Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עכשיו חקיקה לנקמה אישית

מדקה לדקה ההמצב הופך יותר ברור - יש כאן ממשלה שחוץ מאינטרסים אישיים שום דבר לא מעניין אותה.  בוודאי לא אזרחי מדינת ישראל ועתידם. וכמובן האינטרס של המנהיג העליון שהוא... להשאר המנהיג העליון לנצח, ושל החרדים להשליט כאן משטר נוסח איראן (וההבדלים בין היהדות לאיסלאם הרבה יותר קטנים ממה שנדמה לנו).

@SlowRide אני לא מבין מהיכן האופטימיות שלך. המצב הולך ומחמיר מיום ליום. הנייה ונסראללה מלקקים את האצבעות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בינתיים, אני מכיר מישהו שנפגש אתמול עם נציגה של בנק זר. הוא היה אחד משבע פגישות שהיא ניהלה אתמול, מהבוקר עד הערב. הכסף של האנשים עם הכסף - בורח.

ותזכרו מי אמר לכם את זה קודם.

נ.ב. על הצד החיובי, לא יהיה הון-שלטון, יהיה שלטון.

לפני כשעה, sperial כתב:

עכשיו חקיקה לנקמה אישית

מדקה לדקה ההמצב הופך יותר ברור - יש כאן ממשלה שחוץ מאינטרסים אישיים שום דבר לא מעניין אותה.  בוודאי לא אזרחי מדינת ישראל ועתידם. וכמובן האינטרס של המנהיג העליון שהוא... להשאר המנהיג העליון לנצח, ושל החרדים להשליט כאן משטר נוסח איראן (וההבדלים בין היהדות לאיסלאם הרבה יותר קטנים ממה שנדמה לנו).

@SlowRide אני לא מבין מהיכן האופטימיות שלך. המצב הולך ומחמיר מיום ליום. הנייה ונסראללה מלקקים את האצבעות.

אל תשכח את פיטורי ניסנקורן ע"י כץ

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ניראה לי אני צריך לחשוב על קבלת אזרחות גרוזינית ליתר ביטחון, לא חשבתי שאחשוב על זה אי פעם מאז שעליתי ארצה :-(.

ניראה לי מישהו איחר בשליחת מזוודות הדולרים כי השכנים שלנו מאותתים לנו מאז הבוקר... 

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

למי שלא נכנס ללינק של ספריאל - הליכוד מקדם חקיקה שמטרתה להדיח את שי ניצן מתפקידו כרקטור של הספריה הלאומית. כן כן. לא פחות ולא יותר - זה מה שמעסיק את הביביסטים. מעניין איך לא הציעו עדיין לאטום את הבית שלו ושל מנדלבליט - בטח גם זה יבוא.

אנחנו לצערי הולכים לפיצוץ בלתי נמנע, שבו, בדיוק כמו במצרים ובמדינות דומות אחרות, מי שיכריע לבסוף זו מערכת הבטחון. ובמודל של צבא עם כמו אצלנו, סביר שגם זה יתפורר.

עריכה: עכשיו התאחדות השופטים האירופאית יוצאת בקריאה לעצור את הרפורמה. החלק האהוב עלי בכל התהליך פה זה שכמעט כל יום הביביסטים וחבריהם מקבלים ריקושט נוסף מעוד ארגון או מדינה שישראל כביכול אמורה להיות דומה לה יותר אחרי הרפורמה. וזו כמובן אף פעם לא סיבה לעצור

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, Nemesis כתב:

מנסים להצית עימות בגדה כדי להסית את תשומת הלב? 

שאלת את השאלה הזו בתקופת הממשלה הקודמת ?

פעילות צה"ל נמשכת כבר למעלה משנה למניעת וסיכול טרור כאשר יש מודיעין מאומת.

מעט יושרה לא תזיק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

עריכה: עכשיו התאחדות השופטים האירופאית יוצאת בקריאה לעצור את הרפורמה. החלק האהוב עלי בכל התהליך פה זה שכמעט כל יום הביביסטים וחבריהם מקבלים ריקושט נוסף מעוד ארגון או מדינה שישראל כביכול אמורה להיות דומה לה יותר אחרי הרפורמה. וזו כמובן אף פעם לא סיבה לעצור

התאחדות השופטים האירופאית או עוד איזה מועצה של האו"ם שמעבירה 300 החלטות נגד ישראל בזמן חיבוק לצפון קוריאה, איראן וסוריה זה לא בדיוק מה שיגרום לאנשי ימין (או ביביסטים בשבילך) להגיד "וואלה הרפורמה גרועה".

מה שכן, עם הצעות חוק מטומטמות ואמירות של טיפש כמו של אלמוג כהן נהיה מאוד קשה להגן איכשהו על הממשלה הזאת.

