Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הבתים האלה משמשים את חמאס אז לא.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, SlowRide כתב:

באיזה מלחמה לא היו פשעים מכוונים?

אנחנו מונעים סיקור עיתונאי בעיקר כדי לשמור על העיתונאים, מאותה סיבה שלא נתנו לגרטה לרדת מהסירה בעזה. לי אישית אין בעיה שמי שירצה יבוא ויתרשם, רק שידע שהוא באחריות עצמו בלבד וחוקית זה כנראה אסור לישראל לאפשר

שאלה של מינון וחומרה.

העיתונאים מוכנים לקחת את האחריות על עצמם ואפילו עותרים לבגץ. הטענה שלהם היא שאם נותנים לחברה פרטית לחלק מזון אין שום סיבה שלא יאפשרו לעיתונאים להיכנס.

לפני 58 דקות, SlowRide כתב:

, גבלס וגורינג זה המקבילים לגרנדמייזר וחברים שלו. הכל מתחיל ונגמר בדיבור ולמעשים ועובדות אין שום משמעות. אם שר ישראלי פולט שטויות שצריך למחוק את עזה ובפועל האוכלוסייה בעזה נמצאת בעליה וצריך צילומים מתימן וצבאות משפיענים כדי למכור לעולם שאנשים מתים מרעב, זה בדיוק כמו גבלס שקידם אידאולוגיה שאשכרה חיסלה מליונים במחנות והביאה חורבן על העם שלו עצמו. ההבדל בניואנסים קטנים ולא חשובים בכלל.

כששרים מתבטאים ככה (רק מזכיר שהם הקוף שקובע מה יעשו) והממשלה שותקת זה אומר הרבה.

ואת התמונות שהעולם מקבל הוא מקבל דרך הברחות כי אנחנו חוסמים סיקור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העולם מקבל תמונות מאל ג'זירה ומחמאס, לא מהברחות. זה הקונפליקט הכי מתוקשר שיש משום מה למרות שדברים שמאשימים אותנו בהם מתרחשים במקומות אחרים וזה לא זוכה ליותר מדי סיקור.

לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

כששרים מתבטאים ככה (רק מזכיר שהם הקוף שקובע מה יעשו) והממשלה שותקת זה אומר הרבה

אין ספק שזה לא תקין בכלל ששר יתבטא ככה ועוד באמצע מלחמה. רק שבין מה שהוא אומר כי הוא, בוא נודה בזה, טיפש שרודף אחרי קולות בארץ ומעבר לזה לא מעניין אותו שום דבר, אין כ"כ קשר למציאות.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

אם הבתים האלה משמשים את חמאס אז לא.

איזה טיעון מעולה, ברכות לנציגנו החדש בהאג.

...

רק תסביר,

שאלת איזה פעולות עשו כדי למחוק את עזה.

אז הנה, מחקו כפר שלם.

טכנית, ברור שלא ישבו פרקליטים צבאיים יחד עם אנשי מודיעין והפלילו בית בית. מכאן שהתקבלה החלטה אופרטיבית להשמיד לחלוטין כפר, מה שמתחבר עם פעולה להשמדה של עזה.

אז למה זה לא קביל?

וגם אם תשכנע אותי שזה לא השמדה של עזה, אתה חושב שזה ישכנע משפטנים בבית דין בין לאומי?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

הוא מתכחש, בסדר, מובן. אפילו אחרי שעברנו על הרשימה יש תירוץ. אפשר שיהיה תירוץ טכני בכול מצב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתכחש למה?

אתה אומר כי אתה יודע? 

אתה באמת חושב שמחקו כפר בשביל הצחוקים וכדי שמישהו בממשלה יוכל להגיד מחקנו את עזה, בלי שום צורך מבצעי?

לפני 2 דקות, David32 כתב:

יש תירוץ

אתה לא רוצה שיענו לך?

פורסם

slowride, אתה מכיר את פרופ' דני אורבך מהעברית?

הוא, יחד עם שלושה חוקרים, פרסם מחקר באורך 250 עמודים, שמפריך טענות על הרעבה בעזה לפני שנה. הם חוטפים על זה שיטסטורם קיצוני עכשיו מרבים וטובים בשמאל.

הוא גם כתב יותר מפעם אחת לאחרונה שהמצב כרגע בעזה כבר שונה וכן יש שם בעיה של אספקה ורעב.

אני לא חושב שישראל מכוונת לרצח עם או מבצעת אחד. אבל אין למלחמה כרגע שום יעד בר השגה. למעשה, אין כזה לפחות מאז שהתחלנו את הסייקל הנוכחי. אמורה להיות נקודה שגם פטריוטים ישראלים יכולים ואמורים להגיד "מיצינו" לא?  

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

אתה באמת חושב שמחקו כפר בשביל הצחוקים וכדי שמישהו בממשלה יוכל להגיד מחקנו את עזה, בלי שום צורך מבצעי?

הסרת איום פוטנציאלי עתידי נשמע כמו מטרה נהדרת, אבל אם ה"איום" הזה הוא קיומו של כפר אזרחי שמוחרב לחלוטין, וזה מגיע יחד עם זה אמירות של טמטום משרים בכירים, בדיני מלחמה הפעולה הזו תתפרש כנראה כפשע.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה העניין, שאפשר לפרש הכל בהתאם לנרטיב שרוצים לקדם.

מי שרוצה להגיד שישראל עושה רצח עם בעזה ימצא איך למכור את זה את זה גם אם בממשלה ישבו רק בני אדם נורמלים שלא מדברים שטויות.

