Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מעבירים את הכסף בכלל.

זו מסגרת תקציבית שמי שרוצה לקבל ממה שמוקצה שם צריך להגיש את הפרויקט להקצאה ולעבור את התהליך באוצר. לאחר בחינת הפרויקט ועמידה בתקנות, מאשרים או לא מאשרים, ואם כן- מתקצבים.

זה בדיוק כמו שהיה לפני ממשלת בנט-לפיד, וזה בדיוק מה שימשיך להיות.

ה "נתנו לאחים המוסלמים 53 מיליארד שקל" זה ספין ושקר שחזרו עליו מספיק פעמים עד שאנשים התחילו להאמין בו.

וגם מה שנטען כרגע זה שקר כמובן, במקרה הזה בנט צודק- הממשלה הנוכחית אישרה בדיוק את מה שהקודמת אישרה.

אין שום שלבים נוספים בתהליך ושום בקרה נוספת.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

משבוע לשבוע הדיכאון גדל מליראות את המצב :-(.

חכה לחודש הרמצאן 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

אתה מודע לזה שכל הכסף שממשלת בנט הקצתה למגזר עבר רק דרך משרדי הממשלה שבאף אחד מהם לא היה שר ערבי?

הכסף עבר לרשויות שהעלימו והעבירו לחברים שלהם. כמו המפלגות החרדיות.

בכיר המוסד לשעבר מסביר: זו הסיבה שעובדי הארגון קיבלו אישור להפגין (msn.com)

עכשיו בואו נחשוב מה אומר לעצמו מישהו שעובד במוסד/שב"כ שתומך ברפורמה.

בדיוק מה שקורה בחברות ההייטק - היו"ר מוציא הודעה בשם החברה שכולם שם מתנגדים, ואז החובש כיפה/איש ימין צריך להתיישר כדי שלא יבעטו אותו משם. פלייטיקה מפטרת עובדים כל שני וחמישי העיקר להוביל את המחאה.

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

בנגביר הסתום הזה רוצה לעשות מהומות ברמאדן,

אבל כשנסיים את הרמאדן יגידו שזה פסח והתקופה מתוחה. ואז זה יום העצמאות ויום הזכרון שגם מתוח.

ואז יש עוד איזה חג שלהם, ואז שוב חגים שלנו. ואז יום האדמה, ואז יום המים, ואז שבועות שזה חג המים אז זה בעצם יום המים על טורבו, ואז ואז ואז.

אתה מבין לאיפה זה הולך? אתה לא יכול להתנהל לפי גחמות של טרוריסטים.

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

האקדמיה ללשון העברית.

ז' בפתח 

לפני 3 שעות, David32 כתב:

נו מה, אבל הכי חשוב שלא יושבים ערבים בקואליציה.

יש ערבים אבל הם ערבים יהודים ולא מוסלמים

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

לא מתרגש מהאיומים האלה. בנוסף, עד עד כמה שאני חושב שהתכנית הזו היא אסון שיפגע קשות בחופש הפרט ובדמוקרטיה ולמרות שאני יכול להרשות לעצמי לפרוש לפנסיה על איזה אי יווני בלי שום מצוקה כלכלתי (אבל עם למות משיעמום) אין לי שום כוונה לעזוב את הארץ. זה הבית שלי לטוב ולרע.

קיבלת לייק רק על זה.

ואנשים שמאיימים לא לעשות מילואים בגלל הרפורמה הם פשוט מטומטמים. גם אני לא אוהב דברים שקורים פה לפעמים אבל זה לא סיבה לאיים במרד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

נטפליקס רוכשת כל מה שזז בערך (ניסיתי לבדוק את דיסני ושאר החברות, הן לא מתקרבות אליה), ובכל מקרה היא קנתה סדרה אחרי שהצליחה, לא הפיקה אותה.

זה משנה משהו מכך שהמדינה לקחה המון מיסים על הרווח שהוא עשה על הסדרה הזו?

לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

אנחנו לא נגד העברת כסף למגזר הערבי, אנחנו נגד העברה דרך גורמים שיכולים לקחת את הכסף ולהעביר לאנשים שהם לא בדיוק תומכי מדינת ישראל.

זה מה שעשו בתוכנית הזו, זה שנתנו לעבאס כספים זה כמו שנותנים כספים לכל חכ שקצת מאיים להתפטר מהממשלה הזו..

לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

אין לי שום כוונה לעזוב את הארץ. זה הבית שלי לטוב ולרע.

לפחות תעבור למקום יותר רגוע מאשר עיר שיש בה חודש בשנה סבב.. 

לפני כשעה, David32 כתב:

איזו מסיכה?

מסיכת קורונה

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

ואנשים שמאיימים לא לעשות מילואים בגלל הרפורמה הם פשוט מטומטמים

מוצדק או לא מוצדק אפשר להתווכח. מטומטמים הם לא.

וממשלה שמצליחה לגרום לכמויות של טייסים ולוחמים להרהר ברעיון של סירוב למילואים, היא ממשלה טיפשה. לכל הפחות.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הם מטומטמים כי הם למעשה מגשימים את נבואות הזעם שלהם על מלחמות אזרחים ודיקטטורות.

