Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, gadik6 כתב:

הטעות הראשונה שלך היא שאתה מאמין למה שכתוב בעיתון הארץ.

תן לי לנחש, הדמות של רוטמן כפי שהיא מצטיירת בראיון לא מוצאת חן בעינייך.

אז במקום לחשוב שאולי אתה טועה לגביו, אתה עושה פה דיסוננס קוגניטיבי על מלא מלא ומנסה לשכנע את עצמך שהעיתון לא אמין, הכתב שקרן, הרצפה עקומה ורוטמן הוא בכלל עו״ד מצויין.

ואתה מתעלם באלגנטיות מהעובדה הפשוטה שמדובר בראיון. כזה שרוטמן ישב אליו מרצונו וענה על שאלות, באותה רהיטות שכ״כ התרשמת ממנה.

בינתיים לא נשמעה שום טענה מרוטמן לגבי זה שהראיון לא מייצג את התשובות שנתן.

אז קודם היית בעד הפיכה משפטית שאת פרטיה לא טרחת ללמוד.

ועכשיו אתה מפקפק באמינות של ראיון שלא טרחת לקרוא.

אין ספק שאתה מוכיח פה רצינות רבה.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הראיון פורסם לפני 5 שעות. לך אולי זה מוזר, אבל יש אנשים שעסוקים בעבודה שלהם, ואין להם זמן להגיב באינטרנט 24/7.

וראיון זה לא מילה במילה. כל כתב/מראיין בוחר מה להציג, מה להדגיש ועוד. אם להאמין לראיון אחד של כתב עם אג'נדה, כנראה, אל מול מה שאני ראיתי בועדות, בראיונות מצולמים, בפוסטים שהוא מעלה ועוד, אז אני אעדיף ללכת על רושם שהתקבל על סמך מקורות מידע רבים ומגוונים יותר.

לגבי החלק האחרון - ביצ' פליז. אתה חושב שקראת כמה כתבות דיעה, הקשבת לכמה ראיונות, קראת קצת ואתה מומחה או מתעמק?

אני למדתי בדיוק כמו שאתה "למדת", רק ציינתי שלא התעמקתי, כי בשביל באמת להתעמק אני צריך להקדיש לזה חודשים של למידה. אניח שאתה לא עורך דין, שאין לך ידע משפטי ושלא למדת את הנושא, לפרטי פרטים, במשך חודשים.

לכן אתה רק מתיימר לחשוב שהתעמקת, בעוד שאתה טוחן מים בדיוק כמוני וכמו שאר המשתתפים פה.

• מצחיק 1

פורסם

בדיוק נתקלתי ברהיטות והחדות של רוטמן.

בא נראה:

הוא טוען שהטענה ״הרפורמה תביא לכך שבג״ץ לא יוכל להגן על חופש הביטוי״ היא פייק.

ואז הוא ניגש להוכיח שזה פייק.

הוכחה:

תעזבו שזה פשוט לא נכון. מילה שלי. תאמינו לי. עלי.

ואח״כ הררי מילים של וואטאבאוטיזם, שגם אם היה נכון רק מוכיח שצריך לחזק את בית המשפט ולעגן את זכויות היסוד בחוקה.

אכן, מח משפטי מבריק.

התרשמתי.

image.thumb.png.17c4ce234648abb62bc714290e8f3073.png

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

לך אולי זה מוזר, אבל יש אנשים שעסוקים בעבודה שלהם

זו כבר פעם שניה שאתה מתעניין בעבודה שלי.

מוזמן לפנות בפרטי, אתן לך טיפים לניהול קריירה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

ראיון זה לא מילה במילה

מה שהכי מרשים זה שאתה אפילו לא מנסה להסביר מה לא אהבת בראיון ונראה לך לא נכון. מילא לא קראת אותו - סבבה. הבאתי רשימה של נושאים שאח שלך התייחס אליהם. משהו, ממש אחד מכל הרשימה שם, לא מתיישב עם הגישה של הציונות הדתית ורוטמן כפי שאתה מכיר אותה? משהו? אחד? כי בכל הרשימה הזו לדעתי לא ראיתי משהו אחד שרוטמן לא התייחס אליו בראיונות מוקלטים (אצל אמסטרדמסקי למשל), בציוצים בטוויטר, בנאומים שלו בועדות וכו'.

דיסוננס קוגניטיבי על מלא. אבל למה כבר אפשר לצפות ביקום בו הימין הדתי מאשים עכשיו את השמאל שהרפורמות שיעברו יהיו קיצוניות מדי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

זו כבר פעם שניה שאתה מתעניין בעבודה שלי.

מוזמן לפנות בפרטי, אתן לך טיפים לניהול קריירה.

לא הייתי פה כמה ימים וכבר הספקת לצטט אותי לגבי משהו שולי שכבר דיברנו עליו ולהגיב פה (כנראה) עשרות פעמים.

אני באמת מקנא בך. לי לפעמים אין זמן לחרבן בשקט במהלך היום, ואתה נותן פה עבודה מסביב לשעון.

אז ברשותך אני אתן לך טיפ לניהול קריירה - רוב האנשים ש"הצליחו" בעסק או בקריירה כנראה לא בזבזו את יום העבודה שלהם על תגובות בפורום פוליטי. נקודה למחשבה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

ז ברשותך אני אתן לך טיפ לניהול קריירה - רוב האנשים ש"הצליחו" בעסק או בקריירה כנראה לא בזבזו את יום העבודה שלהם על תגובות בפורום פוליטי. נקודה למחשבה.

