Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו בכלל לא בקשת חנינה. זו בקשה לביטול המשפט, כדי שנתניהו יוכל להתפנות מעיסוקיו בהחרבת המדינה ויתפנה להיות ראש הממשלה המושלם, שהמשפט מונע ממנו להיות.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אני די בטוח שהוא יקבל חנינה מהרצוג.

מדהים שהחלאה הזה יצא בהודעה לתקשורת, שוב, שהתיקים מתפוררים והכל זה שקרים ועבריינות כדי להפיל אותו, והוא רק רוצה להגיע לזיכוי מלא אבל אין לו זמן.

אני לא יודע אם יש מישהו מטומטם מספיק אפילו בכת הביביסטים שבאמת חושב שביטול המשפט ייצר פה איחוד ואיחוי. כנראה שכן. זה לא מאוד שונה הרי מה״אחים אנחנו יא שמאלנים אנטישמים בני... שצריך לירות בכם למה אתם לא אוהבים אותנו אחים אנחנו״ הרגיל של הקבוצה הסוציולוגית החביבה הזו והשותפים שלהם לבייס הימין על מלא. ובכל זאת, בשבילי כאזרח פשוט זה יגרום לרצות לא לחיות כאן יותר מטילים מאיראן, 7.10 והאינטיפדה השניה ביחד.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

אם זה אכן המצב- מדוע ביקש חנינה (המיועדת לעבריינים) ולא הקדמת גזר דין? סתם שואל בשביל חבר. 

לגמרי. 

אני ממש פוחד. פוחד! שזו אשכרה אופציה. 

ואני באמת לא משתמש במילה הזו בקלות. 

ברווז אין לך מה לפחד, החנינה היא מעשה מוגמר, החלאה לא היה מסתכן בביזוי במקרה של דחיית הבקשה לכן הוא לא היה מבקש אם זה לא היה סגור ונעול מראש.

• מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

אני מבין שאתה עוקב באדיקות אחרי ערוץ 14

לא, אבל ברגע שהוא כתב שיאיר גולן דיבר שטויות ולא כתב מה, זה המקום הראשון שהלכתי לבדוק בו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

לא, אבל ברגע שהוא כתב שיאיר גולן דיבר שטויות ולא כתב מה, זה המקום הראשון שהלכתי לבדוק בו.

ולטובת מי שצורך את החדשות שלו מטמקא וואלה וכולי, מישהו מוכן להגיד מה אמר יאיר גולן?

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

"לא יהיה כלום, כי אין כלום".

התיקים קורסים.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל ביבי לא היה זה שהשתוקק להגיע למשפט כדי הוכיח את חפותו המלאה?

זה מושון שלנו. מושון תצא מהעציץ...

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, flytomars כתב:

ולטובת מי שצורך את החדשות שלו מטמקא וואלה וכולי, מישהו מוכן להגיד מה אמר יאיר גולן?

בקשר למשפט של ביבי ולבקשת החנינה שלו

פורסם

לא דיברתי על הבקשה לביטול משפט כמו שרשם פינדר בצדק, דיברתי על ההתבטאויות שלו נגד חרדים שאם היו נכתבים בניו יורק טיימס היינו אומרים שזה אנטישמיות, או הרצון להקים ממשלה עם עבאס שמסרב להגיד שצריך להשמיד את חמאס.

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

זה שהחרדים ישבו עם מי שמשלם להם ושהוא מוכן לזה גם - מסייע לביבי בתור "הנה הם שונאי יהדות", למרות שזה מחזק את מה שאמרתי תמיד - כולם יישבו איתם בעת הצורך.

הסיבה שיאיר גולן לא מוכן לשבת עם מפלגות מהציבור הדתי לאומי וכן עם המפלגות החרדיות זה בגלל שלראשונים יש להם חזון מסוים לגבי איך שהמדינה צריכה להראות. לאחרונים לא ממש אכפת. לכן הוא כמו נתניהו מעדיף לשבת איתם.

למפלגות החרדיות יש אינטרסים זהים למפלגות הערביות אבל גם אינטרסים זהים אחרים למפלגות הכלליות (שמייצגות אותם אנשים כמו נתניהו, גנץ, יאיר גולן וכד') 

אם ליאיר גולן יהיה אפשרות לארגן איזה בלוף (סליחה, חוק) גיוס שבו יגייסו איזה שוליים מסוימים שבו יגידו "הנה אנחנו מגייסים" אז יארגנו איזה משהו ואולי חוץ מאצל כמה בודדים זה יעבור בשקט 

פורסם

אני מקווה שהרצוג חזק מספיק בשביל לא לאשר את החנינה, אני רוצה מיצוי של המשפטים של ביבי. אם הוא זכאי אז הוא זכאי. אשם אז אשם..

חנינה זה לא משהו שצריך לתת לביבי. גם אם הוא מקבל "פרישה מהחיים הפוליטיים". 

לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

הסיבה שיאיר גולן לא מוכן לשבת עם מפלגות מהציבור הדתי לאומי וכן עם המפלגות החרדיות זה בגלל שלראשונים יש להם חזון מסוים לגבי איך שהמדינה צריכה להראות. לאחרונים לא ממש אכפת. לכן הוא כמו נתניהו מעדיף לשבת איתם.

למפלגות החרדיות יש אינטרסים זהים למפלגות הערביות אבל גם אינטרסים זהים אחרים למפלגות הכלליות (שמייצגות אותם אנשים כמו נתניהו, גנץ, יאיר גולן וכד') 

אם ליאיר גולן יהיה אפשרות לארגן איזה בלוף (סליחה, חוק) גיוס שבו יגייסו איזה שוליים מסוימים שבו יגידו "הנה אנחנו מגייסים" אז יארגנו איזה משהו ואולי חוץ מאצל כמה בודדים זה יעבור בשקט 

אני הגעתי למסקנה שאני לא רואה אופציה לגייס אותם, ז"א אני לא יכול לדמיין את זה קורה. גם אם אני מתאמץ נורא..

הם לא היו חלק מהחברה הישראלית המון זמן ואני לא יודע איך בכלל אפשר לשלב אותם בתוך החברה הישראלית ושהם מקבלים את הישראליות החדשה/ציונות חדשה. זו שרואה בית משותף עם חובות וזכויות לכל אזרח, מבלי שתהיה השתלטות על מוקדי כוח בין אם אזרחיים/צבאיים/מרחב הציבורי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם החנינה מותנית בפרישה מהחיים הפוליטיים זה הכי טוב שיכול להיות.

זה כמובן בחיים לא יקרה.

אני לא בטוח כמו החברים כאן שהרצוג יחנון אותו, לדעתי זה הכל נועד לייצר הסחת דעת מחוק ההשתמטות. הרי בין כה וכה אין לו מה להפסיד מעצם הבקשה. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

אני לא בטוח כמו החברים כאן שהרצוג יחנון אותו, לדעתי זה הכל נועד לייצר הסחת דעת מחוק ההשתמטות. הרי בין כה וכה אין לו מה להפסיד מעצם הבקשה. 

יש בזה משהו. זרק את בקשת החנינה, מתעסקים בחוק האי גיוס, מעבירים אותו ומבקשים לבטל את הבקשת חנינה.

בינתיים העיניים היו במקום אחר והופ....... העביר את החוק לשביעות רצונם של ה"שותפים הטבעיים".

• תוכן חדש...