Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע לגבי העקיצה, אבל הסרטונים שלו משעשעים במיוחד

לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

טוב זה בטח סתם חולה פרסום

הוא התלונן גם לפני שלא נותנים לו לקחת דברים מהבית (אולי בצדק, לא יודע)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע, ספציפית הוא נראה טיפוס מהסוג שאי אפשר להאמין למילה שלו.

אבל הוא לא היחיד שלא מרוצה מהסיטואציה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

טוב זה בטח סתם חולה פרסום. היתה שם הפגנה וצעקו לו תוך כדי שהוא מדבר.

גם ברמת גן יש ראש עיר ליכודניק אבל שם הרסו את המבנים שבוע לאחר הפסקת האש בלי טקסים ובלי במות, וראש העיר הבטיח לתושבים שיקום מזורז. 

מעניין אם חולון למדו את הלקח ויישמו את המסקנות בסבב הבא עם איראן...

לא לגמרי. במקום אחד הרסו חלק מהמבנים הישנים. במקום אחר הרסו מבנה ישן אחד או שניים. ויש 3-4 בניינים שנפגעו, אחד זה מגדל די חדש, עוד אחד בניין משרדים גם די חדש, שאני מניח שאולי גם אפשר לשפץ. מהקצת שקראתי, התושבים תקועים. גם אין להם איך לקחת את הדברים שלהם מהקומות הגבוהות. וגם כרגע מדברים על זה שיצטרכו לעזוב את בתי המלון בתחילת אוגוסט.

אציין שאני לא בא בטענות לכרמל שאמה. הטיפול בכל זה צריך להיות ברמת המדינה, לא דרך הרמת כוסית. אני יודע שהעיריה גם הציע עזרה לתושבים בהגשת תביעות על הנזק אבל אין לי מושג מעבר. ואני מנחש שבדיוק כמו עם המפונים מהצפון והעוטף מהעבר הלא רחוק, גם מי שנפגע במלחמה עם איראן לא ממש מעניין את הביביסטים והמשיחיים שסביבם. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

הטיפול בכל זה צריך להיות ברמת המדינה, לא דרך הרמת כוסית. 

אני מתנצל בפני כל מי שציפה שאני אכתוב פה בדיחה כלשהי אחרי ההרמה הזו להנחתה. 

אני לא משתמש במילה הזו גם לצורך בדיחות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ובעוד שעתיים נשכח מהאירוע והממשלה תמשיך כרגיל.

אנחנו יכולים להתכתב עד מחר. כל עוד המצביעים של הקואליציה שנפגעים מפעולות הממשלה ממשיכים להצביע לה אז באמת שאין מה לעשות.

• אהבתי 1
  • מבאס 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות לא עשו מזה קרקס לבייס. ממה שראיתי הרסו רק את מה שמהווה סכנה. יש הרבה מבנים שהחלונות והתריסים עפו להם ובטח גם יש נזק לתכולה בדירות, אבל זה כבר עניין של שיפוץ. לא מבנה מסוכן שאסור להיות בו. אותו דבר עם המגדלים שנפגעו בז'בוטינסקי.

אין ספק שהאזרח שנפגע לא מעניין אף אחד, לעירייה יש יכולת עזרה מאד מוגבלת והטקס היום בחולון בנוכחות שר הביטחון רק מראה כמה עמוק הניתוק. מבחינתם כל עוד הם ממשלה הכל טוב.

• רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 18 דקות, asix כתב:

אנחנו יכולים להתכתב עד מחר. 

בלי ציניות, בכנות מלאה. 

זה דווקא דבר טוב בעיני. 

מראה שנותרו עוד כמה אנשים שפויים פה. טוב לדעת שאני באמת לא היחיד שממש חורה לו כל העניין הזה. 

מפחיד, להיות היחיד. 

פורסם
לפני 34 דקות, asix כתב:

כל עוד המצביעים של הקואליציה שנפגעים מפעולות הממשלה ממשיכים להצביע לה אז באמת שאין מה לעשות.

אני מנחש שערים של מצביעי ליכוד יקבלו סיוע גדול יותר מערים שמצביעות ״לא ליכוד״.

