Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעתיים, oryo כתב:

בהמשך לדיבורים על שמחה רוטמן, הנה אביר הימין בעוד יום רגיל בעבודה, קורא לכך שאין צורך למלא אחר פסיקת בית המשפט כי "אם יגידו לך לקפוץ מהגג???"

אשכרה, חבר כנסת, והממונה על ההפיכה המשפטית. גאווה גדולה. 

https://fb.watch/iWGh9N4GzT/

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

אני מת, לא רק שהוא השתמש בטיעון הילדותי הזה, הוא גם העיף את רייטן כי אין יותר צורך בה. הוכיחה את הנקודה שלו (איכשהו, אני לא הבנתי).

לפחות מצחיק מהצד.

לפני כשעה, hwgeek כתב:

image.thumb.png.4f5930f60073adb75a32433e2ed840c9.png

נו מה, אבל הכי חשוב שלא יושבים ערבים בקואליציה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

אתה מצפה שאתחיל עכשיו לכתוב פה 5 עמודים על למה זה כן טוב?   לא זכור לי שמישהו מכם העלה טענה שהפילה אותי מהכיסא.

אני לא מצפה לכלום. אין כאן דיון שאפשר לשכנע בו. ברור ששום דבר בערך שיגיד הצד השני לא יפיל אותך מהכיסא. והדבר היחיד שעוד מפיל אותי מהכיסא זה ימניים דתיים שעכשיו מגלגלים את האשמה על השמאל ש״לא בא לדבר איתנו ובסוף נקבל רפורמה שאף אחד לא מרוצה ממנה״.

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

אפשר להסכים ואפשר שלא להסכים, אבל לטעון שזה שטחי. נו טוב.

זה לא שטחי, זה דמגוגי ומנותק מהמציאות, בדיוק כמו מה שרוטמן אמר בראיון להארץ או בראיון הקודם לאמסטרדמסקי. אפשר לפרק את זה מכל מיני כיוונים. למשל לשאול איך ההקצנה המפגרת שיש ״דיקטטורת בגצ שמאלנית״ בארץ מסתדרת עם העובדה שרוטמן חי במאחז לא חוקי. או לתהות, שוב, מי הם המקבילים לדרעי וגפני ורוטמן בכל מדינה דמוקרטית אליה הצד שלך משווה אותנו. או להזכר במשפטנים בריטיים שרק שבוע שעבר הזכירו לתומכי הרפורמה כאן שדה פאקטו בית המשפט בבריטניה מבקר החלטות חוקיות וחלק ניכר מהמקרים החוק שונה בהתאם לביקורת.

בשורה התחתונה מאחורי כל המילים מסתתרת תפיסה פשטנית ופופוליסטית של דמוקרטיה כ״הרוב רוצה!111111״. ולא שום דבר מעבר.

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

ובסדר, אני בצד של אריה דרעי ומשה גפני. אתה בצד של מיכאלי, של עופר כסיף ושל לפיד (שאני יודע כמה אתה "מת" עליו על סמך דברים שכתבת בעבר).

אף צד לא מושלם, לצערנו.

עופר כסיף לא יושב בממשלה ולא חבר בקואליציה, כך שהוא לא רלוונטי.

נכון, אני בצד של לפיד. אני עדיין בטוח שהוא מטומטם. and yet, הוא הצליח בכמה מקומות שאני חייב לו את הקרדיט עליהם, כולל ניהול של ממשלה מתפקדת.

ואתה לא רק בצד של גפני ודרעי. אתה מעביר להם ולאחים שלהם מהמאחזים את השלטון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 23 דקות, mikyl כתב:

סוף סוף יש לנו נציג של אקדמיה ללשון עברית בפורום 🤣

זה התאום האבוד של אלמוג כהן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נתקלתי בפייס בתגובות למילים של ליאור רז :

ציטוט

היצירה הישראלית כרגע לא נמצאת תחת סכנה. הדמוקרטיה הישראלית נמצאת תחת סכנה. ובמידה, אני יכול להגיד באופן ודאי, במידה שמישהו ידבר או יפגע ביצירתיות של כל אמן ממדינת ישראל, אנחנו נלך מפה. אנחנו לא נישאר פה ואנחנו לא ניתן ליצירה שלנו להיות בישראל אלא רק בארה"ב ובחו"ל, במקומות שמכבדים דמוקרטיה וחופש ביטוי. אנחנו לא שם, ואני מקווה מאוד שלא נהיה שם, אבל אנחנו נמצאים כרגע במלחמה על העתיד של מדינת ישראל. זה לא ימין ושמאל, אגב. יש לי חברים ימניים שחושבים כמוני, יש לי חברים שמאלניים שחושבים כמוני, אנחנו נלחמים כרגע על דמותה של מדינת ישראל, על הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון שאולי לא תהיה הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון

אנשים מגיבים בדיוק באותם מילים כמו רוב הרוסים היום כאשר אומנים שלהם עוזבים את רוסיה. זה רק מראה לאיזה כיוון אנחנו הולכים. לא סתם ביבי הוא סחבק של פוטין. 

