Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

רשמתי תזכורת באאוטלוק

הייתי בטוח שאתה עדיין עובד עם יומן רגיל..

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

זה בדיוק היה המעמד של בן גביר לפני כמה שנים. איפה הוא היום?

אז יש התייחסות לציוצים בטוויטר או לא?

כי יש אנשי שמאל שרושמים דברים שגורמים להיטלר להראות כמו חבר כנסת מהציונות הדתית.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

וזה פשוט לא יאומן. יינון מגל בפליטת פה, מודה שה״רפורמה״ אם תעבור במלואה תפגע בכלכלה ובמדינה, אבל כמובן שהאשם הוא לפיד שלא מוכן להציל את ביבי מעצמו.

הוא בטח היה ציני. הייתי רוצה לראות מה הוא אמר דקה לפני, אבל אני מודה שזה מאוד מצחיק גם אם זה ערוך.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

כי יש אנשי שמאל שרושמים דברים שגורמים להיטלר להראות כמו חבר כנסת מהציונות הדתית.

הם נראים ככה גם בלי תאמין לי.
ה"מופע" של אלמוג כהן בהצבעה היה מביש. אם היית אומר לי שזה גבלס מדבר עברית הייתי מאמין לך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

האמת שכבר לא אכפת לי. תביא את מי שאתה רוצה. מה זה משנה.

המציאות היא שהשלטון נע מימין לימין מלא ולימין מלא מלא וכן הלאה.

הקיצונים של השמאל נשארים מאחור. הקיצונים של הימין נבחרים לחכים ומתמנים לשרים בכירים.

הויכוחים פה הם סתם פריקת עצבים וחרדות (שלי).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

המופע של אלמוג כהן בהצבעה היה מביש. אם היית אומר לי שזה גבלס מדבר עברית הייתי מאמין לך.

מסכים.

בלי אותיות קטנות בלי "אבל" ( @יבגניפ בשבילך ויתרתי).

גם עמוד קודם רשמתי על זה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

אתה לא מבין שהציבור החילוני מוכן ללכת רחוק למען ההתחשבות ברגשות הציבור הדתי אבל לכל דבר יש גבול.

בוודאי! ולכן כשהגיעו סטודנטיות לקווים חרדים בשביל להטריל אותם על "ההפרדה", זה עדיין חלק מההתחשבות. או שאולי זה בעצם עשיית הון פוליטי על גבו של השני?🤔 

לא שמעתי בחיים שיח או גרם של רצון להפריד קווי אוטובוס ברחבי בארץ (למעט מהפרשנים השמאלנים שבטוחים שאוטוטו זה קורה...), אבל להפריע לחרדים לחיות לפי אמנותם בתוך הבית שלהם, זה בסדר. זה מותר, חיובי ונאור.

מזמן אני טוען שהחרדים פה צריכים לעבור למודל חרדי-ארה"ב. 

0 התערבות בין דת ומדינה, ומנגד גם 0 התערבות של המדינה בדת. (חופש דת אמיתי! נראה לי שהחילונים מתקשים לעכל את זה, תקנו אותי.) שם החרדים יכולים לבחור מי שבא להם, ואין להם רשימה סגורה שאליהם הם צריכים להצביע. "גויים" בלבוש לא צנוע, לא מאיימים על החינוך שלהם. ומנגד אף אחד שהוא לא יהודי לא מעניין אותו איך החרדים חיים בתוך הבית שלהם. 

לא נפגוש שם אבנים בשבת על רכבים העוברים בשכונות, ומנגד גם לא נפגוש אנשים המונעים משנאה הבאים לעשות "דווקא". 

חיה ותן לחיות, זו האמונה שלי. הן כלפי החרדים והן כלפי החילונים.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את אמרתם קודם שינון מגל הוא לא מטומטם שלא מבין כלום מהחיים שלו? פתאום הוא איזה בר סמכא?

לפני 3 שעות, sperial כתב:

אני לא מבין מהיכן האופטימיות שלך. המצב הולך ומחמיר מיום ליום. הנייה ונסראללה מלקקים את האצבעות

אני לא ממש אופטימי, פשוט משתדל להיות ריאליסטי. היום לא שונה מאתמול, וגם מחר יהיה דומה.

לא חושב שיש משהו טוב ברפורמה הזאת, אני ממש לא מרוצה מהרכב הממשלה הנבחרת, רק לא מבין מה כיף בנבואות זעם. נשמע כאילו זה מה שאתם רוצים לראות, ואם איכשהו נעבור את התקופה הרעה הזאת ממש תתבאסו...

