Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשי המשטרה במקום פועלים לא מתוך הנחיה פוליטית אל מתוך החוק, אם אין את האישורים הבטיחותיים הנדרשים המשטרה חייבת לאכוף, זה שהחרדים התרגלו לעשות חלטורות באזורים שלהם ושהמשטרה עוצמת עיניים (יש כמה אסונות שקרו בשנים האחרונות בגלל זה) זאת בעיה גדולה שרק מראה עד כמה ההיפך הוא הנכון.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תתנחמו בזה שנשאר עוד איזה 45-50 יום עד שעובר לצד שלכם ✌️

לא מעודכן על מה מדובר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 29 דקות, לב טוב כתב:

תסביר לי את זה: https://www.jdn.co.il/video/1867879/ למה לאסור אליהם אירוע בהפרדה? מה זה אם לא כפיה חילונית?! 

האסון בבית הכנסת בגבעת זאב – ויקיפדיה (wikipedia.org)

האוכלוסייה החרדית מומחית ב"סמוך עליי". הבעיה שבדרך מתים הרבה אנשים (כמו במירון).

אין לי בעיה עם זה שהמשטרה רצתה לפרק טריבונות שנבנו בקומבינה.

לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

לא מעודכן על מה מדובר?

ה-100 ימי חסד מתחילים להיגמר, ואם לא נראה פעולות רציניות (במקום התעסקות בחוק חמץ מטומטמם או מימון לביבי) הם ישלמו על זה בבחירות הבאות.

פורסם

זה לא מדויק,

אנשי משטרה לא אוכפים את כל החוקים הקיימים.

מתמקדים האכיפה בהתאם למדיניות השר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

זה לא מדויק,

אנשי משטרה לא אוכפים את כל החוקים הקיימים.

מתמקדים האכיפה בהתאם למדיניות השר.

לא רק זה, גם אכיפה של אותו חוק מתבצעת רק כלפי הגורמים שנוח לאותו שר לאכוף נגדם.

פורסם

יש כמה בעיות בתעסוקת חרדים:

1. כח אדם באיכות נמוכה - ההשכלה המוגבלת, במיוחד של בנים, פוגעת ביכולת ההשתכרות. יש גם פגיעה ביכולת להתקדם - מה לעשות, מכללה זה לא טכניון/את"א או אוניברסיטת מחקר אחרת.

2. ריכוז העבודה בתוך החברה החרדית ויחסית מעט מחוצה לה. אתה מדבר על עסקים תוססים - הבעיה שהם פונים לאוכלוסיה מוגבלת. איפה B&H שמוכר לכל העולם? יודע מה - עסקים שפונים לבני ברק אלא לתושבי כל גוש דן?

3. כנגזרת מהסעיף הקודם - שכר נמוך ותנאי יבודה ירודים.

4. נושא דרישות ייחודיות ובמיוחד הפרדה מגדרית - שוב פוגע בגיוון ובאפשרויות קידום. מה לעשות, נשים הן מחצית האוכלוסיה (בגילי העבודה אפילו יותר), ובהתאם גם מחצית הכשרונות. אני לא מצליח להבין את החשש מהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

ה-100 ימי חסד מתחילים להיגמר, ואם לא נראה פעולות רציניות (במקום התעסקות בחוק חמץ מטומטמם או מימון לביבי) הם ישלמו על זה בבחירות הבאות.

הבנתי אותך.. אתה כבר נראה לי מתחרט על העניין. 

השאלה שלי איך תתמודד עם חודש הראמדאן וכמה שבועות של סבב לחימה..

והאם תתמוך בממשלה או לא. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

הבנתי אותך.. אתה כבר נראה לי מתחרט על העניין. 

השאלה שלי איך תתמודד עם חודש הראמדאן וכמה שבועות של סבב לחימה..

והאם תתמוך בממשלה או לא. 

אם מחבלים ינסו לרצוח יהודים בגלל סיבת שקר כלשהו, אני אתמוך גם במירב מיכאלי בתור שרת הביטחון. 

רמאדן, פורים, סוכות, חג מולד, כל אלה סתם תירוצים לפגיעה ביהודים, התמיכה בממשלה במקרה כזה תהיה בלי הגבלה.

ואם צריך התיק למילואים מוכן.

פורסם
לפני 30 דקות, sperial כתב:

1. כח אדם באיכות נמוכה - ההשכלה המוגבלת, במיוחד של בנים, פוגעת ביכולת ההשתכרות. יש גם פגיעה ביכולת להתקדם - מה לעשות, מכללה זה לא טכניון/את"א או אוניברסיטת מחקר אחרת.

