Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 55 דקות, farkash7 כתב:

אתה לא מצליח להבין איך הם שורדים? סין.
צפון קוריאה היא הכלב תקיפה של סין. הם מאכילים אותה במה שצריך כדי לשרוד.
היא משמשת במשקל נגד לנוכחות האמריקאית באזור (עצם בגרון) ובמקרה של מלחמה בפסיפיק כלב התקיפה יקבל פקודה לעשות נזק.

לא לגבי איך הם שורדים. 

בכלליות כול המצב שם.

מצד אחד, טענות על זה שאין אף אחד ברחוב, רעב, אפילו החזירים רעבים ושחיפים, עושים תיאתרון למי שבא לבקר.

מצד שני, מעצמת האקרים, מייצרים המון נשק ובכלליות על המפה.

במקרה של מלחמה בפסיפיק זה כאילו ארהב נגד סין? אז מה סין צריכים את צ. קוריאה?

אני מצטער פארקאש, אבל אני לא חושב שאנחנו יודעים מה הולך שם ואיך הם חיים. מחוץ לצפון קוריאה יש רק פרופוגנדה מערבית כנגדם. 

אם הם כאלה גרועים, איך הם טובים בסייבר, איך הם טובים בלייצר. לי לא מסתדר בראש גם ייצור וקדמה (יחסית) וגם רעב.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Renaultrap כתב:

אני לא חושב שזו הנקודה. התייחסתי לזה שראשי ממשלה מייחסים חשיבות רבה להמלצות ראשי זרועות הבטחון וגם מקבלים מהם הערכות בטחוניות ולא מחליטים על דעת עצמם. המקרה שציטטתי הוא גם דוגמה לגישה ארוכת שנים של רתיעה מעימות והכלה. כשבצבא יש אחידות דעים של הכלה ו"לתת לרקטות להחליד" אז אין פלא שהמובן מאליו קורה בסוף.

ומי זה שקידם את כל הקצינים מהסוג הזה לפיקוד העליון? מי מתווה את המדיניות? מי מעדיף את מועמד א' על מועמד ב' כי הוא מעדיף להעביר מזומן תמורת שקט, שבסיסים יצאו להשבתה בחגים והשהרקטות יחלידו? הכי נח לקדם את מי שאתה רוצה שייעץ לך דברים שאתה רוצה לשמוע כשהאחריות עליך כי גם אתה עושה מה שאתה רוצה וגם אם משהו משתבש אתה מאשים אותו בייעוץ גרוע.

יש פה שלטון שבמשך 15 שנים ביסס את עצמו על זה שהם מבטיחים ביטחון בין סבבי לחימה קטנים ומבוקרים כאלה עם ארגון טרור מחמד שהם טיפחו ברצועה. אז מידי פעם איזה ילד בשדרות חוטף רסיס וזו טרגדיה, אבל איזה תאר לך מה היה בלי כיפת ברזל, איזה פלא טכנולוגי זה, וואלה אפשר גם לקיים שגרה עם זה, והאנשים התרגלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדהים שגם בטעון הזה התאהבו בכת. מסכן ביבי. הקצינים במטכל 15 שנה ממדרים אותו ומשקרים לו. והוא פשוט לא יודע. חושב שכולם מורתעים סביב. וכל פעם מופתע מחדש.

לפני 15 שנה רוב הקצונה הבכירה של צהל של היום היתה בדרגים זוטרים. היה למלך את כל הזמן הזה לעצב את צהל ותפיסתו כמו שהוא רק רוצה. משימה ישימה? בוודאי. בן גוריון הצליח בזה, למשל. ואני אפילו לא מדבר על זה שמנכל בכל חברה בעולם שלא היה מצליח לעצב ולייצב מחלקה מסוימת במשך ככ הרבה זמן, היה מוטס הביתה על טיל ולא מוצא עבודה בתחומו יותר בחיים. והנה, ביבי לא הצליח גם בזה. מי אשם? אה כן. זה כנראה גם ב-dlc.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

נתניהו גם בזמן ההסכם וגם לאחר ההסכם לא עשה שום דבר ולא הגה שום אסטרטגיה

למה אתה ככה? הוא עשה לתקופה מסוימת יופי של קולות בקול הבריטון הסמכותי שלו של "תחזיקו אותנו או שנתקוף שם". 