פורסם
לפני 55 דקות, gadik6 כתב:

על כל אחד מהרשימה שציינת למעלה אני יכול להביא לך גורמים אחרים שטוענים את ההיפך (אולי לא באמת על כל אחד, אבל יש מספיק קולות גם "בעד" הרפורמה, רק צריך להקשיב).

אתה גם יכול למצוא פרופסורים לרפואה, אפילו זוכי פרס נובל, שיגידו שחיסונים זה קקי וקורונה זה בולשיט.

אבל על כל פרופסור כזה יש 1000 שאומרים הפוך. וזה בערך היחס בין תומכי הרפורמה למתנגדים.

וזה כולל אנשים שביבי מכיר ומוקיר כמומחים. הוא ניסה לשכנע את הפרשן הבכיר של הפייננשל טיימס, דיבר איתו שיחה ארוכה.

מה בסוף? הפרשן כתב מאמר חד וברור שמזהיר מהסכנות של ה״רפורמה״.

ביבי ואחרים מעלים טענות מסוג ״גם בקנדה יש כך וכך״. אז מיטב המשפטנים של קנדה הוציאו הבהרה על למה זו הטעיה גסה.

כנ״ל באנגליה.

אתה טענת כבר כמה פעמים שאתה לא מתעמק בעיקרי ה״רפורמה״ כי צריך להיות ממש מומחה בשביל להבין בזה.

אז הנה, 99% מהמומחים בארץ ובעולם (אלו שהתייחסו) הם נגד. והם כותבים מאמרים מפורטים ומנומקים.

הם כולם שמאל? כולם רואים אולפן שישי? על כולם יאיר לפיד שולט?

והטענה שלך היא סתם התחמקות. בשביל להבין את הבסיס של הפרדת רשויות ולמה הוא מופר או לא מופר ב״רפורמה״ הזו, לא צריך להיות ד״ר למשפטים.

אבל זה נראה שיותר נח לך להתעסק במה שמסביב, עם טענות על אוסלו והתנתקות, מאשר במהות של ה״רפורמה״ עצמה.

כמו שאתה משכנע את עצמך שרוטמן ממש ממש חכם, כי אתה אוהב את הרטוריקה שלו ובוחר להתעלם ממה שהוא עצמו אומר בראיון בהארץ.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, mikyl כתב:

נתקלתי בפייס בתגובות למילים של ליאור רז :

אנשים מגיבים בדיוק באותם מילים כמו רוב הרוסים היום כאשר אומנים שלהם עוזבים את רוסיה. זה רק מראה לאיזה כיוון אנחנו הולכים. לא סתם ביבי הוא סחבק של פוטין. 

די נו.

ישראל ישראלי שהצביע ימין רק שומע כל היום כמה הוא פאשיסט, אנטי דמוקרט, מתפלל למדינת הלכה ושותה דם של שמאלנים בלילה.

אתה מתפלא שלאנשים נמאס לשמוע איומים? ליאור רז מוכר היום רק בגלל שהקהל הישראלי מימין ומשמאל התאהב בפאודה שתואמת לקהל הישראלי, אם ילך לגרמניה הוא יעבוד בסטארבאקס.

זה מזכיר לי גם כתבה שלו לפני כמה זמן שכולם זרקו אותו ורק במזל יס הסכימו להפיק את פאודה. ראינו כמה הסדרה השנייה שלו הצליחה.

אז לבוא לאיים ולרצות שכולם יחבקו אותך? זה מתחבר לזה שכבר 15 שנה כל אמן דרג ז' שרוצה לקדם סרט/הופעה/סדרה צריך רק לבקש מידיעות אחרונות כתבת שער עם כותרת "אני מפחד לדבר הימנים ביביסטים".

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

ליאור רז מוכר היום רק בגלל שהקהל הישראלי מימין ומשמאל התאהב בפאודה שתואמת לקהל הישראלי, אם ילך לגרמניה הוא יעבוד בסטארבאקס.

רק מזכיר לך שנטפליקס (חברת סטרימינג קנטה שפונה רק לקהל הישראלי) רכשה את פאודה בלא מעט כסף.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

רק מזכיר לך שנטפליקס (חברת סטרימינג קנטה שפונה רק לקהל הישראלי) רכשה את פאודה בלא מעט כסף.

נטפליקס רוכשת כל מה שזז בערך (ניסיתי לבדוק את דיסני ושאר החברות, הן לא מתקרבות אליה), ובכל מקרה היא קנתה סדרה אחרי שהצליחה, לא הפיקה אותה.

ושזה לא יישמע כקריאה לזה שהאמנים ילכו מפה, המדינה היא של כולם. 

אבל לבוא ולאיים בעזיבה כל שני וחמישי זאת לא הדרך.

יותר מזה, לחשוב שרק למחנה אחד יש את היכולת לעזוב זה האמ אמא של התנשאות. לחשוב שלמחנה של יותר מ-2 מיליון מצביעים אין אנשים עם כסף/יכולת להגר, מצד שני לחשוב שכל ה-2 מיליון שהצביעו למחנה השמאל-מרכז יש כסף ואפשרות להגר תוך רגע, ועוד לנפנף בזה בכל מקום אפשרי זה בטח לא מה שיוריד את גובה הלהבות והשיח ברחוב.

