Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

רגע, אותם פורעים, ששורפים בתים ומכוניות, הם מחבלים? צריך לגרש את המשפחות שלהם ולהרוס את הבתים שלהם?

אתם חושבים שביבי יקרא להם אנרכיסטים? 

העיקר צועקים משילות.

עכשיו מה יקרה? הערבים גם ירצו לנקום, מי שילם את המחיר ? אותם חיילים שלפני רגע קראו להם נאצים. פשוט ביזיון

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, ArikM כתב:

רגע, אותם פורעים, ששורפים בתים ומכוניות, הם מחבלים? צריך לגרש את המשפחות שלהם ולהרוס את הבתים שלהם?

כן. אם חוק עונש מוות יעבור שיעשו מהם דוגמא מבחינתי.

ודרך אגב הערבים רוצים לנקום גם בלי קשר למתנחלים. סתם כי אתה יהודי.

לצערי ממשלת ימין על מלא כשלה. לא נותן לה עוד חודש אפילו (שילוב של הגל טרור, מהומות, אינפלציה, טמטום של חלק מחבריה שמדבר שטויות ומעלה הצעות חוק מטומטמות ורפורמה משפטית שחלק גדול מהעם ייצא למלחמה עליה). 

הקטע גם שאין חלופה אחרת שאני יכול להגיד וואלה בא לי להצביע להם בראש שקט.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

פעם ראשונה שאני מסכים עם מה שאתה אומר.

הממשלה פשוט איבדה שליטה.

יש פתרון, להתנהג באחריות, להוקיע את אותם פורעים יהודים, להעיף הביתה את אלו שעלו שוב למאחז. 

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 4 דקות, ArikM כתב:

פעם ראשונה שאני מסכים עם מה שאתה אומר.

הממשלה פשוט איבדה שליטה.

יש פתרון, להתנהג באחריות, להוקיע את אותם פורעים יהודים, להעיף הביתה את אלו שעלו שוב למאחז. 

אף פעם לא טענתי שצריך להבדיל בין יהודי לערבי. מבחינתי אבן זאת אבן, מי שזורק שיקבל כדור, וזה לא משנה לי אם זה ערבי בחווארה, חרדי במאה שערים או הייטקיסט באיילון.

כל מי שהתפרע היום יגיעו אליו ויקבל את השנים שלו בכלא.

פורסם (נערך)

למה אפשר לצפות כשחבורת פשיסטים גזענים היא הברומטר של הקואליציה?
למה אפשר לצפות כאשר ראש ממשלה חדל אישים הפשיל את המכנסיים ונותן לכולם לעשות מה שהם רוצים?

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

כן. אם חוק עונש מוות יעבור שיעשו מהם דוגמא מבחינתי.

אתה יודע שהיו שם איזה 4 פלוגות של מג"ב כן? היו ולא עשו כלום. אם היה מדובר בחבורת פורעים ערבים הייתה שם ערימה של גופות.
ומכאן תבין שמה שאמרת על החוק הזה לא יקרה. אף מחבל יהודי ולא משנה כמה ילדים ערבים הוא ירצח לא יעמוד לדין הזה.
לא סתם החוק הזה לא חוקק במשך 75 שנה. זה לא כזה פשוט והתמורה לא כזו גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

למה אפשר לצפות כשחבורת פשיסטים גזענים היא הברומטר של הקואליציה?
למה אפשר לצפות כאשר ראש ממשלה חדל אישים הפשיל את המכנסיים ונותן לכולם לעשות מה שהם רוצים?

שום קשר לממשלה, מאז שומר החומות זה באוויר.

הממשלה הזאת אולי האיצה את זה, אבל לכולם היה ברור שזה ייקרה. מספיק לראות את ההנחייה של צהל לנהגים לא לעבור בצירים כמו כביש 65 כדי להבין לאיפה הולכים.

יכול להיות מחר בבוקר לא יהיה כבר כלום, יכול להיות מלחמת עצמאות 2 (ולא בין הייטקיסטים לחרדים).

נראה.

פורסם
לפני 23 דקות, ArikM כתב:

הממשלה פשוט איבדה שליטה.

"לאבד שליטה" פירושו שהיא הייתה בשליטה מתישהו. 

מהשניה הראשונה שהכנסת הושבעה והממשלה החלה לפעול הם לא היו בשליטה ולו רגע אחד, הם היו עסוקים מדי בתועלת אישית מכדי שיהיה להם איכפת משטויות כמו נגיד, המדינה.

כשראיתי שהתחילו לסמן את טרוצקי- אמממ סליחה, ניצן, ניצן. בכלל התפלצתי.

אנחנו עדים לטירוף במלוא מובן המילה, וכרגע- גם טרור מהצד שלנו. אף אחד לא יכול לכסות ולייפות את העובדה שמה שקרה הערב הוא מתקפת טרור, לא פחות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 24 דקות, Pika007 כתב:

"לאבד שליטה" פירושו שהיא הייתה בשליטה מתישהו. 