אין לי אזרחות נוספת, אין לי חשבון בנק בחו"ל, אין לי את האפשרות לעזוב הכל וללכת, מה תתן לי האוננות ההיסטרית הזאת באינטרנט על דיקטטורה ומדינת הלכה? אני לא חושב שבזכות הרפורמה יהיה פה משהו יותר טוב בשנים הקרובות, אבל גם לא נהפוך למקום שבית המשפט שורף נשים כי ראו להן את השיער בציבור או מעקל לאנשים את הפנסיה כדי לבנות את בית המקדש. להביא דוגמאות לכל מיני חולי נפש שמכסים ממצאים ארכיאולוגיים או שורפים מסעדות כי "לא כשר" זה מגוחך. אז יש חולי נפש שמסתובבים חופשי, נו ו? לא חסרים מקרים הפוכים של השחתת בתי כנסת או בתי קברות. 

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפני 7 דקות, לב טוב כתב:

בחייך מה עשתה הממשלה הקודמת שהפריע לחרדים לחיות את חייהם?
הם לא נגעו להם בתקציבים.
הם לא מנעו מהם שום דבר.
הם קידמו רפורמות בכשרות, אבל איך זה מפריע ל:

לפני 7 דקות, לב טוב כתב:

איך החרדים חיים בתוך הבית שלהם

רק שני חוקים הם חוקקו שכביכול היו "נגד" החרדים ו"הפריעו להם בתוך הבית". חוק החד פעמי, ו"חוק הסוכר".
חוק הסוכר הוא חד משמעית חוק טוב שבא לשמור על אזרחי המדינה, כולל החרדים. הוא ממש ממש לא חוק נגד חרדים. יש הסכמה רפואית גורפת שהחוק הזה הוא טוב. החוק הזה גם אשכרה עשה את העבודה שלו והוריד את הצריכה של רעלים (ככה אני רואה אותם).
אתה יודע שאנחנו מובילים בממוצע מספר חולי סכרת גבוה ב-50% מאירופה? אתה יודע שסכרת זה מסוכן? אתה יודע שסכרת עולה למדינה הון?

לגבי חוק החד פעמי, גם פה אני חושב שזה וק שבא להיטיב איתנו ולשמור על הסביבה בשביל הילדים שלנו. עצוב מאוד שאתה לא רואה את זה ככה ולוקח את זה לכיוונים של "עושים דווקא לחרדים", זו חלק מהבעיה.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

החרדים שיווקו אותם ככה כמובן כי כשמקרבנים זה מלכד את המחנה.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

התאחדות השופטים האירופאית או עוד איזה מועצה של האו"ם שמעבירה 300 החלטות נגד ישראל בזמן חיבוק לצפון קוריאה, איראן וסוריה זה לא בדיוק מה שיגרום לאנשי ימין (או ביביסטים בשבילך) להגיד "וואלה הרפורמה גרועה".

מה שכן, עם הצעות חוק מטומטמות ואמירות של טיפש כמו של אלמוג כהן נהיה מאוד קשה להגן איכשהו על הממשלה הזאת.

תתנחמו בזה שנשאר עוד איזה 45-50 יום עד שעובר לצד שלכם ✌️

משה במעמד הר סיני עם לוחות הברית ביד זה לא מה שיגרום לביביסטים והחרדים והמנתחלים להגיד ״ואללה הרפורמה גרועה״.

ברצינות, עזוב רגע את האום - שזה גם לא מדד בשבילי בשום צורה שהיא. הנקודה היא שתומכי הרפורמה עשו שמיניות באוויר להוכיח שהם לוקחים את הדמוקרטיה הישראלית לכיוון יותר מערבי וכו׳. ויום אחר יום הם מקבלים ריקושט ממקום אחר בעולם שמסביר למה זה קשקשת. לפני יומיים למשל קראתי מכתב של שופטים בריטים, שהסביר שבניגוד לטענת הרפורמיסטים פה, בפועל בתי המשפט בממלכה כן מעבירים ביקורת שיפוטית על חקיקה שנוגדת מה שנתפס כ״זכויות אדם״ ובפועל המחוקק כן משנה את החקיקה בהתאם.

מקווה שיהיה לך עוד לאן לעבור. בסופו של דבר, עם כל הויכוחים והציניות והכל, אני בטוח שהפערים בינינו לא כאלה גדולים בערך בשום דבר אמיתי ביומיום.

לפני 43 דקות, פינדר כתב:

וזה פשוט לא יאומן. יינון מגל בפליטת פה, מודה שה״רפורמה״ אם תעבור במלואה תפגע בכלכלה ובמדינה, אבל כמובן שהאשם הוא לפיד שלא מוכן להציל את ביבי מעצמו.