עימות בממשלה: בליכוד ביקשו להוריד מסדר היום את חוק עונש מוות למחבלים, בן גביר סירב (ynet.co.il)

אין בג"צ, אין מפלגות שמאל. מקווה שבן גביר ימשיך להתעקש ויוריד לנתניהו את המסיכה מהפנים.

פורסם

איזו מסיכה?

העבירו את הכסף לערבים, למרות שזה של בנט הסמול. מה עם זה יובל? בלי שהם ישבו בכלל בקואליציה...

- By lifting money bags

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

יותר מזה, לחשוב שרק למחנה אחד יש את היכולת לעזוב זה האמ אמא של התנשאות

למה ככה? בסך הכל חוזרים על מה שאומרים אנשים כמו טאוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 19 דקות, David32 כתב:

איזו מסיכה?

העבירו את הכסף לערבים, למרות שזה של בנט הסמול. מה עם זה יובל? בלי שהם ישבו בכלל בקואליציה...

של ה"פייק ימין".

אנחנו לא נגד העברת כסף למגזר הערבי, אנחנו נגד העברה דרך גורמים שיכולים לקחת את הכסף ולהעביר לאנשים שהם לא בדיוק תומכי מדינת ישראל.

אם תהיה מפלגה ערבית שתקרא להשתלבות אמיתית בחברה ותגנה את חמאס (כלומר תראה את עצמה כמפלגה ישראלית ולא פלסטינית) שתקבל גם חצי מהמקומות בועדת חוץ וביטחון מבחינתי.

הגיע הזמן למשילות בכל רחבי מדינת ישראל (גם בג'סר א זרקא וגם במאה שערים).

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

למה ככה? בסך הכל חוזרים על מה שאומרים אנשים כמו טאוב.

טוב.

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

נטפליקס רוכשת כל מה שזז בערך (ניסיתי לבדוק את דיסני ושאר החברות, הן לא מתקרבות אליה), ובכל מקרה היא קנתה סדרה אחרי שהצליחה, לא הפיקה אותה.

הנקודה היא לא עצם הקניה אלא הטענה שמכירים אותו בגלל סידרה שמותאמת לטעם הישראלי בלבד.

ושזה לא יישמע כקריאה לזה שהאמנים ילכו מפה, המדינה היא של כולם. 

אבל לבוא ולאיים בעזיבה כל שני וחמישי זאת לא הדרך.

לא מתרגש מהאיומים האלה. בנוסף, עד עד כמה שאני חושב שהתכנית הזו היא אסון שיפגע קשות בחופש הפרט ובדמוקרטיה ולמרות שאני יכול להרשות לעצמי לפרוש לפנסיה על איזה אי יווני בלי שום מצוקה כלכלתי (אבל עם למות משיעמום) אין לי שום כוונה לעזוב את הארץ. זה הבית שלי לטוב ולרע.

יותר מזה, לחשוב שרק למחנה אחד יש את היכולת לעזוב זה האמ אמא של התנשאות. לחשוב שלמחנה של יותר מ-2 מיליון מצביעים אין אנשים עם כסף/יכולת להגר, מצד שני לחשוב שכל ה-2 מיליון שהצביעו למחנה השמאל-מרכז יש כסף ואפשרות להגר תוך רגע, ועוד לנפנף בזה בכל מקום אפשרי זה בטח לא מה שיוריד את גובה הלהבות והשיח ברחוב.

מי אמר שרק לשמאל יש את היכולת הזו חוץ מאותו אחד שאומר ש 2 מיליון תומכים ברפורמה?

יש המון שיש להם את היכולת לעזוב ויש המון מה 2 מיליון שלאת תומכים ברפורמה.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הממשלה הקודמת עשתה מבצעים לאכיפה במגזר, על איזה כסף שהולך לפלסטינים אתה מדבר?  ביבי מעביר לפלסטינים כסף גם בלי "לשבת עם ערבים". להזכירך, אותו ערבי מפחיד שאסור לשבת איתו אמר שישראל מדינה יהודית וככה היא תישאר. בנגביר הסתום הזה רוצה לעשות מהומות ברמאדן, זה לא שאמרו לבטל, יש בעיה להעביר את החוק הזה חודש הבא? למה סתם להעמיס על מערכת הביטחון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אנחנו לא נגד העברת כסף למגזר הערבי, אנחנו נגד העברה דרך גורמים שיכולים לקחת את הכסף ולהעביר לאנשים שהם לא בדיוק תומכי מדינת ישראל.

אתה מודע לזה שכל הכסף שממשלת בנט הקצתה למגזר עבר רק דרך משרדי הממשלה שבאף אחד מהם לא היה שר ערבי?

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הבנתי מה ההבדל בין עכשיו ללפני שנה בעיניין הזה.

נשמע שכלום ושום דבר. זה לא שתיכננו להעביר לעבאס את הכסף אישית ושהוא יחלק איך שבא לו.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...