Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד משהו עצוב: יותר ויותר ציוצים בטוויטר ופוסטים בפייסוש ממחנה הרפורמה הוא ברמה של "לא באנו לחיות פה טוב. באנו לקיים מדינה יהודית".

אני חושב שאין את זה ביותר מפגר מכל מיני סיבות. גם כי אבות הציונות חלמו על מדינת מופת כאן, ולא על גטו מפולין או בלארוס רק בבני ברק. וגם כי בלי כלכלה מוצלחת אין איך לתחזק צבא חזק היום. אבל זה גם מראה את הכיוון, כנראה. בצורה מאוד גלויה וברורה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

ניצני הפגנות גם במקומות כמו אשדוד, בית שמש ואשקלון. בסיס של מצביעי ליכוד ומפלגות דתיות

שאני כותב "ניצנים" הכוונה היא לכמה מאות לכל הפחות, לא ל 5 אנשים עם שלט ליד הצומת.

אני לא חושב שמעולם התקיימה מחאה כל כך רחבה בישראל שבסיס המפגינים בה באמת חוצה קבוצות, גילאים וכל גורם מבדל אחר.

שחבורת השקרנים של הליכוד ימשיכו עם הלוקש של "2.2 מיליון איש הצביעו למהפיכה הזו", אני מוכן להתערב שחצי מהמצביעים שלהם לא מעוניינים בה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

ניצני הפגנות גם במקומות כמו אשדוד, בית שמש ואשקלון. בסיס של מצביעי ליכוד ומפלגות דתיות

שאני כותב "ניצנים" הכוונה היא לכמה מאות לכל הפחות, לא ל 5 אנשים עם שלט ליד הצומת.

אני לא חושב שמעולם התקיימה מחאה כל כך רחבה בישראל שבסיס המפגינים בה באמת חוצה קבוצות, גילאים וכל גורם מבדל אחר.

שחבורת השקרנים של הליכוד ימשיכו עם הלוקש של "2.2 מיליון איש הצביעו למהפיכה הזו", אני מוכן להתערב שחצי מהמצביעים שלהם לא מעוניינים בה בכלל.

גם בערים הללו גרים מתנגדי הרפורמה הזו, אז קשה לי להאמין לכזה דבר. מצטער..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אולי דיקטטורה בישראל בילטי נמנעת כמו שהיא בילטי נמנעת ברוסיה או במדינות ערב.

דמוקרטיה אי אפשר להשליט מלמעלה כמו שראינו ברוסיה או במדינות בהן ניסו להשליט דמוקרטיה אבל הן במהרה חזרו לדיקטטורה.

כדי שדמוקרטיה תתקיים היא צריכה לבוא מהעם ולא רק לבוא מהעם אלא לעם צריך להיות ההלך המחשבתי והתרבות המתאימה כדי לקיים דמוקרטיה לאורך זמן.

וכמו שראינו בהיסטוריה יש עמים שפשוט לא "אפויים" מספיק כדי לקיים דמוקרטיה. 

ישראל אולם נוסדה כמדינה דמוקרטית בגלל שהציבור בעת הווסדותה הצליח לקיים מדינה דמוקרטית, אבל עם הזמן עלו לכאן עולים מכל העולם וגדלו כאן תרבויות ואוכלוסיות שונות שרבות מהן מקורן במדינות דיקטטוריות.

לכן ה"מאזן" השתנה וכיום רוב הציבור מחשבתית ותרבותית מתאים יותר לדיקטטורה.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
פורסם

הדיקטטורה כאן בלתי נמנעת כי בסוף יהיה כאן מדינת הלכה עם רוב בלתי נמנע.

עוד 30-50 שנה מתישהו זה יגיע

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם (נערך)

האם מתנגדי הרפורמה אלו המתנגדי החיסונים של 2023?

הרי השיטה לא משתנה: יצירת פילוג + תיוג + אויב משותף. שליטה 101.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 1 דקה, snoop90 כתב:

האם מתנגדי הרפורמה אלו המתנגדי החיסונים של 2023?

מעניין אותי מאוד איך מתחת את ההקבלה הזו ולמה אתה בכלל מתכוון בזה

פורסם (נערך)

@Pika007

זאת שיטה קלאסית למשול, כל מי שמבקר, מתנגד, מפגין כנגד החלטת הממשלה, מתוייג:

רוסיה - מי שמתנגד למלחמה באוקראינה, נחשב בוגד, מרגל, ממומן על ע"י שלטון זר.

בקורונה - כל מי שהעז לדבר נגד כל החלטה של ממשלה, מתנגד חיסונים, מתנגד מדע ,עולם שטוח, קונספירטור.

היום - מי שלא תומך ברפורמה, אנרכיסט או מתנגד חיסונים.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם
לפני 28 דקות, D1winner כתב:

הדיקטטורה כאן בלתי נמנעת כי בסוף יהיה כאן מדינת הלכה עם רוב בלתי נמנע.

עוד 30-50 שנה מתישהו זה יגיע

החרדים כשלעצמם לא יכולים להקים פה דיקטטורה, גם אם הם יהיו שני שליש מהאוכלוסיה.

