים של 30-35 א"ש כך שהמחיר שדורש בעל הרכב מוגזם שלא לומר מופרך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לי מגאן 5 דלתות 2005 ידנית, הרכב נקנה עם 130k לפני שנה ב25.

לא חסרות מגאן דיזל מה שנדיר למצוא הוא מגאן ידנית בנזין במצב נורמאלי (שלא לדבר על סניק).

180 אלף זה גבוהה מעט יחסית לשנה ולא נראה לי שהייתי משלם יותר מ20.

הרכב אחלה ורוב מחלות הילדות תוקנו ע״י הבעלים הקודמים.

מעבר לסטנדרט יש לבדוק תושבות מנוע, הימצעות 2 מפתחות (עסק יקר) ומזגן.

אם קופה יבוא בחשבון כדאי לבדוק את זו מיד2 הקילומטראז נמוך משמעותית.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...