Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הפרשנות שלי, נראה לי שיש למצות את כל האפשרויות הקיימות על מנת לעצור את האדם מלהמשיך לתקוף ואם הוא ממשיך אזי ניתן להשתמש בירי אבל כמוצא אחרון.

ומעל כל זה צריכה להשתקף סכנה מיידית לפגיעה מהתוקף.

אם היה מדובר במצב שבו רק החיילות היו בתוך כל ההמון והיה להם נשק, הדבר הראשון היה לצעוק (עצור עצור או שאני יורה) ולנסות להרחיק את האנשים, לאחר מכן גז פלפל ואם זה לא עובד ירי באוויר, לאחר מכן ירי לכיוון רגלים ולאחר מכן ירי למסת גוף.

מה שצריך זה דוקטורינת המבצר. אבל זה כבר סיפור אחר שאף אחד פה לא יסכים שיחוקקו כזה דבר..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

במקרה של ערבים מספיק שהם נושמים.

כמו שרשמתי מקודם - גם אני וגם החוק לא מבדיל בין יהודי לבין ערבי.

אם יש סכנת חיים אז יש סכנת חיים ומי שתוקף זכאי לכדור.

במקרה של פינדר ומיכאל, המשפט "המרחם על אכזרים יתאכזר לרחמנים" מתקיים באופן קבוע - לוקחים אנשים כמו דוד זיני שנתן את החיים שלו למדינה בדיוק כמו יאיר גולן והופכים אותו להתגלמות הרוע, הפאשיזם והשתלטות הדת על המדינה אבל מרחמים על מחבלים עם כיפה שחורה שמנסים לפגוע בחיילות. 

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לירות בתוך המון אדם כמו שרואים שם זה מתאים לאייתולה, לא לנו. 

לרחם על אכזרים זה מה שעשו פה יותר מדי שנים, נתנו להם יד חופשית לעשות מה שהם רוצים ועכשיו קוצרים את ה"פירות" של המדיניות הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

הפאשיזם והשתלטות הדת על המדינה אבל מרחמים על מחבלים עם כיפה שחורה שמנסים לפגוע בחיילות. 

שני הדברים האלו כרוכים אחד בשני.

תגדע את הראשון והשני יתפוגג.

אתה כמו אדם שיש לו ג׳וקים בבית והוא כל יום רודף עם כפכף ומועך אותם, במקום לגלות את המקור שלהם ולנטרל אותו.

זיני, כתופעה ולא כאדם פרטי, מסמל את התחזקות הזרם הדתי לאומי, שהוא קודם כל דתי וחלקו אף משיחי ורק אח״כ ממלכתי ודמוקרטי. והזרם הזה מאפשר לחרדים לקבל כל מה שהם רוצים, כי החרדים מאפשרים להם להיות בשלטון ולממש את הפנטזיות על ארץ ישראל הגדולה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 שעות, עדי-אל כתב:

יש טווח רחב בין לא לעשות כלום לבין כדור למרכז מסה

נכון. בתוך הטווח הזה, אנחנו רואים כל פעם שוטרים פצועים, רימוני הלם שנזרקים, נזק כספי גבוה (פחים שרופים וכו), אישה נפצעה קשה באחת ההתפרעויות האלו מפח בוער שדורדר, כן יש טווח. 

צריך גם לתת למשטרה כלים לניטרול ללא אלימות, יש שלל פתרונות שפועלים בהצלחה בעולם, כמו כאלו שעובדים על גלי קול ועוד כל מיני שכלולים ושיטות. 

כמובן, צריך גם שתהיה הסכמה שהמשטרה תוכל להשתמש בהם על "השותפים הטבעיים". בינתיים אפילו בבואש לא מוכנים שישתמשו עליהם. 

בהיעדר כל האמצעים האלו? ירי למרכז מסה של מחבלים. פחות שוטרים פצועים ככה.

