Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

אם לא הייתי ברור, פריי לא היה צריך להיעצר בלי קשר לכלום

אני הולך להפיל פה פצצה, אבל פינדר צודק.

יימח שמו של הבנשרמו הזה, מאחל לו שיעזוב אותנו לעולם שכולו רע במהרה, אבל אין במה שהוא עשה משהו לא חוקי, בטח לא בהשוואה לכל מה שקורה פה.

וכן, אם היה אומר את זה לידי היה מאבד שיניים במקום.

הבעיה היחידה מבחינתי כרגע זה שנותנים לו במה. שיצייץ בטוויטר גם ככה כל מי שקורא את זה הם איזה 100 משועממים שבטוחים שאכפת למישהו מהציוצים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@יובל .מ.בוא נראה מה יגיד השופט.

לפרסם על חללי צה''ל העולם יותר טוב אחרי שנהרגו 5 פושעי מלחמה ע"י טרוריסטים, מעבר לתמיכה בטרור זה כמו שמישהו עם עשרות אלפי עוקבים ישים תמונה שלך ליד ילדים ויכתוב עבר לשכונה שלנו פדופיל שאורב לטרף. כמו שזה לא חוקי ויכול להרוס לך את החיים ככה גם זה למשפחות של אותם חללים. אז יפה שאתה היית משאיר אותו בלי שיניים שזאת בעצם הגישה של בנגביר, תתחמשו ותדאגו לעצמכם כי משטרה לא תגיע. לדעתי זה סידור בעייתי.

לבן אדם יש קהל לא קטן וזה לא איזה טמבל שאף אחד לא הכיר עד היום. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני לא משפטן, אבל אין צל של ספק שמדובר בחתיכת זבל. הסתה לטרור? ומה בדבר שר לביטחון פנים ששיבח את ברוך גולדשטיין? או שר האוצר ושר במשרד הביטחון הקורא לשרוף כפרים ערביים?  

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לזה קוראים אכיפה בררנית. 

פורסם

זו לא סתם אכיפה בררנית, זו קריסה של שלטון החוק. הכפפת המשטרה לפוליטיקה של השר.

אומר היום מנדלבליט, זה שמונה על ידי נתניהו ומרח את החקירות נגדו, שאנחנו מתקרבים לסוף הדמוקרטיה. יש כרגע שלוש זרועות שמהוות משקל שמאזן את השלטון, היועמ״שית, בג״ץ והתקשורת החופשית. והממשלה פועלת במקביל לצמצם את שלושתם.

והעם? מתעסק באח הגדול ובהזמנת חופשות.

היום בארוחת הצהריים בעבודה החבר הדתי הימני שגר ליד ירושלים, אמר שהוא גילה שיש הנחה בתחבצ לפריפריה. הוא זכאי ל50% הנחה. היה מבסוט על השלטון. אמרתי לו שזו לא הנחה לפריפריה אלא הנחה לדתיים ימניים. הראיתי לו שאני שגר בשכונת בניינים צפופה משלם מלא והשכונה של צמודי הקרקע הסמוכה שמאוכלסת בדתיים לאומיים, גם הם זכאים ל50% הנחה. עבר לדבר על נושא אחר. ככה זה כשמקבלים את המידע רק מערוץ 14.

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו אז שוב בחירות?

פורסם

בבוקר תתעורר לכך שהם שוב חברים.

אם שרים יכולים להתפטר לסופש ולחזור, אני מתאר לעצמי שגם מפלגות יכולות לצאת לאפטר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אדלשטיין מתגלה כליכודניק היחיד עם ביצים של ליכודניק אמיתי.

מקווה שיחזיק מעמד עד הסוף.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

בבוקר תתעורר לכך שהם שוב חברים.

אם שרים יכולים להתפטר לסופש ולחזור, אני מתאר לעצמי שגם מפלגות יכולות לצאת לאפטר.

אם אדלשטיין יפוטר, אז כן, יחזרו.

