Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהתאם לדברים האחרונים של סגן הנשיא ואנס, לדעתי הפתרון למצב מאד ברור. חייבים להתנתק מכספי הסיוע הביטחוני של ארה"ב ובמקביל לגרש לשם את כל החרדים שלא עובדים ולא מתגייסים.

תוך 10 שנים אנחנו הופכים להיות מעצמה אזורית אמיתית.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

תשמע עלית על משהו, בא אגלה לך סוד המשטרה גם כבר תקופה ארוכה של 70 שנה בערך לא הכתה פעוטות חרדים במעונות יום.

באמת מגיע צל"ש. 

מה הקשר בין המקרים.

ההשוואה הייתה בין הפגנות לא חוקיות שכללו חסימת כבישים למקרים ופונו בכח.

לא לעצרת/ כינוס מתואם מראש.

קראת מה כתבתי?

גם שם הכביש נחסם למשך זמן ארוך בשעת עומס. םשוט לא התנהגו כמו חיות.

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

בקפלן חסמן כבישים גם ללא רישיון מהמשטרה זו עובדה! המשטרה פינתה בכח זו גם עובדה,

אז איפה הטענה ללבנים חילוניים מול חרדים?

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

בהשוואה כוללת (גם שם היו מקאה קצה של אלימות קשה) הכח שהופעל היה נמוך עשרת מונים ומשום מה לא זכור לי הפשטה וקריעת בגדים המונית, או ילדים פצועים.

מי שבא להפגין לבד הוא לא ילד. 

בגדים נקרעו לא מעט בקפלן, מפגינים איבדו עיניים, שברו גפיים, אחד איבד תנוך אוזן ולא מעט אושפזו.

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

שוטר מורשה להשתמש באלימות בכדי לפנות מפגינים ולשמור על סדר, אבל לא מורשה לפרוק שנאה על מפגינים.

על זה אנחנו מנש לא חלוקים וזו בעיה קשה במשטרה. הטענה שלי היא לא שאין אלימות מיותרת אלא שהיא מתפרצת על כולם באותה המידה ברגע שהפגנה הופכת להפרת סדר.

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

באמת שאין לי זמן וכח להעלות סרטוני השוואה אתם גם לא ממש צריכים אותי לזה גיחה קצרה לטןויטר ואתם מסודרים, (וראיתי עשרות סרטונים מההפגנות בקפלן) וזה גם לא כל כך משנה, ההסתה והשנאה כל כך בוערת שאנשים רציונליים לא מעוותים בכח את מה שהם רואים בעיניים.

בליחה אבל מי שמעוות זה אתה.

רם קבוצה חילונית היתה עושה בבית של רב מה שעשו אצל אלרון זה היה נגמר בהרוגים מקרבם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

בהתאם לדברים האחרונים של סגן הנשיא ואנס

ובאיזה רגע כולם מבינים ומסכימים שזה לא הסמולנים הבוגדים שהם הבעיה, אלא האדון, מר הפיתות וכול החברייה שהצליחו לדרדר את המיצוב של ישראל כול כך נמוך בשלוש שנים והם אפילו לא עוצרים. ושמי שמעריץ אותם, כנראה צריך לשאול את עצמו האם הוא שפוי ולא שיכור.

כמה עוד הוכחות צריך?

היום מתוך שעשוע הראתי לחבר הולנדי את גוטליב 'מדברת'. היה משעשע.

• אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

בהתאם לדברים האחרונים של סגן הנשיא ואנס, לדעתי הפתרון למצב מאד ברור. חייבים להתנתק מכספי הסיוע הביטחוני של ארה"ב ובמקביל לגרש לשם את כל החרדים שלא עובדים ולא מתגייסים.

אשמח להיות מגורש לארה"ב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אל תהיה כ"כ בטוח.

אני עכשיו בארה"ב, שלשום הלכתי לראות בתים בשכונה ליד חבר שלי שירד מהארץ ישר אחרי הלימודים. בית בגודל פי 2.5 מהשטח שאני גר בו היום במחיר שהוא פחות מחצי ממה שהדירה שלי שווה. על המכוניות שמסתובבות פה לא צריך להוסיף.

ועדיין, לראות את הילדים של חבר שלי גדלים כאמריקאים לגמרי, ולצאת לפאב ולהרגיש זר לגמרי זו הרגשה ממש לא משמחת.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

נפצעו ילדים בהפגנות של החרדים? איך ילדים הגיעו לשם? ילדים היו בחסימות כבישים של קפלניסטים? מבין את הכיוון, כן?

קודם כל היו, 

ובא נזרום שלא. אם היו והיו מקבלים אלה לראש לא היית מגחך.

לפני 4 שעות, stx כתב:

דרך אגב, יש עוד הבדל קטנטן בין הפגנות חרדים להפגנות בקפלן.

אם החרדים לא מרוצים משר המשטרה, הם תמיד יכולים לפטר אותו. כל מה שהם צריכים לעשות זה להצביע אי אמון.

