Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, CarloAbarth כתב:

image.png

מה זה ה-IDE הזה שלא מזהה פייתון, ולמה הדוגמא לשימוש נמצאת בתוך גוף הפונקציה ולא commented out או בפונקציית main? שמחתי לעזור ב-code review 😅

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 שעות, ezuf כתב:

השתיקו את זה כמה שאפשר אבל בכל זאת היה בכל הרשתות (פחות בערוצים המקובלים)

חשבתי שכבר ראיתי פה הכל

לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

אתה מצחיק. זה בדיוק מה שהוא עשה, במשך 15 שנה צעק "איראן איראן איראן" ולא עשה כלום.
סימן כל מני קווים אדומים מדומיינים ולא עשה שום דבר.
בינתיים האיראנים בנו מסביבנו 4 בסיסים קדמיים, עזה, לבנון, תימן, סוריה/עיראק, גם לגבי זה הוא לא עשה שום דבר, ישב בשקט ודאג שישפצו לו את הבתים ולמשלוחי שמפניה.
כשהחיזבאללה נכנס למלחמה עקובה מדם בסוריה, במקום לנצל את ההזדמנות ולצאת למתקפת פתע על לבנון מה הוא עשה? כלום ושום דבר.
כשהצבא סימן את הטילים המדוייקים כקו אדום והם המשיכו להגיע/לייצר מה הוא עשה? כלום ושום דבר.
כשחמאס היה קטן מה הוא עשה? כלום, רק דאג לו לכסף.
כדי להתמודד עם יריב כמו איראן צריך אסטרטגיה, צריך לקבל החלטות, לא משהו שהוא מסוגל לעשות. הוא יודע רק לשלוף מהמותן ברגע האחרון בלי לחשוב על ההשלכות, זה מה שהוא עשה במשך 15 שנה בכל החלטה שהוא קיבל עם הגב אל הקיר.

זה ביבי. מדבר גבוה גבוה על איזו מטרה בגלקסיה אחרת ולא דואג לנקות את החצר האחורית אפילו. קצת בריטון באנגלית וכל עדר העבדים מאו*ן וגו*ר: "אהההההה, איזה אנגלית איזה מנהיג התגעגענו כל כך תן לנו עוד אהההההה".
חברי כת פתטים, שילכו לפסיכולוגית לטיפול.

שכתוב של ההיסטוריה. כשאירופה וארה"ב רצו לעסקה מופקרת שהכשירה את תכנית הגרעין של איראן במקום לפרק אותה (איום צבאי אמין של ארה"ב?) ישראל עמדה על כך שהסכם רצוי אבל בתנאים אחרים. ישראל יצאה נגד הסכם שלא יבלום את הפצת הטרור האיראני ברחבי המזרח התיכון, אבל אובמה ומוגריני לא התעניינו  בזה. על הכטב"מים, הטילים המדוייקים יותר ומדוייקים פחות וכוח האדם שמקיף אותנו אתה יכול לשלוח תודה לאובמה שאחראי להפקרות של ההסכם הזה, כולל הסרת הסנקציות.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4643990,00.html

על הצבא הקטן, הממזרי והחכם שלנו אין צורך להוסיף. לא קווים אדומים ולא בטיח. אתה יודע מה? אולי קווים אדומים ברוח אובמה והקווין שלו בעניין אסד והשימוש בנשק כימי.

https://www.ynet.co.il/news/article/h1buogvl9

היה פה גם איזה איזכור לפלישה האמריקאית לעיראק. לא בזמן כהונתו של ביבי, אבל זו היתה רוח ההמלצות הישראליות לארה"ב.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3444375,00.html

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

יש אסטרטגיה, האסטרטגיה היא הכלה.

ככה הוא עושה עם כל דבר. חסימות כבישים, התפרעויות אלימות בהפגנות, פשיעה בדרום, רקטות/ כטבמים/ טילי שיוט על אזרחים ועוד.

לא ברור איך הוא אישר את התקיפה בחודידה או את החיסול של האיראני בסוריה.

וזה לא רק הוא, כל המערכת מטומטמת. מה זה "לא ציפינו לכזאת אכזריות"?! מה קורה פה 9 חודשים? גשם? 5000 רקטות וכטב"מים זו לא מספיק אכזריות? זה המחיר של הכלה, והמחיר רק עולה כמו שראינו בעוטף עזה בשנה שעברה. 

מי אמר למי?