הלל גרשוני, הדביל האהוב עלי מהציונות הדתית שבזכותו הבנתי למה אני בעצם לא ממש רוצה להיות שמאל כלכלי יותר, התבכיין הבוקר שהטייקונים מנצלים את המעמד שלהם כדי להשפיע על מה שקורה במדינה. הם כבר לא יודעים לאיזה כיוון לירות (no pun intended) מרוב שהכל מטומטם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ברשותכם, אני חוזר לZיונים (לכאורה).

שונאי הליכוד, נא להתפקס - זה בשבילכם.

מי שמדבר כאן זה עובד חוגי, הוא איש של גדעון סער, הליכוד, תקווה חדשה, וואטאבר הוא עושה היום.  פעיל במאבק של דרום ת"א. 

הרקע הוא שגדעון סער היה (ובמידה רבה עודנו) הפוליטקאי הכי חזק ומקובל בשכונות (הוא ואיילת שקד). נתניהו? לא קרוב אפילו.

קונטקסט: בפריימריז בליכוד, יש מותמודדים ברשימה ארצית (רוב המתמודדים) ויש רשימה מחוזית. 

ל"ארציים" אין יותר מדי מה לעשות כדי להתקדם, מעבר לקמפיין יעיל. 

אבל במחוזות.. זה כבר מספר נמוך של מצביעים..

בשעתו היתה סנסציה מטורפת במחוז ת"א כשמיכל שיר (שאף אחד לא הכיר בכלל, או התעניין בה) ניצחה את דוד שרן, האיש של נתניהו. 

בכמה ניצחה? בקושי ב 20 קולות. זה מספיק.

למה ניצחה? בואו נאמר שפוליטיקאי מסויים עשה עבודה מצויינת בלקדם אותה בקרב חברי הליכוד בדרום ת"א. 

עובד חוגי איש מקובל ומוערך והוא שכנע אנשים להצביע עבור מישהי שהם לא מכירים בכלל, לא היתה בליכוד, לא עשתה אף תפקיד ציבורי למעט להיות עוזרת פרלמנטרית של גדעון סער.

הוא הוזמן להגיע לועדה, ובשלב מסויים לא הכי מצא חן בעיניו שגדעון סער פאסיבי מדי.. 

אז הוא הולך על זה. הוא מסביר לועדה "אני אחראי על מיכל שיר". 

הפרצוף של גדעון אחרי זה... פרייסלס.

נחשו מה קרה די מייד אחרי זה בועדה? איזה אחד גדעון סער התחיל למנות את כל החוקים שבג"צ ביטל וחיבל לו בעבודה כשר פנים. מי שרוצה הכל זמין בערוץ הכנסת.

אז כל מני "עתונאים" מתלהמים כי חברי כנסת לוחצים ידיים ליריבים שלהם במליאה? כן כן.. הם עושים שם הרבה יותר מללחוץ ידיים :-)

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, לב טוב כתב:

בוודאי! ולכן כשהגיעו סטודנטיות לקווים חרדים בשביל להטריל אותם על "ההפרדה", זה עדיין חלק מההתחשבות. או שאולי זה בעצם עשיית הון פוליטי על גבו של השני?🤔 

לא שמעתי בחיים שיח או גרם של רצון להפריד קווי אוטובוס ברחבי בארץ (למעט מהפרשנים השמאלנים שבטוחים שאוטוטו זה קורה...), אבל להפריע לחרדים לחיות לפי אמנותם בתוך הבית שלהם, זה בסדר. זה מותר, חיובי ונאור.

באיזו מדינה אתה חיי? החרדים עוסקים יום ולילה בניסיון לכפות את החוקים שלהם על כלל הציבור אם זה בהודעות "גוועלד" על כך שעסקים מסוימים לא רוצים לשלם להם דמי כופר (סליחה "כשרות") אם זה בניסיון לאסור כל פעילות בשבת ואם זה בלכפות את החוקים שלהם על התא המשפחתי (איך מתחתנים, עם מי מתחתנים, היכן מתחתנים וכו...)

כבר 25 שנה שחרדים מנסים לכפות הפרדה בתחבורה ציבורית, אם זה בדרכים חוקיות ואם זה בדרכים לא חוקיות (שלטים פיראטיים, איומים וכו...) מי שמפריע להם בלהשליט את המהלך הזה על הציבור זה בעיקר בג"ץ, אבל לפי קצב ההתקדמות של ההמפכה המשטרתית נראה שזה לא לעוד הרבה זמן.

https://roshhaayin.mynet.co.il/local_news/article/m_333743
https://www.rgg-news.co.il/home-page-ramat-gan/מי-תלה-מודעות-בתחבורה-הציבורית-נשים-מ/

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3851135,00.html

לפני 38 דקות, לב טוב כתב:

מזמן אני טוען שהחרדים פה צריכים לעבור למודל חרדי-ארה"ב. 

