Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, ALÞћÃ כתב:

Well... מלכתחילה היא ושאר משפחות החטופים נוצלו בידי אנשים רעים שכל מה שמעניין אותם הוא לראות את ביבי נעלם מהחיים הפוליטיים (ואולי גם מהחיים בכלל).

הם החלו את דרכם כגוף א-פוליטי וביקשו מפוליטיקאים להימנע מהתערבות. אבל כשנוכחו לדעת ששחרור החטופים מעניין את התחת של הממשלה הזו, ואפילו אינו נכלל במטרות המלחמה, ושכל רצונה הוא לברוח מאחריות ולשמור על הגועליציה – הם החלו להשתמש בכל הכלים שעמדו לרשותם. להבדיל מכת ביבי המלך, שם ישנם אנשים אינטליגנטיים רבים שאינם ניתנים לניצול. למעשה, הם אלה שמשתמשים בכל האמצעים העומדים לרשותם.

לפני 10 שעות, David32 כתב:

מה ההבדל בין העסקה עכשיו לזאת שהייתה על השולחן לפני שנה? הרי חמאס לא הובס...

על פי מה שפורסם עד עכשיו, זה קשור לחץ אמריקאי לסיום המלחמה בעזה בתנאים מסוימים ואולטימטום שטראמפ הציב לביבי במקביל להבטחה לחמאס על סיום מעשי של המלחמה.

לפני 5 דקות, motior כתב:

אני לא רואה שסמוטריץ ובן גביר יתמכו בעסקה

טראמפ יבהיר להם מה משרת באופן מיטבי את האינטרסים של ישראל.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 שעות, vladclar כתב:

אבל בנט לא יעבור טוב בגרון של השמאל, וגם של חלק מהימין ( לא ישכחו לו את אבאס )..

בנט לא צריך להיות פופולרי בשמאל, השמאל יצביע כהרגלו. מספיק שהוא יעבור טוב בגרון של חלק מהימין – לא צריך יותר מזה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 16 שעות, ALÞћÃ כתב:

Well... מלכתחילה היא ושאר משפחות החטופים נוצלו בידי אנשים רעים שכל מה שמעניין אותם הוא לראות את ביבי נעלם מהחיים הפוליטיים (ואולי גם מהחיים בכלל).

מה שכתבת זה הניצחון המוחלט של ביבי. הנראטיב שמשפחות החטופים הם מסכנים שמנוצלים בידי הרלביסטים הרשעים. מבחינה זו הביקור שלו בניר עוז היה מתוכנן היטב והשיג את מטרתו. עוד צעד בקמפיין הבחירות שהוא מנהל עכשיו.

אין לי מושג מה הולך בפייסבוק או באינסטגרם, אבל ברשת שאני עוקב אחריה, x או טוויטר, לא ראיתי ציוץ אחד שמבקר את עינב. בטח לא של דמויות מובילות במחאה. רק ראיתי מליון ציוצים של ימנים ביביסטים שמגנים את הגינויים הדימיוניים של השמאל.

כמו האבא הזה, שמעולם לא צייץ כשעינב צנגאוקר עברה מסע הכפשה ורפש שרובו הגיע מכיוון התועמלנים של ראש הממשלה. פתאום הבחור נזעק לגנות.

image.thumb.png.853aaaf90684dc6ff02ba3f94be30657.png

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אבל אף אחד גם לא הגן עליו כשהוא עבר מסע הכפשה ורצו להוציא אותו משיחי שמוכן להקריב,את הילד שלו.

עריכה:

לשם שינוי זה לא ניסיון לחשוף צביעות או וואטאבאוטיזם, סתם להראות שכולם מניאקים ושהרשתות החברתיות מגדילות הכל פי כמה.

המשפחות יכולות לעשות מה שבא להן ולאף אחד אין זכות להעביר עליהן ביקורת.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

לפני 6 שעות, פינדר כתב:

מה שכתבת זה הניצחון המוחלט של ביבי. הנראטיב שמשפחות החטופים הם מסכנים שמנוצלים בידי הרלביסטים הרשעים. מבחינה זו הביקור שלו בניר עוז היה מתוכנן היטב והשיג את מטרתו. עוד צעד בקמפיין הבחירות שהוא מנהל עכשיו.