טוב אחי

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מעטים יודעים שעצות קריירה מזרים באינטרנטים ללא שום טראק רקורד או סימוכין להצלחה זה איך שוורן באפט בנה את המותג שלו.

הבנתי שזה אקסטרה שימושי כשזה מגיע בתור משקל נגד לדיון בנושא לא קשור!

יש שיתייגו את זה בטעות כתגובה לא עניינית אבל זה בעיקר כי הם עניים, כנראה כי בעצמם לא הקשיבו לאותן עצות :( #sad

• מצחיק 8

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הראיון פורסם לפני 5 שעות. לך אולי זה מוזר, אבל יש אנשים שעסוקים בעבודה שלהם, ואין להם זמן להגיב באינטרנט 24/7.

אז בכלל לא קראת אבל כבר הספקת לבקר את הראיון? 

יפה.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אני באמת מקנא בך. לי לפעמים אין זמן לחרבן בשקט במהלך היום,

מה אתה כורה פחם?

בן אדם, אם אין לך זמן לחרבן בשקט במהלך היום, אתה עבד. לך תמצא מקום שנותן לך מרווח נשימה.

לפני 40 דקות, oryo כתב:

מעטים יודעים שעצות קריירה מזרים באינטרנטים ללא שום טראק רקורד או סימוכין להצלחה...

גם עם סימוכין...

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

מעטים יודעים שעצות קריירה מזרים באינטרנטים ללא שום טראק רקורד או סימוכין להצלחה זה איך שוורן באפט בנה את המותג שלו.

הבנתי שזה אקסטרה שימושי כשזה מגיע בתור משקל נגד לדיון בנושא לא קשור!

יש שיתייגו את זה בטעות כתגובה לא עניינית אבל זה בעיקר כי הם עניים, כנראה כי בעצמם לא הקשיבו לאותן עצות :( #sad

הציניות עברה לך מעל הראש כנראה.

כשהוא "מציע" לתת לי עצות קריירה כאילו הוא אילון מאסק, אז זה התבקש.

לפני כשעה, David32 כתב:

מה אתה כורה פחם?

בן אדם, אם אין לך זמן לחרבן בשקט במהלך היום, אתה עבד. לך תמצא מקום שנותן לך מרווח נשימה.

כל אחד בוחר מה "להקריב" או כמה הוא מוכן לעבוד. 

פורסם
לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

שהוא "מציע" לתת לי עצות קריירה כאילו הוא אילון מאסק, אז זה התבקש

רק הבהרה: אני מכבד כל עבודה וכל אדם שעובד לפרנסתו, בטח אם עובד קשה.

ההערה שלי באה רק לאחר שבשני מקרים טרחת להדגיש שאתה, בניגוד אלי, עובד ואין לך זמן לכתוב פה. תוך שימוש בטון פאסיב אגרסיב שיותר מרומז לכך שאני עצלן או בטלן.

----

אם לא שמתם לב, ישראל עשתה היום צעד משמעותי לסיפוח הגדה והפיכת האפרטהייד בה לבלתי ניתן להכחשה.

כשיגיעו הסנקציות הבינלאומיות, נשמע שכולם אנטישמיים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

אם לא שמתם לב, ישראל עשתה היום צעד משמעותי לסיפוח הגדה והפיכת האפרטהייד בה לבלתי ניתן להכחשה.

?

וגם עכשיו קצת קשה להכחיש. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אולי זאת באמת התוצאה הסופית ואנו עדים בימים אלו על בניית הקונסטרוקציה?

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=hybey8mrs

אם כן, לא מבין חילוניים ימניים שעומדים בצד ושותקים. ביבי לא יהיה פה לנצח. אף אחד לא חי חיי נצח. אחריו הילדים שלהם יחיו פה. זה מה שהם באמת רוצים להשאיר להם? מדינת הלכה בשביל שהאיש ימלט מהדין? אין מבוגר אחראי בממשלה הזאת והם אכן הולכים על כל הקופה בהריסת המדינה בשביל שבן אדם אחד לא יעמוד למשפט כמו כל אזרח. זה כבר לא חזקת החפות כל עוד לא נחקק פסק דין. זה כבר מזמן לבטל את המשפט כדי שלא יהיה פסק דין. במהלכים כאלה אני די בטוח שלא רק היה משהו, יש משהו ועוד יהיו עוד הרבה ( אבל בדיקטטורה לא שופטים את המלך).

פורסם

זה בסך הכל טור פרשנות שבא לנסות לקבוע עובדות.

אפשר להביא מהצד השני טור דומה שיראה שבלי הרפורמה מדינת ישראל תמשיך להיות נשלטת על ידי נשיאת בית המשפט העליון בלי אפשרות לאזרח להשפיע.

כמו שרשם סלואורייד, שיפסיקו לרוץ לקצה כל הזמן. כל אמן שהוציא סדרה ורבע (אהלן ליאור רז) צריך להעלות פוסט ולאיים כדי לקבל כפיים מחברים שלו לתעשייה.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, David32 כתב:

?

וגם עכשיו קצת קשה להכחיש. 

העברת הסמכויות על הגדה לסמוטריץ והכפפת המתנחלים לחוק הישראלי במקום לחוק הצבאי.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...