לפני שעתיים, David32 כתב:

אבל מה שהוכח לי זה שסנקציות זה לא משהו שעובד על מדינות גדולות

שים לב שהמכנה המשותף לכל אותן מדינות הוא שלטון דיקטטורי, לצד זה יש מדינה אחת חזקה מאוד שחומקת מביקורת על פירוק הסנקציות - סין. זו לדוגמה המדינה שרוכשת מאיראן את כל הנפט. 

פורסם

התקופה הזו היא ההוכחה לכך שלא משנה בכלל מה הביצועים בפועל, יש אנשים השופטים עפ"י רגשות מניפולציות ו-fomo בלבד.

תחשבו על זה ברצינות ותגלו שליטרלי אין תרחיש במסגרתו הביביסטים ישוכנעו שהמלך עירום, וזו הן הגאונות שלו והן הטרלול הקולקטיבי.

זה מרתק בפן האנתרופולוגי אבל בפן הביצועי די מפחיד כי ישראל באמת ותמים צריכה מנהיגות כרגע, ובמקום זה מונהגת עי חבורה של דגנרטים בשליטה חלקית של מגלומן נרקיסיסט חסר עכבות.

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

לא לגבי איך הם שורדים. 

בכלליות כול המצב שם.

מצד אחד, טענות על זה שאין אף אחד ברחוב, רעב, אפילו החזירים רעבים ושחיפים, עושים תיאתרון למי שבא לבקר.

מצד שני, מעצמת האקרים, מייצרים המון נשק ובכלליות על המפה.

במקרה של מלחמה בפסיפיק זה כאילו ארהב נגד סין? אז מה סין צריכים את צ. קוריאה?

אני מצטער פארקאש, אבל אני לא חושב שאנחנו יודעים מה הולך שם ואיך הם חיים. מחוץ לצפון קוריאה יש רק פרופוגנדה מערבית כנגדם. 

אם הם כאלה גרועים, איך הם טובים בסייבר, איך הם טובים בלייצר. לי לא מסתדר בראש גם ייצור וקדמה (יחסית) וגם רעב.

אז תקרא יותר מקורות בלתי תלויים  למשל כאן, למרות שזה מקור מערבי. אבל עדיין טוב יותר מהמקורות המקומיים שלנו. (לצערי) 

https://www.cfr.org/backgrounder/china-north-korea-relationship

לפני 6 שעות, Renaultrap כתב:

חשבתי שכבר ראיתי פה הכל

שכתוב של ההיסטוריה. כשאירופה וארה"ב רצו לעסקה מופקרת שהכשירה את תכנית הגרעין של איראן במקום לפרק אותה (איום צבאי אמין של ארה"ב?) ישראל עמדה על כך שהסכם רצוי אבל בתנאים אחרים. ישראל יצאה נגד הסכם שלא יבלום את הפצת הטרור האיראני ברחבי המזרח התיכון, אבל אובמה ומוגריני לא התעניינו  בזה. על הכטב"מים, הטילים המדוייקים יותר ומדוייקים פחות וכוח האדם שמקיף אותנו אתה יכול לשלוח תודה לאובמה שאחראי להפקרות של ההסכם הזה, כולל הסרת הסנקציות.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4643990,00.html

על הצבא הקטן, הממזרי והחכם שלנו אין צורך להוסיף. לא קווים אדומים ולא בטיח. אתה יודע מה? אולי קווים אדומים ברוח אובמה והקווין שלו בעניין אסד והשימוש בנשק כימי.

https://www.ynet.co.il/news/article/h1buogvl9

היה פה גם איזה איזכור לפלישה האמריקאית לעיראק. לא בזמן כהונתו של ביבי, אבל זו היתה רוח ההמלצות הישראליות לארה"ב.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3444375,00.html

מי אמר למי?