אין לי מושג מה הולך בפייסבוק או באינסטגרם, אבל ברשת שאני עוקב אחריה, x או טוויטר, לא ראיתי ציוץ אחד שמבקר את עינב. בטח לא של דמויות מובילות במחאה. רק ראיתי מליון ציוצים של ימנים ביביסטים שמגנים את הגינויים הדימיוניים של השמאל.

כמו האבא הזה, שמעולם לא צייץ כשעינב צנגאוקר עברה מסע הכפשה ורפש שרובו הגיע מכיוון התועמלנים של ראש הממשלה. פתאום הבחור נזעק לגנות.

image.thumb.png.853aaaf90684dc6ff02ba3f94be30657.png

למען הסר ספק, סחבק רחוק שנות אור מלסמפט את ביבי וחבורתו, אלא סתם תמים שמאמין שבמדינה דמוקרטית עדיין מחליפים משטר בקלפי ולא בחסימת צירים מרכזיים כל מוצ"ש.

פורסם

ואיך זה שייך לנושא? רחוק שנות אור מלסמפט את ביבי וחבורתו או את מפלגות הממשלה? סחבק גם מאמין שבמדינה הדמוקרטית חייבים לציית לצווים של בתי משפט כולל בג"צ?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, ALÞћÃ כתב:

במדינה דמוקרטית עדיין מחליפים משטר בקלפי 

משטר מחליפים בקלפי. 

ראש ממשלה ספציפי שעושה עם המדינה ועם מע' המשפט מה שבזין שלו כדי להגן על התחת שלו- לגרום ללכתו בכל אמצעי חוקי ומוסרי שנדרש. 

• רעיון טוב! 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

במדינה דמוקרטית מותר ואפשר למחות ולהפגין נגד הממשלה.

אם כל מחאה תורמת למטרה הזאת או בעצם מסייעת לממשלה שרוצים להחליף, זו שאלה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 שעות, ALÞћÃ כתב:

אתם מדברים כאילו כבר יש קלפי פתוח איפה שהוא. 

בינתיים, כדי להגיע לקלפי, שזו דרישת רוב האזרחים בפעם האחרונה שבדקתי אחרי 7/10, יש צורך 

לפני 12 שעות, ALÞћÃ כתב:

בחסימת צירים מרכזיים כל מוצ"ש.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 שעות, ALÞћÃ כתב:

מחליפים שלטון ולא משטר. 

מעבר לזה שבמשטר דמוקרטי מותר למחות, המחאה היא בגלל שרוצים להחליף משטר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 26 דקות, שביט כתב:

משטר מחליפים בקלפי. 

מחליפים משטר בקלפי (משאל עם) או בפרלמנט. זה מה שממשלת נתניהו-לוין ננסה לעשות כאן כבר 2.5 שנים והביאה אותנו עד הלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וכמובן שכל הבלבול מח הזה על החלפת שלטון, לא באמת קשור לעינב צנגאוקר שרואה את הבן שלה נמק בעזה בשביל לרצות את סמוטריץ ובשביל לקנות לנתניהו זמן בקמפיין שלו לשיקום האלקטורט.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, שביט כתב:

משטר מחליפים בקלפי. 

ראש ממשלה ספציפי שעושה עם המדינה ועם מע' המשפט מה שבזין שלו כדי להגן על התחת שלו- לגרום ללכתו בכל אמצעי חוקי ומוסרי שנדרש. 

חוץ מ3 יריות בגב

• מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מנסים להעביר חוק ש... ישלול ליאיר גולן את הפנסיה מהצבא. במקביל בטורקיה עוצרים יריבים פוליטיים של הסולטן על ימין ועל שמאל בשל "שחיתות".

Img_2025_07_07_06_59_37.jpeg

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

החוק לא יעבור בגץ מהסיבה הפשוטה שפנסה זו לא מתנה אלא זכות שנצברה ואי אפשר לקחת אותה. זה כמו לבקש שיחזיר את המשכורת.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...