Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

השאלה שלי - הוא לא מבין שזה חלק מהבעיה שלו? כשהוא ממנה שרים חסרי כל כישורים ויכולת למשרדים שלהם, אין להם שום כח להחליט על משהו, או לעמוד מאחורי ההחלטה, לכן הכל עולה למעלה? הוא לא מבין שהוא חלק גדול מהסיבה שזה כל כך דפוק?

וגם אם לא, והוא בטוח שהוא רק הקורבן (כרגיל), הוא לא מבין שהיה לו 15 שנה לשנות דברים? למנות אנשים יעילים למשרדים? לחתוך בירוקרטיה? אלו דברים שלוקח שנים לשנות, אבל היה לו את הזמן הזה!

לצערנו, המינוי שהוא בחר לשרים לא עומד למשפט. 

הוא כן. 

לכן זה נראה ונשמע ככה. 

אם המצב היה שונה, התירוץ היה נתפר אחרת לגמרי. 

עוד לא הבנתם שהכל פה זה הולכת שולל, הסתרה, עיוותים? והכל מבוסס על גרעין של אמת כדי שיהיה קשה עוד יותר לסתור את זה. 

זה הכל שקוף. אם לנו, קל וחומר שלשופטים זה שקוף. 

אבל מה ששקוף ולא ניתן להוכיח, לא קיים. 

גם מה ששקוף אבל הוא לא הנושא הנדון, לא קיים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

עוד לא הבנת שכל העדות שלו זה לא לבית המשפט אלא לבייס כדי להוציא אותם לרחובות אחרי ההרשעה?

• אהבתי 5
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים ישרים שלא עובדים מול פוליטיקאים ורמאים ביום יום, קשה להם לקלוט את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

עוד לא הבנת שכל העדות שלו זה לא לבית המשפט אלא לבייס כדי להוציא אותם לרחובות אחרי ההרשעה?

קשה לי להאמין שיצאו להפגין 

ההרשעה (אם בכלל) תהיה עוד לפחות 3-4 שנים.

עד אז הוא כבר לא יהיה ראש הממשלה או חלק מתפקיד ציבורי.

יכול להיות שאם בבחירות הבאות הוא יראה שהוא מתרסק. הוא יפנה לעסקת טיעון שבה הוא יטען שקיבל משהו וכו' אבל הוא יצא בלי עונש ו"ידרש" לפרוש.

.

פורסם (נערך)

כרגע כל העדות שלו מתמקדת ב״לא ידעתי״ ובהפלת חלק מהמעשים על רעייתו, שממש במקרה נמצאת כרגע במיאמי בלי תאריך חזרה ידוע.

חוץ מזה הכל נפלא. מפכ״ל המשטרה משקר שלא היה לו קשר לחני בלוויס (זו ששרה ניצלה עד לפטירתה) ולמחרת כבר מודה שהיו להם קשרי חברות טובים לאורך שנים רבות.

דובר המשטרה מתגלה כמי שהשתתף בסרטוני תעמולה עם הקצוות המופרעים של מכונת הרעל (אורלי לב).

קציני משטרה מקודמים על סמך המלצות של ראש שב״ס שהוא עבד נרצע של כבוד השר לבט״ל.

אני לא בטוח שיהיו בחירות הוגנות במועד הנקוב וגם אם יהיו וגם אם תוחלף הממשלה, הנזק כבר כבד ולא בטוח שהוא בר תיקון.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 53 דקות, Night Driver כתב:

לא חשבתי על זה. צודק. יש בזה הרבה. 

מנחש שהליכוד יצטרכו בקרוב לקבל הצעות מחיר חדשות להסעות, כי המע"מ עולה אוטוטו. מעניין כמה הם ישלמו למפגינים הפעם?

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

כרגע כל העדות שלו מתמקדת ב״לא ידעתי״ ובהפלת חלק מהמעשים על רעייתו, שממש במקרה נמצאת כרגע במיאמי בלי תאריך חזרה ידוע.

מזל שהיא לא הלכה למספרה. עוד היו עושים בה לינץ'. 

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אני לא בטוח שיהיו בחירות הוגנות במועד הנקוב וגם אם יהיו וגם אם תוחלף הממשלה, הנזק כבר כבד ולא בטוח שהוא בר תיקון.

אם אתה מאמין שניתן לקלקל, תאמין שניתן לתקן. לא אני אמרתי. זה רבי נחמן מברסלב כנראה אמר. 

אני לא נוהג לצטט דברי רבנים, כן? אבל במקרה, אני קצת מאמין באמירה הזו. במיוחד לאור העובדה שאני חובב DIY מושבע. 

ממשלה שתעבוד למען העם, תתחיל לאחות את הקרעים ואת משבר האמון. 

כשהקרעים ומשבר האמון יתחילו להשתפר, המצב ירגיש יותר טוב. 

בנקודת הזמן הזו כבר יהיה אפשר להוריד כמה מהגזירות. 

