Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

ישראלי נרצח, אבל הכי חשוב שבנות לא יתעכבו בדרך לאימון פילאטיס

ומה אתה חושב שעושים האנשים בעכו, נהריה, קריות וכו'? לא הולכים לעבודה? לא יוצאים? לא מבלים?

לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

לכן אנחנו לא צריכים לעצור עד שאנחנו מפרקים אותו לגמרי. אנחנו בדרך לשם. כל מלחמות היהודים פה הן התאבדותיות. הם לא יקבלו מדינה ולא בטיח אם היהודים יעמדו על שלהם ולא יאכלו אחד את השני.

נתחיל בזה שאנחנו לא צריכים להחליש את הצבא שלנו, להוציא בסיסים להדממות בחגים, להפקיר את הגבולות ולתת לאויב לעשות אימונים על הגדר, ובטל שלא להתעלם האזהרות. 

היהודים עשו טעות ובחרו בשלטון שהחליש את הצבא ובמקביל פילג את העם כך שיהיה לו קל יותר לשלוט. הגיע הזמן לתקן את הטעות הזו, זה הרבה יותר חשוב מאשר אם תהיה לערבים עוד מדינה או לא. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

מתישהו אמרתי שביבי לא אשם? אתה יכול לחזור כמה מאות עמודים אחורה, הוא האשם העיקרי פה, אין איך לסובב את זה.

הבעיה שלי שאין מישהו אחר להצביע ואפשר להיות רגועים.

לא, זה לא אומר שאני אצביע ביבי או בן גביר. אבל אם אצביע גנץ, לפיד, אייזנקוט, בנט או ליברמן - אקבל את אותו החרא.

מבאס לראות בשידור ישיר איך האדם שמזהה שעובדים עליו, לא מזהה את הספין.

אתה לא תקבל ״את אותו החרא״, אף אחד מהאנשים האלו אינו זהה לביבי. אתה אולי לא תקבל מושיע, ובטח שלא תקבל את הקרם-דה-לה-קרם של הקהילה הישראלית - אבל לא את אותו החרא.

הספין הזה, כאילו כולם אותו הדבר - הוא סוג של תמונת מראה ל״אין עוד מלבדו״. אם כולם אותו החרא, stick to the shit that you know. 

שים לב שגם שמבחינת הפתרון אתה מציע בגדול בדיוק את אותו הדבר, sticking to the shit that you know, כי כל פתרון אחר ״יהיה גרוע יותר״. ניסית להתיישר לימין, אבל זה רק ימין מלא ולא מלא-מלא ולכן זה לא עובד, אז מה הפתרון? עוד מאותו הדבר. כמו הקומוניזם שעדיין לא עבד כי לא נוסה קומוניזם אמיתי.

הבוחר הישראלי מזכיר לי את המשפט המפורסם של בנימין נתניהו: Insanity is voting for the same person over and over and expecting a different results. הוא אמר את זה קצת אחרי שהמציא את תורת היחסות וזכה במבחן האייקיו מקום 3 בעולם.

• אהבתי 2
  • מצחיק 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, avi 1234 כתב:

ככה האמנו להם כל השנים

הוכח שהם לא יודעים מה שהם עושים

יש אחד שמחליט. כל השאר רק מברברים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

יש אחת שמחליטה. כל השאר רק מברברים.

תיקנתי לך.. תודה לי אחר כך..

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אבל אם אצביע גנץ, לפיד, אייזנקוט, בנט או ליברמן - אקבל את אותו החרא.

לצערי אני די מסכים איתך.

כנראה תקבל פחות שחיתות מהמקפצה. יותר פרגמטיות. פחות משיחיות והזיות של מתנחלים ופחות כסף שנשפך על החרדים. ואל תבין אותי לא נכון, זה יהיה שיפור אדיר לעומת ממשלת האסון הנוכחית. אבל אסטרטגית לטווח הארוך אני לא רואה בשורה חדשה אצל גנץ או לפיד או ליברמן.

בטח כשלפיד מנסה לאגף את נתניהו מימין.

זה עוד מאותו הדבר:

IMG_9317.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

וזכה במבחן האייקיו מקום 3 בעולם.

תמיד מעניין אותי לשאול את הביביסטים מי הראשון והשני ברשימה. 