הכח היחיד שיש להם הוא אלקטורלי, הוא לא רלוונטי בדיקטטורה. אין להם כמעט נוכחות בצבא, בתקשורת, במשטרה, בתעשיה, באקדמיה ובעצם כמעט באף אחד ממוקדי הכח (פרט לממשלה, כמובן, ולג׳ובים שהיא ממנה).

מה שהם כן יכולים לעשות, במדינה דמוקרטית, הוא להעלות את הדיקטטורה לשלטון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, snoop90 כתב:

@Pika007

זאת שיטה קלאסית למשול, כל מי שמבקר, מתנגד, מפגין כנגד החלטת הממשלה, מתוייג:

רוסיה - מי שמתנגד למלחמה באוקראינה, נחשב בוגד, מרגל, ממומן על ע"י שלטון זר.

בקורונה - כל מי שהעז לדבר נגד כל החלטה של ממשלה, מתנגד חיסונים, מתנגד מדע ,עולם שטוח, קונספירטור.

היום - מי שלא תומך ברפורמה, אנרכיסט או מתנגד חיסונים.

זה ממש, אבל ממש לא נכון. הממשלה לא תייגה אף אחד וההמונים לא תייגו לפי תמיכה/חוסר תמיכה בהחלטות הממשלה.

לכל אחד מאיתנו בפורום הייתה ביקורת על הצורה שבה הממשלה טיפלה במשבר, אבל בהחלט תמכנו (רובנו המוחלט) בחיסונים והמחקר שבוצע על מנת להגיע אליהם.

הממשלה מצד שני, די נתנה יד חופשית לציבור גדול ששם פס על הנחיות הבטיחות ובראשית הדרך גם הורו לקהילה לא להתחסן.

אין קשר בין שני המצבים האלו.

כמובן שזה לא מפריע למדושן על הכיסא למתוח הקבלה שהוא עצמו דאג בזמנו לזה שכלל לא תהיה אפשרית למתוח. אולי מפאת הגיל הזכרון שלו התחיל להיפגם? מי יודע.

טוב, על מי אנחנו צוחקים, לשקר זה כבר כל כך טבעי בשבילו שאני לא חושב שהוא שם לב מתי הוא עושה את זה בכלל, זו הפכה להיות ההוויה של הקיום שלו.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 8 שעות, Pika007 כתב:

אם הם באמת היו מאמינים בזה היו עושים משאל עם ונותנים לגיטימציה למהפכה. הם יודעים שזה לא יעבור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בהמשך לדיבורים על שמחה רוטמן, הנה אביר הימין בעוד יום רגיל בעבודה, קורא לכך שאין צורך למלא אחר פסיקת בית המשפט כי "אם יגידו לך לקפוץ מהגג???"

אשכרה, חבר כנסת, והממונה על ההפיכה המשפטית. גאווה גדולה. 

https://fb.watch/iWGh9N4GzT/

• מצחיק 1
  • מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

אולי דיקטטורה בישראל בילטי נמנעת כמו שהיא בילטי נמנעת ברוסיה או במדינות ערב.

אולי כדאי ללמוד עברית לפני שיוצאים בהצהרות על מה שקורה בישראל. זה בלטי אפשרי ככה.

לפני 24 דקות, oryo כתב:

בהמשך לדיבורים על שמחה רוטמן, הנה אביר הימין בעוד יום רגיל בעבודה, קורא לכך שאין צורך למלא אחר פסיקת בית המשפט כי "אם יגידו לך לקפוץ מהגג???"

אשכרה, חבר כנסת, והממונה על ההפיכה המשפטית. גאווה גדולה. 

https://fb.watch/iWGh9N4GzT/

בוא ניקח 2 דקות מדיון ארוך, ונוציא דברים מהקשרם. מה היה לפני 2 הדקות האלו שהביא אותו ל"דוגמה" הזאת?

כשצד הנאור מדבר פה על מרי אזרחי (כולל נבחרי ציבור, חברי כנסת ועוד), מרד מסים ועוד ועוד אז זה בסדר לא לקיים "חוקים", אבל כשהוא רק נותן דוגמה דמיונית כדי לחזק את הטענה שלו אז זהו, קץ הדמוקרטיה.

אגב, זה לא אתם (אתם זה מחנה השמאל, לא אתה ספציפית) שכל הזמן אוהבים לספר איך אסור לציית לחוקים באופן עיוור, איך בגרמניה הנאצית זה היה ככה ועוד ועוד?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 8

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

אולי כדאי ללמוד עברית לפני שיוצאים בהצהרות על מה שקורה בישראל. זה בלטי אפשרי ככה.

אוי ואבוי, יש לו טעות כתיב אז הטיעון שלו מוטעה.

אולי הוא לא יליד הארץ, אולי הוא דיסלקט ואולי הוא אנאלפאבית. אף אחד מאלה לא מוריד מהאינטילגנציה שלו או עושה את עמדתו פחות נחשבת.

תלמד קצת לכבד בני אדם.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...