שר המשטרה מנוע מהנחיות לפינוי מפגינים בהוראת הכל יכול הגברת מיארה

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אני חוזר על עצמי לכיף ולנשמה: אתם מנגבים עם החוק הישראלי את התחת בערך בכל פעם כשצריך לנגב עם משהו את התחת. איזו רמה קיצונית של חוסר מודעות עצמית צריך כדי להסביר מה מותר או אסור לשוטרים? 

אתה זה משהו אחר, דעתך שאכיפה לא אמורה להיות שוויונית, לבנתיים נראה שהמשטרה גם חושבת כמוך.

כרגע אתה על הסוס, זה גם יכול להתהפך.

לגבי מודעות עצמית ושות' גם אם חמינאי אומר את השעה והיא מדוייקת זה נכון.

לפני 4 שעות, רוןS כתב:

מה שאני שומע זה, אוי אוי אוי - התעללות בפשתן.

בקפלן זרקו רימונים על המפגינים.  הזורק זכה לקידום...

לא זכור לי ?   גזר משפר את הזכרון.

דיוק בפרטים זה בסיס לדיון, אם היית קורא מה כתבתי היית מבין שהתגובה שלך לא תורמת כלום.

ויודעים מה הכי חשוב?

יש מליון איש במדינת ישראל שמאמינים בכל ליבם (ואני בתוכם), שרדיפת וביזוי לומדי התורה היא זו שגרמה להתהפכות של ידידי ישראל הגדולים ביותר עלינו.

גוטליב ובן גביר היו קיימים גם לפני חודשיים. מאז הרדיפה הבזויה והשנאה מניית ישראל צנחה כמו צוללת בצורה לא רציונלית ולא צפויה.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • משעמם 1
פורסם
לפני 53 דקות, yd b-4 כתב:

שר המשטרה מנוע מהנחיות לפינוי מפגינים בהוראת הכל יכול הגברת מיארה

ברור, זה בדיוק מה שקורה... השוטרים והיועמ"שית עושים יד אחת נגד החרדים ובן גביר מנוע מלסייע מפחד בג"צ.

נגיד ואתה צודק, משהו מונע מהחרדים להפיל את הממשלה ולדרוש את תיק המשטרה בפעם הבאה?

בגדול אצלך אין שום תרחיש וקונסטלציה בעולם שבו החרדים אחראים למעשים שלהם, הא?

לפני 58 דקות, yd b-4 כתב:

ויודעים מה הכי חשוב?

יש מליון איש במדינת ישראל שמאמינים בכל ליבם (ואני בתוכם), שרדיפת וביזוי לומדי התורה היא זו שגרמה להתהפכות של ידידי ישראל הגדולים ביותר עלינו.

יש כמה מיליונים טובים שמאמינים שאתה משתמש בדם של נוצרים למצות וכמה מאות מיליונים שמאמינים שפרה היא קדושה - מה הנקודה שלך?

• אהבתי 8
פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

יופי, עכשיו קח את עצמך לאישפוז דחוף, אתה חולה נפש כמו רבים מהמאמינים בייצור דמיוני. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

שרדיפת וביזוי לומדי התורה היא זו שגרמה להתהפכות של ידידי ישראל הגדולים ביותר עלינו.

עם כל היללות וההתחסדויות שלך עוד לא הסברת איך שתי הפגנות באותו יום על ידי אותו סוג אוכלוסייה באותו הנושא ובמרחק20 קיךומטר אחת מהשניה מקבלות יחס שונה לחלוטין אבל רודפים את לומדי התורה.

אני גם אשמח שירדפו אותי ככה. ידחפו לי קצבאות, יכריחו אותי לקבל הנחות בארנונה, ימנעו ממני לשלם על הגנים וישלחו ממני את כל החובות האזרחיות.

עד איזה גיל למדו תורה כל המנהיגים הפוליטיים שלכם?

מה מנע מהם לעשות הפסקה בגיל 18 ל 3 שנים ובמקום לחכת לכנסת בגיל 35 ללכת בגיל 38?

והם רק דוגמא. איזה אחוז משקיע את כולו בלימודים אחרי גיל 35 למשל?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

ובא נזרום שלא. אם היו והיו מקבלים אלה לראש לא היית מגחך.

אני לא יודע אם מישהו ירד עם ילדים לאיילון נניח. אם כן אז הוא מטומטם.

לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

אתה זה משהו אחר, דעתך שאכיפה לא אמורה להיות שוויונית, לבנתיים נראה שהמשטרה גם חושבת כמוך.

כרגע אתה על הסוס, זה גם יכול להתהפך.

לגבי מודעות עצמית ושות' גם אם חמינאי אומר את השעה והיא מדוייקת זה נכון.

בוס, אתה סותר את עצמך במרחק של שני משפטים. אם אכיפה אמורה להיות שוויונית, אז על מה ההפגנות? עצירת עריקים זה חלק מאכיפה שוויונית. אבל אתם לא רוצים את זה, נכון? אז...