אפשר לתקן הכל, רק השאלה כמה זמן זה יקח, וכמה מטומטמים אנחנו נהיה בעתיד, כשיבוא שוב פתיין מומחה שכזה, ויצליח לסובב את כל המדינה. שוב. 

טוב, אולי היוצא מן הכלל שאני רואה פה, שלא ניתן לתקן, זה המשטרה. אחסוך מכם את דעותיי, תחושותיי ורצונותיי. 

פורסם
לפני 16 דקות, ברווז כתב:

זה רבי נחמן מברסלב

הפסיכופט הזה והמעריצים שלו הם חלק מהבעיות שיש לנו היום.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מכל מלמדי השכלתי. 

מנסה לקחת את הטוב, הבריא והנכון מכל מקור שמוכן להציע אותו. 

במקרה המקור של זה הוא מקור של הרבה בעיות אחרות...

פורסם
לפני 21 שעות, DareDevil כתב:

צופה עכשיו בפרק של עובדה על מנהלת הלשכה של נתניהו, נותן אחלה הצצה על מה עובר לשרה בראש. בהחלט מפחיד שזה ככה מתנהל. 

עברה היום המחשבה, איך לעזאזל ככה הם זורקים את אשת האמון שלהם במשך 3 עשורים? - רמת תחכום היה לתת לה לנהל את הלשכה עד יום מותה, להקים קרן על שמה וככה למנוע כל בעיה שתהיה..

כמה צריך להיות טיפש בשביל לא לבצע מחיקה אוטומטית דרך הwhatsapp אחרי 24 שעות כשמדובר בהפעלה של הפגנות או שליחת הודעות לאנשי משטרה?

מדהים אותי לגלות את זה אבל גם מאוכזב מרמת התחכום הנמוכה שיש למשפ' נתניהוז ולפתטיות ללכת לשבעה לחפש את הטלפון שלה בשביל למחוק שיחות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
  • מבאס 1

פורסם (נערך)

מה שלמדתי על ביבי.
ביבי לא ידע שהילולת מירון מסוכנת. לא תפסו אותו לשיחה על זה.
ביבי לא ידע שבעזה יש צבא טרור, הוא לא ידע שעם הכסף שהוא מביא לחמאס הוא בונה מנהרות. ביבי גם לא ידע שחמאס יתקוף, אמרו לו שהוא מורתע. הוא גם לא ידע שעלולה לפרוץ מלחמה, כלומר אמרו לו את זה, אבל זה לא היה באמת.
ביבי לא ידע שאישתו מבקשת ומקבלת תכשיטים שאפשר לראות ממרחק 100 מטר בעין בלתי מזויינת.
ביבי לא ידע שאישתו מדברת עם בעלי אתר וואלה ומורידה הנחיות. הוא גם קצת בהלם שהקשיבו לה.
ביבי לא ידע שאישתו מארגנת הפגנות מול ביתה של משפחה שכולה, לא רק זה הוא גינה בחריפות את ההפגנות הללו.
ביבי גם לא ידע שאישתו מתדרכת שוטרים.
ביבי לא ידע שאישתו ובנו מנהלים מכונת הרעל.
ביבי פוגש את אישתו ל-2-3 דקות בסוף כל יום, אין לו זמן להתעדכן בכלל על אירועי היום שלה.

זה ביבי. "מר בטחון". "מר כלכלה". 
הייתם נותנים לבנאדם כזה ש"לא יודע" מה קורה אצלו בית לנהל מדינה? לא הייתי נותן לו לנהל דוכן עיתונים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

הייתם נותנים לבנאדם כזה ש"לא יודע" מה קורה אצלו בית לנהל מדינה?

טכנית, למר הפקרה אסור גם להיות נהג מונית כי הוא לא יכול לקבל תעודת יושר. 

עזוב ניהול מדינה. 

נהג מונית אסור לו להיות! על פי חוק. 

פורסם

לא בטוח שהציטוט מתאים כאן.

הנ״ל תגובית לכתבה אינטרנטית באתר ׳הארץ׳, שודאי אין לה דבר או חצי דבר עם המגיבים כאן, סתם אנקדוטה 🤪 

התודעה הרגשית מסוג כעס ושנאה, השתלטה על מוחות כתבי הארץ ורוב המגיבים, עד שהיא משתקת להם את החשיבה הבוגרת והענינית, הלוגית רציונאלית ואנליטית, בדרכם לפרש את המציאות. כי בכל נושא ושאלה - ממזג האויר ועד למלחמה - שינאת נתניהו היא כמעט הקריטריון היחידי לכל ניתוח. כמו למשל הרעיון של מלמן כאן וגם של כמה מגיבים, שהמוטיבציה לחשיפת המיבצע היא יוזמת נתניהו להאדרת שמו. כי גם כששונאים אותו, אי אפשר להכחיש את המציאות שהוא אינו טיפש, אלא דווקא בעל יכולת מאד גבוהה, ולא היה מסכן את המדינה ואת דימויו/הצלחתו כמנהיג שלה. בנוסף, המראיינת עצמה התיחסה לחשיפה כאמצעי להרתעת אויבינו. במילים אחרות: פוביית שינאת נתניהו כבר מחבלת ברמת הכתבות בעיתון, שהניתוח בהן שבוי ברמה רגשית לא סבירה לעיתונות חופשית ורצינית המיועדת ל"אנשים חושבים". ולמנויים חושבים מגיע לקבל גם כתבים חושבים. כי החושבים הם בהכרח עצמאיים במחשבתם, ואסור לצנזר אותם גם כשאינם מסכימים עם העיתון כמוני. אחרת נהיה רוסיה וסין...