לפני 12 שעות, פינדר כתב:

אז אנחנו יודעים בוודאות של מאה אחוז שהתנאים האלו לא התקיימו. איך? מבחן התוצאה. החיילות יצאו בחיים, בלי שנורה כדור אחד. לא למרכז מסה ולא באוויר.

מבחן התוצאה גם לגבי עם כלביא, לא כל הטילים שנורו עלינו מאיראן הרגו אנשים. זה אומר שאנחנו לא צריכים ליירט? זה אומר שהם לא הרגו אנשים מתוך כוונה שלא להרוג? זה אומר מה בדיוק? 

לחיילות היה נס שהן יצאו בריאות ושלמות. מבחן התוצאה שלך פה הוא כמו שעון מקולקל.

לפני 12 שעות, פינדר כתב:

חכמה בדיעבד? בוודאי. אבל זה מראה כמה שיקול דעת של אדם עם אקדח, יכול בקלות להביא קורבנות מיותרים.

"קורבנות"????

תוקפים, אישי הטוב, ידידי היקר, הם לא קורבנות. 

משתמש באלימות? תתכונן ש/היא תופנה אליך בעוצמה. 

אין מקום לאלימות בחברה הישראלית. משום כיוון, משום צד, ובטח ובטח!!!!! שלא אלימות מאורגנת היטב כמו זו שרואים במחאות של ה"צדיקים". 

לפני 12 שעות, פינדר כתב:

והשלב הראשון אגב, יכול להיות מאוד מהיר. כל האירוע מצולם מכמה זוויות. יש לנו כוחות ביטחון שיודעים לשלוף מבוקשים ממחנה פליטים בגדה. בבקשה לזהות את הפורעים ולהביא אותם לדין ולמאסר.

הלוואי. 

לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אתה כמו אדם שיש לו ג׳וקים בבית והוא כל יום רודף עם כפכף ומועך אותם, במקום לגלות את המקור שלהם ולנטרל אותו.

אתה אומר, לירות במרכז המסה של הרבנים הראשיים. הבנתי. סבבה! נשמע כמו רעיון לא רע... :lol:

כל עוד לא מנטרלים את המקורות של הג'וקים, כמו שהגדרת אותם, מה לעשות- אתה או תרדוף אחריהם עם כפכפים או שתיתן להם לאכול מאותו המסטינג כמוך. אין פה "באמצע". 

כמו שהמצב היום, כן, צריך למעוך כל ג'וק מפיץ מחלות עם כפכף כבד.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה בסדר, אתם מתווכחים ומי שאשם בסוף זה בכלל החיילות שהעיזו להכנס לבני ברק בלי תאום מראש, ככה לפחות ע״פ משטרת ישראל.

IMG_0955.thumb.jpeg.b83d90e9d7b9438fba079204217c88c3.jpeg

• מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

כמו שהמצב היום, כן, צריך למעוך כל ג'וק מפיץ מחלות עם כפכף כבד

רק שאי אפשר לחיות חיים נורמליים אם אתה כל היום רץ עם כפכף אחרי ג'וקים, נכון? וזאת בגדול המטרה של כל הסיפור הזה, לחיות נורמלי. אלא אם אתה נהנה מהמרדף הבלתי נגמר הזה אחרי ג'וקים. 

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

משתמש באלימות? תתכונן ש/היא תופנה אליך בעוצמה

מבין את העצבים והרצון לפגוע בהם בחזרה, מה לעשות, בכל אחד מאיתנו יש דיקטטור קטן. אבל לדבר כאילו זה סבבה ירי למרכז מסה של מפגינים לא חמושים זה חרא של דבר, אפילו אם מדובר בחרדים.

בן אדם שמשתתף בהפגנה, לא משנה אם היא חוקית או לא, לא צריך לחשוש שיחטוף כדור משוטר למרכז מסה.

אם הוא עובר על החוק, הוא צריך לחשוש ממאסר וקנסות, זה כן. יתנגד באלימות למעצר? יחטוף בחזרה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

רק שאי אפשר לחיות חיים נורמליים אם אתה כל היום רץ עם כפכף אחרי ג'וקים, נכון? וזאת בגדול המטרה של כל הסיפור הזה, לחיות נורמלי. אלא אם אתה נהנה מהמרדף הבלתי נגמר הזה אחרי ג'וקים. 

