Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, לב טוב כתב:

כתבתי על זה לפני מס' עמודים, אין לי כח לדפדף אחורה לחפש... 

הדורסנות של הכנסת הקודמת כלפי מי שלא היה ב"גוש הנכון", זוכרים? 

את הכותרות מ2009 על הבידוד המדיני והסכנה משלטון הימין, והכותרות המתוזמנות על הקריסה הכלכלית מהשלטון הנוכחי.

הקואליציה הקודמת הורכבה מל-3 מפלגות ימין לפחות. אחת במרכז.

כן, צודק, שכחתי את הכותרת מעיתוני 2009.

אוף. אוף. אוף.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, Potato כתב:

ואחרי זה אתה מתפלא למה ההפגנות האלה עושות להם מצחיק והם עושים עוד יותר דווקא?

חשבתי שאתה לא מגיב לי ולא לצטט אותך?
מה הקשר בין ההפגנות לרפורמה? הרפורמה הונחתה על השולחן עוד לפני שמפגין אחד יצא לרחוב.
אתה חושב שבגלל ההפגנות אין פשרה?

אני לא מתפלא על כלום. אם אתה מקשיב למה שאומרים שם אני כבר מבין לאן זה הולך. אם אתה מקשיב לשר התקשורת היקר שלנו אתה כבר מבין לאן זה הולך.
אני לא צריך לחכות עשרות שנים כמוך כדי לזהות מגמות. יש "תוכנית ב" ואם יגיע הרגע ולא נהיה ברירה נצטרך לוותר על החלום הזה שקרא ישראל ולהשאיר את כל השיעים פה לבד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עזוב את @Potato. כבר שנים שהוא נוהג להטריל כאן בעל ידי כתיבת דעות הפוכות למקובל.

לעותז תאת @לב טוב נראה שטוף לגמרי בתעמולה של חבורת נתניהו, אל תצפה לפקוח את עיניו. הוא לא מבחין בין שמאלו לימינו, או בין "שמאל" ל"ימין" 0מה שזה לא יהיה, כי בטרמינולוגיה העכשוית אין לכך שום קשר למקור).

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

חשבתי שאתה לא מגיב לי ולא לצטט אותך?

אתה כותב דבר ממש הזויים ולא משאיר לי ברירה.

מה הקשר בין ההפגנות לרפורמה?

למה יש הפגנות?

כי ביבי הפסיק לצבוע את השיער לסגול?

הרפורמה הונחתה על השולחן עוד לפני שמפגין אחד יצא לרחוב.
אתה חושב שבגלל ההפגנות אין פשרה?

הרפורמה הזו הייתה קיימת כבר שנים,הימין החדש,הציונות הדתית,הבית היהודי וכו'.

אף אחד לא הנחית שום דבר ולא המציא כלום,זה היה גלוי וידוע.

אני לא מתפלא על כלום. אם אתה מקשיב למה שאומרים שם אני כבר מבין לאן זה הולך. אם אתה מקשיב לשר התקשורת היקר שלנו אתה כבר מבין לאן זה הולך.
אני לא צריך לחכות עשרות שנים כמוך כדי לזהות מגמות. יש "תוכנית ב" ואם יגיע הרגע ולא נהיה ברירה נצטרך לוותר על החלום הזה שקרא ישראל ולהשאיר את כל השיעים פה לבד.

בוא ספר לי לאן זה הולך...אין לך מושג הרי.

גם לי לא.

אתה לקחת 2 נקודות והעברת קו שהולך לאינסוף,אני טוען שכרגע המגמה היא אולי כזו,אבל בשלב כלשהו זה יתיישר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

זה לא יכול להתיישר כי אי אפשר להיות חצי דמוקרטיה.
מי שמציץ במסמך המהפכה מבין שדחפו לשם כל עז שאפשר לחשוב עליה כדי שגם אם תהיה פשרה ישארו בפנים מספיק עזים כדי שהדמוקרטיה כאן תהיה בכאילו.
אי אפשר באמת להגיע לפשרה כשהמסמך מראש נכתב ככה.
זה כמו לנסות להגיע לפשרה עם הפלסטינאים שמראש כותבים בראש הדף שהם רוצים לזרוק אותנו לים ועל זה הם לא מוכנים להתפשר, אולי על העיתוי.

זה לא יכול להתיישר כי יש לך פה קבוצה ענקית של אנשים שלא תורמים כלום ורק מוצצים. בעוד דור הם כבר יקבעו את הטון לבד, היום הם קובעים את הטון בעזרת חדלי אישים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
Just now, Potato כתב:

הגירה לצורכי שיפור מצב כלכלי הייתה וישנה.

שום דבר חדש לא הומצא פה, אז יהיה קצת יותר או קצת פחות.

זה לא שמליון וחצי איש יעזבו מחרתיים.

