Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

מישהו יכול לתרגם לי את ההגיון הביביסטי לעברית פשוטה?

הוא לא רוצה שפתח ישלוט בעזה, ולכן צריך למוטט את החמאס ורק אז להחליט מה הלאה, כי...? כאילו.. מה הציפיה שיקרה?

צר לי על כל מי שחושב, עדיין, שהמלחמה הזו הולכת לאנשהו, חוץ מביצה בסגנון של לבנון.

כי אז יוכלו להיכנס לשם התנחלויות ואז נכנס שוב לרצועה..

לפני 38 דקות, SurfHigh כתב:

מציע לגייס את כל החרדים ולהקים את חטיבת השלטון הצבאי בעזה. 

טושטושון, זה מתנגש עם הסרטון שפירסמתי פה...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

וווהווו, הפגנות הסטודנטים הביאו הישג מבריק. אוניברסיטת (of applied science) רוטרדם תנתק קשר עם מוסד אקדמי מוכר בישראל!

זה כמובן מוסד הימין הקיצוני - drum roll please

בצלאל. 

חיפשו ומצאו את ההכי סמולנים. 

מדהים.

• לא הבנתי... 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה לא קשור לשמאל או ימין. זה פשוט המוסד הארדמי היחיד לחא שת"פ בעל משמעות אקדמית כלשהי עם העולם.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כל היופי, אין לזה משמעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני חודש היה ליל הכטבמים הגדול אבל כטבם אחד לא מצליחים לזהות..

screenshot-www_ynet_co.il-2024_05.15-21_07_39.png.43a196ab9c12b528f33958868595445c.png

מynet

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כי בליל הכטבמים הגדול כל התעופה האזרחית הושבתה וכל מטוסי ה-F35 ו-F15 בעלי מכ"מים תרמיים מתקדמים היו באוויר עם מבט מזרחה בשיתוף עם כל המכ"מים של ירדן וסעודיה עם זמן טיסה של 9 שעות מאיראן עד לכאן.

פה מדובר בכטב"מ אחד ששוגר ממרחק מאוד קצר כשיש טיסות אזרחיות כרגיל.

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הוא לא רוצה שפתח ישלוט בעזה, ולכן צריך למוטט את החמאס ורק אז להחליט מה הלאה, כי...? כאילו.. מה הציפיה שיקרה?

הציפיה היא שייכנס כח רב לאומי, וברור שכח כזה לא יכול להכנס כל עוד יש מחבלים של חמאס בשטח ולחימה. כבר היה נסיון לייצר שלטון מקומי שלא כל כך צלח. 

אין לי מושג איזו גישה עדיפה, אבל ברור שהקבינט לא מתפקד כשראש הממשלה ושר הבטחון תוקפים אחד את השני בתקשורת. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 37 דקות, MiniMiz3r כתב:

הציפיה היא שייכנס כח רב לאומי

מה זה ציפייה? שיגיד את זה.

יש מדינות שמוכנות לשלוח כח כזה?

זה אגב פתרון גרוע. תבדוק מה קרה עם כח רב לאומי שהיה אמור להשגיח על חיזבאללה. פעם אחת הקצין הספרדי העביר תלונה על הפרת הסכם של חיבאללה. אחרי שבוע מטען צד הרג כמה חיילים ספרדים. אחרי זה אף אחד כבר לא פיקח באמת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז על דבר כזה ישראל הייתה צריכה לצאת למלחמה.

לפני 52 דקות, MiniMiz3r כתב:

הציפיה היא שייכנס כח רב לאומי, וברור שכח כזה לא יכול להכנס כל עוד יש מחבלים של חמאס בשטח ולחימה. כבר היה נסיון לייצר שלטון מקומי שלא כל כך צלח. 

אין לי מושג איזו גישה עדיפה, אבל ברור שהקבינט לא מתפקד כשראש הממשלה ושר הבטחון תוקפים אחד את השני בתקשורת. 

בשביל זה צריך הנהגה שמקדמת את זה. אין כזו בנמצא.

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

מה זה ציפייה? שיגיד את זה.

יש מדינות שמוכנות לשלוח כח כזה?

זה אגב פתרון גרוע. תבדוק מה קרה עם כח רב לאומי שהיה אמור להשגיח על חיזבאללה. פעם אחת הקצין הספרדי העביר תלונה על הפרת הסכם של חיבאללה. אחרי שבוע מטען צד הרג כמה חיילים ספרדים. אחרי זה אף אחד כבר לא פיקח באמת.

הוא אמר את זה, וכן יש מדינות שמוכנות לשלוח כח כזה. 

