Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

אני הגעתי למסקנה שאני לא רואה אופציה לגייס אותם, ז"א אני לא יכול לדמיין את זה קורה. גם אם אני מתאמץ נורא..

הם לא היו חלק מהחברה הישראלית המון זמן ואני לא יודע איך בכלל אפשר לשלב אותם בתוך החברה הישראלית ושהם מקבלים את הישראליות החדשה/ציונות חדשה. זו שרואה בית משותף עם חובות וזכויות לכל אזרח, מבלי שתהיה השתלטות על מוקדי כוח בין אם אזרחיים/צבאיים/מרחב הציבורי.

תחתוך להם כל זכות שקיימת ותוך כמה זמן הם ישתלבו לבד.

כל עוד אתה מאפשר להם קצבאות ולשבת בישיבות, אתה משמר את הכוח אצל הרבנים והעסקנים.

כמו מה שביבי עשה ב2003 רק על סטרואידים.

מצד שני, אף אחד לא יעשה את זה, כי כמו שאמרתי - כולם שם למעלה זבל מושחתים, וכולם יתנו להם מה שהם רוצים כדי לשבת על הכיסא. כולל יאיר גולן ה"ערכי", שאמר את זה בעצמו.

לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

אני מקווה שהרצוג חזק מספיק בשביל לא לאשר את החנינה, אני רוצה מיצוי של המשפטים של ביבי. אם הוא זכאי אז הוא זכאי. אשם אז אשם..

חנינה זה לא משהו שצריך לתת לביבי. גם אם הוא מקבל "פרישה מהחיים הפוליטיים". 

מצד אחד נכון, עדיף הכרעה.

מצד שני שחרר אותי בחייאת שיקבל חנינה עם פרישה לכל החיים ושילך לאיזה אי בודד שהאג לא ימצא אותו או משהו.

פשיטת ענק: עשרות נעצרו ממשפחות הפשע אבו לטיף וחרירי, החשד - פרוטקשן

כמה זמן עד שבית המשפט משחרר את כולם חזרה לרחוב?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מצד אחד נכון, עדיף הכרעה.

מצד שני שחרר אותי בחייאת שיקבל חנינה עם פרישה לכל החיים ושילך לאיזה אי בודד שהאג לא ימצא אותו או משהו.

זו לא שאלה של עדיף אלא שאלה של חייבים.

ברגע שהכריזו מלחמה על רשויות האכיפה והחוק אתה לא יכול לחזור אחורה. אם הוא זכאי אז בפרקליטות צריכים לשלם ואם הוא אשם הוא צריך לשלם. זה כבר לא עניין של שוחד אלא של תפירת תיקים על מנת להחליף שלטון מול ניסיון הפיכה כדי להתחמק מאימת הדין. אתה לא יכול להכריז על ניסיון ההפיכה כמנצח בלי לבדוק את זה עד הסוף.

פשיטת ענק: עשרות נעצרו ממשפחות הפשע אבו לטיף וחרירי, החשד - פרוטקשן

יש כנסת ויש חקיקה. אין בעיה לחוקק חוק שעבירות פרוטקשן מחייבות מעצר מינימלי של 3 חודשים לצרכי חקירה שבסיומן יוגש כתב אישום שאם בית המשפט ימצא שיש בו בסיס סביר ללא דחייה על הסף יחייב מעצר עד תום ההליכים.

• אהבתי 3
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 שעות, teyal כתב:

ברווז אין לך מה לפחד, החנינה היא מעשה מוגמר, החלאה לא היה מסתכן בביזוי במקרה של דחיית הבקשה לכן הוא לא היה מבקש אם זה לא היה סגור ונעול מראש.

חשבתי על זה קצת, האמת. אני לא מצליח לרדת לתחתית החבית כדי להבין לעומק מה קרה פה בדיוק, כי:

לפני 11 שעות, asix כתב:

זרק את בקשת החנינה, מתעסקים בחוק האי גיוס, מעבירים אותו ומבקשים לבטל את הבקשת חנינה.

בינתיים העיניים היו במקום אחר והופ....... העביר את החוק לשביעות רצונם של ה"שותפים הטבעיים".

אני לא יודע אם זה מוגמר או אם זה נזרק כדי לתת קצת אוויר לנשימה. קשה לי להבין. 

