Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כולי תקווה, שהממשלה הבאה (במידה ולא יבטלו בקרוב את הבחירות מסיבה כלשהי) תקבל שכל (ובי3ים), ושהתיקונים הקריטיים למערכת יבוצעו כך שיהיה ניתן לעקוף אותם רק עם רוב מיוחד ולא עם רוב רגיל. כך שיהיה ניתן עדיין לבצע תיקונים ושינויים, אשר תהיה הסכמה רחבה על נחיצותם. כל השאר ייתקעו. כך לא נגיע שוב למשחקים הארורים וההזויים האלו. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מזעזע לשמוע את המזכיר הצבאי של נתניהו מדקלם מול משפחות חטופים כמו תוכי צולע את דף המסרים של עוצמה יהודית.

"יעשו עוד 7/10! יעשו עוד 7/10!".

פחדן עלוב. 

חמאס לא יעשו שום 7/10.

אין להם את היכולת.

ואם הארגון ישתקם, אין לו את הציוד.

ואם יהיה לו את הציוד, אין לו רקטות.

ואם יהיו לו רקטות, אין לו את המימון מקטאר.

ואם יהיה לו מימון (באישור של מי?) אין לו את החולשה מהצד שלנו שתספוג את זה כי התו"ל השתנה.

20 שנה החמאס הרגיל אותנו שירי על העוטף זה דבר קביל.

כל המודיעין היה, הדרג המדיני הנחה להתעלם ממנו.

ואם תהיה לו את האפשרות, והוא יגיע להיות אותו חמאס, ויתקוף - זה יהיה רק בכלל שהצד שלנו יאפשר את זה. בדיוק כמו שקרה ב-7/10.

אז כשקצין במדים, בדרגת עלוב, משתמש בטיעון החלול והריק הזה מול משפחות חטופים - הוא סתם פוליטיקאי פופוליסט.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בטוח שהוא מתכוון דווקא לחמאס או לעוד אפשרויות? כי לא חסר מאיפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 30.6.2025 בשעה 22:24, David32 כתב:

אין כלום על איכות החיטה. 

לגבי המקור הייבוא - אני סך הכול מציין שאני לא הייתי רוצה לייבא אוכל ממדינה שהיא חולה ושבעצמה אומרת שהאוכל שלה באיכות ירודה לעומת ארצות אחרות.

תראה אנחנו מאשרים לייבא ירקות ופירות מסין וטורקיה. אז לא נראה לי שאיכות היא פה הבעיה..

לפני 23 שעות, mikyl כתב:

אני עדיין מת למצוא בארץ סטיקים כמו בארה"ב.

אתה רוצה סטייקים מארגנטינה ואת זה יש כבר.

לפני 22 שעות, Gosser1860 כתב:

לא יודע לגבי ביצים כי אותם אני קונה בסופר (בכמויות שאני אוכל אני אפשוט את הרגל אם אקנה ביצי חופש וכו' :lol:)

ממליץ לבדוק מול המפיצים הישירים כמו משק הולנדר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 54 דקות, DareDevil כתב:

תראה אנחנו מאשרים לייבא ירקות ופירות מסין וטורקיה. אז לא נראה לי שאיכות היא פה הבעיה..

מסין לא נתקלתי. מי קונה היום ירקות מטורקיה?

לפני 54 דקות, DareDevil כתב:

אתה רוצה סטייקים מארגנטינה ואת זה יש כבר.

בארגנטינה לא הייתי, אבל זוכר טוב סטייקים בארצות הברית. גם באיטליה ישנם סטייקים מצוינים.

פורסם
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

מסין לא נתקלתי. מי קונה היום ירקות מטורקיה?

לרוב מביאים שום לבן באריזות של 4 ראשים. זה המקרה המובהק שאני מכיר, כמדומני גם פירות ים ודגים קפואים מגיעים מסין.

ייבוא מטורקיה היה לפני המלחמה עד שהם אסרו על ייבוא לישראל.

מטורקיה היה לרוב עגבניות

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 8 דקות, DareDevil כתב:

מטורקיה היה לרוב עגבניות

זוכר. זבל כמו כל האוכל שאכלתי באנטליה. גדולות, יפות, נקיות בטעם של תפוח אדמה. מוריד כובע בפני המגדלים שלנו, העגבניות שחזרו למדפים טעימות בהרבה מהטורקיות. 

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

אתה רוצה סטייקים מארגנטינה ואת זה יש כבר

גם מה שמגיע משם עובר הכשרה עם מלח ובגלל זה אין את הטעם שהוא מחפש.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

גם מה שמגיע משם עובר הכשרה עם מלח ובגלל זה אין את הטעם שהוא מחפש.

רואים שאני לא אנין טעם בענייני בשרים, LOL

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/b1jh00jxsge

נקווה מאוד שבגץ יחסום את זה כי הוא היחיד שיכול להציל את המדינה מהממשלה הזו.
נקווה מאוד שהמילואימניקים שלא מעט מהם חובשים כיפה סרוגה יראו מטר קדימה בבחירות הבאות.
אם אני מילואימניק והחוק הזה עובר אני נוסע הביתה, גם אם אני באמצע עזה ושיחפשו אותי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

ועכשיו רוצים למנות איזה פודל לראשות אגף התקציבים, כדי לחסל בקרה על העברות תקציב מפוקפקות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמרתי לפני כמה הודעות - הורסים לבנה אחרי לבנה בכדי להפוך למדינה מושחתת ללא בקרות, ללא ועדות, איושים ללא כישורים והכי חשוב - שלא יהיה בית משפט שיוכל לעצור את החגיגה.

שיוכלו לחוקק איזה חוק שהם רוצים בלי שום קריטריונים ובלי שיוויון. אז מה עם החוק מפלה את x. אז מה אם החוק פרסונלי. אז מה אם אין שום בלמים או איזונים למערכת. ככה בדיוק עם אצבע בעין.

מבחינת הממשלה זאת בדיוק המשילות.

יש הרבה דברים לתקן. המון. אבל לא ככה. והשורה התחתונה - שום דבר מהחוקים, הרפורמות והתיקונים איננו לטובת האזרח. כמה חבל שהאכילו פה אנשים שזה לטובתם וזה בשביל משילות ואין פה דבר נכון מזה.

תשאל אנשים מה בדיוק הבעיה עם היועצת המשפטית, עם הפצמ"רית, עם הנגיד, עם השופטים ולא תשמע תשובה אחת מנומקת אלא שורה של סיסמאות שהם שמעו בערוץ 14 ואפילו לא אימתו שזה אכן נכון. מבחינתם - ינון מגל אמר אז זה נכון.

כל יום שעובר היאוש פה גודל. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...