Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

ואנחנו לא מנהלים אותה כבני תרבות?

לא אמרתי מילה על איך שהיא מתנהלת, רק שזה מה שמצפים. כמו שלא ציפו שמדינה אחת תפלוש לאחרת, או שעדיין מצקצקים על פגיעה בתשתיות. ככה גם אצלו יש איזו ציפייה לזה. סך הכול רוצה להגיד שזאת לא דעה קיצונית אלא רווחת כרגע ב''מערב'' אם תרצה.

לפני 3 דקות, garicho כתב:

אנשים בגדול בעד אוקראינה ונגד רוסיה כי די פשוט להבין מי שם ״הטובים״ ומי שם ״הרעים״

באותה מידה קל להבין את זה על ישראל-פלסטינים. יו איך לא רציתי לכתוב את זה...

וכמובן שתגובתי ליובל תקפה גם אליך, במיוחד לזה:

לפני 4 דקות, garicho כתב:

אבל תראה לי מלחמה אחת בה נלחמים שני צבאות, או צבא מול כוחות גרילה, בה מתנהלים כ-״בני תרבות״

לגבי בני תרבות, השאלה בהגדרה, לא יודע מה הוא (או אחרים עם דעתו) רוצים. האם איזורים הומניטריים וצירי פינוי כמו שיובל אמר זה בני תרבות? חוסר הפצצה טוטאלי של בינייני מגורים? אולי לא גרעין? אולי בלי הפצצות שטיח?

אני לא יודע.

לגבי זה שאנחנו מספקים להם חשמל, דלק ומים... אני לא חושב שזה חכם או צודק, אבל אני לא קובע. לא יודע אם זה הופך אותנו לבני תרבות או לא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, garicho כתב:

אתה יודע, אם אתה חושב שפוסט אמת זה הכי ההפך ממך שיש, אבל זה בידיוק הוויב שאני מקבל, אולי כדאי לחשוב למה זה?

אני לא אחראי על וויבים. ואני לא סופר או עיתונאי שחייב לשדר משהו ספציפי.

אני משתדל להביא פה טענות ודיעות שמבוססות על עובדות (עד כמה שאפשר. בסוף זו דיעה), על דיווחים של כלי תקשורת רציניים ושל עיתונאים שיש להם רקורד של דיווחים אמינים. זה בדיוק הפוך מפוסט אמת.

אתה לעומת זאת, בחרת להתייחס למה שכתבתי, על מי שכתב שהוא מתעלם מכלי התקשורת וצורך את העובדות שלו מערוץ טלגרם, שזה בד״כ הסימן הראשי לאלו שיורדים במחילת הארנב. בסה״כ הערתי שזה שהערוץ שלו מביא רק עובדות, לא מחייב שהוא נטול אג׳נדה. אולי כן ואולי לא. זה הכל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

אולי בלי הפצצות שטיח?

אתה יודע מה זה הפצצות שטיח? זה כאשר מאות מטוסים משטחים אזורים שלמים לפי הריבועים. וזה לא מה שנעשה בעזה.

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אני לא אחראי על וויבים. ואני לא סופר או עיתונאי שחייב לשדר משהו ספציפי.

אני משתדל להביא פה טענות ודיעות שמבוססות על עובדות (עד כמה שאפשר. בסוף זו דיעה), על דיווחים של כלי תקשורת רציניים ושל עיתונאים שיש להם רקורד של דיווחים אמינים. זה בדיוק הפוך מפוסט אמת.

אתה לעומת זאת, בחרת להתייחס למה שכתבתי, על מי שכתב שהוא מתעלם מכלי התקשורת וצורך את העובדות שלו מערוץ טלגרם, שזה בד״כ הסימן הראשי לאלו שיורדים במחילת הארנב. בסה״כ הערתי שזה שהערוץ שלו מביא רק עובדות, לא מחייב שהוא נטול אג׳נדה. אולי כן ואולי לא. זה הכל.

אבל היא לא הביאה דעה, היא הביאה עובדה. מג'אדלה קריין לרשת פלסטינית כמה וכמה פעמים.

זה שאתה חושב שזה שקר כי אתה לא אוהב אותה מראה עלייך יותר מאשר עליה.