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא חושב שישראל מכוונת לרצח עם או מבצעת אחד. אבל אין למלחמה כרגע שום יעד בר השגה. למעשה, אין כזה לפחות מאז שהתחלנו את הסייקל הנוכחי. אמורה להיות נקודה שגם פטריוטים ישראלים יכולים ואמורים להגיד "מיצינו" לא?  

מיצינו כבר מזמן, זאת לא הנקודה. הנה אתמול אפילו האמריקאים הבינו שאין עם מי לדבר שם.

ברגע שיש לחץ על חמאס, כמו למשל עם שינוי שיטת הכנסת הסיוע, תמיד צצים הסיפורים האלה ביחד עם סיקור תקשורתי מטורף החל מערוצי טלוויזיה מיינסטרים ועד לכל מיני חובבי קונספירציות באינטרנט. קשה להתייחס לזה ברצינות.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

מיצינו כבר מזמן, זאת לא הנקודה. הנה אתמול אפילו האמריקאים הבינו שאין עם מי לדבר שם.

ברגע שיש לחץ על חמאס, כמו למשל עם שינוי שיטת הכנסת הסיוע, תמיד צצים הסיפורים האלה ביחד עם סיקור תקשורתי מטורף החל מערוצי טלוויזיה מיינסטרים ועד לכל מיני חובבי קונספירציות באינטרנט. קשה להתייחס לזה ברצינות.

זה חלק מהנקודה. חוסר היכות להגיע להסכם עם החמאס לא נותן לישראל את האפשרות להמשיך בהרס שלא מוביל לשום דבר. זו המציאות.

אני מסכים שצריך לברור למי מקשיבים. אני משתדל לעשות את זה. לכן הבאתי את אורבך לדוגמא.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא חושב שמדובר בהרס שלא מוביל לשום דבר אם עד לפני יום היינו בתהליך של משא ומתן ומדי פעם משוגרות רקטות בעוטף. 

חוץ מזה שגם בלבנון ישראל הרסה כפרים שלמים. מה לעשות?

האמת שלא מכיר את אורבך הזה, פשוט הגיון בסיסי. לא נראה לי הגיוני שפרנצ'סקה אלבניזיה צריכה לפרסם תמונות של ילדה עם מחלה גנטית בשביל להתחנן לעולם שיעשה משהו עבור הרעב בעזה אם באמת יש רעב בעזה, איפה שיש אינטרנט ומצלמות לכל אחד כמעט כמו פה. עזוב שאחרי זה קפץ לי פוסט ארוך וחופר של איזה גרמני שמנתח את התמונות ומסביר רפואית למה לא מדובר ברעב שרק חיזק אצלי את זה.

אז אין ספק שלא כיף בכלל להיות עזתי ושיש בעיות עם אספקת הסיוע לתושבים מכל מני סיבות, אבל זה כי ישראל מרעיבה את עזה ומנסה לעשות רצחעם או שזה יותר פשוט מזה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

נראה שביבי מידר את סמוץ' ובנגביר לגבי ההחלטה על פתיחה מסדרונות הומניטריים בתירוץ "לא רצינו שתחללו שבת". לא יודע אם זה קליק בייט או קרה במציאות אבל צחקתי בקול רם.

מעכשיו החלטות יתקבלו רק בימי שבת?  :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אנחנו גם נותנים הפסקת אש לא רשמית (הפוגות הומניטריות) וגם לא מקבלים חטוף אחד חזרה.

במילותיו של גורם מדיני בכיר: במקום משא ומתן מקבלים מתן ומתן.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 שעות, פינדר כתב:

מזכיר לי את הויכוחים המעייפים עם ליאור שהיה אוהב להתחבא מאחורי הגדרות.

זו לא נוסחה מתמטית. תקרא לזה רצח עם או רצחעמצ׳יק, אין לזה משמעות. בסוף יש אנשים בעולם המערבי שרואים את הכותרות והתמונות האלו וקוראים ששרים בממשלת ישראל מתפארים בהצלחה של מחיקת עזה. שום הסברה בעולם ושום האחזות בהגדרות יבשות לא יעזרו לך עם זה.

זה שיש אנשים בממשלה שבמחינתם הרעבה זה תקין, זה נכון. זה שמדובר בנזק הסברתי ותדמיתי מהשורה הראשונה, גם נכון.

זה שהמחשבה שנוכל לנהל את חלקות המזון בעזה על הראש של החמאס, וזה לא עובד - גם נכון. החמאס יכול לתמרן את האזרחים כך כדי ליצור חיכוכים מכוונים עם החיילים ובלאגן בנקודות הסיוע, וזה מה שהוא עושה. זה שחיילים עצבניים יורים ללא הצדקה, כי הם מעטים מול המונים שמגיעים למקומות הלא נכונים, כי חמאס מכווין אותם לשם, כנראה שגם זה נכון

וזה שיש הרעבה מכוונת - זה לא נכון.

וזה לגבי העדות:

https://www.timesofisrael.com/ex-us-contractor-says-he-saw-idf-commit-war-crimes-at-aid-sites-ghf-rejects-false-claims/

The GHF questioned Aguilar’s motives, saying he had recently been fired for “inappropriate behavior” and accusing him of making “false claims with no basis in reality.”

בשורה התחתונה: הממשלה נכשלה בניסיון לנהל את חלקות המזון בעזה. גם אם זה נכון שחמאס מכשיל אותה בכוונה, זה עדיין כישלון. כישלון מבצעי וכישלון הסברתי.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...