Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקרא עוד פעם. לא התייחסתי למתייצבים, ואין לי נתונים לגבי אחוז המתייצבים מתוך אלה שקיבלו צו. אלא על:

לפני 5 שעות, mikyl כתב:

"אוכלוסייה המתאימה לשירות מילואים" – כלומר, אנשים שעשו סדיר ונמצאים בטווח הגילאים 20-49

לפני 3 שעות, שביט כתב:

ושנית, גם ההגדרה הרשמית של משרת מילואים פעיל היא לא מדוייקת.

זאת ההגדרה:

. שירות של לפחות 20 ימי מילואים מצטברים בתוך 3 שנים רצופות.

. לחיילים שטרם מלאו 3 שנים מאז שחרורם משירות סדיר: לפחות 14 ימי מילואים מצטברים במהלך שנתיים רצופות.

. לחיילים המשתייכים למערך הלוחם: לפחות 15 ימי מילואים במשך 3 שנים רצופות (החל מיוני 2022).

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מחיר המלחמה הזה כבר ממש לא מוצדק, ואפילו לא מצליחים לשחרר את כל החטופים בשלב הראשון. העקר ממשיכים לקשקש לנו בניצחון מוחלט. בא לי להקיא מהממשלה הזו כל יום מחדש.

כמה עוד חיילים ימותו בבוץ העזתי? ויש עוד כאלה שימשיכו להצביע לביבי. 

איך ימנים שמשרתים במילואים בולעים את הגועל הזה שנקרא חוק השתמטות וימשיכו להצביע להם. לא מבין את זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

למשפחות החטופים מותר לעשות מה שהם צריכים לעשות כדי לשמור את החטופים בתודעה של הציבור ולגרום לשחרורם המיידי. שיעשו מה שצריך, כשיחזרו כולם צריך לעלות לכנסת ולדרוש ועדת חקירה ממלכתית במיידי. לא מגיע לנו שהם יישארו כאן עוד יום אחד בשלטון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

@Michazzz

עדיין לא הפנמת את התשובה?

"אבל לפיד "..

"הוא היה מנצח את איראן וחיזבאללה?"

האמת, אני מסתכל על התפוררות המחנה השני, ומאמין ששוב יבחרו בו, כי הם פשוט לא רואים מנהיג אחר.

גנץ, לפיד, אייזנקוט? 

אולי לבנט יש כריזמה כלשהי,  וגם ניסיון קצר ( די מוצלח לדעתי ) בניהול של כל העסק.

אבל בנט לא יעבור טוב בגרון של השמאל, וגם של חלק מהימין ( לא ישכחו לו את אבאס )..

ליברמן ביצועיסט טוב, הלוואי ושוב יהיה שר העוצר ( לא משנה אצל מי). 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

ככה ביבי הכיר את שרה.

לפי דעתי ביבי יסכים לעסקה. טרמפ מציע שישראל תוכל להשתמש בחמקן B2.

בתקיפה באירן. אם נצטרך לתקוף עוד פעם. יש תמיכה של הדמוקרטים. והרפובליקנים.

כנראה לביבי לא תהיה בררה. והוא יציג את זה כהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ראיתי שעינב צנגאוקר חטפה אתמול מצידם של רלביסטים קיצוניים

ראיתי אולי פוסט אחד כזה, של נתן זהבי. מאמין שהיו עוד כמה בודדים.

אבל ראיתי עשרות ימנים שמגנים את הרלביסטים שמגנים את עינב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

אמת, אני מסתכל על התפוררות המחנה השני, ומאמין ששוב יבחרו בו, כי הם פשוט לא רואים מנהיג אחר

הם לא יבחרו בו בגלל שהוא טיפח את חמאס והנהיג מדיניות שהובילה לשביעי באוקטובר. הדרך היחידה שלו להחזיר חלק מהבוחרים זה לקבל אחריות על האסון ולהבטיח למי שמספיק טיפש להאמין שהם למדו את הלקח וזה שלא יקרה שוב במשמרת שלו. ככה אני רואה את זה.

אם הוא ימשיך להתעלם ויזרוק האשמות על הצבא והשב"כ והמוסד הוא ישאר רק עם הסתומים על מלא והם אמנם כמות נכבדת אבל לא מספיק בשביל ממשלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חמאס : "הביאו לנו ביד (הזמנה), מוכנים לגשת לבופה".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

מוכנים לזרוק את צנגאוקר לפח והופכים אותה לאוייבת העם, רק כי היא מנסה להציל את הילד שלה וזה יותר חשוב לה מכן ביבי לא ביבי.

Well... מלכתחילה היא ושאר משפחות החטופים נוצלו בידי אנשים רעים שכל מה שמעניין אותם הוא לראות את ביבי נעלם מהחיים הפוליטיים (ואולי גם מהחיים בכלל).

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

א. גם  חמאס לא היה מוכן לחתום, בעיקר  על עסקה חלקית, שלא כללה סיום המלחמה.

ב. זה היה לפני מה שעשינו לחיזבאללה +  12 ימי עקשן מול איראן. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 6 שעות, David32 כתב:

מה ההבדל בין העסקה עכשיו לזאת שהייתה על השולחן לפני שנה? הרי חמאס לא הובס...

כמו שרשם ולאד, חמאס הוא זה שלא הסכים לחתום.

זה עדיים שמועות, אבל מדברים על זה שהפ הסכימו להגלייה מעזה+ תחילת פירוק מנשק. פורסם שבקטאר לקחו להם את הנשקים.

להגיד לך בוודאות שזה יקרה? לא, אבל אנחנו צריכים לחכות ולראות מה יקרה.

בסוף חמאס הבין שהוא נשאר לבד.

פורסם

לפי מה שראיתי בתקשורת חמאס הזים לעסקה "עם שינויים". אני חושד שהתגובה שלנו תהיה שהשינויים לא מקובלים ונמשיך להילחם. אני לא רואה שסמוטריץ ובן גביר יתמכו בעסקה ואני לא רואה שנתניהו יסכים ויאבד אותם - אלא אם טראמפ יכריח אותו לקבל את העסקה הזאת וזה בהחלט יכול לקרות. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...