Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מי שלא ראה את המיני סדרה מלחמת איראן ישראל - מומלץ.

כיבוש הרצועה ושליטה צהלית - בסוף יקרה מה שקרה בלבנון ב 82.

ההתנגדות שלהם תצוץ שוב, מכוניות תופת ופשוט נחזור אחורה.

הג'יהאד שלהם הוא רעיון. קשה מאוד להרוג אותו, במיוחד שמחנכים אותם לדרך הזו - ואז אתה לא יודע מי באמת מאמין בזה  ומי לא.

יצירת איזור חיץ בין ישראל לעזה עם שדה מוקשים באמצע - לא יעזור. הם לא מאמינים בחיים -מבחינתם המלחמה על האדמה היא הדבר הכי יקר.

אז אם זו הייתה התוצאה במתקפה מאוד מאורגנת של 3000 מחבלים, תארו לעצמכם מה יקרה בכניסת כמות זומבים של 100 אלף.

שדה מוקשים לא יעזור, ישלחו לשם 1000 (או 3000) מתאבדים, הולך השדה מוקשים (קרה במלחמת איראן-עיראק).

לפני איזה חודשיים הייתה לי שיחה עם אמא שלי. היא יחסית קיצונית בדעה שלה (קרוב יותר לבן גביר). אני מאוד התמתנתי בדעה שלי בעשור האחרון.

באמת ובתמים חשבתי שצריך למצוא דרך לחיות איתם (שני הצדדים צריכים למצוא אותה).

אחרי הטבח לפני שבועיים - אני כבר לא חושב שזה אפשרי.

מה הפתרון?

אין לי שמץ של מושג.

זה יהיה חייב להיות מהלך גדול יותר עם התערבות עולמית. הבעיה גם שאף אחד (!!!) לא מעוניין באזור המסריח הזה שנקרא רצועת עזה.

איו גם צל שם ספק שהגיע הזמן שמנהיגי החמאס ימצאו את דרכם לעולם הבא.

גם אין לי ספק שהאחראי שבגללו אנחנו נמצאים במקום הזה הוא אחד - בנימין נתניהו.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, EliC25 כתב:

כשיש לך קול אבל 0 ידע

image.png

זה כי הם הפסיקו להשתמש בדלק אז היא תומכת.

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

זה למה השמאל לא קיים במדינה.

על איזה שמאל אתה מדבר? בין אנשים שעלו מברה"מ קשה למצוא שמאלנים (אישית לא מכיר אף אחד).  אתה מדבר עם אחד שהוא חלק מהמהפך 1977. אבל תנועת החרות וליכוד אחריו היו מפלגות ימין ליבראליות ולא אוסף של מושחתים אינטרסנטים/זבלים משיחיסטים של היום.

או שבשבילך כל אחד לא ביבי ביבי/פשיסט/משיחיסט הוא 0מולני?  

לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

חוזרים שוב ושוב ושוב לאותם 3-4 אירועים ומציגים את זה כמדיניות ישראלית גורפת.

אתה מוכן להראות אפה  דיברתי על מדיניות גורפת? 3-4 מקרים? עשרות אלפים הצביעו עבור פשיסט בגלל שהוא הבטיח משילות. והיו מוכנים להתעלם שבן אדם מהלל טבח של ערבים. בדיוק כמו גרמנים ב-33. גם אתה התאכזבת ממנו כי הוא 0 מעשית. אם היה מצליח היית ממשיך לתמוך בו כמו גרמנים בהיטלר. פשיסט אחר קורא לשרוף את הכפרים הערבים ומבחינתו אין יהודים טרוריסטים. במקרה הוא גם שר האוצר של מדינת ישראל ולא איזה בלוגר. גם עבורו הצביעו עשרות אלפי אנשים. נשמה טהורה אחרת לימור סון הר-מלך שבמקרה גם ח"כית קוראת לרוצח ששרף אנשים חיים "צדיק קדוש" והיא לא לבד. מה היית אומר עליה ואנשים שהצביעו עבורה אם הם היו ערבים? לכן לא רואה הבדל משמעותי בין כל אלה וחמאס. פשוט ישראל עדיין היא פחות או יותר מדינת חוק ולא ניתנה להם הזדמנות. צדק יאיר גולן כאשר אמר: "מפחיד לזהות בקרבנו תהליכים מעוררי חלחלה שהתרחשו בגרמניה לפני 80-70 שנה".

לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

יש הבדל, כי הטבח פה נעשה כלפי אזרחי המדינה (יהודים ולא יהודים) ולכן צריך שיהיה לך אכפת מאדם שיש לך איתו קשרי חברות/עבודה. זה לא אומר לקחת אחריות על המעשה, אלא לשאול לשלומך ואיך אתה מתמודד. בדיוק כמו שחבריי מעבר לים שאלו אותי השבוע, מיוון, צרפת, אנגליה וארה"ב.

למה הם צריכים לשאול איך אתה מתמודד? כי הם ערבים? החברים שלך בארץ התקשרו אליך ושאלו איך אתה מתמודד? שלי לא, אני גם לא מצפה ולא רואה צורך. גם אני לא דיברתי עם חברים שלא היה להם קשר ישיר לאירועה. חברים מחו"ל זה סיפור שונה לחלוטין.

לפני 9 שעות, Coro כתב:

מראיין יהודי:

כתוב בקוראן שבני ישראל (כך אנחנו נקראים בקוראן) צריכים להשאר כאן.

מרואיין פלסטיני מיפו:

זה בשביל שנוכל לשחוט אתכם. מעולם לא בקשנו שלום.