יהלומים וכו׳.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אני מנחש שערים של מצביעי ליכוד יקבלו סיוע גדול יותר מערים שמצביעות ״לא ליכוד״.

יהלומים וכו׳.

אל תהייה בטוח. מימלא אין לזה משמעות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תהיה בטוח שהוא יכול להיות בטוח. 

רק היום קראתי כתבה על כך שצרת התחבורה דרשה מנתיבי ישראל להתחיל מידית בעבודות על 6 דרום לדימונה, הצטלמה יפה עם ראש העיר שנראה שסוגד לה, לליכוד, לראש ולעוד כמה דמויות. 

לא יודע, מזכיר לי שדודו עשה לא טוב, צריך למחוק רמזור או משהו. 

פורסם
לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

אל תהייה בטוח. מימלא אין לזה משמעות.

לא יודע. זה לא שהיו להם עכבות לפני זה. ועכשיו כשהם בפיגור בסקרים נראה לי טבעי שהם ירצו לתת הטבות במחוזות שבהם גרים מצביעי הפריימריז והבייס של המפלגה.

מירי רגב לא המציאה את השיטה. אצלה במקרה היה מי שהדליף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי בצרכים. כשיש בעיות עם השותפים הטבעיים, נותנים להם. כשיש בעיות עם הבייס, נותנים להם.

פורסם

"הצרכים" מנהלים את המדינה. זו הבעייה.

Amazon.com: "Politicians and diapers must be changed often, and for the  same reason." -Mark Twain : Home & Kitchen

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

די נו די. אין איזה גבול להזנייה של השואה? לא?

די. מותר עדיין להיות שמאלני. מותר להאמין בזה שיכול להיות פתרון של שלום עם הערבים - בלי החמאס (ואני לא ראיתי את היועץ של מקרון מביע תמיכה כלשהי בחמאס)

מותר להכיר בזה שיש רעב בעזה.

מותר להבין את זה שהפתרונות שטראמפ תומך בהם לא ישימים ולכן גם הוא יורד מזה, ולא. הולכת להיות ריביירה בעזה, ולא יהיה טרנספר ״מרצון״ וגם לא רצח עם מהסוג שנבחרי הציבור שלך מקבלים זקפה רק מלחשוב עליו.

בחייאת. די. אתה לא מבין שהמנטליות הזו של בני 5 היא אחת הסיבות לזה שאנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים? ולא רק זה, התאוריות שאתה וסופר פטריוטים בעיני עצמם כמוך מפיצים - על זה שמי שמבקר את ישראל כמו רביד הוא ״יודנרט״ או ״בוגד״ או ״עושה את זה כדי להתחבב על גויים״ הן קופי פייסט מושלם למה שנזרק, למשל, על מתנגדי ממשל בברה״מ או מי שהגיר ממנה? ולא שאני משווה. אבל החלוקה הדיכוטומית שאתה (והאמת? רוב הימין כנראה) מייצר הולכת בדיוק לאותו מקום. מי שלא מסכים איתי בוגד ובעצם עושה משהו רע ממניעים כלכליים אגואסטים. זה לא עובד ככה. 

זה לא ביקורת על המדינה, זה הדהוד תעמולת חמאס. נטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כל הסיפור הזה של רעב בעזה זה ניצחון לתעמולת האויב, אבל מצד שני לקרוא לכל אחד בוגד זה משרת את תעמולת האויב לא פחות.

בן אדם יוצא נגד פגיעה בחפים מפשע כי איזה שר מטומטם אחד אמר שהוא מוחק את עזה ואנשים קוראים לו בוגד. איך זה נראה למי שמסתכל מהצד? אצל מי שמוכר לך את הנשק ומקיים איתך קשרי מסחר? האידיוטים האלה עובדים אצל איראן וקטאר והם חושבים שהם פרו ישראל.

הם אלופים בזה. ביפרים וסוכני מוסד מחסלים גנרלים באיראן בסיטונאות אבל נגד המניפולציות שלהם אנחנו כל הזמן מפסידים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...