תתנחמו בזה שנשאר עוד איזה 45-50 יום עד שעובר לצד שלכם ✌️

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

ביבי אגב ויתר על למנות את הסטטיסטיקאי הראשי הזה

יש קושי משפטי.

מגבלה זמנית בלבד. את היסמן הבא אפשר יהיה למנות בלי קושי משפטי.

image.thumb.png.b0704a21abe98da8166dd8d579e589e8.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

נ.ב. על הצד החיובי, לא יהיה הון-שלטון, יהיה שלטון.

יהיה הון, אם הגבייה ממסים לא תספיק למימון מפעל הג'ובים והשחיתויות,  אז פשוט יכניסו יד לכיס של האזרחים/חברות.

ביבי כבר עשה את זה למגזר הציבורי כשר אוצר, (החלטה מבורכת לדעתי), אורבן עושה את זה כעת "מס רווחי יתר על חברות"

פורסם

הטרלול הפרוגרסיבי:

כמו הטאליבן שהשמידו פסלי בודהה עתיקים ודאעש שהרסו עתיקות בסוריה, גם פה יש נאורים כאלו.

image.thumb.png.e73663d4a5f632e06a4b11e4f42ec3b6.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

למי שלא נכנס ללינק של ספריאל - הליכוד מקדם חקיקה שמטרתה להדיח את שי ניצן מתפקידו כרקטור של הספריה הלאומית. כן כן. לא פחות ולא יותר - זה מה שמעסיק את הביביסטים. מעניין איך לא הציעו עדיין לאטום את הבית שלו ושל מנדלבליט - בטח גם זה יבוא.

לפני 15 דקות, פינדר כתב:

יש קושי משפטי.

מגבלה זמנית בלבד. את היסמן הבא אפשר יהיה למנות בלי קושי משפטי.

image.thumb.png.b0704a21abe98da8166dd8d579e589e8.png

למי שחושב שהכל יהיה בסדר (slowride), רוסיה כבר כאן. מדובר בחיסול של אנשים (שי ניצן) שלא מוצאים חן בעיני השליט לכל דבר ועניין! ההבדל בין זה לבין ליפול מהמרפסת הוא הרבה יותר קטן ממה שחושבים.
המינוי של המקורב לתפקיד החשוב הזה הוא בדיוק מינוי הבובות ש"נבחרי העם" היקרים שלנו מתכננים לעשות כשההפיכה תושלם. אף אחד לא יגן עלינו ממנויים כאלה יותר, אף אחד לא יגן עלינו מהחלטות לא חוקיות או בשימוש לא חוקי בנכסי המדינה, לא נידע עליהם פשוט עד שיהיה מאוחר.
אני לא מבין איך יש מישהו שחושב שמה שקורה פה יביא לתוצאה טובה או טובה יותר מהמצב הקיים.

מחכה לציוץ של קרעי שהתאגיד עושה פה פוטש. חתיכת דב*ל אפס עם תעודות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מי שיכריע לבסוף זו מערכת הבטחון

במקרה חו"ח של התנגשות רשויות אז לממשלה העלובה הזו יהיה רק את פלוגות המחץ:

אורלי לב, בן יהודה, זרקא, משה מירון, אילנה חניה ועוד כמה שבורים.

"ברדוגו למפכ״ל לשעבר חפץ: "אם היית מפכ"ל ואתה מקבל פקודה לעשות פעולה מסוימת ונשיאת העליון אומרת לך אל תעשה, למי אתה שומע? חפץ: לנשיאת העליון ברדוגו: מי מינה אותך להיות מפכ"ל? למי אתה כפוף? חפץ: ברגע שמינו אותך למפכ"ל החוק מנחה אותך וברגע שאתה מקבל פקודה בניגוד לחוק אתה מסרב."

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הבעיה שלנו שהוא לשעבר, הוא לא יהיה המפכ"ל הבא.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

תתנחמו בזה שנשאר עוד איזה 45-50 יום עד שעובר לצד שלכם ✌️

רשמתי תזכורת באאוטלוק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שרשמתם שאין מה להתייחס לכל מיני גרבוזים למיניהם (או אלדד יניב ש"עבר" צד), אין מה להתייחס לרבנית מטעם עצמה

זה בדיוק היה המעמד של בן גביר לפני כמה שנים. איפה הוא היום?

וזה פשוט לא יאומן. יינון מגל בפליטת פה, מודה שה״רפורמה״ אם תעבור במלואה תפגע בכלכלה ובמדינה, אבל כמובן שהאשם הוא לפיד שלא מוכן להציל את ביבי מעצמו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...