Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר שר אוצר כזה מנותק מהמציאות (ואני עוד זוכר את יורם ארידור).

״צריך להתנתק מהברומטר של שער הדולר״ ???

״הרפורמה טובה לכלכלה. נקודה.״ - טוב אם אמרת נקודה, אז זה בטוח נכון.

וחוזר על השקר שהם האכילו בו את עצמם, כאילו חברות בינ״ל פחדו לעשות פה עסקים בגלל אקטיביזים של ביהמ״ש, כשבדיוק ההיפך הוא הנכון.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

בהתחלה הייתי:

Little Girl Meme GIF - Little Girl Meme Seriously - Discover & Share GIFs

ואז נזכרתי שהמשכורת שלי בשקלים וכך גם חלק משמעותי מהחסכונות:

Lord Have Mercy GIFs | Tenor

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

בסדר, ברור מה הוא מנסה להגיד.

הייתי מצפה מהמראיין (ומאמסטרדמסקי בראיון שלו) לשאול באיזה מדד הוא רוצה שנשתמש בשביל לקבוע אם הכול טוב או לא?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

התשובה כמובן במדדים התנכיים המקובלים - היתה בצורת? היתה רעידת אדמה? היתה מכת ארבה? 

אם לא, הכל טוב, אנחנו על דרך המלך. 

• מצחיק 10
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

התשובה כמובן במדדים התנכיים המקובלים - היתה בצורת? היתה רעידת אדמה? היתה מכת ארבה? 

אם לא, הכל טוב, אנחנו על דרך המלך. 

אם לפי התנך, אז אנו בדרך לחורבן, כי:

שָׂרַ֣יִךְ סוֹרֲרִ֗ים וְחַבְרֵי֙גַּנָּבִ֔ים כֻּלּוֹ֙ אֹהֵ֣ב שֹׁ֔חַדוְרֹדֵ֖ף שַׁלְמֹנִ֑ים יָתוֹם֙ לֹ֣איִשְׁפֹּ֔טוּ וְרִ֥יב אַלְמָנָ֖ה לֹא־יָב֥וֹא אֲלֵיהֶֽם:

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

באיזה מדד הוא רוצה שנשתמש בשביל לקבוע אם הכול טוב או לא?

אולי רובל? או לירה טורקית?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

נעצרו החיילים שהביעו תמיכה במחבלים בג'נין: "התבטאויות פסולות" (ynet.co.il)

מה זה יטופלו משמעתית?

יקבלו שבועיים כלא ואז יאללה, תחזרו לשירות רגיל כאילו הכל סבבה?

המלחמה הבאה באמת תהיה מפחידה.

https://www.ynet.co.il/news/article/h1bftggdh#autoplay

שוחררו.

אז אחרי ששלושה חיילים דרוזים היללו מחבלים ושוחררו תוך שעתיים, הדרוזים בצפון מנסים להשתלט על תחנת משטרה, לפי הדיווח יש שימוש שלהם בירי חי, 12 שוטרים כבר נפצעו.

שני פצועים קשה במחאת הדרוזים בגולן: "אינתיפאדה", המשטרה: "לא להגיע לאזור" (ynet.co.il)

כל פעם שיש לי מחשבה כמו של משתתפי הדיון פה, שצריך לטפל במגזר החרדי כי הוא האיום האמיתי, מגיע מיעוט אחר להראות שהחרדים לא היחידים שעושים פה בעיות. 

סעמק.

וברור שביבי ירוץ לראש העדה להתחנן, בדרך ייתן להם כל מה שרוצים וישחוק עוד את ההרתעה הישראלית (פנימה והחוצה).

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

כל פעם שיש לי מחשבה כמו של משתתפי הדיון פה

ישראל היא לא מדינה אמיתית. חרדים הם דוגמא אחת לזה. ערבים מוסלמים אחרת. דרוזים שלישית. כלומר, הפגנות אלימות זה משהו שרואים גם בצרפת, נניח, וגם בארה״ב, וגם בלונדון היו הפגנות של מהגרים עם שוטרים פצועים קשה בעבר. אבל בארץ זה ממש קיצוני. והעולם העקרוני והחוקים והנורמות העקרוניים שאתה ואני חולקים בבסיס, לא מחייבים ציבורים עצומים כאן.

הבעיה הכי גדולה שלנו היא שכל, אבל ממש כל המנהיגים הישראלים עד היום, לא עשו שום דבר כדי לתקן את זה. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפחות לפי מה שאני ראיתי הפגנות בארץ מבחינת אלימות הם משחק ילדים למול ההפגנות בצרפת למשל.

לא צריך להגזים בכח

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

שהחרדים לא היחידים שעושים פה בעיות

נכון, יש גם את המתנחבלים ששורפים היום בתים ומכוניות בתורמוס.

והם זוכים להגנה של הצבא, לעומת הדרוזים בצפון שלפי פרסומים יש להם 2 פצועים קשה.

אני לא בא להגן על האלימות של הדרוזים ועל החיילים מהסרטון (צריכים לעוף מהצבא), אבל אולי, רק אולי, חלק מהאשמה נופל על אנשי הימין על מלא, שדאגו לנכר אוכלוסיה שהיתה סה״כ נאמנה למדינה הרבה שנים?

החל מחוק הלאום שהם לקחו קשה ועד ממשלה שעסוקה בלהכריז ולחוקק חוקי עליונות יהודית, שגורמים לאזרחים שהם לא יהודים, להרגיש קצת פחות שייכים.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן, גם ההפגנות בארה״ב הן ברמה של ״שומר חומות״ פה לפעמים. אבל זה לא רק זה. הפגנות הן סממן אחד. הבעיה העקרונית היא שלי ולך לא רק שאין דבר במשותף (שזה בסדר), אלא שאין לנו בסיס משותף להגדרה של מה זה מדינה, מה הציפיות שלנו ממנה, מה הדרישות, החובות וכו׳. והנגזרת של זה, או הפוך, לא יודע, זה שאין לנו גם באמת מערכת חוק אחת משותפת. לא עקרונית ולא פרקטית. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

נכון, יש גם את המתנחבלים ששורפים היום בתים ומכוניות בתורמוס.

והם זוכים להגנה של הצבא, לעומת הדרוזים בצפון שלפי פרסומים יש להם 2 פצועים קשה.

אתה מתיש.

סיכום על "הודנה" בהפגנות הדרוזים בגולן: המוחים מתפזרים, העבודות ייעצרו (ynet.co.il)

ביבי החלש.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

ביבי החלש.

ביבי הגרוע.

חלש זו מילה בעייתית. היא מרמזת שאם יבוא מישהו ״חזק״ הוא יפתור הכל.

ואם לא הוא, אז מישהו יותר חזק. ויותר ימין.

מי שחושב שהפתרון (אם בכלל יש כזה) לכל הבעיות שלנו יגיע מכח ויותר כח, דן אותנו לאלימות נצחית. גם מול אויבינו (שבגישה הזו יהיו אויבים לנצח) וגם בתוכנו.

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עכשיו רק צריך לאחד את הדרוזים עם מתנגדי הרפורמה ותוך שבועיים יש חוקה בישראל, חרדים מגוייסים לצבא והשקל הולך להיות חזק יותר מהדולר.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...