Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/share/v/1DuQHwoY7x/

במשך שנים שפי פז נלחמת נגד מסתננים נסודאם ואריתראיה, פעם אחת לא דיברה על הקהילה האתיופית.

חברת הכנסת תמנו שטה מתבלבלת כי היא רואה רק שחור וקוראת לה "רודפת את הגר" כדי לרמוז שהיא שונאת שחורים, ומתעלמת מזה שחבריה למחנה של שטה ניסו לצבוע אותה כגזענית פשיסטית.

איזה טיפשות.

אגב, אציין פה שוב את מה שאני אומר לגבי זה שחברי הכנסת מרגישים מורמים: שפי קראה לה כלבה והוצאה מהדיון על זה בצדק, אבל היא קראה לה בחזרה מכוערת וזה עבר בשתיקה.

יש דרג ויש זרג.

תמנו שטה בליכונדיקית זה גלית דיסטל

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

לא עבד הקטע של פחות פוליטה בפייסבוק הא?

וואלה עבד אני מקבל הרבה פחות כאלה, אבל מדי פעם קופץ.

זה לא משהו שאני רואה כמחזיר קולות לביבי או משהו, סתם לשתף את זה שהם באמת כולם מטומטמים.

גם אלה שנראים יותר נורמלים לכאורה.

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

תמנו שטה בליכונדיקית זה גלית דיסטל

בול.

חבורה של 120 מיותרים חסרי תועלת.

פורסם

דדי ברנע לא פראייר. יש לו דיגנטי. יש לו עמוד שידרה. הוא לא יתן למחריב ישראל להחריב גם את המוסד.
מדהים שגופמן עבר את הוועדה למינוי בכירים, בעצם לא מדהים, כי כשבודקים מי החברים שלה מבינים איך הוא עבר.
מדהים שהגברת איינהורן שהמוסד אולי יקבל פקודה לחטוף את הבן שלה ולהחזיר אותו לישראל לא פסלה את עצמה מהוועדה.
גם מקרה מבחן נהדר לכל המקטרגים על שופטים ועל וועדות בראשות שופטים. ראש הוועדה הזו הוא שופט, והוא גם היחיד ששפט את המקרה בהתאם לנסיבות ולא בהתאם למי שמינה אותו ולמי הוא חייב.

כולי תקווה שהמינוי הזה ירד מעל סדר היום. פשוט מפחיד שבנאדם כזה יעמוד בראש המוסד. אדם שמפעיל ילד בן 17 וגורם לו לעבור חקירות שב"כ ולהינמק בכלא במשך שנה וחצי.
בנוסף לכל אלה אין לו אפילו כישורים בסיסייים כדי למלא את התפקיד... למען השם הוא אפילו לא יודע אנגלית.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

מה שנוטף מכל הסיפור זו המגלומניה המורעלת של ביבי. זו שהביאה אותנו לשביעי באוקטובר לא מוכנים, זו שפירקה את המדינה מבפנים, חיסלה כל חלקה מקצועית ויצרה קרע שלא בטוח שיתאחה.

מאיפה החוצפה, גם היום, להיות זה שזועק רק אני יודע, רק אני מחליט, רק לי הסמכות, רק אצלי שיקול הדעת.

זועק, דורס ומבטל כל דעה אחרת. 

אפילו טיפה אחת של צניעות וענווה לא חילחלה אליו מאז האסון שנפל עלינו בשביעי. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם

הוא סוציופת ונרקיסיסט.

לא אכפת לו משום דבר ואף אחד חוץ מעצמו ובמיוחד לא מהבייס שלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

מאיפה החוצפה, גם היום, להיות זה שזועק רק אני יודע, רק אני מחליט, רק לי הסמכות, רק אצלי שיקול הדעת.

זועק, דורס ומבטל כל דעה אחרת. 

אפילו טיפה אחת של צניעות וענווה לא חילחלה אליו מאז האסון שנפל עלינו בשביעי. 

אני חושש שפשוט פיספסת את כל הפואנטה. 

זו לא חוצפה. 

זו לא היעדר ענווה וצניעות. 

זו הדרך היחידה שלו להפוך להיות "יותר גדול מהחיים" בעיני ביביסטים קיימים ובעיני אנשים שעוד לא הפכו לביביסטים. 

מפה נולדה השאלה "מי יכול להחליף אותו" כי רק הוא יכול ויודע. 

מחושב. קר. נבזי. ועשה את העבודה היטב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הסיפור עם החוק החדש למחבלים?

עד עכשיו לא היה אפשר להעניש מחבלים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא התעמקתי בחוק, אבל מהקריאה השטחית הבנתי שכנראה יש צורך לשנות את מידרג הענישה, את מבנה בתי המשפט, אולי אפילו את חוקי הראיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

מה הסיפור עם החוק החדש למחבלים?

עד עכשיו לא היה אפשר להעניש מחבלים?

עד עכשיו לא היה צורך בענישה על עבירות שקרובות לרצח עם.

טוב שיש הבדלה וענישה יעודית לדעתי.

פורסם

חוק של כלום ושום דבר. אין בו שום חידוש לעומת החוק הקיים. נטו יח״צ של בן גביר ואוכלי המוות.

שם כסף מול כל מי שרוצה: מחבל אחד לא יוצא להורג בגלל החוק הזה.

וגם: בישראל לא מחילים חוק רטרואקטיבית. לכן אף מחבל מעצורי 7.10 לא בסכנה.

• רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

החוק נוצר ספציפית עבור הנוחבות עבור הענשה מקסימלית. לא היה חוק הולם בישראל למה שהם עשו. הוא לא רטרואקטיבי, כי עוד לא התחילו לשפוט אותם. הוא יעודי.

פורסם

גם החוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם נחקק אחרי השואה. אני בספק האם יש מי שמערער על תחולתו בשל לוח הזמנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, ברווז כתב:

החוק נוצר ספציפית עבור הנוחבות עבור הענשה מקסימלית

זה לא נכון.

לפני 6 דקות, sperial כתב:

גם החוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם נחקק אחרי השואה.

זה לא רלוונטי למקרה הזה.

החוק הנוכחי שאושר לא יחול רטרואקטיבית. היח״צנים של בן גביר ממלמלים בשקט על חוק עתידי שיחוקק לגבי ה7.10. זה לא יקרה. לפחות לא בכנסת הזו.

החוק החדש חל ביהודה ושומרון רק על פלסטינים. כלומר אפרטהייד. בגבולות ישראל ההגדרה היא ״הגורם בכוונה למותו של אדם מתוך מטרה לשלול את קיומה של מדינת ישראל״. הגדרה שנועדה להגן על מחבלים יהודים.

זו הגדרה פלואידית וטפשית, שיהיה מאוד קשה להוכחח אותה. אלא אם החלום של לוין ובו גביר יתממש ויהיה אפשר למנות שופטים שמבחינתם כל ערבי הוא מחבל. כמו כן, גם במקרה של הרשעה לפי החוק, לשופטים יש שיקול דעת לא לגזור עונש מוות.

• רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נראה שאנחנו מדברים חל חוקים שונים.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...