אז יגיבו פה, "נו אז מה אתה רוצה לומר?"

כרגיל נסתום את האוזניים כמו שאבותינו עשו לפני השואה.

בשביל זה הקמנו מדינה?

לך תראיין אנשי לה פמיליה ותוצאה לא תהיה שונה. אתה חושב שכל הערבים הישראלים רק מחכים איך לשחוט אותנו? דרך אגב אני גר ביפו.

לפני 8 שעות, EliC25 כתב:

כשיש לך קול אבל 0 ידע

image.png

תמיד אמרתי שהיא דפוקה במוח.

• אהבתי 4
פורסם

אני מתייחס לידיעות כאלה כאל מערפלות.

ובסופו של דבר מי שייקבע יהיו האייתולות.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

אני מתייחס לידיעות כאלה כאל מערפלות.

ובסופו של דבר מי שייקבע יהיו האייתולות.

וזאת הבעיה.

ישראל מגיבה. יורים טילי נט, מגיבים, יורים מרגמות, מגיבים.

אפס יוזמה.

אם לא היו חטופים גם על מבצע בעזה היו מוותרים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שהדרג המדיני והמקצועי שלנו זה פח אשפה טהור,

הדרג המדיני זה האנשים שאתה בחרת..

הדרג המקצועי פח אשפה? זה לא במקרה. זו המדיניות של הדרג המדיני. ומי בחר את הדרג המדיני?

IMG_8427.jpeg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, yaniv572 כתב:

הג'יהאד שלהם הוא רעיון. קשה מאוד להרוג אותו, במיוחד שמחנכים אותם לדרך הזו - ואז אתה לא יודע מי באמת מאמין בזה  ומי לא.

לפני 50 דקות, yaniv572 כתב:

אתה סותר את עצמך.

גם הנאציזם הוא רעיון, פאשיזם, קומיניזם, יפן הקיסרית נשענה על אידיאולוגיה רבת מסורת. הרבה אידיאולוגיות חוסלו במהלך ההיסטוריה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 56 דקות, yaniv572 כתב:

אחרי הטבח לפני שבועיים - אני כבר לא חושב שזה אפשרי.

אין לך ברירה, הם לא ייעלמו. נאצים לא היו יותר טובים ורוב הגרמנים תמכו בהם. תסתכל על אירופה היום. תסתכל על יחסים שלנו עם גרמניה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, falou כתב:

אתה סותר את עצמך.

גם הנאציזם הוא רעיון, פאשיזם, קומיניזם, יפן הקיסרית נשענה על אידיאולוגיה רבת מסורת. הרבה אידיאולוגיות חוסלו במהלך ההיסטוריה.

נאציזם קיים באופן כזה או אחר, אי אפשר להתכחש לזה.

וזו הנקודה. לא תהרוג את הרעיון, גם אם תעשה חיסול עם בעזה (ואף אחד לא רוצה בזה).

ולא מרגיש שסתרתי את עצמי. 

חשבתי שצריך למצוא דרך לחיות בתצורה הנוכחית (שקיים שקט כלשהו), אבל אחרי המראות מלפני שבועיים, כל בר דעת צריך להבין שכמו שהיינו אי אפשר להמשיך בשום אופן.

פשוט אין לי מושג באמת מה יכול להיות הפתרון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/s1mi4pxft

התמיכה האמריקאית באה עם מחיר, ביבי שוב מצטייר כחלש, ועכשיו גם גלנט הוא "גורם ניצי".

כוס אמק.

דרך אגב, כבר ב 2021 דובר על כך שארה"ב תנהל את המלחמות שלנו ומדיניות החוץ.

https://m.maariv.co.il/journalists/Article-828724

ביבי בסך הכל עושה מה שאומרים לו לעשות.

בזמנו אמרתי שאין מצב. עכשיו לצערי הרבה חלקים מתחברים להבנה שיש פה הרבה אינטרסים של שליטה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

אין לך ברירה, הם לא ייעלמו. נאצים לא היו יותר טובים ורוב הגרמנים תמכו בהם. תסתכל על אירופה היום. תסתכל על יחסים שלנו עם גרמניה.

תיראה מה כתבתי.

לא כתבתי שאני לא רוצה, כתבתי שאני כבר לא בטוח שזה אפשרי.

התמונות שראינו (וממשיכים הסיפורים כל הזמן) יוכלו לחזור על עצמן בעוד X שנים כי בצד השני חיים בין היתר חלאות אדם שקדושת החיים לא מעניינת אותם והם יונקים ג'יהאד.

להיות שאהיד זו מעלה מבחינתם.

לא חושב שיש דרך לחיות עם זה.

פורסם
לפני 30 דקות, yaniv572 כתב:

נאציזם קיים באופן כזה או אחר, אי אפשר להתכחש לזה.

וזו הנקודה. לא תהרוג את הרעיון, גם אם תעשה חיסול עם בעזה (ואף אחד לא רוצה בזה).

ולא מרגיש שסתרתי את עצמי. 

חשבתי שצריך למצוא דרך לחיות בתצורה הנוכחית (שקיים שקט כלשהו), אבל אחרי המראות מלפני שבועיים, כל בר דעת צריך להבין שכמו שהיינו אי אפשר להמשיך בשום אופן.

פשוט אין לי מושג באמת מה יכול להיות הפתרון.

אי אפשר להשוות את הניאו-נאצים של היום (ילדי כאפות מגולחי ראש) למכונת המלחמה הגרמנית. אתה לא צריך לחסל את הרעיון, רק להפוך אותו ללא רלוונטי, וזה ועוד איך בר השגה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...