אני לא חושב שמישהו באמת מדבר על עזיבה של מליון וחצי איש, בטח לא מכה. מלכתחילה מספר עובדי ההייטק עומד על בערך 400 אלף +-. הניידים יותר מתוכם הם כנראה המייסדים עצמם והעובדים הטכניים יותר, מהנדסים/מתכנתים/חוקרים וכו'. סה"כ לא מדובר בכמות גדולה במיוחד, אבל בהחלט משמעותית בנטל המס ביחס לגודלה. 

וקטור ההתקדמות בכל הנושא הכלכלי, בטח עם הקואליציה הנוכחית או השותפים ה"טבעיים" ברור, ובאמת נטחן עד דק. עכשיו הקואליציה מבקשת לקחת לעצמה עוד כוח, שזה "בסדר" כשלעצמו כי זה "מה שהעם בחר". אבל מאוד חשוב שפלוני יבין, וציין את זה 

@יבגניפ, מאיפה מגיעה המוטיבציה של המפלגות החרדיות להעביר את החוקים האלה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

עזוב את @Potato. כבר שנים שהוא נוהג להטריל כאן בעל ידי כתיבת דעות הפוכות למקובל.

זה לפעמים נכון.

אבל הפעם אני באמת חושב שהאקסטרפולציה מוגזמת.

יש לי המון טענות כלפי הימין וגם כלפי השמאל.

Just now, Gosser1860 כתב:

אני לא חושב שמישהו באמת מדבר על עזיבה של מליון וחצי איש, בטח לא מכה. מלכתחילה מספר עובדי ההייטק עומד על בערך 400 אלף +-. הניידים יותר מתוכם הם כנראה המייסדים עצמם והעובדים הטכניים יותר, מהנדסים/מתכנתים/חוקרים וכו'. 

יש להם משפחה?

הכפלתי ב3 למען ההגינות.

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

דבר פשוט. מה זה המילים האלה?

אֶקְסְטְרַפּוֹלַצְיָה (בעברית: חִיּוּץ[1]) היא שיטה להעריך בקירוב נתונים לא ידועים על סמך נתונים ידועים.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

הדמוקרטיה כאן תהיה בכאילו.

והיום? הדמוקרטיה תוססת ומאמינה באמת בשוויון מלא? 

אז תספר לי למה לדוג' אסור לחרדים לקבל מס' שעות בשבוע בבריכות הטבעיות לרחצה נפרדת? 

כי אנחנו רוצים לכפות עליהם רחצה מעורבת? 

אם גם גברים וגם נשים שמאמינים.ות בדרך הזו רוצים.ות הפרדה, זה דמוקרטי להגיד להם לא? הם לא אנשים? 

אני שואל ברצינות, תענו לי עניינית, תנסו לשכנע אותי ב"צדק" הזה.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)

הפרדה הינה מצב מלאכותי.

אין שום סיבה לכפות הגבלות מלאכותיות על כלל הציבור.

בוא תסביר לי למה בשבת כשאני נוסע בירושלים יש שכונות חסומות ואני צריך לעשות עיקוף ולבזבז דלק.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Potato כתב:

הפרדה הינה מצב מלאכותי.

הסבר קצר מידי, אני מנסה להבין, אשמח שתרחיב. 

לפני 5 דקות, Potato כתב:

אין שום סיבה לכפות הגבלות מלאכותיות על כלל הציבור.

מתן כמה שעות לאנשים אחרים היא כפייה על כלל הציבור? כלומר, להתחשב בשני ולאפשר לו גם, זה לא מוסרי?

לפני 5 דקות, Potato כתב:

בוא תסביר לי למה בשבת כשאני נוסע בירושלים יש שכונות חסומות ואני צריך לעשות עיקוף ולבזבז דלק.

אין לי הסבר לזה, בעיני זה פשע. כפיה לא אמורה להיות מאף צד לאף צד. 

אבל דחיה וחוסר אפשרות לשני ליהנות מאוצרות טבע? זה פשע לא פחות! 

אני אהיה רע כי השני רע? ככה זה עובד פה?

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אתה יכול לתת לי סיבה אחת להפריד רחצה באתרי טבע?

אלה מקומות שלרוב מגיעים אליהם משפחות.

בבריכות יש הפרדה.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, לב טוב כתב:

והיום? הדמוקרטיה תוססת ומאמינה באמת בשוויון מלא? 

אז תספר לי למה לדוג' אסור לחרדים לקבל מס' שעות בשבוע בבריכות הטבעיות לרחצה נפרדת? 

לא נראה לך שהשטחים הציבורים אמורים לשמש את המעונינים כל זמן 24/7.

באותה נימה, מדוע רכבים נרגמים בכבישים הסמוכים לשכונות של חרדיות, זה בסדר לכפות באזהרה או במעשה לא להתקרב שמא תחטוף אבן בשימשה או חלילה בראש. חד צדדיות לא טובה ולא תורמת, אבל  הדתיים שיכולים ונמצאים בעמדות כוח, מאוד חד צדדיים ומנסים להשליט אפילו לכפות כללים ותנאים על כאלה שלא בדיוק מתחברים לפנטיות הזו

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...