0 התערבות בין דת ומדינה, ומנגד גם 0 התערבות של המדינה בדת. (חופש דת אמיתי! נראה לי שהחילונים מתקשים לעכל את זה, תקנו אותי.) שם החרדים יכולים לבחור מי שבא להם, ואין להם רשימה סגורה שאליהם הם צריכים להצביע. "גויים" בלבוש לא צנוע, לא מאיימים על החינוך שלהם. ומנגד אף אחד שהוא לא יהודי לא מעניין אותו איך החרדים חיים בתוך הבית שלהם. 

לא נפגוש שם אבנים בשבת על רכבים העוברים בשכונות, ומנגד גם לא נפגוש אנשים המונעים משנאה הבאים לעשות "דווקא". 

זה חלומו הרטוב של כל חילוני ולא יעבוד בחיים, מישהו צריך לשלם את המיסים והחשבונות והחרדים בארה"ב בניגוד לאלו שבארץ עובדים.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני שעה, teyal כתב:

יהיה הון, אם הגבייה ממסים לא תספיק למימון מפעל הג'ובים והשחיתויות,  אז פשוט יכניסו יד לכיס של האזרחים/חברות.

ביבי כבר עשה את זה למגזר הציבורי כשר אוצר, (החלטה מבורכת לדעתי), אורבן עושה את זה כעת "מס רווחי יתר על חברות"

לכיס של מי?

של המתנחלים או תלמידי הישיבות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

@SlowRideלמדתי מאבא שלי, שבגיל 14 הבין מה קורה סביבו, ובגיל 16 (שנת 1939) עלה בברלין על הרכבת בדרכו לפלשתינה א"י.

יש כאן טירוף מוחלט, טוב לא יכול לצאת מזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, Gavrik כתב:

כבר 25 שנה שחרדים מנסים לכפות הפרדה בתחבורה ציבורית, אם זה בדרכים חוקיות ואם זה בדרכים לא חוקיות (שלטים פיראטיים, איומים וכו...) מי שמפריע להם בלהשליט את המהלך הזה על הציבור זה בעיקר בג"ץ, אבל לפי קצב ההתקדמות של ההמפכה המשטרתית נראה שזה לא לעוד הרבה זמן.

כתבתי שאני נגד זה, מסכים אתך, זה בעיה שהפוליטיקאים נגררים אחר הקיצוניים. 

דווקא בעניין הזה היה לי תקוות בממשלה הקודמת, אך היא איבדה את זה מהר מאוד בגלל הדורסנות והגסות של מיקי לוי, היהירות של יאיר והאטימות של איווט. 

גם מה שכתבת על המס והחד פעמי, אף חרדי לא יחלוק עליך שזה לא טוב. אבל בדקת פעם כמה אחוזים מלפמ מופנים לפרסום למגזר החרדי? 

האנשים ברחוב הרגישו שכופים עליהם משהו (דיקטטורה...) בלי שמישהו טרח לסביר להם למה, משל היו כלבים. 

הרעיון הזה נכון ומאוד! הביצוע שלו היה הכי גרוע שיכול להיות.

בציוץ שהבאת לא מוזכר כפיה וחובה על הפרדה בלימודים. ההיפך הוא הנכון, מבקשים לאפשר גם למי שרוצה בהפרדה שיוכל לעשות זאת וזה לא יחשב כעבירה פלילית. 

כיום קבוצה חרדית שרוצה משהו לעצמה בהפרדה, לא מאפשרים לו כי זה "אפליה". 

תסביר לי את זה: https://www.jdn.co.il/video/1867879/ למה לאסור אליהם אירוע בהפרדה? מה זה אם לא כפיה חילונית?! 

לפני 19 דקות, Gavrik כתב:

והחרדים בארה"ב בניגוד לאלו שבארץ עובדים.

צר לי לאכזב אותך. 

אתה מוזמן להסתובב בבני-ברק מודיעין עילית, אשדוד, ירושלים ובכל מקום עם ריכוז חרדי גבוה ותראה מלא עסקים פעילים של חרדים, עם עובדים חרדים והכל תוסס ופעיל. 

מסכים אתך שישנם אחוזים שלא עובדים, אבל רובם ורובם המוחלט עובד! כל מי שמספר לך אחרת הוא טועה או מטעה. 

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...