פורסם

רק אני או שאתם טיפה חיים באילוז׳? זו תחילת סוף של מדינת ישראל, אולי של יהודים בכלל. כל העולם הולך ליפול לאיסלם בין אם מהפחד או פשוט על ידי כניעה שקטה תחת כמות של ערבים. אף אחד לא יבוא לעזור לישראל כולל ארהב שבעצמה עמוק בחרא. אני כותב את זה בפחד מלא , לא חרדה, פשוט חשש לעתיד של הילדים שלי. לא יודע מי זה ביבי או שמיבי או  שיט אחר , לא חשבת לרגע שאין לנו פשוט שום יכולת להתמודד עם אירן, תימנים, עירקים, סורים, חיזבאלה? והם מצדם מוכנים וחצי לבוא בידיים ריקות ולמחוק את ישראל ? תוך 20 שנה ישראל לא תהיה קיימת כי לא נראה שיהיה פה איזה שינוי של התקפה? להוריד איזו ספינה ואיזה פוץ מחמאס ולהגיד שהנה ניצחנו , זה מעליב וזה מאכזב ועוד שבוע ועוד שבוע ערבים מעלים הילוך ללא פחד ואומרים את זה בפנים ללא שום פחד. זה לא אומר  משהו לגבי קץ של ישראל? ולא חושב שיתנו לנו את הפרבילגיה להיות פליטים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לגבי האג, מי בכלל קבע שגבולות ישראל הן 67? 

לפני 4 דקות, 98civic כתב:

כל העולם הולך ליפול לאיסלם בין אם מהפחד או פשוט על ידי כניעה שקטה תחת כמות של ערבים.

יש מיליארד סינים ועוד מיליארד הודים (השאר מעל המיליארד מוסלמים בהודו) קצת הרבה יותר מכל המוסלמים בעולם. אתה צריך להפסיק לראות ערוץ 14 או לקרוא כל מיני גיא בכור למיניהם. אתה חושב שאירופה באמת תיכנע לאיסלם? אתה לא רואה בעצמך את השינוי באירופה? אלו תהליכים של שנים אבל בית הזונות שטורקיה וקטאר פתחו באירופה וארה"ב ייעצר בסוף. 

מדינת ישראל תשרוד בתנאי שלא יהיו כאן ביביסטים יותר. בוחרים מהסוג הביביסטי אולי לא יעלמו, אבל חינוך מחדש של שנים רבות ימנע את התופעה הזו שהובילה את ישראל לתחתית בה היא נמצאת. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

אם הבנתי אותך נכון אתה טוען שלייבים לבחור צד מנצח ואסור להיות נגד מלחמה באופן כללי?

בתור חבר כנסת, כן, צריכה להיות לך דעה על המצב.

בתור אזרח תחשוב מה שבא לך.

אם זו כוונתך אז בהחלט אפשר להיות הדעה שחמאס עשה מעשה שלא ייעשה שצריך למנוע כל אפשרות שיישנה ועדיין להיות נגד מלחמה כוללת. אפשר חיסולים ממוקדים, מלחמה בתשתי הכלכלית ועוד כל מיני שיטות.

המלחמה פה היא אירוע מתגלגל שלא ברור מה הסוף שלו ומתי יגיע.

היא כוללת כי אין דרך אחרת, ולא כי ישראל בחרה לתקוף את כפרי לבנון השלווים.

אישית אני נגד מלחמות איפה שאפשר למנוע אותן אבל לא בעזה ולא בצפון אפשר למנוע אותן ואלה מלחמות אין ברירה שחבל שאנינו לא מנהלים ביותר החלטיות.

מצד אחד אני גם רוצה לראות יותר הפעלת כוח בעיקר בצפון.

מצד שני, יהיה לך גבול עם מדינה שגרים בה כמה מיליונים שאין להם מה להפסיד כי גם ככה הכל הרוס.

האם אלה השכנים שאנחנו רוצים?או טיפול נקודתי ולהשאיר שם מדינה מתפקדת.

זו שאלה שאין לי מושג מה התשובה אליה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, 98civic כתב:

זו תחילת סוף של מדינת ישראל, אולי של יהודים בכלל

אנחנו קיימים כעם הרבה יותר זמן מהמוסלמים וקבוצות יותר מתוחכמות ומתקדמות ניסו להשמיד אותנו ולא הצליחו. אירופה לא תתאסלם. אין שם מספיק מוסלמים. אולי כמה ערי בירה גלובליסטיות יתאסלמו לתקופה קצרה עד שהכלכלה תקרוס כי רוב הציבור הלא מוסלמי ינטוש אותן ויחזור לעיירות ולכפרים, והתרבות המקומית תעבור תהליך של החייאה. הציבור במדינה שמובילה את תהליך האיסלמיזציה העולמי כבר מזמן מאס באיסלאם והשלטון שם עומד על כרעי תרנגולת. מדינות מוסלמיות מסוימות כבר הבינו שכדי להתפתח צריך להתאים את הדת למציאות ולא לחיות כמו בתקופת הנביא שלהם.

היחידים שיכולים להשמיד את המדינה שלנו זה היהודים שחיים בה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, Potato כתב:

מצד אחד אני גם רוצה לראות יותר הפעלת כוח בעיקר בצפון.

מצד שני, יהיה לך גבול עם מדינה שגרים בה כמה מיליונים שאין להם מה להפסיד כי גם ככה הכל הרוס.