משפט של בכירים, במיוחד אנשי ציבור בכירים, חייב להסתיים בצורה ברורה- הברורה ביותר האפשרית, ועם תוצאה ברורה- הברורה ביותר האפשרית. זכאי? אדרבה. זיכוי לפי חף מפשע. אשם? סבבה, לכלא לתקופת המקסימום. אבל הכרעה ברורה, ובלי אפשרות לקומבינות ותיכמונים, כמו שהיה עם מר דרעי שביטלו לו את הקלון כי הבטיח משהו אבל ניצל את העמימות סביב ההבטחה בשנייה !!!!!!! שבה יכל. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

תחתוך להם כל זכות שקיימת

בהרכב הנוכחי אין שום סיכוי שזה יקרה, ולהרכב אחר שינסה לעשות את זה ימררו את החיים בכל דרך אפשרית.

ראיתם איזה קול זעקה הם הקימו כשבסך הכל העלו מס על כלים חד פעמיים ומשקאות מתוקים. ממש בכו כמו שהפלסטינים בוכים על ג'נוסייד...

נתנו לאנשים פטורים והטבות במשך דורות, הם גדלו על זה והתרגלו להתנהל באמצעות זה, מבחינתם זה שלהם וזה מגיע להם. תהליך הגמילה יהיה ארוך וקשה מאד וכידוע ישראל לא אוהבת פתרונות יסודיים שלוקחים זמן.

אתה לא יכול לחתוך זכויות לאנשים ולהישאר במחוזות הדמוקרטיה, והדברים שאתה כן יכול לחתוך בהם לא משמעותיים ולא ישפיעו על המצב אבל כן יפגעו בפופולריות שלך.

זה בדיוק כמו העניין עם ההגירה של הפליטים לאירופה. אף פוליטיקאי לא רצה להתעסק עם זה כשזה היה קטן עד שזה יצא משליטה ועכשיו לא יודעים מה לעשות. בעידן המידע אף פוליטיקאי לא רוצה להיות מי שישלוף את החרב ויכניס את המדינה שלו למלחמה פנימית שאין לאף אחד מושג איך היא תיגמר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפיד שלי בכרום זרק לי הבוקר מאמר מערכת של האתר החרדי JDN. קבלה בלתי מסוייגת של מרות ״גדולי הדור״ שאינם טועים לעולם, ושכנוע מוחלט שאין לגייס אף ״בן תורה״, שכמובן הגדרתו גמישה מאוד. מבחינת הכותב לא יהיה גיוס, כי לא היה גיוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, ברווז כתב:

אני לא יודע אם זה מוגמר או אם זה נזרק כדי לתת קצת אוויר לנשימה. קשה לי להבין. 

קיבלתי הסבר לא רע בכלל. שווה קריאה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחחח... בית המשפט הנאלח הזה..

אם רק היינו מטפלים בשופטים אחת ולתמיד, איזה גן עדן היה יכול להיות פה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גן עדן לעברייני צווארון לבן.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אכן.

לא יודע למי תצביע בסוף. אבל מבחינת האמירות, אתה פשוט מדקלם את הססמאות של הביביסטים.

image.png.251c852c9b1a0df7444ce0bcae56e804.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאפיה בחסות החוק זה השם השני של המפלגה שלה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

לא יודע למי תצביע בסוף. אבל מבחינת האמירות, אתה פשוט מדקלם את הססמאות של הביביסטים.

image.png.251c852c9b1a0df7444ce0bcae56e804.png

דברים כאלו אמרו על מערכת המשפט עוד בזמן שהיא היתה במפלגת העבודה...

זה שהיא רוכבת על זה צריך לבוא בטענות אליה ולא ליובל

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

מאפיה בחסות החוק זה השם השני של המפלגה שלה.

מאפיה למרות החוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

זה שהיא רוכבת על זה צריך לבוא בטענות אליה ולא ליובל

יובל משתתף פה בדיון ולא רגב. והוא זה שמכנה את רגב וחבריה בשלל שמות גנאי. והוא גם זה שממשיך להציף את הססמאות האלו.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חוץ מזה, פוליטיקאי שלא עושה את מה שהבטיח - נגיד שאפשר לבוא אליו בטענות.

אבל פוליטיקאית כמו מירי רגב, שעושה בדיוק את מה שמצופה ממנה?! אפשר לבוא בטענות רק למי שהצביע לה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...