הדוגמה עם החיזבאללה לא רלוונטית כי זה בדיוק מה שמנסים למנוע - כדי שכח חיצוני יהיה אפקטיבי, חמאס צריך לצאת מהתמונה. ממילא אף מדינה לא תשלח אף אחד כל עוד אנשי חמאס מסתובבים עם נשק ברחבי הרצועה. 

פורסם

חמאס יצא, יבוא הכוח וחמאס או חיזבאללה יבואו.

הכוח הזה לא יילחם בשבילך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא למדנו כלום מיוניפי"ל ?

שחוץ מלהפריע לצה"ל לפעול בדרום לבנון, לא עשה שום דבר.

אני עדיין זוכר איך ברצועת הביטחון בדרום לבנון חיילי יוניפי"ל הרימו זיקוקים כדי לסמן כוחות צה"ל שעברו לידם. הם לא עשו אותו הדבר כאשר החיזבאללה עבר. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 15.5.2024 בשעה 02:52, DareDevil כתב:

רב שקורא לאנשים אחרים מפגרים..

עגלה ריקה..

אם פעם חשבתי שיש שם חוכמה, אני חושב שיש שם בעיקר התמכרות קשה לסמי התקציבים ופחד עמוק ומשתק מכל שינוי ובעיקר מכל שיחרור שליטה מוחלטת.

מונהג עי ההנהגה שלהם, שחיה הכי טוב (גולדקנופ, הילדים של דרעי וכו וכו) ושולטת ביד ברזל בצאן מרעיתם.

מעניין שאפשר להתפלפל על כל פסוק, במשך שעות וימים, אבל פה המחשבה כל כך רדודה ויש רק ססמא אחת שחוזרת עי כל דוברי הציבור, רק כל פעם מקשקשים איזה סיפור רקע קצת אחר כדי לתמוך ברצון שלהם לשלוט לחלוטין על הציבור שלהם.

איך אמר אתמול החכ יוחנן (?) שטרן, שנדמה לי היה גם ראש אכא, "בנצח יהודה יש הרבה פחות פיתויים מאשר בבני ברק. בבבני ברק אפשר לראות נשים לא צנועות, בנצח יהודה אין דבר כזה מקילומטרים. ועדיין הם לא באים," מראיון באחת מתחנות הרדיו. (רוב נצח יהודה גם לא חרדי, ובטח ובטח שלא יצאו מהישיבה דקה קודם).

אם פעם חשבתי שיש סיכוי ששס עוד תתקדם (שס עצמה זה חיקוי של כל מה שהחרדים האשכנזיים עושים, מאוד עצוב), היום ברור לי שאפילו הם, שהיו קצת יותר מחוברים לציונות ולישראליות, אבל כבר עברו 2 דורות, אז גם הם מכורים לכבפי הציבור ולשליטה, גם אם לכל חרדי שסניקי יש אבא אולי וסבא בטוח ששירת בצבא.

עובדה שלא כזה טוב פה ושלא כל חרדיי העולם מגיעים לפה מחר בבוקר, למרות שהם צריכים לעבוד.

אחת הבעיות שיש לנו שר אוצר שמעודד הגירה של אנשים לא יצרניים כמו אברכים לפה.

פעם חרדים לא היו עומדים בצפירת יום הזכרון, סתם חרדי, של פלג מרכזי, בחיפה, לא פלגים אנטי ציוניים במופגן. לקח בערך 60 עד 65 שנה של שוחד ממשלתי כדי שיעמדו בצפירה. תודה רבה. אם נמשיך את הקו הזה, אז עוד 300 שנה הם יתגייסו.

אז כבר לא אכפת לי שיתגייסו, כן אכפת לי שאני מממן את הסמים שלהם. ברגע שלא יהיו סמים ממשלתיים, יהיו פחות ילדים, כי ילדים זה יקר מאוד, אולי אפילו יתגייסו, או שהם יחיו ברמת החיים האמיתית שלהם. דהיינו, בלי הכספים שלי, בלי מערכת הבריאות שלי, בלי מערכת החינוך שאני משלם עליה. להפסיק להזרים כספי מדינה לערים שלא משלמים בהם ארנונה. בקיצור, בלי פטור משום דבר. ואז גם בלי מימון ממשלתי ליישובים חרדיים חדשים. שהם הבינו שזה רע, כי יישוב חרדי 100% לא מתפקד,  אז הפטנט החדש זה שכונות חרדיות שמחוברות בכאילו לעיר קיימת, אבל מנותקות ממנה לחלוטין עד כמה שאפשר. ככה גם החילונים משלמים עליך ארנונה וגם אתה לא רואה חילוניים ברחוב. נצחון מוחלט ואלוקי.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...