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
בתאריך 23.12.2024 בשעה 09:35, ברווז כתב:

פלונטר. 

לנו יש את ארה"ב, כך שכן או לא נאט"ו זה לא בדיוק אישיו. זה יהיה הזוי וחצי, אבל זה לא יהיה לגמרי אישיו לדעתי. 

ובוא נסתכל על הצבא של טורקיה מול האיראני באמת לרגע. 

לאיראן: 

-חיל טילים בליסטיים משמעותי (כרגע חצי מת); -פרוקסי בלבנון, חיזבאללה (כרגע 3/4 מת); מיליציות בסוריה (כרגע 100% מת); מיליציות בעיראק (לא ידוע כמה אחוזים מהם נותרו פעילים, בהתאם לכתבה שקראתי היום); אולי שכחתי משהו או שיש דברים שאני לא יודע לגביהם. 

עוד לאיראן: 

-אסטרטגיה לשנים רבות קדימה כלפי השמדת ישראל; מתקני גרעין עם אפשרות הליכה לפצצה. 

לטורקיה: 

-צבא סדיר (אולי מילואים גם, אני לא יודע); יכולת הגעה קרקעית של הצבא הטורקי לישראל דרך סוריה; חיל אוויר משל עצמם. 

איראן יותר גרועה על הנייר. ולו רק בגלל התכנון שלהם, היכולת לבצע, הסבלנות הארורה שלהם, השנאה התהומית שלהם. 

איראן גם כרגע די dead in the water. הם לחלוטין עדיין מסוכנים לנו, אבל הם איבדו הרבה!!! יותר ממה שהם חשבו שאפשרי. 

גם טורקיה רואה את זה, ואת התמיכה של ארצות הברית בנו. אני לא רואה מצב שטורקיה מתחילה לחשוב שהם צריכים לתקוף את ישראל פיזית. 

כאיש רכש, אני בקשר עם מספר חברות מטורקיה. כמובן שכרגע אין שום קשרי מסחר בינינו, ואנחנו לא מנסים גם לעקוף עם קומבינות כמו מקומות אחרים (ולא חסר קומבינות, לצערי).

המפעלים בטורקיה רק מחכים ליום שבו האמברגו המטומטם הזה יגמר והם יוכלו לחזור לעבוד איתנו. גם הישראלים רק מחכים שהאמברגו הזה יגמר ויוכלו לשלם פחות על מה שהם רוכשים ולהשאיר את המחיר לצרכן גבוה.

Fallout 4 Reviews Have An Embargo On An Embargo | [H]ard|Forum

כל הסיפור של האמברגו הזה הוא סוג של התחנפות לבייס, ולא הרבה מעבר לזה. 

לא קיים אמברגו, לפחות לא על מוצרי מזון. כמעט כל המוצרים הזולים במרכולים של רמי לוי מגיעים מתורכיה (עם תויות מלאות בעברית כולל שם וכתובת יצרן, כך שזו לא איזו הברחה חד-פעמית, וגם עשרות מוצרים חדשים שלא היו ברשת קודם, עם תאריכי תפוגה רחוקים, כך שאלה לא מלאים ישנים). זה לא השתנה אחרי ההכרזה על חרם סחר לפני חצי שנה וגם לא עכשיו, אחרי ההכרזה של ארדואן על ניתוק מלא של כל סוגי היחסים.
ולא סביר שזה הולך דרך ארץ שלישית: מתח הרוחים בקמעונאות מזון הוא נמוך, משהו כמו 3%. העלות הנוספת של סוכן ביניים בארץ צד ג׳ שהיה צריך לקבל סחורה בכמויות, להוריד תויות מקוריות ולהוסיף תויות בעברית, פלוס העלות הנוספת של השינוע היתה יוצאת הרבה יותר גבוהה.

היה בליץ פרסומות למוצרי החשמל של Beko לפני שבוע ברדיו. הרבה מעבר למה שיבואן עושה כשהוא צריך להיפטר ממלאי ישן.
כך שכל ההכרזות האלה שקר -- תורכיבלוף.
זה כנראה נכון לגבי מכוניות -- אבל ממש לא על דברים אחרים.

• תוכן חדש...