אתה שוכח משהו אחד - לבני אדם, גם למחבלים החרדים, יש שכל. ואם הם יראו את מוישלה חוטף כדור, השאר יגידו "וואלה לא כדאי לי לזרוק את הפח הזה על האישה המבוגרת".

ואם לא יבינו את זה, גם שליסל יקבל כדור ואז יבינו.

• אהבתי 1
פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

למחבלים

השימוש שלך במילה מחבלים, מייתר את כל מה שכתבת על הוראות פתיחה באש וכו׳.

הרי ידוע שמחבלים צריך לחסל ומאז אלאור עזריה, אף אחד לא עמד לדין על חיסול מחבל שלא מהווה סכנה. נכון לרגע זה, גם פריג׳ה לא עומד לדין, למרות שחיסל ישראלי יהודי כשר, מול המצלמות.

וזה מה שעושים חרדים עם אקדחים ברשיון, שקיבלו הודות לתוכנית הגאונית של בן גביר, שאתה כל כך תומך בה.

לפחות הם רק מנופפים בהם ולא יורים באויר, בינתיים. אולי בקיץ כשהאירוע יהיה בחוץ..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

image.thumb.png.a716db55a87454effa15b1114a759c10.png

תרשה לי לענות לך עם ציטוטים של רבין. 

image.thumb.png.c2d7d145d4e54dc2a5af7af8b0d556de.png

מה לעשות ולא ממש ניתן לדבר עם המון לינצ' זועם ואלים. 

מי שמחליט להיות אלים, צריך להיות מטופל בהתאם.

הסלוגן של מועדון הסליק: "חברה חמושה היא חברה מנומסת". 

והנה עוד משהו מעניין מתוך סרט אחר, enders game:

Orson Scott Card: “I have to win this now, and for all time,...”

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

עד שייגמרו הג'וקים.

מבין את העצבים והרצון לפגוע בהם בחזרה, מה לעשות, בכל אחד מאיתנו יש דיקטטור קטן. אבל לדבר כאילו זה סבבה ירי למרכז מסה של מפגינים לא חמושים זה חרא של דבר, אפילו אם מדובר בחרדים.

לא רוצה לפגוע בהם בחזרה. 

רוצה למנוע מצב שבו אנשים לוקחים את החוק לידיים ומנסים לפגוע באנשים אחרים שלא עשו להם כלום. 

יותר מדוייק למקרה הספציפי- למנוע מהמון מוסת בעל אידיאולוגיה דתית קיצונית להתנפל על חיילים\ות ואזרחים. זה קצת נשמע כמו ההגדרה המילונית למחבלים, לא?

אפרופו התגובה של פינדר, 

לפני 12 דקות, פינדר כתב:

השימוש שלך במילה מחבלים,

כן חרדי. לא חרדי. לא מעניין. 

המון מוסת שבא לבצע פעולות אלימות צריך להיות מרוסן בצורה אלימה. 

חרדים, יוצאי אתיופיה, הלומי קרב, ילדות מהצופים. לא משנה. 

יש המון אלים מאורגן שמנסה לפגוע בחפים מפשע? ירי למרכז מסה. מספיק ודי. 

לגבי המודגש- מפגינים לא חמושים. מעניין, אזכיר שוב- אם הם לא חמושים, איך יש שוטרים ועוברי אורח פצועים כל פעם? 

ואני רוצה להזכיר לך אירוע לינצ' אחר של המון לא חמוש. יש גם תמונה. 

עזיז צלאחה, אחד ממבצעי הלינץ', מניף את ידיו המגואלות בדם

בן אדם שמשתתף בהפגנה, לא משנה אם היא חוקית או לא, לא צריך לחשוש שיחטוף כדור משוטר למרכז מסה.