זו לא בעיה.

צריך להתייחס לזה כמו אל עליה.

האתיופים ברובם גם לא הגיעו עם השכלה,משתלבים בחברה לאט לאט בתפקידים שונים.

אין ברירה מתחילים מלמטה.

2. ריכוז העבודה בתוך החברה החרדית ויחסית מעט מחוצה לה. אתה מדבר על עסקים תוססים - הבעיה שהם פונים לאוכלוסיה מוגבלת. איפה B&H שמוכר לכל העולם? יודע מה - עסקים שפונים לבני ברק אלא לתושבי כל גוש דן?

יש גבול לכמות התעסוקה בפנים.

3. כנגזרת מהסעיף הקודם - שכר נמוך ותנאי יבודה ירודים.

זה גם משהו שישתפר עם הזמן.

אי אפשר לעלות מאפס ל90 ב5 שנים,זה יקח 2-3 דורות.

4. נושא דרישות ייחודיות ובמיוחד הפרדה מגדרית - שוב פוגע בגיוון ובאפשרויות קידום. מה לעשות, נשים הן מחצית האוכלוסיה (בגילי העבודה אפילו יותר), ובהתאם גם מחצית הכשרונות. אני לא מצליח להבין את החשש מהן.

זה דרישות שההנהגה ממציאה.

אנשים ילכו לעבוד.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 56 דקות, sperial כתב:

למדתי מאבא שלי, שבגיל 14 הבין מה קורה סביבו, ובגיל 16 (שנת 1939) עלה בברלין על הרכבת בדרכו לפלשתינה א"י.

יש כאן טירוף מוחלט, טוב לא יכול לצאת מזה.

מה למדת אם אתה עדיין פה, עוזר לבן לחסוך על משלוח של חומרי בניה? אני לא מצליח להבין את ההשוואה ל1939. באמת.

טוב כנראה לא יצא מזה, אבל גם לא הבלהות שטמקא מפמפמים כדי לקבל קליקים. זה הכל הצגה מפגרת, בדיוק כמו עם העמה הזאת גוטליב שבסוף התברר שאף אחד לא ניסה לפגוע בילדה שלה. הבדיחה על חשבוננו, אני בטוח שאחרי שצילמו את ההתפרעויות והצעקות והסילוק של המשתוללים בוועדה, הם ישבו כולם ביחד לצחוק ולאכול פיתות עם קבנוסים. 

• מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

האוכלוסייה החרדית מומחית ב"סמוך עליי". הבעיה שבדרך מתים הרבה אנשים (כמו במירון).

אין לי בעיה עם זה שהמשטרה רצתה לפרק טריבונות שנבנו בקומבינה.

גם לי אין בעיה עם זה. 

כוונתי הייתה לאיסור להציב שלטים גברים/נשים באירוע ש100% מהמשתתפים והמשתתפות מעוניינים.ות בזה, רק כי זה לא מצטלם יפה שבתל אביב יהיו שלטים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 1 דקה, לב טוב כתב:

גם לי אין בעיה עם זה. 

כוונתי הייתה לאיסור להציב שלטים גברים/נשים באירוע ש100% מהמשתתפים והמשתתפות מעוניינים.ות בזה, רק כי זה לא מצטלם יפה שבתל אביב יהיו שלטים כאלו.

רמת הנתק גבוהה מאוד בתל אביב.

גם הנאומים שם.

פורסם
לפני 51 דקות, sperial כתב:

יש כמה בעיות בתעסוקת חרדים:

רציתי להגיב, @Potato עשה את זה טוב יותר ממני.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

גם בעיית ההשכלה הבסיסית היא עניין של הנהגה. כזו שרוצה עדר של בורים שהולך אחריה בלי שום ביקורת. זה לא היה בעבר, אלא טופחצבעשורים האחרונים.

וחבל.  הוזכרו האתיופים, והמצב היה דומה בעדות אחרות, אבל היה מאמץ לסגור את הפערים. בחברה החרדית היום המצב נפוך. מטפחים את ההורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

אני בטוח שאחרי שצילמו את ההתפרעויות והצעקות והסילוק של המשתוללים בוועדה, הם ישבו כולם ביחד לצחוק ולאכול פיתות עם קבנוסים

בדיוק. גם אני מאמין בזה.

אחר כך בקבוצת וואצאפ הם צוחקים עלינו.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...