ואני לא על שום סוס. אמרתי לך כבר בעבר. אתם טיפל'ה מותחים את החבל הדק קצת יותר מדי. בסופו של דבר, יותר ויותר ישראלים בימין ובשמאל מרגישים את אותו הדבר כלפיכם. הסחטנות הפוליטית, שהיום עוד מחזיקה רק כי כן ביבי - לא ביבי זה עדיין השיקול העיקרי, לא תתאפשר מתישהו. כי גם ביבי לא יהיה פה לצנח. ואז מה תעשו?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

ויודעים מה הכי חשוב?

יש לך סימוכין לשטות הזאת או שזרקת סיבה לאוויר וקישרת לזה תוצאה כלשהיא?

איזו אוכלוסיה שחיה על ההתמסכנות כל הזמן.

אולי, סתם השערה, בגלל שרובכם לא תורמים למאמץ המלחמתי ( ולא 3 תפילות ביום של 10 דקות כל אחת זה לא נחשב כשאחרי התפילות אתה הולך לעבוד בשחור) אז הצבא עייף ושחוק וכתוצאה מכך נעשים אירועים לא מוסריים שגורמים למדינות אחרות להתהפך עלינו?

חשבת אולי שזה בגלל האשכנזי מרחביה שאוכל שרצים והוא לא כזה אסטרטג גדול?

אולי זה לא בגלל האסטרטגיה וזה בגלל שהוא אוכל שרצים נגד הדת היהודית? למה עליו אתם לא אומרים כלום שהוא פועל נגד חוקי התורה? כי הוא שופך עליכם את הכסף של אזרחי מדינת ישראל?

כשיהיה לך סימוכין למה שרשמת אפשר יהיה להתייחס לזה ברצינות. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

ויודעים מה הכי חשוב?

גוטליב ובן גביר היו קיימים גם לפני חודשיים. מאז הרדיפה הבזויה והשנאה מניית ישראל צנחה כמו צוללת בצורה לא רציונלית ולא צפויה.

אז תן לי להבין איך זה עובד בראש שלך:

7.10 - מצב קיים. לא מספיק מפנקים לומדי תורה בישראל. אלוקים מעניש, כמו שהוא אוהב. מקבלים מיני שואה.

אחר כך כאן כולנו מבינים כמה אתם חשובים. אתם עושים עבודה יוצאת דופן. טראמפ מנצח בבחירות בזכותכם. ובזכותכם אלוקים שולח אותו למלחמה המאוד מוצלחת באיראן.

אבל אז אלוקים רואה שאבוי, אותם האנשים בדיוק, העם הנבחר שלו פה בציון, הולכים להשאר בלי מספיק חיילים, ואבוי, מנסים לגייס את מגזר הבטלנים הקדוש. והוא כועס וגורם לטראמפ לשנות כיוון?

כן, סך הכל בחור הגיוני האלוהים שלכם. ואתם יחד איתו 👌

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קח את כל המפגינים האלה, תעמיד אותם בשורה ושינשקו את הצמיגים של הרכב הזה. הוא זה מייצג את מי ששומר עלינו, ואלה לא חובשי המגבעת שסוחטים אותנו ולא תורמים דבר.

• אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

ש מליון איש במדינת ישראל שמאמינים בכל ליבם

אכן לאנשים מאמינים יש חלק גדול בהשפעה על הממשלה ועל ההתהפכות על ישראל וממשלתה. אבל אלו לא מליון, אלא הרבה הרבה יותר. והם מאמינים בצלוב. ולמראות שהגיעו אליהם בחודשים האחרונים מלבנון, יש חלק משמעותי בשינוי אצל ואנס ועוד בכירים בממשל, שמייצגים מליוני נוצרים אדוקים.

image.thumb.png.b374815afa553f8028d223f2601f2869.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

כרגע אתה על הסוס, זה גם יכול להתהפך

זה משפט מאד מוזר לשמוע מחרדים כרגע.

הנציגים שלך בממשלה סוחטים את קופת המדינה ומקבלים הטבות והנחות מיוחדים למגזר. הגעתם למצב שאפילו צה"ל צריך לתאם איתכם לפני שהוא שולח חיילים לבני ברק. השר לבטחון לאומי, שמגבה את המשטרה בכל הפעלת כח בהפגנות נגד הממשלה, מזהיר את המשטרה כשאתם מפגינים באופן לא חוקי וחוסמים כבישים ורכבות.

למצב הזה איך איך להתהפך כך שיהיה יותר לטובתכם. זה או שעוצרים את התמיכה בפרזיטיות שלכם ומבריאים את המדינה, או שמממשיכים בקו הנוכחי ומעצימים את הפרזיטיות שלכם בתקופה קשה של מצב בטחוני וכלכלי מעורער ואז המדינה קורסת, ואיתה כל ההטבות וההקלות שהתרגלתם להסתמך עליהן.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...