אם הוא עובר על החוק, הוא צריך לחשוש ממאסר וקנסות, זה כן. יתנגד באלימות למעצר? יחטוף בחזרה. 

משתתף בהפגנה? נכון וחצי. לחלוטין מסכים. 

משתתף בלינצ'? כדור למרכז מסה.

משתתף בהפגנה ועובר על החוק? נכון וחצי, מאסר, קנסות וכו. לחלוטין מסכים. 

משתתף בהמון זועם ואלים? כדור למרכז מסה. 

מבין את ההבדל? 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה שוכח משהו אחד - לבני אדם, גם למחבלים החרדים, יש שכל. ואם הם יראו את מוישלה חוטף כדור, השאר יגידו "וואלה לא כדאי לי לזרוק את הפח הזה על האישה המבוגרת".

ואם לא יבינו את זה, גם שליסל יקבל כדור ואז יבינו.

כלומר אנחנו צריכים לחיות בדיסטופיה איפה שמי שעובר על החוק חוטף כדור. כי רק ככה העבריינים ילמדו...

סרטים כמו רובוקופ, דרד וכאלה זה לא פנטזיה, זאת אזהרה בצורת סיפור מעניין. לא היית רוצה לחיות במציאות כזאת, נכון?

לפני 1 דקה, ברווז כתב:

רוצה להזכיר לך אירוע לינצ' אחר של המון לא חמוש. יש גם תמונה

אתה באמת משווה בין שני המקרים? ברצינות?

לפני 7 דקות, ברווז כתב:

משתתף בהמון זועם ואלים? כדור למרכז מסה

אתה יודע איפה יורים למרכז מסה של "המון זועם ברחוב"?

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

כלומר אנחנו צריכים לחיות בדיסטופיה איפה שמי שעובר על החוק חוטף כדור. כי רק ככה העבריינים ילמדו...

אינדיבידואל שעובר על החוק? בשביל זה אמורה להיות משטרה. אם היא קיימת בגרסת בנגביר והתנינים או לא זה כבר סיפור אחר. 

המון זועם שעובר על החוק בצוותא? זה כבר סיפור אחר. 

סרטים כמו רובוקופ, דרד וכאלה זה לא פנטזיה, זאת אזהרה בצורת סיפור מעניין. לא היית רוצה לחיות במציאות כזאת, נכון?

נכון, ואיך בדיוק תמנע אותה? 

אתה באמת משווה בין שני המקרים? ברצינות?

כן. 

בואו ונפרק את זה לגורמים. 

המון זועם ומוסת? יש פה ויש פה. 

חיילי צה"ל בתפקיד הקורבן שההמון רוצה לטפל בו? יש פה ויש פה.

במקרה אחד ההמון לא הצליח לשים את היד על החיילות, במקרה השני זה נגמר במוות של החיילים. 

היה לחיילות פה נס.

אנחנו חיים בתקופה של נס.

אתה יודע איפה יורים למרכז מסה של "המון זועם ברחוב"?

אה... לא בישראל בינתיים אחרת היו יורים במרכז המסה של ההמון הזועם שניסה לפגוע בחיילות. 

לכל המצקצקים בלשונם. 

אני רוצה לשאול אותכם שאלה אחת. 

תחשבו ברצינות בבקשה לרגע לפני שאתם עונים. בלי טיפת ציניות, בקשה כנה. 

אתם מתנדבים להיות הקורבן הבא של המון זועם כזה?

או שאתם מעדיפים לגדוע את התופעה כל עוד היא נשלטת?

אני לא מוכן להיות קורבן. זה קצת קשה להצליח במטרה הזו בישראל, כן, אבל אני מתאמץ.

מי שמוכן לפעול באלימות כנגד אדם אחר, צריך להיות מטופל בחומרה. 

ככל שיותר אנשים מתאגדים למטרת האלימות, החומרה של הטיפול צריכה לעלות בסדרי גודל.

אחרת זה פשוט לא ייגמר. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

• תוכן חדש...