אם לא, והוא יחזיק מעמד ולא יגיש חוק השתמטות, אין שופ סיכוי שהם יחזרו. זה הדבר היחיד שאי אפשר לקנות בו את האנטי ציונים שנקראים המפלגות החרדיות.

עריכה:

אם אדלשטיין יפוטר והליכוד יגיש חוק השתמטות תהיה לן בעיה להצביע בעד. לקרדה מבחינת ביבי.

פורסם

נראה לי שהחרדים רוצים נטו למשוך זמן מבחינת הסטטוס קוו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אדלשטיין מתגלה כליכודניק היחיד עם ביצים של ליכודניק אמיתי.

מקווה שיחזיק מעמד עד הסוף.

לא התיישן טוב. כנראה.

image.thumb.png.7222824fce15c20344b7b71fce65b9a7.png

הדבר היחיד שאולי יכול לקלקל את זה אלו ארבעת החיילים שהחליטו למות ביממה האחרונה וזה לא נראה כך טוב להציג חוק כזה בערב כזה. אבל ברמות הציניות של הממשלה הזו, הכל פתוח.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הכל הצגה. נתניהו ייתן להם את מה שהם רוצים, הם ייתנו לו את מה שהוא רוצה אבל חוק השתמטות לא יהיה אבל גם גיוס לא יהיה.

כולם מאושרים.

חוץ מאלה שתורמים ונושאים בנטל.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, stx כתב:

אם צה"ל ימשיך לשלוח צווים ולעשות בלאגן אז לא בטוח, זה כבר לא הסטטוס קוו הקודם.

קשה לי להאמין. אני צריך לראות בעיניים שנכנסים ושולפים אותם מהכולל/בית.

כאמור - הכל תלוי בתזמון. כי אם הם יוצאים מהממשלה, הממשלה תוכל לשרוד פשוט היא תהיה במיעוט. 

הצבעת אי אמון יש לנו עוד חצי שנה, אז הדרך היחידה זה פירוק של הממשלה בזמן הקרוב על ידי הממשלה.

נוסיף לזה עוד 3 חודשים עד שהצבא באמת יתחיל לפעול, נוסיף משפטים שביבי אתחיל ותבע אנשים (ביניהם איתי לשם - זה שטוען שביבי וקאטר בסטיז, וביבי קיבל מזוודות של כסף).

אחלה קיעקוע ביבי עושה פה.

אכלו לי שתו לי, "השמאל" רודף אחרי עם משפטים שלא נגמרים.

הצבא שמאלני ושולף מהכוללים אברכים, "נמות ולא נתגייס".

אחלה הצגה הוא עושה פה. מעניין איך אפשר לשבור את הרצף הזה..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, פינדר כתב:

לא התיישן טוב. כנראה.

image.thumb.png.7222824fce15c20344b7b71fce65b9a7.png

הדבר היחיד שאולי יכול לקלקל את זה אלו ארבעת החיילים שהחליטו למות ביממה האחרונה וזה לא נראה כך טוב להציג חוק כזה בערב כזה. אבל ברמות הציניות של הממשלה הזו, הכל פתוח.

המקור מעניין לי את האשך. זה הכל משחקים שלהם להשיג מה שהם רוצים.

הציונות הדתית לא יכולים להצביע בעד חוק השתמטות, למרות שהם שותקים.

בניגוד לשאר הפוליטיקאים, הם באמת חיים בקהילה שלהם, והם מרגישים את העומס על המשרתים. אפשר להגיד עליהם הרבה דברים, אבל ניתוק מהשטח זה לא אחד מהם.

יש גם בליכוד כמה ציונים שלא יוכלו להצביע בעד חוק כזה, כמו דן אילוז. כאלה שמסתכלים למעלה, אבל הלשון שלהם לא חומה כמו טלי גוטליב.

נחכה לבוקר לראות אם הונח מכתב פרישה או לא.

עריכה:

ביבי מוחק, ביבי רושם, בינתיים יהדות התורה פורשים ואדלשטיין מציג את אותו החוק.

תגיד לרבינוביץ שיחליף מקור.

• תוכן חדש...