Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

בא נאמר שחרדי ממוצע יותר קרוב אליך בדעות מאשר לחברה של "שובו בנים"- ברלנד.

ועדיין, ברלנד מקבל כבוד ומדליק מדורה באירוע השנתי של מירון.

היכולת של הציבור שלכם לקבל ולהכיל עבריינים שפלים היא דבר מופלא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@arturkopit
דוד לא היחיד שחש שההודעות שלך תוקפניות. רובן, מאד. מדי. זה לא שרשור עם התערבות ניהולית רבה מדי, אל תגרום לו להפוך לכזה.

@יובל .מ.

כנ"ל. זה לא המקום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

דוד לא היחיד שחש שההודעות שלך תוקפניות. רובן, מאד. מדי.

קיבלתי, אני אמתן את עצמי.

אבל אם אני אנשים תוקפים אותי ומחליטים בשבילי מה אני חושב בבקשה שלא יגידו שאני תוקף אנשים ללא סיבה.

פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

rest my case.

לא עקבתי אחרי כל הביף בינך לבין ארתור, אז כנראה פיספסתי את החלק שבו היה לך קייס.

בכל אופן התגובה שלי לא היתה ישירות למשהו ספיציפי שאתה כתבת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

כשאשה כזו מציקה לחרדי באוטובוס, רוב אנשי ה״שמאל״ מגנים את המעשה.

לעומת זאת מי שמסתובב עם השלט ״שמאלנים בוגדים״ הוא בן בית בלשכות של שרים ומסתובב בכנסת.

ואת הקהל הירושלמי ששורק בוז לשחקן נבחרת ישראל, ביבי ורגב לא יגנו. זה הבייס שלהם.

וכשחבר כנסת יושב בוועדת החינוך והתרבות ומאיים שיגיע לפוצץ קייטנה בכפר הנוער בבן שמן, זה קצת יותר גרוע מחולת נפש באוטובוס.

אני אסביר לך את הכוונה:

1. מרבית הגינויים מגיעים אחרי שהאירוע "מתפוצץ", ואז מגנים כי חייב. כשילדה דתייה הולכת ליד הפגנה ואומרת למבוגרות "אחים אנחנו" ומקבלת הערות מגעילות, לא מגנים. פה זה קל, כי מדובר בסופו של דבר באישה ממש מטומטמת ונפלה על קצין במילואים, אם הייתה אומרת את זה למישהו שלא שירת בצבא, היו מתעלמים מהאמירות האנטישמיות (תוריד כיפה וכו').

2. שלט שמאלנים בוגדים זה מגעיל, אבל גם שלטי שמרמזים על שרה כחזירה (אהלן גרמניה 1930)או השוואה לבובות מין, ביבי עם חבל תליה באוניברסיטה (N12 - אמנות או הסתה? תמונה של נתניהו עם חבל תלייה הוצבה... (mako.co.il)), ואף אחד מהצד השמאלי לא "הזדעזע". 

3. הקריאות בוז לאבו פאני לא הגיעו רק מהקהל הירושלמי, אלא מכל הקהלים שהם לא מכבי חיפה. פשוט זה קל להאשים את ביתר ולדרוש להעביר את המשחק לבלומפילד, כאילו הם לא מכירים את הדרך. (אני מהצד האדום של העיר, אז אי אפשר לחשוד שיש לי איזה אהבה אליהם).

4. "קייטנה בבן שמן", נשמע אווירה פסטורלית. עשו ריאיון בערוץ 12 (ולא באיזה ערוץ 14) עם הבחור שמריץ את הקייטנה לבני נוער ישראלים ופלסטינים ששייכים "למשפחת השכול". הוא נשאל אם בני הנוער מהצד הפלסטיני הם כאלה שבני המשפחה שלהם חוסלו על ידי צה"ל בגלל טרור, והוא התייפף בטענה "שמע, יש סכסוך, לא הכל יפה".

וואלה, זורם עם פיצוץ הקייטנה. אם היה מדובר בכאלה שנפגעו בשוגג, שיקבלו גם פיצוי מהמדינה מבחינתי. ברגע שהוא מגדיר ילד של מחבל כמשפחה שכולה, יש פה משהו דפוק ברמה אחרת. 

אבל שוב, אתה תגיד שהוא בא לפוצץ קייטנת נוער, אבל כשמניפים דגלים של להב"ה באירוע אתה קורא לזה אירוע שנאה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 17 שעות, farkash7 כתב:

זה מגיע ממך? הhater הרישמי של השרשור והפורום?
אנחנו שני צדדים של אותו מטבע. צד אחד תומך בדמוקרטיה. צד שני רוצה למחוק אותה ואז לעשות פה ממלכת יהודה המשיחית.
אין לי שום עניין ורצון לדו שיח עם סמוטריץ' ודומיו. אם הייתי יכול לעשות פוף ולהעלים אותם מכאן הייתי עושה את זה כבר מזמן. הוא יגיד לך "אחים אנחנו" אבל יעשה את אותו הדבר אם היה יכול, פוף כדי להעלים אותי ואת דומיי יחד עם הלהטב"ים וכל מי שלא מוצץ לאלוהים ולארץ ישראל השלמה. באותו הפוף גם ישרוף את כל הערבים אם זה תלוי בו.