לא הבאתי לפה פוסט דעה של איזה ערוץ לוחמני עם אמירה של "צה"ל שמאלני", מצד שני אתה כמה וכמה פעמים קפצת עם פוסטים של שקרנים שהמציאו דברים.. 

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל היא לא הביאה דעה, היא הביאה עובדה. מג'אדלה קריין לרשת פלסטינית כמה וכמה פעמים.

זה שאתה חושב שזה שקר כי אתה לא אוהב אותה מראה עלייך יותר מאשר עליה.

אבל אני לא אמרתי שזה שקר. אני במפורש כתבתי שלא טרחתי לבדוק את מה שדיווחת עליו, כי זה לא ממש מעניין אותי.

גם כתבתי שאני לא מופתע מזה שמג׳אדלה הוא לא ציוני.

ציינתי במקביל שהיא גזענית וטיפשה ואני נמנע מלקרוא ״דיווחים״ שלה באופן גורף.

זה בדיוק כמו הצד השני. הייתי עוקב אחרי ארגונים אנטי ציונים כמו JVP וחבריהם.

אתה יודע מה? לעיתים נדירות תפסתי אותם בדיווחים שהם לא עובדות נכונות. רק שהם כמובן עושים צ׳רי פיקינג בזכוכית מגדלת של שען חירש, עד שסה״כ של הדיווחים שלהם מאבד קשר עם המציאות.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

מצד שני אתה כמה וכמה פעמים קפצת עם פוסטים של שקרנים שהמציאו דברים.. 

כשאני מביא פוסטים של ארגונים שמאלנים, זה בד״כ מלווה בתמונות וקטעי וידאו.

וכשזה לא נוח לך אתה מתעלם. כמו במקרה שהבאתי כמה פעמים של מתנחל שירה למוות בפלסטיני, בפאתי כפר פלסטיני, וזה צולם מ3 זוויות שונות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

אבל אני לא אמרתי שזה שקר. אני במפורש כתבתי שלא טרחתי לבדוק את מה שדיווחת עליו, כי זה לא ממש מעניין אותי.

גם כתבתי שאני לא מופתע מזה שמג׳אדלה הוא לא ציוני.

ציינתי במקביל שהיא גזענית וטיפשה ואני נמנע מלקרוא ״דיווחים״ שלה באופן גורף.

זה בדיוק כמו הצד השני. הייתי עוקב אחרי ארגונים אנטי ציונים כמו JVP וחבריהם.

אתה יודע מה? לעיתים נדירות תפסתי אותם בדיווחים שהם לא עובדות נכונות. רק שהם כמובן עושים צ׳רי פיקינג בזכוכית מגדלת של שען חירש, עד שסה״כ של הדיווחים שלהם מאבד קשר עם המציאות.

כשאני מביא פוסטים של ארגונים שמאלנים, זה בד״כ מלווה בתמונות וקטעי וידאו.

וכשזה לא נוח לך אתה מתעלם. כמו במקרה שהבאתי כמה פעמים של מתנחל שירה למוות בפלסטיני, בפאתי כפר פלסטיני, וזה צולם מ3 זוויות שונות.

על הראשון אתה טועה בנוהל, על השני אתה משקר בנוהל. כל פעם שהבאת סרטון אמרתי שצריך לחקור לעומק, ואם מישהו עשה משהו בניגוד לחוק שיישא בהשלכות. ואתה מתעלם ממג'אדלה כי זה נוגד את האינטרס שלך.

https://www.ynet.co.il/economy/article/hkilhw8ya

ארנון בר דוד מקבל החלטה ואני כעובד במגזר הפרטי צריך לשלם על זה? חתיכת מושחת. לא נתן לי כלום בחיים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה מתעלם ממג'אדלה כי זה נוגד את האינטרס שלך.

מה זה נוגד בדיוק? איזה אינטרס יש לי?

מה לי ולמג׳אדלה?

הוא עבר עבירה? מה הטענה שלך?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אמרתי שצריך לחקור לעומק, ואם מישהו עשה משהו בניגוד לחוק שיישא בהשלכות.

אהה צריך...

אז מצדי צריך לחסל ואת חיזבאללה ולשחרר את החטופים בחיים ולהוריד את מחירי הנדלן על הדרך.