"אם אתה רוצה לחסל את סינוואר - אתה צריך לשכנע אותי שזה מוצדק כדי שאני אתמודד אחר כך מול החיילים וההורים השכולים"

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, Renaultrap כתב:

שכתוב של ההיסטוריה. כשאירופה וארה"ב רצו לעסקה מופקרת שהכשירה את תכנית הגרעין של איראן במקום לפרק אותה (איום צבאי אמין של ארה"ב?) ישראל עמדה על כך שהסכם רצוי אבל בתנאים אחרים. ישראל יצאה נגד הסכם שלא יבלום את הפצת הטרור האיראני ברחבי המזרח התיכון, אבל אובמה ומוגריני לא התעניינו  בזה. על הכטב"מים, הטילים המדוייקים יותר ומדוייקים פחות וכוח האדם שמקיף אותנו אתה יכול לשלוח תודה לאובמה שאחראי להפקרות של ההסכם הזה, כולל הסרת הסנקציות.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4643990,00.html

על הצבא הקטן, הממזרי והחכם שלנו אין צורך להוסיף. לא קווים אדומים ולא בטיח. אתה יודע מה? אולי קווים אדומים ברוח אובמה והקווין שלו בעניין אסד והשימוש בנשק כימי.

https://www.ynet.co.il/news/article/h1buogvl9

היה פה גם איזה איזכור לפלישה האמריקאית לעיראק. לא בזמן כהונתו של ביבי, אבל זו היתה רוח ההמלצות הישראליות לארה"ב.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3444375,00.html

ההסכם היה לא טוב. אם הוא עדיין היה בתוקף לאיראן היה יותר כסף, אבל היא הייתה רחוקה שנה מפצצה.
היום יש לה פחות כסף והיא רחוקה שבועיים מפצצה.
אז ביבי גאון או טיפש? כמו שאמרתי, מקבל החלטות עם הגב לקיר ובלי חשיבה מעבר לדקה קדימה בזמן. הייתה אופציה לבטל את ההסכם ולהגיד "אני ביבי הגבר ביטלתי את ההסכם" לקבל עוד "כפיים למלך", אבל מה עושים אחרי זה? לא מעניין. האיראנים ירוצו לפצצה? "לא נורא, נתמודד כשהם יפוצצו אחת".

אתה מביא לי כתבה אחת שאומרת שלא המליצו לחסל את סינוואר, מה עם דיונים אחרים שהמליצו לחסל את כל צמרת חמאס? היו כאלה, זה הודלף אחרי 7 לאוקטובר. אין לנו מושג כמה דיונים כאלה היו, אנחנו רק יודעים שראש השב"כ הקודם דחף לכך חזק, שהיו גם הזדמנויות ומי הכשיל את זה?
מי נתן לחיזבאללה להתחמש? מי מתווה מדיניות אסטרטגית? מי פוקד על הצבא? סבתא שלי?
אם ראש הממשלה צריך כל הזמן שיגידו לו מה לעשות, שימליצו לו, שיתפסו לו במעיל ינערו אותו ויגידו לו "אח שלי תתעורר, תראה הם עוד מעט מפוצצים עלינו טילים" למה אני צריך אותו? 

נכון שרון ומערכת הבטחון סברו כך, שהפלישה לעיראק שגויה.
נכון לא בזמן כהונתו של נתניהו, נתניהו היה אדם פרטי, אבל עדיין עסק בשליחות חבלה גם בהיותו אדם פרטי והגיע לנאום בקונגרס לבקשת הרפובליקאים גם אם זה נוגד לחלוטין את העמדה הישראלית הרשמית (אולי בגלל זה הביאו אותו ולא גורם רשמי...). מלאך חבלה כבר אמרנו?

בנאדם אתה פתטי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

הוא ממחיש את הפסיכוזה של הימין בישראל, מצד אחד נעשה מה שבא לנו, מצד שני מתבכיינים שאחרים לא עושים מה שהם רוצים. כמו שביבי דחה התמודדות עם כל איום אפשרי, גם הם דוחים, מה לעשות, מותר להם. אם ביבי היה אולמרט, אולי היה מפציץ לפני עשור באיראן.

453002132_10231729223842487_4315167913906587550_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 4
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 41 דקות, Renaultrap כתב:

ביבי

בהמשך למה שפרקש ענה, פה יש שעתיים וחצי:

אבל איזו אנגלית! ( @יבגניפ)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, Renaultrap כתב:

מי אמר למי?

"אם אתה רוצה לחסל את סינוואר - אתה צריך לשכנע אותי שזה מוצדק כדי שאני אתמודד אחר כך מול החיילים וההורים השכולים"

מי היה ראש הממשלה כשמינו אותו? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל איזו אנגלית!

צריך להזהיר אנשים לפני שהם פותחים פורנו בOpen Space!

• מצחיק 1

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

מי היה ראש הממשלה כשמינו אותו? 

זה לא משנה. מה שמשנה זה מי היה ראש הממשלה שהסכים לזה.