"אם אתה רוצה לחסל את סינוואר - אתה צריך לשכנע אותי שזה מוצדק כדי שאני אתמודד אחר כך מול החיילים וההורים השכולים"

כתבה ב ynet מהווה מקור מהימן עובדתי מתועד וממוסמך? 
קשה לי עם זה. אבל זה אני. 

איך אני יכול לדעת אם אובמה באמת לא התעניין? או מה ההמלצות שלנו שוות לאמריקאים?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

איך ביבי וכלבי הליכוד אומרים? האויבים שלנו מריחים חולשה? אז עכשיו אפילו ארדואן מאיים בסוג של השתתפות. לא יאמן שעוד בשנת 1996 חשבתי שהאיש הוא איש מסוכן לקיום של מדינת ישראל. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

איך הם טובים בסייבר? יש שם 26 מיליון אנשים. סטטיסטית מספר האנשים שם שמתאימים לסייבר צריך להיות פי 2 וחצי מישראל לכל הפחות.
מבחינת איתור הם כנראה יודעים טוב מאוד מי חכם ומי טיפש, ככה זה כשהשלטון שולט בכל דבר, כולל החינוך. לא רק זה, מי שבעל כישורים שם עומד בפני 3 ברירות:
1. להראות שהוא חכם ולעבוד בשביל השלטון.
2. לשחק אותה טיפש ולעבוד במכרה פחם.
3. לנסות לברוח ובסבירות גבוהה למות.
הם השקיעו ומשקיעים כסף בחינוך. הם שלחו אנשים ללמוד בחו"ל במוסדות נחשבים תחת זהויות בדויות כדי לחזור עם ידע נדרש. מכאן זה לשמר את הידע ולפתח אותו.
מי ישמע צריך מעבדה להאצת אטומים כדי לבנות זרוע סייבר? "האנלייזר" פרץ לפנטגון ולשלל גופים אחרים בגיל 21 מהבית של ההורים בהוד השרון, ואני לא יודע אם הייתה לו אפילו תעודת בגרות.

טובים בלייצר? אין לי מושג. לייצר טילים שעפים גבוה הם יודעים, לגבי טילים שמגיעים ליעדם זה למזלנו עוד לא נבדק.
בוא נגיד את זה ככה, הם עשו דברים מדהימים עם אפס משאבים והשמועות מדברות על שלל טקטיקות שבאמצעותן הם הגיעו להישגים הללו, כמו שימוש במדענים אוקראינים תמורת בצע כסף או אם כסף לא עוזר תמיד אפשר לחטוף לך את המשפחה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

הם השקיעו ומשקיעים כסף בחינוך. הם שלחו אנשים ללמוד בחו"ל במוסדות נחשבים תחת זהויות בדויות כדי לחזור עם ידע נדרש. מכאן זה לשמר את הידע ולפתח אותו.

זה.

כמו סין ותעשיית הייצור, הכל אצלהם גנוב/משוכפל. יצרן הולנדי מייצר מוצר אצלהם כי הם זולים והסיני מחקה ומוכר אחריו.

במדינות כל כך גדולות לא בעיה למצוא את אלה שיכולים להביא לך את מה שאתה צריך. במיוחד אם אתה מאיים עליהם שתשחט את המשפחה שלהם אם יסרבו.

פורסם (נערך)

מספיק לראות את צילומי הלילה מלווינים - קוריאה הדרומית מוארת, סין מוארת וביניהן חור שחור.

אגב, מאין שאדם וחווה היו קומוניסטים?

הלכו ערומים, אכלו תפוחים וחשבו שהם בגן עדו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, farkash7 כתב:

מי ישמע צריך מעבדה להאצת אטומים כדי לבנות זרוע סייבר? "האנלייזר" פרץ לפנטגון ולשלל גופים אחרים בגיל 21 מהבית של ההורים בהוד השרון, ואני לא יודע אם הייתה לו אפילו תעודת בגרות.