בסוף אתה מצביע לאלו שלא חוקרים פשעים של מתנחלים, ולא פשעים של חיילים ומתעלמים מהחוקים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, garicho כתב:

אתה יודע, אם אתה חושב שפוסט אמת זה הכי ההפך ממך שיש, אבל זה בידיוק הוויב שאני מקבל, אולי כדאי לחשוב למה זה?

אולי כדאי שכשאתה מאשים אנשים בתחושות האישיות שלך, תתקף את זה בנתונים / דוגמאות קונקרטיות? 🙄

אחרת זה סתם לזרוק בוץ, וזה לא לרמה (הגבוהה) שלך כפי העולה מהודעות אחרות במרוצת השנים. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

אני משתדל להביא פה טענות ודיעות שמבוססות על עובדות (עד כמה שאפשר. בסוף זו דיעה), על דיווחים של כלי תקשורת רציניים ושל עיתונאים שיש להם רקורד של דיווחים אמינים. זה בדיוק הפוך מפוסט אמת

אתה בדרך כלל מביא דעות של אנשים שמתווכים לך את העובדות לפי הנרטיב שהם מקדמים, כמו למשל ההוא עם הסרטון שרואים דתיים עושים מסיק זיתים וכתוב שהם משחיתים עצים של פלסטינים. 

וזה מה שכל העיתונאים עושים, גם עיתונים מכובדים כמו NYT. העובדות משניות, מה שחשוב זה הסיפור. 

אני מעדיף שיביאו לי עובדות, אני אחליט לבד מה אני רואה. גם אם זה לא כל העובדות, עדיין עדיף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 שעות, SlowRide כתב:

יש ערוץ טלגרם בשם 8200 שמדווח עובדות נטו בלי תעמולה ופרשנויות של מומחויים

קפצתי לערוץ המדובר.

בבקשה תסביר לי איך הודעה של דובר צהל, היא עובדות נטו, בלי תעמולה ובלי תיווך ובלי פרשנות.

IMG_8618.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תסביר לי אתה איפה התעמולה פה.

צה"ל מפרטים איזה דברים הם עשו. אתה חושב שיש איזה פיקוח נייטרלי עליון שמנטר את המלחמה ומדווח פרטים מדוייקים יותר? אם אתה חושב שמדובר בשקרים, ובכן, אתה מוזמן להתעדכן מהנתונים שמפרסם חמאס ועל הדרך תמסור ד"ש לאליס...

אין פה סיפורים בסגנון סינואר סופר את הימים האחרונים שלו/ החמאס התגלה כצבא בלתי נגמר וכל מיני קשקושים של פרשנים כמו ניר דבורי. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

תסביר לי אתה איפה התעמולה פה.

עצם זה שזה דובר צהל.

כמו להאמין למשרד הביטחון האוקראיני/רוסי.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אני מת... ערוץ בטלגרם מעביר דיווח מילה במילה ואתם אומרים שהוא לא אמין, אבל דיווח של פלשתינאים זה סבבה? כשכתב של הארץ טוען שהמשטרה עצרה מישהו עם דגל טרור בתוך הבית ואז מתברר שזה היה בחוץ זה סבבה? (אגב, מה הדעה שלכם על דגל אשף ברחובות או במוסדות עכשיו?)

אתה מבין שלפי זה אין כתב אחד בארץ שאתה יכול להגיד עליו אובייקטיבי? כולם עם אג'נדות, אתם פשוט בוחרים להאמין לאלה שאתם בדעה שלהם, וכל השאר גזענים/פשיסטים/טיפשים/כתבי תעמולה.

עריכה: ערוץ 8200' העביר את ההודעה של בית חולים בילינסון, לפי דעתי הוא מושתל שלהם כדי לקבל עוד תקציב. תבדקו אותו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 37 דקות, David32 כתב:

עצם זה שזה דובר צהל.

כמו להאמין למשרד הביטחון האוקראיני/רוסי.

עוד פעם ההשוואה בין ישראל לרוסיה/אוקראינה.

תאמין לי על כמות היריקות שלך לבאר כבר הייתי שולל לך את האזרחות אתמול.

פורסם

ערוץ אמין ואחראי יהיה כזה שלא יעביר סתם הודעות על מנת להפחיד את קהל הקוראים שלו. 

ראשוניות לא תהיה המטרה שלו אלא אמינות וגם קצת היגיון שלא להכניס את הקוראים סתם ללחץ שחלק מהערוצים אוהבים בטלגרם לעשות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...