מהשניה הראשונה שהכנסת הושבעה והממשלה החלה לפעול הם לא היו בשליטה ולו רגע אחד, הם היו עסוקים מדי בתועלת אישית מכדי שיהיה להם איכפת משטויות כמו נגיד, המדינה.

כשראיתי שהתחילו לסמן את טרוצקי- אמממ סליחה, ניצן, ניצן. בכלל התפלצתי.

אנחנו עדים לטירוף במלוא מובן המילה, וכרגע- גם טרור מהצד שלנו. אף אחד לא יכול לכסות ולייפות את העובדה שמה שקרה הערב הוא מתקפת טרור, לא פחות.

מסכים איתך שמה שהיה בחווארה בערב זה אירוע טרור, אבל מה? גם מה שהיה בשעות הבוקר.

ומוכן להתערב שבלי גוגל אתה לא יודע איך קוראים ל2 שנרצחו וכנראה לא היית כותב על זה אם לא הבלאגן בערב.

ריאיון שראיתי פעם עם מפקד חיל האויר (כנראה לא ביביסט):

עצוב להגיד שהצליחו.

פורסם

מה הקשר לגוגל?
הוא לא גר בהתנחלות ולא מכיר אותם, הדרך היחידה שלו להכיר אותם הוא דרך מדיה/גוגל/פורום/רדיו...
אם הוא יודע איך קוראים להם בגלל ynet זה יותר טוב מגוגל?
ואם אני יודע דרך קבוצת וואטסאפ של מתנחלים אז זה הופך אותי ליותר מזדהה?

כשיש לך ילדים ואתה שומע על דבר כזה נשבר הלב, זה לא קשור בכלל לזהויות. תפסיק ללכת לכיוונים האלה בפעם האלף.
אתה חושב שהצד השני מתנשא ולא מתעניין, זה לא נכון.
אנחנו זועקים פה על הפרעות שעשו שם בכפר לא כי אנחנו מזדהים עם זה יותר. אין לי שום ציפיות מהאוייב, אפס ציפיות, אבל מהאנשים שלי יש לי ציפיות.
מנבחרי ציבור שלי יש לי ציפיות, מאבו מאזן אין לי כמו שאין לי ציפיות מראשי חמאס.
כשאני רואה איך הם מתנהגים אני מבין שאם יש קו של ערכים שמפריד ביני לבין הצד השני, הקו הזה נמחק, וכך גם הלגיטימציה שלך נמחקת.

• אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

מסכים איתך שמה שהיה בחווארה בערב זה אירוע טרור, אבל מה? גם מה שהיה בשעות הבוקר.

ומוכן להתערב שבלי גוגל אתה לא יודע איך קוראים ל2 שנרצחו וכנראה לא היית כותב על זה אם לא הבלאגן בערב.

ריאיון שראיתי פעם עם מפקד חיל האויר (כנראה לא ביביסט):עצוב להגיד שהצליחו.

הבוקר שלי נפתח בידיעה הנוראית הזו והעובדה שהשמות הלל ויגל מתחרזים די תקעה אותם שם.

אבל איך זה רלוונטי בדיוק, אפשר לדעת?

ולמה הקשר לזה שגם מה שקרה בשעות הבוקר? האם זה מצדיק את מה שקורה ברגעים אלו אפילו טיפל'ה? או שאתה לא מרוצה מזה שאני מדבר על הטרור שלנו ולא שלהם? וואטאבאוטיזם מעולם לא עזר ומעולם לא יעזור. 

תחזור אחורה בשרשור, כתבתי מספיק פה ובמקומות אחרים על הטרור שאנחנו סובלים ממנו.

זה לא משנה את העובדה שלאף אחד, אף אחד, לא מגיע לברוח מהבית הבוער שלו שמישהו אחר כרגע הצית.

להצית בית שנוכחים בתוכו אנשים? הטירוף הזה מצליח להתיישב לך בראש? 

(ובחייאת, בבקשה אל תתחיל להקפיץ דוגמאות קיצון כמו "ומה עם בית של רוצח המונים", הבתים שמוצתים כרגע הם לא מטרות אסטרטגיות ולא בוחרים אותם בקפידה.)

תכלס פשוט נמאס לי. לא רוצה לפחד מלחטוף אבנים על השמשה שאני נוסע בכביש כזה או אחר, לא רוצה לשמור בראש את הידיעה שיש סיכוי לא אפסי שבאמצע היום אחטוף כדור או אפגע ממטען רק בגלל מה שאני, ולא רוצה לשמוע ששורפים לאנשים חפים מפשע בתים.

מה כל זה משיג.

כמו שכתבתי בשנה שעברה שהייתה פה ממשלה אחרת- מעשי טרור ותקריות נקודתיות יקרו ולא משנה מי יושב בשלטון, השאלה היא מה התגובה המיידית וכיצד זה מטופל בטווח המעט ארוך יותר.

מה שאנחנו רואים פה בחודשיים האחרונים? אם הייתה לחבורת האפסים הזו שיושבת כרגע על הכסאות טיפה אחת של יושרה הם היו נמוגים מהמשכן באמצע הלילה בבושת פנים.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...