האם אלה השכנים שאנחנו רוצים?או טיפול נקודתי ולהשאיר שם מדינה מתפקדת.

זו שאלה שאין לי מושג מה התשובה אליה

אם היתה תשובה אחת נכונה מזמן היה גם פיתרון.

כולנו מהמרים ואם ההימור נכון או לא נדע רק בדיעבד.

אישית לא עושה לי טוב ולא משמח אותי לראות או לשמוע על נשים, זקנים וילדים נהרגים (אפילו עושה לי רע) אבל עושה לי הרבה יותר רע כשאזרחים ותושהים שלי נפגעים.

היחתי מאוד שמח אם היה אפשר להבטיח את שלומם בלי שייפגעו ילדים בצד הדני אבל לא רואה איך ניתן לעשות את זה.

לא משנה איך נסובב את זה, בסופו של יום מלחמה זה חרא.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

אישית לא עושה לי טוב ולא משמח אותי לראות או לשמוע על נשים, זקנים וילדים נהרגים (אפילו עושה לי רע) אבל עושה לי הרבה יותר רע כשאזרחים ותושהים שלי נפגעים.

היחתי מאוד שמח אם היה אפשר להבטיח את שלומם בלי שייפגעו ילדים בצד הדני אבל לא רואה איך ניתן לעשות את זה.

לא משנה איך נסובב את זה, בסופו של יום מלחמה זה חרא.

יש מעט מאוד אנשים אם בכלל שכל הנזק המשני של המלחמה משמח אותם.

אבל אם את המחיר צריכים לשלם הילדים שלי או שלהם, אז שיהיו שלהם.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 14 שעות, יובל .מ. כתב:

לא, זה לא אומר שאני אצביע ביבי או בן גביר. אבל אם אצביע גנץ, לפיד, אייזנקוט, בנט או ליברמן - אקבל את אותו החרא.

אתה לא תקבל את אותו החרא וראינו את זה בשנה אחת שהוא לא היה הראש.

אולי זה לא יהיה מושלם, יהיו עדיין בעיות אבל בהחלט לא הביזיון שקורה עכשיו. הימין על מלא מלא הביא את הפלסטינים הכי קרוב מאי פעם למדינה, הגרעין האיראני כפסע ממימוש, ההרתעה שלנו נמחקה לחלוטין, הממשלה לא לוקחת אחריות למעשים שלה - ההוא לא ידע, לא משכו לו במעיל והפריעו לו להיות הראשון שזיהה, בג"ץ אשם, ממשלת השינוי אשמה, בן גוריון אשם ואולי בכלל זה אברהם אבינו אשם. אף אחד לא לוקח אחריות על הביזיון, אנשים עוד רגע שנה כפליטים מחוץ לבתים אבל הראש, כן, הראש, מה שמעניין אותו זה לטוס פעם ראשונה במטוס ולנפנף בידיים בעת הירידה מהמטוס כאחרון הדיקטטורים.

האיש שהפך את השיסוי לאומנות שאני לא חושב שאי פעם מישהו יגיע לרמה הזאת.

אז לא, זה לא מאותו חרא. זה לא יהיה מושלם, זה לא יגרום למדינת ישראל להיות מעצמת על ואני לא בטוח שאפילו יפתרו את רוב בעיות האזור. אני כן בטוח שמשהו ישתנה לטובת כלל העם ( זה שכרגע לא סופרים אותו כי הוא לא חרדי והוא לא גר ביו"ש). יתחילו לשקם את החינוך ( אתה בכלל מודע למה שקורה בתיכונים), יתחילו לשקם את הבריאות ( שמרוב צמצום המערכת לא מתפקדת), יעבירו כספים לא רק למגזרים שעל הברז , והכי חשוב - יפסיקו לעשות רק מה שמשפחת המלוכה רוצה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3
פורסם

אז, כן, ביבי.

קראתם על כנף ציון לאחרונה? 

זה כאילו אלגוריה מומצאת על כל מה שדפוק בו ואיך שהוא מתנהל.

פרויקט מגלומני, שעלה לנו כ-700 מיליון שח. מיותר לחלוטין. אין בו שום צורך חוץ מהרצון של המלך להראות שהוא מלך. כמובן, הפרויקט עצמו גם די נכשל. המטוס מיושן. אין בו מספיק מקום לכל מי שאמור לטוס עם המלך לארה"ב. ועכשיו זו הפעם הראשונה, ואולי גם האחרונה בה עושים בו שימוש.

כשביבי לא היה בשלטון, לפיד ביקש לוותר המטוס. חבל שהוא לא נגרט או מה שזה לא יהיה שעושים למטוסים. מצד שני, בטח ביבי היה מכריח אותנו לממן לו דרימליינר. 

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...