מקווה שהטייסים ישבתו עוד השבוע. כבר התחלת לחפש טייסים מוכשרים שהופלו לרעה על רקע עדתי בפריפרייה? צריך לתקוף תכף באיראן.

שנאה זה התחום שלך כפי שניכר בהחלט בתגובה הנ"ל.

מצבור של שטויות וקביעות שמדגימות מי אתה בדיוק, ליברל דמיקולו שמנסה לסתום את הפה למי שאינו חושב בדיוק כמוך.

מעבר לזה אתה לא באמת שווה תשובה .

לפני 17 שעות, arturkopit כתב:

אתה נכלל בדיוק תחת אותה הגדרה, רק בצורה יותר קיצונית שתואמת לסמוטריץ'.

ברור ואתה ליברל ונאור ...

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

פה זה קל, כי מדובר בסופו של דבר באישה ממש מטומטמת ונפלה על קצין במילואים, אם הייתה אומרת את זה למישהו שלא שירת בצבא, היו מתעלמים מהאמירות האנטישמיות (תוריד כיפה וכו').

לא בטוח.

אני חושב, ואני די בטוח שהרוב היהודי / ישראלי מסכים איתי, שזכותם של היהודים ללכת בישראל עם כיפה וציציות ופאות ומה לא. גם בלבוש החרדי. יותר נחמד כששומרים על היגיינה עם דיאודורנט, אבל בקטנה.

גם חושב שזה לא בסדר לשאול ולשפוט אינדיבידואל לגבי שירותו הצבאי. חברה? כן. אבל אינדיבידואל? פחות.

• אהבתי 5

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

ברגע שהוא מגדיר ילד של מחבל כמשפחה שכולה, יש פה משהו דפוק ברמה אחרת. 

אבל שוב, אתה תגיד שהוא בא לפוצץ קייטנת נוער, אבל כשמניפים דגלים של להב"ה באירוע אתה קורא לזה אירוע שנאה.

ילד לא בוחר למי להיוולד.

אני יוצא מנקודת הנחה שנער, גם אם הוא בן של מחבל, שמגיע לקייטנה משותפת עם ה״ייהוד״, מגיע בשביל לדבר ולהכיר ולא בשביל לפגע.

בקייטנה כזו מן הסתם לא קוראים לגירוש, הפרדה, אלימות וכו׳ אלא מנסים לחפש מכנה משותף.

זה בדיוק 180 מעלות ממה שמסמל מי שמניף את דגל להב״ה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

ילד לא בוחר למי להיוולד.

אני יוצא מנקודת הנחה שנער, גם אם הוא בן של מחבל, שמגיע לקייטנה משותפת עם ה״ייהוד״, מגיע בשביל לדבר ולהכיר ולא בשביל לפגע.

בקייטנה כזו מן הסתם לא קוראים לגירוש, הפרדה, אלימות וכו׳ אלא מנסים לחפש מכנה משותף.

זה בדיוק 180 מעלות ממה שמסמל מי שמניף את דגל להב״ה.

או שבאים ואומרים "אנחנו פה כי הייהוד רצחו את אבא שלי", תוך התעלמות מוחלטת מזה שאבאל'ה הכין מטען לפוצץ באוטובוס.

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

שנאה זה התחום שלך כפי שניכר בהחלט בתגובה הנ"ל.

מצבור של שטויות וקביעות שמדגימות מי אתה בדיוק, ליברל דמיקולו שמנסה לסתום את הפה למי שאינו חושב בדיוק כמוך.

מעבר לזה אתה לא באמת שווה תשובה .

ברור ואתה ליברל ונאור ...

אותו כנ"ל שהיה לארתור וליובל. אל תגרמו לשרשור הזה להיות מנוהל. השפה הזאת לא במקומה.

• רעיון טוב! 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הנה עוד סיבה שבגללה אני לא מרגיש צורך להתנצל יותר על זה שהמחנה שלי לא ככ אוהב את היהדות האורתןדוכסית:

• אהבתי 2
  • מבאס 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

הנה עוד סיבה

לפחות השקיעו וציירו כמה מטריושקות (מה קוראים אותו בבושקה) ואושנקה (כובע חורף עם כיסוי לאוזניים) שיהיה אקסטרא ברור את מי ממדרים. 

למרות שהעצם בשיער של החבוב האפריקאי נותנת פייט יפה.

ציור גזעני ברמה גבוהה מאוד.

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 26 דקות, Gosser1860 כתב:

שיהיה אקסטרא ברור את מי ממדרים

אני לא הבנתי למה יש מלא קירחים. גם נגד זה יש משהו?

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אני לא הבנתי למה יש מלא קירחים. גם נגד זה יש משהו?

הכיפה כל הזמן עפה להם.

לפני 35 דקות, Gosser1860 כתב:

למרות שהעצם בשיער של החבוב האפריקאי נותנת פייט יפה.

אני מבקש חלאס עם הגזענות. לא כל מזרחי הוא אפריקאי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...