היו לו 4 ברירות:
1. לכפות את דעתו ולהסביר שהוא לא מחליט אלא מבצע.
2. לקבל את דעת הרמטכל (מה שעשה בפועל).
3. לפטר את הרמטכ"ל ואם צריך בשביל זה להחליף שר ביטחון אז להחליף (תנאי מקדים: ביצים בבעלותך).
4. להתפטר וךלפמנות את המקום למי שכן יכול להתמודד עם דברים קצת יותר מורכבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

"ראש הממשלה, לא אנחנו ניהלנו את המלחמה, אתה ניהלת אותה. לא אנחנו ניהלנו את החטיבות, האוגדות, הסיוע האווירי, את גיוס המילואים או אי גיוס המילואים. אתה היית צריך לבדוק את מוכנות הצבא, את הפעלת הצבא, את הגנת העורף. ודבר זה היינו בטוחים שעשית. אני השתתפתי בהרבה פעולות צבאיות מעבר לקווי האויב וגם פיקדתי על כמה מבצעים, ונטלתי חלק בכמה וכמה קרבות.

"גלגול כזה של אחריות עוד לא ראיתי מימי. אחריות זה לא לדבר אחריות. אחריות זה לשאת באחריות. כשהכישלון במלחמה הוא כל כל רחב, כל כך יסודי, כשחלקים של הארץ נתונים יום יום באש טילים, הצעד ההכרחי המתבקש הוא החלפתו של ראש הממשלה שכשל"

ב. נתניהו.

• אהבתי 6

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

"ראש הממשלה, לא אנחנו ניהלנו את המלחמה, אתה ניהלת אותה. לא אנחנו ניהלנו את החטיבות, האוגדות, הסיוע האווירי, את גיוס המילואים או אי גיוס המילואים. אתה היית צריך לבדוק את מוכנות הצבא, את הפעלת הצבא, את הגנת העורף. ודבר זה היינו בטוחים שעשית. אני השתתפתי בהרבה פעולות צבאיות מעבר לקווי האויב וגם פיקדתי על כמה מבצעים, ונטלתי חלק בכמה וכמה קרבות.

"גלגול כזה של אחריות עוד לא ראיתי מימי. אחריות זה לא לדבר אחריות. אחריות זה לשאת באחריות. כשהכישלון במלחמה הוא כל כל רחב, כל כך יסודי, כשחלקים של הארץ נתונים יום יום באש טילים, הצעד ההכרחי המתבקש הוא החלפתו של ראש הממשלה שכשל"

מי אמר את זה?

אני מסכים בגדול עם רוב הדברים אבל מעניין מי הדובר ובאיזה הקשר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

סנטה קלאוס.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4928875,00.html

ערכתי את הודעה והוספתי את שמו של הדובר.

יש עוד פנינים...
"נתניהו הסביר לחברי הוועדה מהי האחריות של ראש ממשלה ושר ביטחון."
"אני חושב שתפקידו של שר הביטחון הוא משני. אני חושב שתפקידה של מערכת הביטחון הוא משני. לפי דעתי, האחריות על ביטחון מדינת ישראל היא של הקברניט המופקד, ראש הממשלה. כמובן גם שר הביטחון, יש לו תפקידים חשובים. אבל ההנחיה של המדיניות, אתה נבחר לראש ממשלה על מנת לדאוג לביטחון של המדינה, ואתה צריך להיות אקטיבי גם בהנחיית הקונצפציות בין המלחמות וגם תוך כדי המלחמות".
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3447489,00.html

• אהבתי 2

פורסם
לפני 7 דקות, Supertigre כתב:

זחוח

אתה מתכוון לסופר הצללים של שרנסקי וביבי? 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 33 דקות, farkash7 כתב:

סנטה קלאוס.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4928875,00.html

ערכתי את הודעה והוספתי את שמו של הדובר.

יש עוד פנינים...
"נתניהו הסביר לחברי הוועדה מהי האחריות של ראש ממשלה ושר ביטחון."
"אני חושב שתפקידו של שר הביטחון הוא משני. אני חושב שתפקידה של מערכת הביטחון הוא משני. לפי דעתי, האחריות על ביטחון מדינת ישראל היא של הקברניט המופקד, ראש הממשלה. כמובן גם שר הביטחון, יש לו תפקידים חשובים. אבל ההנחיה של המדיניות, אתה נבחר לראש ממשלה על מנת לדאוג לביטחון של המדינה, ואתה צריך להיות אקטיבי גם בהנחיית הקונצפציות בין המלחמות וגם תוך כדי המלחמות".
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3447489,00.html

הבעיה שכולם חושבים שהקברניט זה ביבי. 

הקברניט זאת שרה וכל ההפגנות והדיבורים נגד ביבי לא שווים כלום כי הוא לא הכתובת.

צריך להסיט את הביקורת לשרה.

• תוכן חדש...