אפרופו אוהד טננבאום, האיש היגר לסין בשנת 2014 ואני נוטה להאמין שהאיש בהחלט מסוגל לעבוד עבור הממשל הסיני.

בתכלס, גם ישראל עוד שהייתה מדינת התפוזים הקימה כאן כור גרעיני, מפעל טילים ועוד. לדברים האלו לפעמים מספיק מדען אחד או שניים מאוד מוכשרים וכל השאר זה עניין של כסף ורצון. ראבק, חמאס בנה לנו מול העיניים את בסיס הטרור המוגן ביותר בעולם ומעל ל-10,000 רקטות שהגיעו כמעט לכל חור בישראל. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

מספיק לראות את צילומי הלילה מלווינים - קוריאה הדרומית מוארת, סין מוארת וביניהן חור שחור.

נו הנה, תסבירו את זה.

גונבים ידע, כול אחד יכול סייבר, ומה לא.

חברה יצרנית לא יכולה להיות כמו שספריאל מתאר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הוספתי קישור לצילום הלווין המפורסם. יותר נכון, אחד מיני רבים.

בלוג שכתב תייר שסייר בקוריאה הצפונית וחצי הזמן היה עצמאי ללא מדריך. אמנם מ-2008, אבל התיאור של החושך בכל מקום מתאים לצילוםץ

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

כל החלטה שהוא קיבל מתבררת כגרועה וכזו שהובילה את ישראל לאבדון

אתם פשוט לא מבינים מה המשימה של ביבי.

המשימה הראשית, מטרת חייו, היא להיות בשלטון. כל השאר בעדיפות משנית. בטחון לישראל זה סבבה ורצוי, אבל לא במחיר הכיסא. כלכלה זה טוב, אבל קודם כל קואליציה ובחירות.

אם שופטים אותו לאור זה, רואים שהבן אדם אסטרטג מדהים, עם ראייה לטווח רחוק, יכולת הנעת אנשים ותהליכים וכל מה שצריך. חבילת הכישורים המושלמת.

אם רק היה רותם את הכישורים האלו, כשטובת המדינה בראש סדר העדיפויות שלו, המדינה היתה במקום אחר לגמרי.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

ומי זה שקידם את כל הקצינים מהסוג הזה לפיקוד העליון? מי מתווה את המדיניות? מי מעדיף את מועמד א' על מועמד ב' כי הוא מעדיף להעביר מזומן תמורת שקט, שבסיסים יצאו להשבתה בחגים והשהרקטות יחלידו? הכי נח לקדם את מי שאתה רוצה שייעץ לך דברים שאתה רוצה לשמוע כשהאחריות עליך כי גם אתה עושה מה שאתה רוצה וגם אם משהו משתבש אתה מאשים אותו בייעוץ גרוע.

יש פה שלטון שבמשך 15 שנים ביסס את עצמו על זה שהם מבטיחים ביטחון בין סבבי לחימה קטנים ומבוקרים כאלה עם ארגון טרור מחמד שהם טיפחו ברצועה. אז מידי פעם איזה ילד בשדרות חוטף רסיס וזו טרגדיה, אבל איזה תאר לך מה היה בלי כיפת ברזל, איזה פלא טכנולוגי זה, וואלה אפשר גם לקיים שגרה עם זה, והאנשים התרגלו.

למיטב הבנתי הרמטכ”ל ושר הבטחון אחראים על המינויים במטכ”ל. את המשרות האלה מילאו בעשור וחצי האחרונים כל ראשי האופוזיציה. לבוא אחרי כל זה ולהאשים את נתניהו זה מובן פוליטית אבל לא רציני. הצבא שלנו מונהג מזמן על ידי אנשים שמתוכנתים להסדרות והכלות ולא לניצחון מכריע בשדה הקרב. עוד מהימים בהם לקחו אורחים רמי דרג לביקור במשטרת שדרות כדי להראות להם את אוסף הקסאמים שנורים מעזה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...