זה בעצם כמו החרדי הזה שסיפרת עליו, שלא משלם מיסים כי אבא שלו כבר שילם אז הוא לא צריך.

לא מגייסים אותם למילואים אומרים להם לכו תרביצו למפגינים של השמאל.

ממשלה שגורמת לאנשים להרהר אם לעזוב/לא לשרת/לא לשלם מיסים היא לא להיט, מצד שני אם כל אחד היה עושה מה שמתחשק לו ושם ז' על החברה שבה הוא חי היה פה הרבה יותר גרוע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

הם מטומטמים כי הם למעשה מגשימים את נבואות הזעם שלהם על מלחמות אזרחים ודיקטטורות.

זה בעצם כמו החרדי הזה שסיפרת עליו, שלא משלם מיסים כי אבא שלו כבר שילם אז הוא לא צריך.

לא מגייסים אותם למילואים אומרים להם לכו תרביצו למפגינים של השמאל.

ממשלה שגורמת לאנשים להרהר אם לעזוב/לא לשרת/לא לשלם מיסים היא לא להיט, מצד שני אם כל אחד היה עושה מה שמתחשק לו ושם ז' על החברה שבה הוא חי היה פה הרבה יותר גרוע.

זה כמו אנשי הייטק שצועקים בכל מקום שאף אחד לא ישקיע פה כי דיקטטורה, ואז כשאיזה קרן נורווגית שלא מעניין לה את הביצה השמאלית בתאכלס מה קורה עם בג"ץ שומעת את זה (כי הם בכירים ועם קשרים) ואומרת "אנחנו לא יודעים מה קורה בישראל אז לא משקיעים", ואז כולם מבסוטים כי הנה אין השקעות בארץ.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

זה כמו אנשי הייטק שצועקים בכל מקום שאף אחד לא ישקיע פה כי דיקטטורה, ואז כשאיזה קרן נורווגית שלא מעניין לה את הביצה השמאלית בתאכלס מה קורה עם בג"ץ שומעת את זה (כי הם בכירים ועם קשרים) ואומרת "אנחנו לא יודעים מה קורה בישראל אז לא משקיעים", ואז כולם מבסוטים כי הנה אין השקעות בארץ.

כן, בסדר. זה מה שיצא בדף המסרים השבוע? 

• מצחיק 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אני חושב שכבר כתבו לך את זה, אבל קרנות שמשקיעות כספים לא באמת מסתמכות על פייסבוק ושמועות בהחלטות כאלה. זה שאתה קונה את מה שבן גביר מכר שכל מה שלא נעשה בארץ זה מזימות של סמולנים והנה הוא מגיע ויטק טק עושה סדר, אז בדיוק כמו שהוא מגלה עכשיו - דברים שרואים משם לא רואים מכאן, ומערכות גדולות פועלות במערך אילוצים ושיקולים אינסופי, מעט מסובך יותר מ"סמול/ימין" ו"בוא נדפוק את הערבים".

• אהבתי 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 דקות, ArikM כתב:

כן, בסדר. זה מה שיצא בדף המסרים השבוע? 

כן. לשלוח לך אותו?

לפני 1 דקה, RK כתב:

אני חושב שכבר כתבו לך את זה, אבל קרנות שמשקיעות כספים לא באמת מסתמכות על פייסבוק ושמועות בהחלטות כאלה. זה שאתה קונה את מה שבן גביר מכר שכל מה שלא נעשה בארץ זה מזימות של סמולנים והנה הוא מגיע ויטק טק עושה סדר, אז בדיוק כמו שהוא מגלה עכשיו - דברים שרואים משם לא רואים מכאן, ומערכות גדולות פועלות במערך אילוצים ושיקולים אינסופי, מעט מסובך יותר מ"סמול/ימין" ו"בוא נדפוק את הערבים".

כולם בני אדם. גם קרן השקעות, עם האנשים הכי חכמים ומוצלחים בעולם ששונאים את טראמפ וביבי וכולם ליברלים מתקדמים קוראים תגובות בלינקדין, ואם רואים את כל חברות ההייטק מגיבות בכזאת היסטריה הם יכניסו את לשיקולים שלהם.

ואם אתה חושב שכולם מתעלמים מזה (ומהצרחות של לפיד כמו ילדה בת 6 בטיקטוק) אז וואלה, זכותך.

פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

בדיוק מה שקורה בחברות ההייטק - היו"ר מוציא הודעה בשם החברה שכולם שם מתנגדים, ואז החובש כיפה/איש ימין צריך להתיישר כדי שלא יבעטו אותו משם.

רואים שאתה לא עובד בהייטק. כל ראיון בעשר שנים האחרונות השאלה הראשונה ששאלו אותי זה אם אני מצביע מרצ. למה אתה חושב שנהייתי שמאלני מלכתחילה?

• מצחיק 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

רואים שאתה לא עובד בהייטק. כל ראיון בעשר שנים האחרונות השאלה הראשונה ששאלו אותי זה אם אני מצביע מרצ. למה אתה חושב שנהייתי שמאלני מלכתחילה?

יש לך תגובות ציניות שהן או מטומטמות, או של מישהו שקובר את הראש בחול.

ולא נראה לי שאתה אוהב חול יותר מדי.

• תוכן חדש...